Mercedes-Benz Sprinter alváz

Legendásan kedvező fogyasztással

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Ön tudja, hogy mi az alkalmazási terület, mi tudjuk, hogyan kivitelezhető. Azért, hogy speciális felépítmény igényének megfeleljünk, a Sprinter alvázat normál és 205 mm –rel csökkentett alacsony alvázzal* kínáljuk. 

Három kivitel rendelkezik duplafülkével, ha nemcsak rakományt, hanem személyeket is kell szállítania. Bármelyik fülkét is választja is a Sprinterhez, biztos lehet benne, hogy ergonómia, kezelhetőség és menetdinamika terén mindig előnyben lesz. Mindez az ergonmikus kezelőszerveken, komfortos vezetőülésen, teljesítményorientált hajtásláncon, nagy nyomatékú, Euro VI-os motorokon és a hatfokozatú, kézi kapcsolású sebességváltón alapul.

A Sprinterek a biztonság terén is számos, az alapfelszereltség részét képező újításokkal rendelkeznek: ADAPTIVE ESP®, a rendelhető fix ívmeneti fényszórók, , bi-xenon főfényszórók ívmeneti fénnyel.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Kvalifikált partnerektől származó, személyre szabott felépítmények.

A felépítmények gyártói fontos partnerek, hiszen az egyéni területeknek megfelelő megoldások megvalósításáról van szó. Számunkra itt is a legelső helyen áll a minőség. A Mercedes-Benz ezért szoros és intenzív együttműködést folytat a felépítménygyártó partnerekkel, és Önnek átfogó segítséget kínál. Azzal, hogy know-how-nkat összekapcsoljuk a felépítménygyártók tapasztalatával és kompetenciájával, abban a helyzetben vagyunk, hogy igen magas minőségi szinten képesek vagyunk megvalósítani a legkülönbözőbb felépítményfajtákat, – kezdve a az építőiparban és a kézműiparban használatos járműveknél a távolsági (utazási) járműveken, a szekrényes felépítményeken és a hűtőjárműveken át egészen a rendőrségi és a mentőszolgálati járművekig. 

Elvünk az individualitás.

A professzionális partneri kapcsolathoz hozzá tartozik, hogy ismerjük a mási igényeit. A Mercedes-Benz-nél ezért fokozottan törekszünk arra, hogy odafigyeljünk ügyfeleink kívánságaira és követelményeire. A legfontosabbak közé tartozik annak lehetősége, hogy egy járművet teljesen egyénileg, az egyedi alkalmazási profilhoz tudjunk illeszteni. A Mercedes-Benz Transporter haszonjárműveket kezdettől fogva ezek szerint a nézőpontok szerint fejlesztjük.

Az Ön felépítménnyel kapcsolatos kívánságainak megvalósításához ajánljuk Önnek a Sprinter alvázat mind normál, mind az 1. süllyesztett vázakkal. Minden esetben három tengelytávolság és 3.060 kg-ig terjedő terhelhetőség biztosítanak Önnek szilárd alapot a legkülönbözőbb szakterületekhez és követelményekhez.

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 140 kW
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)