Mercedes-Benz Vito Tourer

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Még több lehetőség


Ön határozza meg az irányt – minden másról gondoskodik az új Vito Tourer. A BASE, PRO és SELECT típusokkal ezentúl még rugalmasabban szállíthatja utasait. Akár fáradhatatlan taxiként és turistabuszként, egyesületi gépkocsiként és szállodai minibuszként vagy a munkabrigád szállításához – különböző, 2-től 9 személyesig terjedő ülésvariációival, valamint a számos felszereltségi lehetőséggel az új Vito Tourer éppolyan egyéni, mint az Ön utasai. Ráadásul a munkaidőn kívül is sokoldalúnak mutatkozik. Köteleket eloldani!

Mindenki eljuthat valahová. Továbbjutni a fontos. Akár a belvárosi szállításban vagy az országúton – a lehetőséggel, hogy választhat mindhárom meghajtási változat közül, az új Vito Tourert, kategóriája első transzportereként, egyénien az Ön követelményeihez igazítottuk, az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtású változatig1 . Kiegészítve a szériafelszereltséghez tartozó elektromechanikus szervokormánnyal és az extraként rendelhető 7G-TRONIC PLUS 7 fokozatú automata váltóval ez személygépkocsi-színvonalú hatékonyságot, futáskultúrát és menetkényelmet eredményez. A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó is a teljesítmény és fogyasztás optimális viszonyához lett hangolva. Mindegy, melyik meghajtási változat mellett dönt – a kényelmes futóműhangolással és független kerékfelfüggesztéssel rendelkező új Vito Tourerrel Ön és utasai olyan helyeken is folytathatják útjukat, ahová más járművek már el sem jutnak.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Die Highlights des Vito Tourer auf einen Blick

  • 3 Fahrzeuglängen: kompakt (Serie) mit 4.895 mm, lang mit 5.140 mm und extralang mit 5.370 mm
  • Platz für bis zu 9 Personen
  • Aufmerksamkeits-Assistent ATTENTION ASSIST
  • Insassenschutzsystem PRESAFE®
  • COLLISION PREVENTION ASSIST
  • Zuladung bis zu 1.088 kg

Erreichen Sie Ihre Ziele. Mit Sicherheit.

Führende Sicherheitsausstattungen

Nur wer vorausschauend agiert, bleibt auch dauerhaft in der Erfolgsspur. Deswegen bietet Ihnen der neue Vito Tourer führende Sicherheitsausstattungen, wie Sie es von einem Mercedes-Benz Bus erwarten dürfen. Einmalig in seiner Klasse: der optionale COLLISION PREVENTION ASSIST. Er überwacht laufend den Abstand zum vorausfahrenden Fahrzeug, warnt Sie akustisch und visuell bereits vor einer möglichen Kollision, verstärkt bei Gefahr automatisch die Bremskraft und kann Ihnen so dabei helfen, Auffahrunfälle zu vermeiden. Und da jede Fahrt erst mit dem Einparken beendet ist, unterstützt Sie der Aktive Parkassistent, wenn es mal eng werden sollte.

Flexible Personenbeförderung

Befördern Sie Ihre Fahrgäste noch flexibler

Sie bestimmen den Kurs – für alles andere sorgt der neue Vito Tourer, der vorsteuerabzugsfähige Bus von Mercedes-Benz. Denn mit den Modellen PRO und SELECT befördern Sie Ihre Fahrgäste ab sofort noch flexibler. Ob im unermüdlichen Taxi- und Reisebetrieb, als Vereinsfahrzeug und Hotel-Shuttle oder zum Transport Ihrer Arbeitscrew – mit seinen verschiedenen Bestuhlungsvarianten für 2 bis 9 Personen sowie den zahlreichen Ausstattungsmöglichkeiten ist der neue Vito Tourer genauso individuell wie Ihre Fahrgäste. Aber nicht nur das: Auch außerhalb Ihrer Arbeitszeit präsentiert er sich ganz von seiner vielseitigen Seite. Leinen los!

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Az új Vito Tourer prospektusának letöltése (PDF)