Mercedes-Benz Arocs

Az új erő az építkezésen

Az új Arocs egyedülálló módon kombinálja az erőt, a robusztusságot és a hatékonyságot, így meggyőzően folytatja a Mercedes-Benz több mint 110 éves hagyományait. Sőt ezt tovább fokozza: innovatív, jövőorientált technikával szállít a jövőbe, és minden alkalmazásnál demonstrálja, honnan jön, és merre tart a fejlesztés.

Műszaki adatok

Teljesítmény 175 - 460 kW (238 - 625 LE)

Hatékonyan vezetni, hatékonyan építeni


Az Ön sikerének alapját az Arocs nagy hatékonysága is biztosítja. Az Euro VI széria-motorok alacsony fogyasztása mellett a sok alkatrész hosszú élettartama, az alacsony javítási és karbantartási költség, valamint a vezetőbarát kialakítás és a csaknem mindenfajta építőipari alkalmazáshoz megfelelő széleskörű ajánlat is gondoskodik a különösen gazdaságos alkalmazhatóságról. Röviden összefoglalva: az Arocs azt nyújtja, amit a gyakorlat megkövetel az építési helyszínen és az utakon is. Szálljon be, és használja az új erőt az építkezésen!

Az Arocs az építőiparban


Az Arocs erős, nagy teherbírású hajtómű-konfigurációi segítségével minden vezetési helyzeten úrrá tud lenni, mivel az Arocs-ot a nagy teljesítmény még nehéz alkalmazási körülmények között is megbízhatóan az úton tartja. Erről a robusztus, tömör futómű-, rugó- és alvázszerkezet gondoskodik, amelyeket különösen nagy terhelhetőség jellemez.