Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító

Megszokott magas vezetési komfort

A Mercedes-Benz eVito Zárt áruszállító minden olyan minőséggel rendelkezik, amelyet már ismertünk a Mercedes-Benz Vitóból. Egy környezetkímélő megkülönböztető jellemzője a fejlett hajtáslánc. Külsőleg az eVito azonnal felismerhető jellegzetes frontjáról. A krómozott hűtőrács tovább emeli a jármű megjelenését.

A jármű belsejében a THERMOTRONIC klímaautomatika kellemes hőmérsékletet biztosít. Különösen hideg napokon a vezető és opcionálisan az utasülés fűtése további meleget nyújt.

Az MBUX-multimédia rendszer nagyméretű kijelzője kombinálva a Park-csomaggal optimális körpanorámát kínál a vezetőnek.

Az eVito Zárt áruszállító összes kiemelkedő jellemzője

  • MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényszóró asszisztens PLUS-szal
  • Elektromosan működtethető hátsó ajtók
  • 5,5 hüvelykes TFT-színes kijelzős műszerfal
  • Multifunkciós kormánykerék érintőpanelekkel a kormánysugárban
  • MBUX-multimédia rendszer 10,25 colos érintőképernyővel
  • Park-csomag 360°-os kamerával (opcionális)
  • Flexibilis töltőrendszer egyetlen kábellel adapterekkel (opcionális)
  • 60 kWh-s nagyfeszültségű akkumulátor kiterjesztett hatótávolsággal
  • 17 colos könnyűfém kerekek
  • Adaptív fékfény a biztonságos vezetésért

Egy magas minőségű külső: eVito Zárt áruszállító

© Mercedes-Benz AG
A márka logójának vetítése különösen stílusossá teszi a be- és kiszállást. És nem csak ez: a sötétségben a kifinomult LED technológia további fényforrásként szolgál.

Vonzó és funkcionális jármű hátulja

A hátulja optikailag lenyűgöző, plusz: attól függően, hogy milyen célra használják főleg az eVitot, a rakodóteret a hátsó ajtón vagy a kétszárnyú hátsó ajtókon keresztül lehet megnyitni. Ha a klapp-nyitást választják, a krómozott Mercedes-csillag markáns megjelenést kölcsönöz a hátsó dizájnnak.

Bőséges szállítási lehetőségek

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz eVito hasznos területének bővítése érdekében a tető is bevonható: a tetősín és megfelelő alapcsövek segítségével növelhető a rakodókapacitás. És még sín nélkül is, a rögzítési pontok lehetővé teszik a tetőcsomagtartók utólagos felszerelését.

Csúszóajtó, nyílj meg!

Az elektromosan működtetett csúszóajtók opcionális és igen praktikus választás a nagyobb kényelem érdekében. Ha ez a felszereltség van kiválasztva, a vezető egyszerűen gombnyomással nyithatja ki a csúszóajtókat – ez különösen gyakori használat esetén előnyös.

Lenyűgözően funkcionális: az eVito Zárt árúszállító beltere

© Mercedes-Benz AG
Mennyi a maradék hatótávolság? Ezt és további kérdéseket a jármű állapotáról az ideálisan elhelyezett színes kijelző gyorsan megválaszolja a műszerfalon. Az 5,5 colos TFT-színes kijelzőt kényelmesen a multifunkciós kormánykerék gombjaival lehet kezelni.
Egy teljesen megrakott Mercedes-Benz eVito kiváló látási viszonyok között: a digitális belső tükör szélesebb látómezőt biztosít, amelyet nem akadályoz sem a rakomány, sem az utasok jelenléte.
Minél nagyobb a jármű, annál kihívásabb a parkolás? Az eVito esetében ez nem így van, mivel az opcionális Park-csomaggal a 360°-os kamerával a folyamat sokkal egyszerűbbé válik. Különösen hasznos a 3D Surround-View, amely optimálisan láthatóvá teszi a környező járműterületet.
Az összes tárgy optimális láthatósága érdekében az opcionális LED-szalag ajánlott. A szerelés oly módon történik, hogy az árnyékképződés a belső térben minimálisra csökken. Az áramfogyasztást a fejlett technológiának köszönhetően a lehető legkisebbre csökkentik.
A válaszfal hatékonyan elválasztja a vezetőteret a rakodóterülettől. Ennek köszönhetően a jármű utasai védve vannak a szennyeződéstől, portól, zajtól és magától a szállítmánytól. Szükség esetén választható beépített nézőablakos kivitel is, hogy a szállított tárgyak mindig szem előtt legyenek. Ami a rakodóteret illeti: az elektromos motoros furgon különböző rakodótér hosszúságokkal és két térfogatváltozattal kapható.

MBUX-multimédia rendszer

© Mercedes-Benz AG
Egy 10,25 colos nagy érintőképernyővel és az intelligens MBUX-multimédia rendszerrel a vezetőnek minden funkció és járműbeállítás áttekinthetően rendelkezésre áll.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 204 LE 204 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 85 kW
Hossz 5140 mm 5370 mm
Magasság 1941 mm 1941 mm
Szélesség 2244 mm 2244 mm
Hasznos terhelésnek 852 kg 852 kg
Ajtók 3 5
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Vito Zárt áruszállító
Letölthető árlista (PDF)