Mercedes-Benz Econic

A jövő itt kezdődik

Az Econic- kommunális feladatok, gyűjtőfuvarok és kis távolságú áruterítési feladatok elvégzésére szolgáló különleges gépkocsiként- rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amelyre szükség lehet, ha Ön azt tűzoltóautóként, bútorszállítóként vagy tartálykocsiként használja.

Tiszta út a jövőbe


Az Ön sikere érdekében az Econic mindent megtesz, amire a városi logisztikában szüksége lehet: magas szállítási képesség, ergonómia, és takarékosság.

A gázüzemnek hála pedig a környezetkímélés is fontos szerephez jut, ami a nagyvárosokban egyre inkább fontos szempont.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

 

Econic a terítő fuvarozásban


Econic tolólétrás jármű:

A mindössze három méteres teljes magassággal éri el azt az optimális feltételt, amellyel alacsony alsó átjárók esetén is időveszteség nélkül el lehet jutni az alkalmazás helyszínéhez.

 

Econic repülőtéri tartálykocsik:

A felépítménybarát az alacsonypadlós váznak és az alacsonyan elhelyezkedő súlypontnak köszönhetően rendeltetése egyenesen a repülőtéri tankolásoknál történő alkalmazás.

 

Econic ngt nyerges vontató:

Környezetbarát gázmotorjával az Econic haszonjármű ideális a belvárosokban és a környezetvédelmi övezetekben történő áruterítési forgalomhoz.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 238 LE 326 LE
Teljesítmény (kw) 175 kW 240 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.