Sprinter zárt áruszállító

A raktér új dimenziója

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A Sprinter zárt áruszállítók háromféle tengelytávval és négyféle karosszéria-hosszúsággal, opcióban kapható extramagas tetővel és akár 17 m3-es raktérrel ideális társ a fuvarfeladatok jelentette kihívásokhoz. A gazdaságos térkihasználás szintén meggyőző: a függőleges belső válaszfalnak és keskeny kerékjárati doboknak köszönhetően az EURO raklapok keresztben is gond nélkül berakodhatók, a megengedett össztömeg  Super-Single gumiabroncsos hátsó tengely esetén 4,6 tonna is lehet. Ezen kívül a rendelhető KEYLESS ENTRY & SLIDE rendszer lehetővé teszi az oldalsó raktérajtó teljesen automatikus nyitását és a vezető oldali ajtó zárjának oldását. 

A Sprinter zárt áruszállító egyik legfőbb erénye, hogy kiválóan ötvözi a kényelmet, a menetdinamikát, könnyű kezelhetőséget és a kiforrott közlekedés-biztonsági megoldásokat. Ezen felül rendelkezik még kimagasló ergonomiájú belső térrel, praktikus tárolóhelyekkel, erőteljes motorokkal, valamint az új ADAPTIVE ESP® rendszerrel, amely figyelembe veszi a gépkocsi mindenkori terhelését is. 

A gazdag alapfelszereltséget klímaberendezéssel, navigációs rendszerrel, telefon-kihangosítóval, PARKTRONIC parkolás segítő rendszerrel és számos további extrákkal egészítheti ki.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Tudnivalók a Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállítóról

3 tengelytávolság, 4 felépítményhossz, 3 rakodótér magasság, 7,5 m3-től 17 m3-ig terjedő raktér térfogat 915 kg-tól 2.710 kg-ig terjedő terhelhetőség. Négy tolóajtó variációval ellátott raktér egészen 1,30 m szélességig és 1,82 m magasságig. Kívánságra a raktér tolóajtainak villamos működtetése. Forgóajtók a farrészen egészen 180°-ig terjedő nyílásszöggel. A gyakorlatnak megfelelő válaszfal variációk. Variálható rakománybiztosító és rakományrögzítő rendszer.

Bármit is tervezett: A Sprinter hagyja, hogy megtegye.

7G-TRONIC automata sebességváltó, bővített ADAPTIVE ESP, Bi-Xenon-fényszórók, szekrényes kocsik esetében 100 km-en  7,0 l üzemanyag-fogyasztás, hat légzsák elülső légzsákkal a vezető és a kísérő számára, ablaklégzsákok és oldalsó Thorax-légzsákok, raklap szélességű tolóajtó stb. –  a Sprinter haszonjármű iránymutatóként már mindig úton volt. A sok  újítás és a már több mint két millió eladott jármű, messzemenően alakították teljesítményhordozó ipari szabványainkat és biztosították helyét a gépjárművek történelmében. A legnagyobb megbecsülés naponta ezzel dolgozni. És ő csak megy tovább, ez a Sprinter haszonjármű sikertörténete.

A Sprinter zárt áruszállító kiemelkedő jellemzőinek áttekintése:

  • 4 járműhossz: kompakt, standard, hosszú és extra hosszú
  • 3 tetőmagasság: normál, magas és szuper magas
  • Rakodótér magasság 2243 mm-ig
  • Akár 17 m³ rakodótér
  • Első kerék, hátsó kerék és összkerék meghajtással is elérhető
  • Intelligens kezelési és kijelzési koncepció
  • Modulárisan felépített tárolóhelyek
  • Számos felépítmény- és átalakítási megoldás

Az új Sprinter zárt áruszállító különlegességei

A tolóajtó lépcsőjében lévő raklap alátámasztás stabilizálja az ajtó tartományában elhelyezett rakományt, és különösen az EUR-raklapok vagy rácsos rekeszek szállítása esetén jelent hasznos segítséget.

LED fénycsík a rakodótérben

A tető alatt található két LED fénycsík majdnem árnyékmentes megvilágítást biztosít a raktérnek, és ezáltal könnyebbé teszi a tájékozódást a be- és kirakodásnál.

Nagyobb térfogat, nagyobb hasznos terhelés

A 4 járműhosszúság közül a leghosszabbal és a 3 tető közül a legmagasabbal a Sprinter zárt áruszállítók akár 17 m3 raktérfogatot biztosítanak. A maximális terhelhetőség az 5500 kg-os tömegváltozatnál 3144 kg. Az elsőkerék-hajtású gépkocsik a hátsókerék-hajtású változathoz képest nagyobb raktérfogatukkal és 80 mm-rel alacsonyabb raktértérpadlójukkal bizonyulnak meggyőző választásnak. Ráadásul 50 kg-mal több hasznos terhet képesek szállítani, mint az előző modellcsalád hátsókerék-hajtású változatai. Okos megoldások széles választéka optimalizálja és könnyíti meg a tágas raktér kihasználását.

Kényelem vég nélkül

Elektromosan állítható vezető- és utasülés

Az elektromosan állítható vezető- és utasülést gombnyomással az egyéni komfortigényeknek megfelelően lehet beállítani, magas szintű ergonómiájának köszönhetően teljesíti az „Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V.” feltételeit.

Komfort vezető- és utasülés

A komfort vezető- és utasülés hosszirányú helyzete, magassága, dőlésszöge és az ülőfelület hossza a vezető és a segédvezető egyéni igényeinek megfelelően beállítható, ezzel biztosítva kényelmes utazást.

MBUX multimédia-rendszer 10,25 colos érintőképernyővel

A 26 cm-es (10,25 colos), nagy felbontású érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszer többek között 3D-s térkép-megjelenítéssel történő, gyors merevlemezes navigációt és okostelefon-integrációt biztosít.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 84 kW 140 kW
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)