Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Szokatlanul tágas belső tér

Amint beszáll a Sprinter kombi személyszállítóba, azonnal észre fogja venni a különösen magas szintű komfortot. A rendelhető elektromos behúzási segítségnek köszönhetően a tolóajtó szinte magától csukódik. A raktér elektromos tolóajtajának nyitása és zárása pedig gyerekjáték.
A Sprinter az ergonomikus kialakítású belső térrel, a kényelmes ülésekkel és a hatalmas lábtérrel az összes utas számára biztosítja a rendkívül kellemes utazást. A vezető és az első utas légzsákjai, az ADAPTIVE ESP®, a hárompontos biztonsági övek és a fejtámlák mindenkinek biztonságot nyújtanak a gépkocsiban. A mindenre kiterjedő aktív és passzív biztonsági csomagot a bi-xenon fényszórók és számos további berendezés teszi teljessé.

A nyomatékos CDI (dízel) és benzines erőforrásokkal Ön és utasai hamar elérik céljukat. Ráadásul a Sprinter akkor is ugyanilyen tökéletes partnernek bizonyul, ha megérkezett, hiszen a rendelhető PARKTRONIC rendszerrel mindig gyorsan és pontosan parkolhat.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Tudnivalók a Mercedes-Benz Sprinter Tourer modellről


A Sprinter Bus haszonjármű esetében különösen nagy a variálhatóság jelentősége: ha a feladat úgy követeli, a nagyvonalúan kialakított utastérből néhány kézmozdulattal rakodótér lehet, amelyben a maximális terhelhetőségi határok keretein belül terjedelme és nehéz rakományok is problémamentesen szállíthatók. A Sprinter haszonjármű számára a különböző utaslétszámok sem jelentenek gondot: Az utaskísérő egyes ülése helyett szállítható utaskísérő kettes ülés is. Az utastér számára 2- és 3-személyes ülőpadok állnak rendelkezésre összesen legfeljebb három üléssorig és számos ülésvariációban. 

Professzionalitás minden variációban.


Senki nem ismeri annyira az Ön munkáját, mint Ön. Ezért ajánlja Önnek a Sprinter Bus a választást: Három keréktávolság, három felépítményhossz és két rakodótér magasság, ami csaknem az összes szállítási feladathoz illeszkedő variáció. Az igényeknek jobban megfelelő motorizálás és az extra kivitelek terén nyújtott széleskörű kínálat olyan kombinációs lehetőségeket biztosítanak, amelyekkel a legkülönbözőbb követelményeket lehet teljesíteni. A sok gyakorlati adottsága a gazdaságosság és a tartósság fontos területein  meggyőző teljesítményekkel  kapcsolja össze a Sprinter-t. A korszerű CDI-motorok és a szabványos BlueEFFICIENCY hatékonysági csomagkombinációja arra szolgál, hogy jelentős mértékben csökkentse az üzemanyag felhasználást és a CO2 -kibocsátást. Örüljön egy professzionális társnak: az Ön Mercedes-Benz Sprinter-ének.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 140 kW


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)