Mercedes-Benz Sprinter Alváz

Ideális alap egyéni megoldásokhoz

A Mercedes-Benz Sprinter alváza az ideális alap a személyre szabott járműmegoldásokhoz. A BASE, PRO és SELECT felszereltségi szintek, valamint a különböző karosszériaváltozatok révén a haszongépjármű sokféleképpen alakítható, ezáltal a Mercedes-Benz modell megfelel a legkülönbözőbb ágazati igényeknek.

Megjelenésében is meggyőző a sokoldalú Sprinter a jellegzetes Mercedes-Benz dizájnnal, kiemelkedő, minőségi hűtőráccsal és vízszintesen elhelyezett fényszórókkal.

Legyen szó platóról, billenőről, hűtőfelépítményről vagy zárt raktérről: A VanSolution átalakításokkal és felépítményekkel a Sprinter alapvázat teljesen az Ön igényei szerint konfigurálhatja.

A Sprinter alapváz minden kiemelkedő tulajdonsága


  • Négykerék-meghajtás 4x4 Torque-on-Demanddel (opcionális)
  • Digitális belső tükör (opcionális)
  • Smartphone-tartó, beleértve a vezeték nélküli töltést
  • THERMOTRONIC automata klímaberendezés
  • MBUX multimédia rendszer
  • Navigáció pótkocsiknak és nagyméretű járműveknek
  • Multifunkciós kormánykerék érintőpanelekkel a kormánysugarakban
  • Adaptív féklámpa
  • Segédrendszerek, mint a DISTRONIC, ATTENTION ASSIST, BSIS és MOIS

VanSolution: Átalakítások és felépítmények a Sprinter alapvázhoz

A Mercedes-Benz különösen kényelmes szolgáltatást nyújt ügyfeleinek: a VanSolution átalakításokkal és felépítményekkel személyre szabhatja haszongépjárművét az adott ágazat specifikus igényeihez. Az eredmény: egy méretre szabott Sprinter.

Minden a helyén van: a Sprinter alapváz beltere

A THERMOTRONIC automata klímaberendezés szenzorai automatikusan igazítják a hőmérsékletet, a levegőelosztást és a ventilátor sebességét a előre meghatározott rendszereinstellungenhez, manuális beavatkozás nélkül. Így függetlenül a külső hőmérséklettől, állandóan kellemes belső klíma biztosítható.

Megbízható útvonaltervezés a testreszabott navigációval

© Mercedes-Benz AG
A pótkocsiknak és nagyméretű járműveknek szánt különleges navigációs megoldás figyelembe veszi a jármű méreteit az útvonaltervezés során. A vezetőt az optimális úton vezeti a célhoz.

Nagyobb biztonság a holtterekben

© Mercedes-Benz AG
A BSIS kanyarodási asszisztens optikailag és akusztikusan figyelmeztet azokra a tárgyakra és személyekre, akik ebben a nehezen belátható területen tartózkodnak. Így elkerülhetők az ütközések.

Intuitív és biztonságos vezetés – a multifunkciós kormánykerékkel

© Mercedes-Benz AG
A multifunkciós kormánykerék ergonómiát ötvöz a legmodernebb technológiával. Az intuitívan kezelhető érintőpanelekkel a kormánysugarakban a vezető fontos járműfunkciókat irányíthat anélkül, hogy levenné a szemét az útról.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 84 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9 l/100km 15 l/100km
CO2-kibocsátás 237 (g/km) 394 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)