Mercedes-Benz Vito Tourer

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Még több lehetőség


Ön határozza meg az irányt – minden másról gondoskodik az új Vito Tourer. A BASE, PRO és SELECT típusokkal ezentúl még rugalmasabban szállíthatja utasait. Akár fáradhatatlan taxiként és turistabuszként, egyesületi gépkocsiként és szállodai minibuszként vagy a munkabrigád szállításához – különböző, 2-től 9 személyesig terjedő ülésvariációival, valamint a számos felszereltségi lehetőséggel az új Vito Tourer éppolyan egyéni, mint az Ön utasai. Ráadásul a munkaidőn kívül is sokoldalúnak mutatkozik. Köteleket eloldani!

Mindenki eljuthat valahová. Továbbjutni a fontos. Akár a belvárosi szállításban vagy az országúton – a lehetőséggel, hogy választhat mindhárom meghajtási változat közül, az új Vito Tourert, kategóriája első transzportereként, egyénien az Ön követelményeihez igazítottuk, az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtású változatig1 . Kiegészítve a szériafelszereltséghez tartozó elektromechanikus szervokormánnyal és az extraként rendelhető 7G-TRONIC PLUS 7 fokozatú automata váltóval ez személygépkocsi-színvonalú hatékonyságot, futáskultúrát és menetkényelmet eredményez. A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó is a teljesítmény és fogyasztás optimális viszonyához lett hangolva. Mindegy, melyik meghajtási változat mellett dönt – a kényelmes futóműhangolással és független kerékfelfüggesztéssel rendelkező új Vito Tourerrel Ön és utasai olyan helyeken is folytathatják útjukat, ahová más járművek már el sem jutnak.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

A Vito Tourer különlegességei:

 

  • 3 járműhossz: kompakt - 4 895 mm, hosszú - 5 140 mm, extra hosszú – 5 370 mm
  • akár 9 személy számára biztosít helyet
  • ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens
  • PRESAFE® megelőző utasvédelmi rendszer
  • COLLISION PREVENTION ASSIST felügyeli a követési távolságot

Érje el céljait. Természetesen.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito Tourer példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének is. Ezt bizonyítja a szériafelszereltséghez tartozó Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, az ADAPTIVE ESP® elektronikus menetstabilizáló program legújabb generációja, valamint az akár 6 légzsák által nyújtott védelem1. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát. Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. Extraként tolatókamera és a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is elérhető. Ha pedig tovább szeretné bővíteni Vito Tourere biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések kínálatában biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.

Rugalmas utasszállítás

Kísérő minden alkalomra

Bármilyen célokat is kíván elérni: a Vito Tourer élvezetessé teszi az utat. Hiszen a három modell, a BASE, a PRO és a SELECT pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakítható ki. Ha egy nagyon kényelmes gépkocsit keres, a Vito Tourer SELECT, 2 állítható 3 személyes üléspaddal a legjobb választás. Kimondottan sokoldalú gépkocsit szeretne? Akkor meg kell ismerkednie a Vito Tourer PRO-val! A funkcionális Vito Tourer BASE jó megoldást kínál, ha a házi kedvencét vagy sportfelszerelését szeretné szállítani. A járműhossztól függően az utastérben 2 vagy az extra hosszú változatban akár 3 üléssor alakítható ki, 2 és 3 személyes üléspadokkal. A maximális 9 ülőhely eléréséhez pedig válassza a 3 üléssort az utastérben (2-2-3-as üléselrendezés), vagy döntsön a kétszemélyes utasülés, hátul pedig két háromszemélyes üléspad mellett.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Az új Vito Tourer prospektusának letöltése (PDF)