Mercedes-Benz Sprinter platós tehergépkocsi

Az új Sprinter nyitott mindenre, ami megkönnyíti az Ön mindennapi munkáját. A standard vezetőfülke kényelmes helyet nyújt akár három személynek és robosztus, 5,8-tól 9,1 m²-ig terjedő rakfelületén pl. akár öt EUR raklap is gond nélkül szállítható. Annak érdekében, hogy a be- és kirakodás éppolyan egyszerű legyen, mint a szállítás, rakodópereme alacsony, és három oldalra teljes lehajtható oldalfalakkal rendelkezik. Három tengelytávval, két vezetőfülke-változattal, négy különböző platóhosszal és két különböző platószélességgel az új Sprinter a tökéletes szállítási megoldás az Ön számára. 

A magas minőségi követelmények és a stabil újraeladási érték éppúgy hozzájárulnak a Sprinter gazdaságosságához, mint a legmodernebb motorok: a fejlett OM 651-es négyhengeres CDI-dízelmotor, három teljesítmény-fokozatban és a magabiztos V6-os OM 642-es CDI-dízelmotor mértékadó a gazdaságos hatékonyság és a jövőbeli alkalmazhatóság terén. Az új Euro5b+ III. fok. károsanyag-kibocsátási fokozattal, valamint a BlueEFFICIENCY-csomaggal érezhetően csökkentheti a fogyasztást. 

1 elérhető jármű

1
FIATAL CSILLAGOK

Műszaki adatok

Teljesítmény 85 - 140 kW (114 - 190 LE)

Legendásan takarékos fogyasztás.

Kategóriájának egyik leginkább fenntartható gépkocsijaként az új Sprinter, köszönhetően a következetesen továbbfejlesztett motoroknak [6] és az innovatív BlueEFFICIENCY-technológiának, kitűnő kibocsátási és fogyasztási értékeket ér el. 

A Sprinter már széria-felszerelésként például elektromosan szabályozott üzemanyag-szivattyúval, generátor-vezérléssel, Fuel-Ecomony hátsó tengellyel, valamint optimalizált gördülési ellenállású abroncsokkal rendelkezik. 

Menetdinamikai segédrendszerek csomag. Új mérce a biztonság terén.

A transzporter-szegmensben egyedülálló Menetdinamikai segédrendszerek csomagjának köszönhetően a Sprinternek nem kell többé szégyenkeznie a személygépkocsik mögött. Az extra felszereltségként rendelhető Menetdinamikai segédrendszerek csomag, a részét képező COLLISION PREVENTION ASSIST, Sávtartó rendszer és Távfény-asszisztens segítségével számos helyzetben hozzájárul a baleseti kockázat csökkentéséhez és a menetkényelem növeléséhez.