Mercedes-Benz Új Actros

Nyitás egy új dimenzió felé

Aki vezetni akar a többiek előtt, olyan gépkocsikra van szüksége, melyek ezt az igényt minden tekintetben kielégítik. Annak érdekében, hogy Önnek ma és a jövőben is a távolsági fuvarozáshoz minden tekintetben optimális gépkocsit kínálhassunk, a kényelemmel, gazdaságossággal, menetdinamikával szemben egyre növekvő követelményekre, és a széleskörű választékra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az Actrost alapjaitól kezdve újra fejlesztjük és építjük meg.

Az eredmény: egy tehergépkocsi, amely minden eddigit elhomályosít. Mert új vezetőfülkéivel maximális kényelmet nyújt Önnek. Mert a számos üzemanyag-takarékos műszaki innovációnak és tökéletesen egymáshoz illeszkedő szolgáltatásnak köszönhetően nyereségesebben fuvarozhat, mint valaha. Mert olyan könnyen, biztonságosan és magabiztosan közlekedik, mint eddig egyetlen más tehergépkocsi sem. Valamint, mivel a felszereltségek és változatok széles választékának köszönhetően a távolsági fuvarozásban szinte minden alkalmazáshoz tökéletesen konfigurált gépkocsit kínál. Szálljon be, és élje át a távolsági fuvarozás új dimenzióját!

Műszaki adatok

Teljesítmény 175 - 460 kW (238 - 625 LE)

A kényelem legfelsőbb foka.

Vezetni, dolgozni, lakni. Öt különböző vezetőfülke kialakítás, amely maximális kényelmet szolgál mind hely, mind kiegészítők tekintetében. 

Teljesen újragondolt munkahely újonnan fejlesztett ülésekkel, ergonómikus kialakítással, könnyen kezelhető automata váltóval egy kellemes és stresszmentes munkahely.

A pihenés közben pedig az új ágy-kialakítás nyújt kifogástalan kényelmet.

 

Ugrás egy új dimenzióba.

Egy tehergépkocsi, amely az elejétől a végéig lenyűgöző. Mivel az új vezetőfülkéjével maximális komfortot képvisel és exkluzív megjelenést tükröz. Az új technikai vívmányok segítségével még kedvezőbb a fogyasztása. Maximálisan támogatja, hogy a szolgáltatások igazán profitábilisak legyenek, és folyamatosan úton legyen. 

Mivel nagyon könnyedén kezelhető járműről van szó, és a legkülönbözőbb konfigurációkban rendelhető, ezért biztosan megtalálja vele számítását. Lépjen be Ön is egy új dimenzióba!

 

További információk: www.mercedes-benz.hu