Mercedes-Benz Sprinter Zárt áruszállító

Rugalmas szállító minden esetre

Csúcsminőség, legmagasabb hatékonyság és tágas raktér: a Mercedes-Benz Sprinter Zárt áruszállító lenyűgöző megjelenésével, kiegyensúlyozott arányokkal, valamint sokoldalú felhasználási lehetőségeivel győz meg.

A Sprinter Zárt áruszállító az ideális megoldás mindazoknak, akik haszongépjárművük felszerelését széleskörűen szabadon szeretnék választani. A BASE, PRO és SELECT felszerelési vonalak optimalizálják a Mercedes-Benz szállítóját praktikus bel- és külső felszereltségekkel.

A Sprinter Zárt áruszállító minden kiemelkedő tulajdonsága

  •  4x4-es összkerékhajtás Torque-on-Demand-del
  •  THERMOTRONIC automata klímaberendezés
  •  Érintőpanelekkel ellátott multifunkciós kormánykerék a kormányszárakban
  •  MBUX multimédiás rendszer 10,25 colos érintőképernyővel
  •  Navigáció pótkocsiknak és túlméretes járműveknek
  •  Parkolócsomag tolatókamerával (opcionálisan 360°-os körpanoráma)
  •  Segédrendszerek, mint a DISTRONIC, BSIS, MOIS és társai
  •  Digitális belső tükör
  •  VanSolution ágazatspecifikus fel- és átépítések

VanSolution: fel- és átépítési megoldások a Mercedes-Benz Sprinterhez

Egyedi méretre szabott Sprintert kínálnak a VanSolution fel- és átépítésekkel közvetlenül a gyárból. Az egyedi megoldásokkal a Mercedes-Benz haszongépjárműve megfelel az adott ágazat specifikus követelményeinek.

A Sprinter Zárt áruszállító külsője: lenyűgözően funkcionális

Széles nyílású, kétszárnyú hátsó ajtók

A kétszárnyú hátsó ajtók biztonságosan rögzíthetők az oldalfalakhoz, és páratlan kényelmet nyújtanak a rakodás során. Ez a praktikus megoldás különösen hasznos a rakodórampáknál, ahol a korlátlan látás és az egyszerű hátramenetel döntő.

Elegáns be- és kiszállás az elektromos csúszóajtóknak köszönhetően

Egy gombnyomás vagy a távirányító használatával a Sprinter Zárt áruszállító ajtói kinyílnak és becsukódnak. Simán, halkan és erőfeszítés nélkül.
Az 4x4-es összkerékhajtással a Sprinter Zárt áruszállító szinte minden terepen megállja a helyét. Az automatikus nyomaték-elosztás ideális tapadást biztosít. Az eredmény: több biztonság, kontroll és vezetési kényelem.
A Sprinter Zárt áruszállító esetében a legmodernebb technológia segít a be- és kiparkolásban, valamint a manőverezésben. Egy 360°-os kamera segítségével minden akadály láthatóvá válik: a kamera képe valós idejű járműnézetet mutat optimális körpanorámával.

Ellenállhatatlanul kényelmes: a Sprinter Zárt áruszállító beltere

A Sprinter Zárt áruszállító digitális belső tükre biztosítja, hogy mindig szabad kilátása legyen hátra. A kamera képe az aktuális közlekedési helyzetet mutatja – biztonságos manőverezéshez és parkoláshoz.
A Sprinter Zárt áruszállítóban függetlenül a napsugárzástól vagy a szélsőséges külső hőmérsékletektől mindig kellemes a klíma. A szenzorok folyamatosan igazítják a hőmérsékletet, a szellőzés intenzitását és a légeloszlást.

Okostelefon tárolórekesz vezeték nélküli töltéssel

© Mercedes-Benz AG
A középkonzolban a mobil eszközök biztonságosan elhelyezhetők és vezeték nélkül tölthetők. Így mindig elérhető marad, és nem kell aggódnia az üres akkumulátorok miatt.
A Mercedes-Benz Sprinter Zárt áruszállító mindig a helyes úton tartja Önt, és közvetlenül célba ér. A jármű vagy vontatmány méreteit figyelembe véve a navigációs rendszer kiszámítja az optimális útvonalat.

Haladó MBUX multimédiás rendszer

© Mercedes-Benz AG
A gyakorlati kommunikációs és infotainment alkalmazások egy magas felbontású kijelzőn jelennek meg az MBUX multimédiás rendszerén. A jármű funkcióit így könnyedén figyelemmel kísérheti és irányíthatja.

Hatékony irányítás a multifunkciós kormánykerékkel

© Mercedes-Benz AG
A Sprinter ergonomikus multifunkciós kormánykereke nem csak jól néz ki, hanem vonzó funkciókkal is büszkélkedhet. Az érintővezérlő panelekkel a kormányszárakon a legfontosabb járműfunkciókat irányíthatja anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 114 LE 170 LE
Teljesítmény (kw) 84 kW 125 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.7 l/100km 11.9 l/100km
CO2-kibocsátás 205 (g/km) 313 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)