Mercedes-Benz Sprinter platós tehergépkocsi

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Az új Sprinter nyitott mindenre, ami megkönnyíti az Ön mindennapi munkáját. A standard vezetőfülke kényelmes helyet nyújt akár három személynek és robosztus, 5,8-tól 9,1 m²-ig terjedő rakfelületén pl. akár öt EUR raklap is gond nélkül szállítható. Annak érdekében, hogy a be- és kirakodás éppolyan egyszerű legyen, mint a szállítás, rakodópereme alacsony, és három oldalra teljes lehajtható oldalfalakkal rendelkezik. Három tengelytávval, két vezetőfülke-változattal, négy különböző platóhosszal és két különböző platószélességgel az új Sprinter a tökéletes szállítási megoldás az Ön számára. 

A magas minőségi követelmények és a stabil újraeladási érték éppúgy hozzájárulnak a Sprinter gazdaságosságához, mint a legmodernebb motorok: a fejlett OM 651-es négyhengeres CDI-dízelmotor, három teljesítmény-fokozatban és a magabiztos V6-os OM 642-es CDI-dízelmotor mértékadó a gazdaságos hatékonyság és a jövőbeli alkalmazhatóság terén. Az új Euro5b+ III. fok. károsanyag-kibocsátási fokozattal, valamint a BlueEFFICIENCY-csomaggal érezhetően csökkentheti a fogyasztást. 

Legendásan takarékos fogyasztás.

Kategóriájának egyik leginkább fenntartható gépkocsijaként az új Sprinter, köszönhetően a következetesen továbbfejlesztett motoroknak [6] és az innovatív BlueEFFICIENCY-technológiának, kitűnő kibocsátási és fogyasztási értékeket ér el. 

A Sprinter már széria-felszerelésként például elektromosan szabályozott üzemanyag-szivattyúval, generátor-vezérléssel, Fuel-Ecomony hátsó tengellyel, valamint optimalizált gördülési ellenállású abroncsokkal rendelkezik. 

Menetdinamikai segédrendszerek csomag. Új mérce a biztonság terén.

A transzporter-szegmensben egyedülálló Menetdinamikai segédrendszerek csomagjának köszönhetően a Sprinternek nem kell többé szégyenkeznie a személygépkocsik mögött. Az extra felszereltségként rendelhető Menetdinamikai segédrendszerek csomag, a részét képező COLLISION PREVENTION ASSIST, Sávtartó rendszer és Távfény-asszisztens segítségével számos helyzetben hozzájárul a baleseti kockázat csökkentéséhez és a menetkényelem növeléséhez.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 140 kW
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)