Mercedes-Benz eEconic

Erősíti az e-mocióidat!

Teljesen elektromos teherautó városi használatban: a Mercedes-Benz eEconic tehergépkocsija erőteljes és energiatakarékos válasz a modern haszongépjárművek iránti igényekre, a kommunális szolgáltatások terén. Ugyanis a mobilitással és az intelligens logisztikával szembeni elvárások egyre nőnek, a környezetnek és az életminőségnek is javulnia kell. 

Az eEconic szíve a tisztán elektromos hajtás. A Mercedes-Benz ezzel is hozzájárul az agglomerációk károsanyag-kibocsátásának fenntartható csökkentéséhez. Az e-hajtással a nyomaték a teljes fordulatszám-tartományban eloszlik, így nagyobb teljesítményt biztosít a használat során. A Mercedes-Benz Trucks e-teherautója ráadásul lényegesen csendesebb, mint a hagyományos belső égésű motorral rendelkező teherautók.

A modern LED-es fényszórók alapfelszereltségként a jármű alsó elülső részén találhatók. A nagy teljesítményű járművilágítás még kedvezőtlen időjárási körülmények között is optimális fényviszonyokat biztosít.

A tágas DirectVision vezetőfülke könnyű hozzáférést biztosít a vezető és az utas számára a forgalomtól távol eső oldalon. A panorámaüvegezés ideális kilátást biztosít a közúti forgalom esetében.

A nagyméretű oldalsó tükrök és az integrált biztonsági rendszerek révén a járművezető mindent lát, ami a teherautó körül történik.

Az eEconic legfontosabb jellemzői


  • Energiahatékonyság rövid távolságok esetén: Az eEconic egyetlen akkumulátortöltéssel egy teljes használati időtartamot (kb. 100 km) fedez le városi forgalomban.
  • Fenntartható töltési ciklusok: A műszakos üzemben történő használat lehetővé teszi a jármű akkumulátorainak költségtakarékos töltését a kedvező éjszakai villamosenergia-tarifa révén.
  • Stop-and-Go üzemmód: Az eEconic elektromos hajtása kiváló dinamikával indul. A fékezés során további energiát nyerünk a visszatermelés révén. Ez azután visszakerül a rendszerbe, és a járműben lévő összes elektronikus alkalmazás és a meghajtó számára rendelkezésre áll.
  • DirectVision vezetőfülke: Panorámaüvegezés a forgalomra való szabad rálátásért és integrált szélvédőfűtés
  • alapfelszereltségként beépített LED-es fényszórók: az útszakasz optimális megvilágítása még kedvezőtlen időjárási körülmények között is
  • Biztonság a gyakorlatban: Akár 10 biztonsági asszisztens is utólagosan felszerelhető (pl. holttérkamera-rendszer, kanyarodást segítő asszisztens, tolatási asszisztens, aktív vészfékasszisztens és automatikus sebességszabályozó)

>Mindent egybevetve a Mercedes-Benz eEconic a szolgáltatások sokszínű e-ökoszisztémáját kínálja teherautója számára. Legyen szó eConnectivity-ről, eTruck Consultingról, töltőinfrastruktúrával kapcsolatos tanácsadásról, eTrainingről vagy eTruck Service-ről: Használja ki az átfogó eMobility szolgáltatásokat!

Az eEconic belül technikai kifinomultságával és letisztult formatervével nyűgözi le az embert. A DirectVision vezetőfülke panorámaüvege, amely a Thermocontrol segítségével fűthető is, tiszta kilátást biztosít a forgalomra. A többi közlekedésben résztvevő messziről látható, ami különösen a városi forgalomban jelentős biztonsági tényező.

Az új multimédiás pilótafülke modern és intuitív színes kijelzője minden vezetési és járműinformációt világosan megjelenít. A fülke sík padlója könnyű be- és kiszállást tesz lehetővé.

Gyors töltés, több energia és intelligens technológia az eEconicban


Az új eEconic egy olyan ütőképes összcsomag, amely megfelel a modern városi munka és mindennapi élet követelményeinek. A két villanymotorral felszerelt eAxis maximális teljesítménye 400 kW, normál üzemben pedig 330 kW. Az e-teherautó egyenárammal (DC) töltődik.

A hosszabb üzemidő biztosítása érdekében a jármű három akkumulátor-csomaggal van felszerelve. A töltési kapacitás 336 kWh2 160 kW töltési teljesítménnyel. Egy másik fénypont a kanyarodást segítő asszisztens integrált radarérzékelői. Az érzékelők az utasoldal közeli tartományát figyelik. Amennyiben emberek vagy más járművek túl közel kerülnek az eEconichoz, a pilótafülkében egy vizuális figyelmeztető jelzés világít. Ez védi a közlekedésben résztvevőket.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 89 km/h
Teljesítmény (kw) 330 kW 400 kW
Hossz 8300 mm
Magasság 2900 mm
Szélesség 2500 mm
Hasznos terhelésnek 18 kg

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.