Mercedes-Benz eVito Tourer

A komfort találkozik a funkcionalitással

Ahogy a klasszikus Vito Tourer, úgy az E-változat is lenyűgöző külsővel és rendkívül funkcionális belsővel büszkélkedhet. Csak a hajtásban különbözik az eVito Tourer. Már első pillantásra is felismerhető, hogy ez egy Mercedes-Benz jármű – a márka logójának köszönhetően a hűtőrácsnál.

 

 

Az első vezetési percek után világossá válik: az eVito Tourer biztonságérzetet nyújt a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Főként az asszisztencia-csomagnak, a négy támogató rendszert tartalmazó csomagnak, valamint az elektromosan behajtható külső tükröknek köszönhetően. A választható tetősín és alaptartó által a helykínálat is bővül – így még utazáskor is minden csomag elfér.

Az eVito Tourer összes kiemelkedő tulajdonsága

  • MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényszóró asszisztens PLUS-zal
  • Elektromosan működtethető hátsó ajtók
  • THERMOTRONIC automata klímaberendezés (opcionális)
  • Flexibilis töltőrendszer csak egy kábellel adapterekkel (opcionális)
  • 60 kWh-s nagyfeszültségű akkumulátor
  • Akár 370 km hatótáv
  • Intelligens MBUX multimédia rendszer
  • Javított ergonómia 5,5 colos TFT színes kijelzővel
  • Számos ülés variáció
  • Opcionális parkoló csomag 360°-os kamerával

Márkahű megjelenés: az eVito Tourer külseje

© Mercedes-Benz AG

Karakterisztikus első rész

A márka jellegzetes jármű eleje a krómozott hűtőráccsal lesz tökéletesítve. Ebben az opcionális különleges felszereltségben a lamellák különleges króm díszítésekkel vannak ellátva – egy hangsúlyosan markáns összhatás érdekében.

Exkluzív hozzáférés

© Mercedes-Benz AG
A felszereltségi vonal keretében, amely magában foglalja a márka logójának a földre vetítését, minden ajtónyitáskor megjelenik a Mercedes-embléma. Ezáltal az eVito Tourer designja egy különösen exkluzív kiegészítéssel bővül.

Hosszú vagy extra hosszú

Az eVito Tourer felhasználási céljától függően két karosszéria változat áll rendelkezésre. A változatok a jármű hosszában különböznek, ahol a hosszú változat 5,14 méter, az extra hosszú változat pedig 5,27 méter.

Szállítási terület a tetején

© Mercedes-Benz AG
Ha a jármű belsejében a rakodótér megtelik, az eVito Tourer teteje további szállítási területként használható fel. Választhatóan tetősín vagy relingszett kerülhet felhasználásra. A Topload-csomag kiválóan alkalmas létrák szállítására, tartalmazza a tetőalaptartót, futókereket, létratartót és rögzítőszíjakat.

Nyomás helyett tolás

A csúszóajtók kényelmes megnyitásához ajánlott az elektromos működtetésű ajtók kiválasztása. Így a manuális ajtónyitás a múlté. Amint a vezető megnyomja a gombot, az utasok hozzáférhetnek a járműhöz.

Márkahű megjelenés: az eVito Tourer külsője

© Mercedes-Benz AG

Minden kontroll alatt

© Mercedes-Benz AG
Az E-furgon ergonomikusan formált multifunkciós kormánykerekekkel van felszerelve, amelyek innovatív kezelési kényelmet ötvöznek a modern dizájnnal. A navigációt, a multimédia- és infotainment rendszert egyszerűen lehet irányítani a kormányküllőkben lévő érintőpanelekkel.

Klímatikusan kiegyensúlyozott

© Mercedes-Benz AG
Túl meleg, túl hideg, túl sok vagy túl kevés szél: a járműben a szellőzés és a klímatizálás gyakran vitatéma. Ha az opcionális THERMOTRONIC automata klímaberendezés aktív, minden utas jól érzi magát: a fejlett rendszer szabályozza a hőmérsékletet, a légmennyiséget és a légeloszlást két klímazonában, így biztosítva az optimális kényelmet.
A rakodótérben lévő minden tárgy optimális láthatósága érdekében ajánlott az opcionális LED fénysáv. A szerelés úgy történik, hogy a belső térben alig keletkeznek árnyékok. Az energiafogyasztást a fejlett technológiának köszönhetően minimálisra csökkentik.

Tökéletesen illeszkedik

© Mercedes-Benz AG
3-as ülésbank az első vagy második sorban, vagy mindkettőben, valamint a hajtható ülések opciója: Az eVito Tourerben számos ülés variációt lehet megvalósítani. A választott hajtható ülések ráadásul EASY ENTRY-vel vannak felszerelve: ezzel megkönnyítve az előre vagy hátra történő átjutást. Az ISOFIX gyermekülés-rögzítés garantálja, hogy a legfiatalabb utasok is biztonságosan utazhassanak.

MBUX multimédia rendszer

© Mercedes-Benz AG
A 10,25 colos színes érintőképernyő elegánsan integrálódik a műszerfalba, és hozzáférést biztosít az új generációs MBUX multimédia rendszerhez.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 140 km/h 160 km/h
Hossz 5140 mm 5369 mm
Magasság 1890 mm 1890 mm
Szélesség 2244 mm 2244 mm
Hasznos terhelésnek 797 kg 910 kg
Ajtók 3 5
Ülések száma 4 9
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)