Mercedes-Benz Sprinter alváz

Legendásan kedvező fogyasztással

Ön tudja, hogy mi az alkalmazási terület, mi tudjuk, hogyan kivitelezhető. Azért, hogy speciális felépítmény igényének megfeleljünk, a Sprinter alvázat normál és 205 mm –rel csökkentett alacsony alvázzal* kínáljuk. 

Három kivitel rendelkezik duplafülkével, ha nemcsak rakományt, hanem személyeket is kell szállítania. Bármelyik fülkét is választja is a Sprinterhez, biztos lehet benne, hogy ergonómia, kezelhetőség és menetdinamika terén mindig előnyben lesz. Mindez az ergonmikus kezelőszerveken, komfortos vezetőülésen, teljesítményorientált hajtásláncon, nagy nyomatékú, Euro VI-os motorokon és a hatfokozatú, kézi kapcsolású sebességváltón alapul.

A Sprinterek a biztonság terén is számos, az alapfelszereltség részét képező újításokkal rendelkeznek: ADAPTIVE ESP®, a rendelhető fix ívmeneti fényszórók, , bi-xenon főfényszórók ívmeneti fénnyel.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 148 000 Ft-tól

Műszaki adatok

Teljesítmény 85 - 140 kW (114 - 190 LE)

Kvalifikált partnerektől származó, személyre szabott felépítmények.

A felépítmények gyártói fontos partnerek, hiszen az egyéni területeknek megfelelő megoldások megvalósításáról van szó. Számunkra itt is a legelső helyen áll a minőség. A Mercedes-Benz ezért szoros és intenzív együttműködést folytat a felépítménygyártó partnerekkel, és Önnek átfogó segítséget kínál. Azzal, hogy know-how-nkat összekapcsoljuk a felépítménygyártók tapasztalatával és kompetenciájával, abban a helyzetben vagyunk, hogy igen magas minőségi szinten képesek vagyunk megvalósítani a legkülönbözőbb felépítményfajtákat, – kezdve a az építőiparban és a kézműiparban használatos járműveknél a távolsági (utazási) járműveken, a szekrényes felépítményeken és a hűtőjárműveken át egészen a rendőrségi és a mentőszolgálati járművekig. 

Elvünk az individualitás.

A professzionális partneri kapcsolathoz hozzá tartozik, hogy ismerjük a mási igényeit. A Mercedes-Benz-nél ezért fokozottan törekszünk arra, hogy odafigyeljünk ügyfeleink kívánságaira és követelményeire. A legfontosabbak közé tartozik annak lehetősége, hogy egy járművet teljesen egyénileg, az egyedi alkalmazási profilhoz tudjunk illeszteni. A Mercedes-Benz Transporter haszonjárműveket kezdettől fogva ezek szerint a nézőpontok szerint fejlesztjük.

Az Ön felépítménnyel kapcsolatos kívánságainak megvalósításához ajánljuk Önnek a Sprinter alvázat mind normál, mind az 1. süllyesztett vázakkal. Minden esetben három tengelytávolság és 3.060 kg-ig terjedő terhelhetőség biztosítanak Önnek szilárd alapot a legkülönbözőbb szakterületekhez és követelményekhez.