Mercedes-Benz Atego

A csillag fényesebben ragyog

Az új Atego gyakorlatilag minden feladatra kínál gazdaságos megoldást, és könnyedén megfelel a növekvő kényelmi és biztonsági igényeknek is. Az Atego ezen kívül még azt is megmutatja, hogy ilyen tulajdonságok mellett a jó kinézet is lehetséges.

BLUETEC®  EURO 6.

A Mercedes-Benz nagyon hamar a biztos jövőt ígérő SCR-dízel-technológia alkalmazása mellett döntött, mellyel gazdaságosan és megbízhatóan képes teljesíteni a 2014-ben életbe lépő EURO 6 előírásokat.

Mercedes-Benz Atego


Sokoldalú: az Atego felhasználási területei

Város, vagy építkezés? Ha igazán keskeny helyeken kell forgolódni vagy éppen nagy raktér szükséges az Atego megfelelő megoldást jelent a sokoldalú felhasználási lehetőségeknek köszönhetően.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Atego a terítőfuvarozásban


Tökéletes a kis helyeken is

Mindegy, hogy út közben dobozos felépítményű jármű, 2 oldalra billenős felépítményű, összkerékhajtású vagy konténeres kivitel – az Atego egy építési területen történő könnyű alkalmazás esetén gyakorlatilag egyetlen kívánságot sem hagy nyitva. A 7,5 t-tól egészen 16 t-ig terjedő megengedett össztömegű Atego elsősorban nagyteljesítményű motorjaival, mozgékonyságával és kompakt felépítésmódjával tűnik ki. Ez tehát az ideális tehergépkocsi a kertépítésben, a városépítésben és minden olyan helyen, ahol különösen szűk a hozzáférés.

Atego az építőiparban


Előnyök

  • Különösen nagy helykínálata, a kényelmes beszállás és az átgondolt rakodási lehetőségek révén az Atego rendkívül kényelmes
  • Jó kezelhetősége és kiváló mozgékonysága az Atego haszonjárművet az építéshez kapcsolódó iparágak számára ideális tehergépkocsivá teszik 
  • Robusztus, kipróbált technikája megkönnyíti a használatát, amihez még könnyű kezelhetősége is hozzájárul,
  • A motorizáltság, a sebességváltási komfort és a menettulajdonságok magas színvonala pozitív hatással van az alacsony élettartam költségekre

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 129 LE 286 LE
Teljesítmény (kw) 95 kW 210 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.