Tehergépkocsik

Távolsági fuvarozás

Mercedes-Benz Új Actros


Aki vezetni akar a többiek előtt, olyan gépkocsikra van szüksége, melyek ezt az igényt minden tekintetben kielégítik. Annak érdekében, hogy Önnek ma és a jövőben is a távolsági fuvarozáshoz minden tekintetben optimális gépkocsit kínálhassunk, a kényelemmel, gazdaságossággal, menetdinamikával szemben egyre növekvő követelményekre, és a széleskörű választékra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az Actrost alapjaitól kezdve újra fejlesztjük és építjük meg.

Az eredmény: egy tehergépkocsi, amely minden eddigit elhomályosít. Mert új vezetőfülkéivel maximális kényelmet nyújt Önnek. Mert a számos üzemanyag-takarékos műszaki innovációnak és tökéletesen egymáshoz illeszkedő szolgáltatásnak köszönhetően nyereségesebben fuvarozhat, mint valaha. Mert olyan könnyen, biztonságosan és magabiztosan közlekedik, mint eddig egyetlen más tehergépkocsi sem. Valamint, mivel a felszereltségek és változatok széles választékának köszönhetően a távolsági fuvarozásban szinte minden alkalmazáshoz tökéletesen konfigurált gépkocsit kínál. Szálljon be, és élje át a távolsági fuvarozás új dimenzióját!

Terítőfuvarozás

Mercedes-Benz Antos


Egy teljesen új tehergépkocsi-osztály, amelyet speciálisan a 18 t feletti speditőr fuvarozásra fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy minden alkalmazási területen 100 %-ig megfeleljen az Ön követelményeinek, valamint, hogy Ön még jobban és még hatékonyabban teljesíthesse a napi feladatait, például az élelmiszerszállítás, a kereskedelem és a beszállítói szolgáltatás, vagy a tartálykocsik ill. a silójárművek alkalmazása területén. 

Mercedes-Benz Atego


Az új Atego gyakorlatilag minden feladatra kínál gazdaságos megoldást, és könnyedén megfelel a növekvő kényelmi és biztonsági igényeknek is. Az Atego ezen kívül még azt is megmutatja, hogy ilyen tulajdonságok mellett a jó kinézet is lehetséges.

BLUETEC®  EURO 6.

A Mercedes-Benz nagyon hamar a biztos jövőt ígérő SCR-dízel-technológia alkalmazása mellett döntött, mellyel gazdaságosan és megbízhatóan képes teljesíteni a 2014-ben életbe lépő EURO 6 előírásokat.

Építőipar

Mercedes-Benz Arocs


Az új Arocs egyedülálló módon kombinálja az erőt, a robusztusságot és a hatékonyságot, így meggyőzően folytatja a Mercedes-Benz több mint 110 éves hagyományait. Sőt ezt tovább fokozza: innovatív, jövőorientált technikával szállít a jövőbe, és minden alkalmazásnál demonstrálja, honnan jön, és merre tart a fejlesztés.

Különleges jármű

Mercedes-Benz Econic


Az Econic- kommunális feladatok, gyűjtőfuvarok és kis távolságú áruterítési feladatok elvégzésére szolgáló különleges gépkocsiként- rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyre szükség lehet, ha Ön azt tűzoltóautóként, bútorszállítóként vagy tartálykocsiként használja.