Mercedes-Benz Actros

Komfort. A kényelem új dimenziója.

Egy tehergépkocsi, amely már ma megvalósítja azt, amiről mások még csak beszélnek. Az új Actros minden eddiginél jobban teljesíti a távolsági fuvarozás és a nehéz terítőfuvarozás folyamatosan növekvő követelményeit. Megnövelt hatékonysággal. Egyedülálló kényelemmel. És példamutató megbízhatósággal.

Az alapoktól kezdve takarékos.

Az új Actros egyet jelent a megbízható, üzemanyag-takarékos járműtechnikával, az alacsony költségekkel és a nagyobb sikerrel. Vagyis a kiemelkedő hatékonysággal. Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás döntő mértékben hozzájárul a gazdaságossághoz: ezt az Actros a mindennapi alkalmazásban már bizonyította.

Soha ne elégedjen meg kevesebbel! Kivéve a fogyasztást.

Minél kisebb az üzemanyag-fogyasztás, annál alacsonyabb az összköltség. Ezért az új Actrosnál is mindent megtett a Mercedes-Benz a fogyasztás további csökkentéséért, már szériakivitelben is. Kifinomult aerodinamika. A rendkívül alacsony légellenállás és az alacsony fogyasztás érdekében az Actros aerodinamikáját tovább javította: így például az új MirrorCam az üzemanyag-fogyasztást szériafelszereltségként akár 1,5%-kal csökkenti.

Az előnyök áttekintése.

 • Takarékos, megbízható Euro VI-os motorok, négy hengerűrtartalom-kategóriában
 • Finoman összehangolt hajtáslánc-konfigurációk 12 fokozatú váltóautomatikával és optimalizált tengelyáttétellel
 • Fogyasztást csökkentő menetprogramok
 • Tovább optimalizált, kifinomult aerodinamika
 • Fogyasztást csökkentő segédberendezések

Tovább növeli előnyét.

Tehergépjárműveink gyártásánál mindig a legszigorúbb minőségbiztosítási intézkedéseket alkalmazza a Mercedes-Benz, vagyis a gyakorlat követelményeit. Mondhatjuk azonban úgy is, hogy az Ön elvárásait. Számunkra ez azt jelenti, hogy olyan tehergépjárműveket bocsájt a Mercedes-Benz az Ön rendelkezésére, amelyek rendkívüli körülmények között és nehéz terepen is zökkenőmentesen működnek. Ahogy a szlogenünk is hangzik: „Trucks you can trust“. Partnerként segítünk Önnek, hogy hatékonyan teljesíthesse napi szállítási feladatait, és a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy Ön kiemelkedő biztonságban közlekedhessen. Számíthat a Mercedes-Benz több mint 110 éves járműgyártási tapasztalatára, valamint ezerszeresen bevált, robusztus részegységekkel és felszereltséggel rendelkező gépjárműveinkre, amelyek figyelembe veszik az alkalmazás helyszínének topográfiai és klimatikus körülményeit.

Magas fokú biztonság

A biztonság DNS-ünk alapja.

Biztonságosan megérkezni. Innovatív asszisztens- és biztonsági rendszerek a közlekedésbiztonság növelésére, melyek aktívan tehermentesítik a vezetőt, kímélik a gépkocsit és a rakományt, és ezáltal hozzájárulnak a még nagyobb hatékonysághoz. Minden egyes fuvarnál. A rendkívül biztonságos tehergépkocsik nemcsak nagy előrelépést jelentenek a közlekedés minden résztvevője számára, hanem sokkal hatékonyabbak is. Ugyanis ritkábban esnek ki a munkából balesetek miatt, valamint támogatják és tehermentesítik a vezetőt. Ezért több mint 45 év minden tapasztalatát az innovatív asszisztensrendszerek fejlesztésére használjuk.

Az előnyök áttekintése.

 • Széles körű, szériában elérhető biztonsági felszereltség, amelynek része az Active Brake Assist, a Stabilitásszabályzó asszisztens, a Sávtartó asszisztens, az Éberségfigyelő asszisztens és a Follow-me-Home-világítás.
 • Active Drive Assist a menetkényelem növelése, valamint a magas fokú hatékonyság érdekében
 • Távolságtartó asszisztens stop-and-go funkcióval, Active Brake Assist 5, Kanyarodásasszisztens, Táblafelismerő asszisztens, elektronikus rögzítőfék, Pótkocsi stabilitásszabályzó asszisztens
 • MirrorCam a jobb látási viszonyokért és a nagyobb biztonságért manőverezéskor, bekanyarodáskor és sávváltáskor
 • Automatikus országúti/tompított és kanyarfényszóró10: nagyobb biztonság az automatikus országúti/tompított és kanyarfényszórókkal, a LED-es nappali menetfénnyel10 és a LED-es hátsó lámpákkal
 • Bi-xenon fényszórók, kanyarvilágítás, ködlámpa

MirrorCam

A hagyományos visszapillantó tükör helyett az új Actros az innovatív, aerodinamikailag kifinomult MirrorCammel van felszerelve, amely akár 1,3%-os üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé, és optimális kilátást biztosít hátrafelé, valamint az A-oszlop területén. Ezen túlmenően a MirrorCam például a kamera képének elfordításával gondoskodik a még nagyobb biztonságról manőverezéskor, bekanyarodáskor és sávváltáskor.

A kamerarendszer két nagy felbontású, a felső tetőkeretre felszerelt, behajtható kamerából áll. Ezek képei két 15,2''-os, ill. 38,6 cm-es színes kijelzőn jelennek meg az A-oszlopnál. A gépkocsi mögötti forgalom jobb észlelése érdekében be- vagy kisoroláskor és bekanyarodáskor az adott kijelzőn látható színes segéd- és távolságjelző vonalak segítik a gépkocsivezetőt, amint működteti az irányjelzőt, és a sebesség meghaladja a 30 km/órát. A figyelmeztető feliratok megjelenítése nagy becsuklási szögeknél további segítséget nyújt a manőverezéshez.

A legszebb tehergépkocsikat a csillagról lehet felismerni.

Menet közben és a pihenőidőkben: az új Actros belső tere megmutatja, hogyan tartható fenn a motiváció a távolsági fuvarozás és a nehéz terítőfuvarozás megerőltető feladatai során.

Az új Actros belső tere a legmagasabb igényeket is kielégíti a vezetési-, munka- és lakókényelem terén, mert a vezetőfülkék kialakításánál a gépkocsivezető áll a középpontban. A barátságos környezetet és kellemes térérzetet teremtő színválasztéktól kezdve az új belső világítási koncepcióig minden arra szolgál, hogy megkönnyítse a munkát, és a pihenőidőket a lehető legkellemesebbé tegye.

Új belsővilágítás koncepció.

Az új belső világítási koncepció gyakorlatilag minden helyzetben gondoskodik a vezetőfülke kitűnő megvilágításáról. A vezetőfülke teljes megvilágítására szolgáló belső világítás és két meleg fehér fényű olvasólámpa mellett a koncepció a menet közbeni jobb tájékozódás érdekében egy diszkrét kék éjjeli megvilágítást is tartalmaz.

Az előnyök áttekintése.

 • Igényes, vonzó belső kialakítás, a munka- és lakótér világos szétválasztásával
 • Új belső világítási koncepció a vezetőfülke optimális megvilágításáért
 • LED-es hangulatvilágítás és LED-es hangulatvilágítás, a vezetéshez és pihenéshez a rendkívül kellemes megvilágítás és a jobb tájékozódás érdekében a pihenőidőkben vagy éjjel, útközben
 • StyleLine és TrendLine belsőtér-kivitelek a belső tér és a külső megjelenés egyedi kialakításához

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 238 LE 625 LE
Teljesítmény (kw) 175 kW 460 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

További linkek

Új Actros Webspecial