Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Utazókényelem választás szerint

A Mercedes-Benz Sprinter Tourer az ideális jármű a kényelmes személyszállításhoz. A különböző felszereltségi szintek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben az Ön specifikus igényeinek megfelelő modellváltozatot alakíthasson ki.

A Sprinter Tourer vizuálisan is meggyőző: a kiegyensúlyozott arányok és az egymásba folyó oldalfelületek dinamikus megjelenést kölcsönöznek. Egyedi az ismertetőjegyül szolgáló első rész, a hűtőrács és a Mercedes-Benz embléma is.

A minőségi, teljesen burkolt belterűben akár nyolc személy is helyet foglalhat. Opcionálisan a két- vagy háromüléses sorok pohártartókkal és karfákkal is felszerelhetők. Az üléskényelem így otthoni fotelek kényelmével ér fel.

A Mercedes-Benz Sprinter Tourer minden kiemelkedő tulajdonsága


  • Multifunkciós kormánykerék érintőpanelekkel a kormányküllőkben
  • MBUX multimédiás rendszer
  • Parkoló csomag tolatókamerával (opcionálisan 360°-os kamera)
  • Smartphone tárolórekesz, beleértve a vezeték nélküli töltést
  • Felszereltségi változatok: BASE, PRO és SELECT
  • Erőteljes tetőklíma
  • Navigáció pótkocsis és túlméretes járművekhez
  • 2-utas hangszórók
  • Asszisztens rendszerek, mint az ATTENTION ASSIST, BSIS és DISTRONIC

VanSolution: Karosszériaépítési megoldások a Mercedes-Benz Sprinterhez

A Mercedes-Benz VanSolution karosszériaépítési programjával különféle felépítményeket és szerelvényeket kaphat Sprinteréhez közvetlenül a gyártótól.

A Sprinter Tourer külső megjelenése vizuálisan és funkcionálisan is meggyőző

A Sprinter Tourerrel a parkolás és a manőverezés is gyerekjáték még a legszűkebb helyeken is. Az innovatív 3D Surround View valósághű körpanorámás nézetet biztosít valós időben.
Egy markáns hűtőrács három krómsávval és a megkülönböztető Mercedes-Benz emblémával minden tekintetet magára vonz, körülvéve egy a karosszériával megegyező színű hűtőrács kerettel.

Kellemes be- és kiszállás

A csúszóajtók varázslatosan nyílnak – egy egyszerű gombnyomás a műszerfalon vagy egy jel a távirányítóról elegendő. A bejutást egy elektromosan kihúzható lépcsőfok segíti, ami kellemesebbé teszi az utazás kezdetét.
Egy okos részlet: A hátsó ajtó tisztító- és mosóberendezése mindig tiszta ablakokat biztosít, ezzel növelve a biztonságot és a kényelmet. Amint a tolatófokozat be van kapcsolva, a hátsó ablaktörlő automatikusan aktiválódik.
A Sprinter Tourer kétajtós hátsó ajtaja forradalmasítja a rakodást és az árurakodást. Oldalfalig nyithatók és ott automatikusan rögzülnek.

Kényelmes a vezető és az utasok számára: a Sprinter Tourer beltere

A kényelmi tetővezérlő egység lehetővé teszi a jármű funkcióinak érintés nélküli vezérlését hangfelismerésen keresztül. Két mikrofon érzékeli a vezető hangparancsait, és a rendszer ezeket hajtja végre. Szintén praktikus: a könnyen elérhető kapcsolók és gombok.

Nie wieder leerer Akku – dank innovativer Smartphone-Ablage

© Mercedes-Benz AG
Soha többé nem merül le az akkumulátor – az innovatív smartphone-tárolónak köszönhetően A smartphone-tároló induktív töltőrendszerrel a középkonzolt innovatív energiáforrássá alakítja. A Qi-standard 1.2-vel rendelkező mobil eszközöket egyszerűen ráhelyezve és így vezeték nélkül töltik.
A speciálisan kialakított navigációs rendszer figyelembe veszi a pótkocsik és a túlméretes járművek méreteit. A körülményes alternatív útvonalak keresése ezzel a múlté.

Klímaautomatika THERMOTRONIC

© Mercedes-Benz AG
A hőmérsékletet, a légszállítást és a légtömegeloszlást a THERMOTRONIC klímaautomatika két klímazonában automatikusan szabályozza. Ez a felszereltség a vezető és az utas igényeinek megfelelően személyre szabott komfortérzetet teremt a Sprinter Tourerben.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.3 l/100km 10.7 l/100km
CO2-kibocsátás 244 (g/km) 283 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)