Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító

Gazdaságos elektromos hajtás, a jármű jól bevált erősségeivel kombinálva.

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Akár 150 km hatótávolság.

Az eVito zárt áruszállító éppen olyan funkcionális, biztonságos és kényelmes, mint ahogy azt egy Mercedes-Benz Vitótól megszokhattuk. A rendkívül hatékony elektromotor teljesítménye max. 85 kW (116 LE) [eVito zárt áruszállító, haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 26,7 kWh/100 km, CO2-kibocsátás 0 g/km, forgatónyomaték: max. 295 Nm.
Max. 150 km,  hatótávolságával az eVito zárt áruszállító mindenekelőtt a városi közlekedésre alkalmas. Felhasználható akkumulátorkapacitása 35 kWh, max. 7,4 kW töltőteljesítménynél kb. 6 óra alatt tölthető fel 0-ról 100 %-ra. Raktérfogata max. 6,6 m³, így semmilyen korlátozással nem kell számolnia az elektromos hajtás miatt.
 

1 A megadott 150 km hatótáv nem maximum csak a szigorúbb WLTP szabvány szerinti vegyes használat mellett megtehető. Elektromos meghajtású Mercedes-Benz transzporterének hatótávolsága először is függ a jármű-konfigurációtól, kiváltképpen a legnagyobb sebesség megválasztásától. A tényleges hatótávolságot ezenkívül az egyéni vezetési stílus, az útviszonyok, a közlekedési feltételek, a külső hőmérséklet, a klímaberendezés, a fűtés és a további elektromos fogyasztók használata is befolyásolják. A teljesítménykijelző és a rekuperációfokozatok segítenek Önnek az akkumulátortöltés lehető leghatékonyabb kihasználásában és a nagy hatótávolság elérésében.

A Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító profi az igényes feladatokhoz, és a legjobb oldalról mutatja be a vállalkozását Az elektromos meghajtás semmilyen módon nem korlátozza a rakteret. A választási lehetőségek a következők:

Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító extra hosszú: 3061 mm a rakter hossza és max. 6,6 m³ rakter, akár 990 kg hasznos teher
Hosszú Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító kisteherautó: 6 m³ rakodótér és 1015 kg hasznos teher

eVito Zárt áruszállító. Tökéletesen az igényekre szabva.

Az elektromos energia lehető leghatékonyabb felhasználása.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal − „E+“, „E“ és „C“ −, valamint az öt energia-visszanyerési fokozattal − „D– –“, „D–“, „D“, „D+“ és „D Auto“ − optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. A „D Auto“ energia-visszanyerési fokozatban az automatikusan bekapcsoló ECO asszisztens segít a lehető legjobban használni az akkumulátortöltést. Önműködően a menethelyzethez igazítja az energia-visszanyerési fokozatot.

 

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

A számos kapcsolódási ponttal ellátott információs és kommunikációs rendszerek a legjobb összeköttetésről és kiváló szórakozásról gondoskodnak. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

 

Készen áll, ha Ön is.

Az eVitót partnerként hamar nagyra fogja értékelni. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Átadáskor egy kiforrott gépkocsit vehet át, Mercedes-Benz minőségben, amelynek elektromos meghajtása és fűtése kiállta széles körű téli tesztjeinket, akár mínusz 30 °C-os hőmérsékleteken is. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával és strapabíró anyagokkal a belső térben, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

 

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: az eVito tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. A robusztus és kényelmes üléseken a hosszabb utak is a lehető legkényelmesebben telnek. Hideg időben értékes plusz a vezető számára szériafelszereltségként rendelkezésre álló ülésfűtés. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés is választható. A külön rendelhető audiorendszerek jó kapcsolatot és szórakozást tesznek lehetővé útközben, valamint az Audio 40 navigációs rendszerrel arról is gondoskodnak, hogy könnyebben elérje útja célját.

 
Helyi károsanyag-kibocsátás nélküli és kis zajszintű elektromotor.
A rendkívül hatékony, max. 85 kW (116 LE) teljesítményű elektromotor [eVito zárt áruszállító, haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 26,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátás 0 g/km nagy vonóerejével és nagyon nyugodt futásával győzi meg. Egy belső égésű motorhoz képest az elektromotor lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkezik, közel zajtalanul működik, és maximális forgatónyomatéka már az első motorfordulattól rendelkezésre áll. Ha az áramot az elektromos gépkocsihoz alternatív energiaforrásokból nyerik, a meghajtás nem okoz károsanyag-kibocsátást. Ez az elektromotort gazdaságos és ökológiai szempontból jövőorientált meghajtási móddá teszi a városokban, amelyekben jelenlegi nagyfokú károsanyag-terhelés jellemző, és egyre szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírások vannak érvényben. Ehhez hozzájárul az is, hogy egy elektromotor, egy belső égésű motorral összehasonlítva, kevesebb kopó alkatrésszel rendelkezik, és alacsonyabb karbantartási igényű. Így például nem kell az olajcsere költségeivel számolnia az üzemeltetés során.
 

Raktérfogata fontos érv: az eVito Zárt áruszállító.

Kipróbált jármű, elektromosan megújulva

Könnyen pakolható

A nagy rakodótér-nyílásoknak és az alacsony küszöbnek köszönhetően az eVito Zárt áruszállító nagyon egyszerűen pakolható. A bal oldali opcionális tolóajtóval három bejárat nyílik a raktérbe. Legfeljebb három Euro raklap rakható be az eVito-ba. A rakományrögzítő sínek a csomagtér padlóján és az oldalfalon lévő rögzítő sínek rugalmas lehetőségeket kínálnak a rakomány rögzítésére.

35 kWh felhasználható akkumulátorkapacitás.

A nagyfeszültségűakkumulátor-rendszer három különálló lítium-ion akkumulátorból áll. A három párhuzamosan kapcsolt nagyfeszültségű akkumulátor a gépkocsi padlólemezébe van szerelve, így nem korlátozódik sem a csomagtér, sem az utastér befogadóképessége. Az akkumulátorokat egy padlóburkolat védi a megsérüléstől, és aktív hőmérséklet-menedzsment szabályozza a hőmérsékletüket. A nagyfeszültségű akkumulátor töltése egy Typ 2 töltőcsatlakozóval váltóárammal történik. A töltő-csatlakozóaljzat a vezetőoldali B-oszlopon található. A nagyfeszültségű akkumulátort a Daimler AG leányvállalata, az ACCUMOTIVE fejleszti és gyártja Németországban.

Biztonságosan baleset esetén

Ha az ütközésérzékelők súlyos balesetet észlelnek, a jármű automatikusan lekapcsolódik az áramellátásról. Az utasülés alatt a mentõmunkások számára mentõkapcsolót alakítottak ki, amellyel az áramellátást megszakíthatják.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Vito Zárt áruszállító
Letölthető árlista (PDF)