Mercedes-Benz Vito Tourer

Minden szemszögből egyértelműen felismerhető

Jellegzetes hűtőrács. Az erőteljesen megformált hátsó lökhárító sötétített hátsó lámpákkal. Praktikus tolóajtó. És az intelligens MULTIBEAM LED fényszórók, amelyek magabiztos ragyogást kölcsönöznek a járműnek. Mindezek a lenyűgöző részletek alkotják a Mercedes-Benz Vito Tourer minőségi dizájnját.

A furgon egyéniségét a vezető adja meg, szabadon választható karosszériaszínekkel és könnyűfém keréktárcsákkal. Belül intelligens asszisztens rendszerek teszik minden utat biztonságossá és kényelmessé. A felszereltségi részleteket a Mercedes-Benz három csomagban (BASE, PRO és SELECT) kínálja. A Pappas kapcsolattartója tájékoztatja Önt a változatokról és lehetőségekről a Mercedes-Benz Vito Tourerrel kapcsolatban.

A Mercedes-Benz Vito Tourer összes kiemelkedő jellemzője

 • MULTIBEAM LED fényszórók távolságifény asszisztens PLUS-szal (opcionális)
 • Szemet gyönyörködtető műszerfal 5,5 colos TFT-színes kijelzővel
 • Multifunkciós kormánykerék érintőpanelekkel
 • MBUX-multimédia rendszer 10,25 colos érintőképernyővel
 • 3 felszereltségi vonal (BASIC, PRO, SELECT)
 • Vezeték nélküli töltőrendszer mobil eszközökhöz (opcionális)
 • 18 colos könnyűfém keréktárcsák 10 küllős designban (opcionális)
 • Airmatic légrugózás (opcionális)
 • Panoráma tolótető (opcionális)
 • 100 kW (136 LE)
 • Maximális sebesség akár 183 km/h

Karakteres külső a Mercedes-Benz Vito Tourer számára

© Mercedes-Benz AG

Félreismerhetetlen jármű front

© Mercedes-Benz AG
Már első pillantásra felismerhető a Mercedes-Benz Vito Tourer származása. Kérésre a hűtőrács krómozott díszítőelemekkel is felszerelhető – még elegánsabb megjelenés érdekében.
Kalahari arany metál, vintage kék vagy inkább alpesi szürke? Az exkluzív színopciók lehetővé teszik a vezető számára, hogy a jármű külső megjelenését teljes mértékben személyes preferenciák szerint alakítsa ki. Kérésre a furgon sportcsomaggal "Exterieur" és stílusos fóliázással is felszerelhető.

Újra és újra feltalálni a kereket

© Mercedes-Benz AG
Az individualitás a jármű kerekeivel is kifejezésre juthat: A változatos könnyűfém keréktárcsák között minden ízlésnek megfelelő változat megtalálható, mint például a 18 colos könnyűfém keréktárcsák 10 küllős designban.

Megvilágító vezetési élmények

© Mercedes-Benz AG
Bárhová is vezessen az út, az opcionális MULTIBEAM LED fényszóróknak és a távolságifényasszisztens PLUS-nak köszönhetően minden út tökéletesen megvilágított – legyen az autópálya vagy országút.

A Mercedes-Benz Vito Tourer okos beltere

© Mercedes-Benz AG
Összesen 5 okos rendszer található az asszisztencia csomagban. A vezetőt megbízhatóan támogatják a sebességkorlátozás és a más járművekkel való távolságtartás, valamint a kormányzás során – minden utazás során nagyobb biztonságért.

Vezetési idő egyben töltési idő

© Mercedes-Benz AG
Az akkumulátor lemerült? Semmi gond, köszönhetően az innovatív töltőrendszernek, a következő út során újra feltölthető a smartphone akkumulátora – és mindez kábel nélkül. Ráadásul a praktikus dupla pohártartóban a vezető és az utas frissítője mindig kéznél van.

Indulás gombnyomásra

© Mercedes-Benz AG
A gyújtáskulcs elfordítása és a kézifék kézi behúzása már a múlté. A Keyless-Start segítségével a jármű indítása gombnyomásra történik. Az elektromos kézifék is egyszerűen és kényelmesen, egy gomb megnyomásával aktiválható.

Kapcsolódjon be!

© Mercedes-Benz AG
Az MBUX-multimédia rendszer a nagyméretű 10,25 colos központi kijelzővel teszi okossá a Vito Tourert. A praktikus eszköz hang- és gesztusvezérléssel, vagy érintőképernyőn keresztül kezelhető.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 183 km/h 205 km/h
Teljesítmény (LE) 136 LE 237 LE
Teljesítmény (kw) 100 kW 174 kW
Lökettérfogat 1950 ccm 1950 ccm
Nyomaték 330 Nm 500 Nm
Hossz 4895 mm 5370 mm
Magasság 1890 mm 1910 mm
Szélesség 2244 mm 2244 mm
Hasznos terhelésnek 763 kg 1083 kg
Ajtók 3 3
Ülések száma 8 8
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.1 l/100km 7.2 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.7 l/100km 6.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 6.8 l/100km 8.4 l/100km
CO2-kibocsátás 178 (g/km) 227 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)