Mercedes-Benz Vito Tourer

A Vito Tourer. Mozgásba hozza a családokat

A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében: tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, és megfelelően kialakított üléselrendezésével bő helyet kínál a csomagtérben. Így útjain elegendő a hely az egész családnak és a barátoknak, de akár a háziállatoknak is, valamint a csomagnak és a sportfelszerelésnek.

Akár elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtással, Vito Tourer BASE, PRO vagy SELECT változatban: Önnek egyszerűen csak ki kell választania az útjaihoz megfelelő gépkocsit.

A komfortfelszereltségek, valamint az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszerek nagy választékának köszönhetően még biztonságosabban érheti el céljait. Az extraként elérhető Vito Line SPORT vagy a Külső sport csomag – sportos fóliázással és küszöbborításokkal, krómozott hűtőráccsal és nagyméretű könnyűfém keréktárcsákkal – egyedi és dinamikus megjelenést kölcsönöz a Vito Tourernek.

A Vito Tourer kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Három járműhossz: kompakt (szériakivitel) 4895 mm, hosszú 5140 mm és extra hosszú 5370 mm
  • Akár kilenc személy is helyet foglalhat az utastérben az üléselrendezéstől függően, 2-2-3-as ülésezés 3. üléssorral, extraként rendelhető
  • Tolóajtó extraként rendelhető a bal oldalra is
  • Raktérpadló rögzítőszemekkel a rakományrögzítéshez
  • 3200 kg maximális megengedett össztömeg
  • Panoráma-tolótető extraként rendelhető

Kísérő minden alkalomra

Intelligens előzetes baleset-felismerés

A PRE-SAFE® preventív utasvédelmi rendszer képes idejekorán felismerni a kritikus közlekedési helyzeteket, és megelőző intézkedéseket tesz az utasok védelme érdekében. Ilyen intézkedés többek között a vezető és az elöl ülő utas biztonsági övének visszaállítható megfeszítése, az esetlegesen nyitott ablakok és tetőrendszerek zárása, valamint – elektromos ülésállítás esetén – az első utasülés beállítása biztonságos helyzetbe baleset esetére.
Az itt bemutatott, az alapfelszereltséghez tartozó, ill. metálfényezések csak egy kis részét képezik azoknak a lehetséges színeknek, amelyekben Vitóját megrendelheti. Kívánságra további színek állnak rendelkezésére különleges fényezésként (uni-fényezések), de speciális fényezések is rendelhetők, például az Ön vállalkozásának színeiben.

Könnyűfém kerekek

A könnyűfém kerekek hangsúlyozzák a Tourer dinamikus megjelenését. A választható lehetőségek: fekete matt és fényes felületű, 19 hüvelykes könnyűfém kerekek 10 küllős kialakításban, 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, 5 dupla küllővel, tremolitszürke, vagy 5 küllős, fekete színű kivitel, mindegyik magas fényű kivitelben. Valamint új, fekete színű, 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, amelyek javítják a jármű aerodinamikáját.

Mindig segítőkész

Itt élvezheti a munkát

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Tourer tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Kiváló minőségű műszerfal

A műszerfal bal és jobb szélén vannak az új tervezésű szellőzőnyílások, amelyek repülőgép-turbinára hasonlítanak. Az opcionális krómcsomaggal együtt a központi műszerfal kiváló minőségű, kemény, fényes felületű. A szellőző fúvókák kerete szintén króm lett ebben a felszerelési változatban.

Utasszállítás

Az utasok számától és a kívánt komfortfokozattól függően a három Vito Tourer modell, a Vito Tourer BASE, PRO és SELECT speciális és rugalmas megoldásokat kínál az igényes személyszállításhoz. Az utastér előre konfigurált üléselrendezése számos helykialakítási változatot biztosítva kitűnően hozzáigazítható az egyedi igényekhez. Az extra hosszú Vito Tourer utasterében 2-2-3-as üléselrendezésnél 3 üléssorban akár 7 személy is helyet foglalhat.

Digitális visszapillantó tükör

A digitális belső tükör igazi segítséget nyújt a közúti forgalomban. A hátsó ablakban lévő HDR kamera digitális képe átkerül a tükör kijelzőjére. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos belső tükörnél megszokott módon használható, habár a csomagtér el van választva az utastérről egy válaszfallal. Különleges előnye, hogy a kamera éles, nagy felbontású képet ad még rossz látási viszonyok között is.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)