Minden feladatra készen áll: a Vito Mixto.

A Vito. Akarja, tudja, teszi.

Mindig bevetésre kész kíván lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi munkáját? Akkor a Vito Mixto és Ön kitűnően összeillenek. a Vito mindig célba juttatja – az országutakon és a cége sikeréhez vezető úton egyaránt. Gazdaságosság és minőség tekintetében éppolyan példamutató, mint a rugalmasság és a biztonság terén, hiszen egy valódi haszonjármű-specialistától származik.

Hatékony dízelmotorjaival minden kilométeren tartósan hozzájárul az Ön sikeréhez. Az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig még biztonságosabban érheti el céljait. A meghajtási módok terén is egyedülálló választékot kínál: elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, hogy Ön kiválaszthassa feladataihoz a megfelelőt.

A Mercedes-Benz partnerek sűrű hálózata széles körű szervizszolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy Vito Mixtója folyamatosan megtarthassa megbízhatóságát. A karbantartás és a javítás terén bízzon Mercedes-Benz szervizében! Ők ismerik legjobban gépkocsiját. Így a Vito Mixto sokáig értékes partnere marad.

A Vito Mixto kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Három járműhossz: kompakt (szériakivitel) 4895 mm, hosszú 5140 mm és extra hosszú 5370 mm
  • Akár 4,1 m³ raktérfogat az extra hosszú változatban
  • Akár három személy is helyet foglalhat az utastérben, és elfér egy EUR-raklap a raktérben
  • Teljes szélességű válaszfal a C-oszlopnál fixen beépített ablakkal, extraként rendelhető
  • Raktérpadló rögzítőszemekkel a rakományrögzítéshez
  • 3200 kg maximális megengedett össztömeg
  • A digitális szolgáltatások kommunikációs modulja (LTE) extraként rendelhető

Tömör és dinamikus

Külső kialakítás

A Vito Mixtót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az üzleti célra használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.
Az itt bemutatott, az alapfelszereltséghez tartozó, ill. metálfényezések csak egy kis részét képezik azoknak a lehetséges színeknek, amelyekben Vitóját megrendelheti. Kívánságra további színek állnak rendelkezésére különleges fényezésként (uni-fényezések), de speciális fényezések is rendelhetők, például az Ön vállalkozásának színeiben.

Könnyűfém kerekek

A könnyűfém kerekek hangsúlyozzák a Mixto dinamikus megjelenését. A választható lehetőségek: fekete matt és fényes felületű, 19 hüvelykes könnyűfém kerekek 10 küllős kialakításban, 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, 5 dupla küllővel, tremolitszürke, vagy 5 küllős, fekete színű kivitel, mindegyik magas fényű kivitelben. Valamint új, fekete színű, 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, amelyek javítják a jármű aerodinamikáját.

Tökéletesen igazodik igényeihez

Itt élvezheti a munkát

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Mixto tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Kiváló minőségű műszerfal

A műszerfal bal és jobb szélén vannak az új tervezésű szellőzőnyílások, amelyek repülőgép-turbinára hasonlítanak. Az opcionális krómcsomaggal együtt a központi műszerfal kiváló minőségű, kemény, fényes felületű. A szellőző fúvókák kerete szintén króm lett ebben a felszerelési változatban.

Rakodótér

Az ülések mögött még bőséges hely marad az anyagoknak és felszerelésnek, amely a nagy hasznos terhelésnek köszönhetően kitűnően kihasználható. A járműhossztól függően a rakfelület akár 2,63 m² és a raktértérfogat akár 4,1 m³ is lehet. Extraként rendelhető egy ablakos válaszfal a C-oszlopnál, amely távol tartja a raktérből származó szennyeződést és port az utastértől, és további védelmet biztosít a rakománytól.

Digitális visszapillantó tükör

A digitális belső tükör igazi segítséget nyújt a közúti forgalomban. A hátsó ablakban lévő HDR kamera digitális képe átkerül a tükör kijelzőjére. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos belső tükörnél megszokott módon használható, habár a csomagtér el van választva az utastérről egy válaszfallal. Különleges előnye, hogy a kamera éles, nagy felbontású képet ad még rossz látási viszonyok között is.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)