Mercedes-Benz Vito Mixto

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Minden kihívásra felkészült.


Az új Vito sosem hagyja cserben. Hiszen, ha a Vitót választja, a teljesítmény és minőség mellett dönt, amint azt egy Mercedes-Benz haszonjárműtől el is várhatja. Az új Vito nem riad vissza a feladattól, jó hátteret biztosít Önnek és túlteljesíti elvárásait. Teljesen horganyzott karosszériája gondoskodik arról, hogy semmi se árthasson neki egykönnyen, és Ön még évek múlva is a lehető legjobb áron adhassa majd el. Ezen kívül örömére szolgálhatnak az alacsonyabb javítási és karbantartási költségek is. Mielőtt azonban a Vito elkísérhetné Önt sikerei útján, mérnökeink intenzív minőségi- és biztonsági teszteknek vetik alá, hogy megfeleljen annak a közmondásos megbízhatóságnak és hosszú élettartamnak, melyeket egy valódi Mercedes-Benztől elvár. Ebben a minőségben az új Vitónál teljes mértékben megbízhat, a legapróbb részletekig.

Minden és mindenki elfér: az új Vito Uni.


A Vito Uni megkönnyíti a dolgát: az „Egy mindenkiért“ elvet követi és Kombiként éppolyan meggyőző, mint zárt áruszállítóként. Ha egyszerre szeretne személyeket és tárgyakat is szállítani, a Vito Uniban egy gazdaságos, sokoldalú és megbízható profira talál.

Extraként kétszemélyes segédvezető-üléssel és 3-as üléspaddal az utastérben, akár hat személyt is elszállíthat a bevetés helyszínére. Az oldalsó ablakok fényt és jó kilátást biztosítanak az utastérben, egy szellőzőfúvóka a lábtérben pedig gondoskodik a kellemes temperálásról, úgy, hogy a második sorban utazók is kényelmesen utazhassanak.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Die Highlights des Vito BusinessVan:

  • Platz für bis zu 3 Personen im Fahrgastraum und eine Europalette im Laderaum
  • durchgehende Trennwand an der C-Säule mit fest eingebautem Fenster
  • Kraftstoffverbrauch ab 5,7 l auf 100 km 
  • BlueEFFICIENCY-Paket
  • Wartungsintervalle von bis zu 30.000 km
  • Zuladung von bis zu 1.310 kg

Einer für alles

Der neue Vito ist mit zahlreichen innovativen Assistenz- und Sicherheitssystemen wie dem ATTENTION ASSIST und Seitenwind-Assistenten ausgestattet die ein hohes Maß an Sicherheit bieten.

Einer für alles

Er arbeitet nach dem Motto „Einer für alles“ und über- zeugt als Kombi genauso wie als Kastenwagen. Wenn Sie gleichzeitig Personen und Guter transportieren mochten, finden Sie dafür im Vito BusinessVan einen wirtschaftlichen, vielseitigen und zuverlässigen Profi.

Ein Raumwunder

Ausreichend Platz für Personen und Material

Je nach Fahrzeuglänge misst die Ladeflache bis zu 2,63 m2 und fasst ein Ladevolumen von bis zu 4,1 m3. Auf Wunsch hält eine Trennwand mit Fenster an der C-Säule Schmutz und Staub aus dem Laderaum vom Fahrgastraum fern und bietet zusätzlich Schutz vor der Ladung.

Komfortabler Fahrgastraum

Optional ausgestattet mit Doppelbeifahrersitz und 3er-Sitzbank im Fahrgastraum, befördert er bis zu sechs Personen zum Einsatzort. Die seitlichen Fenster bringen Licht und Sicht in den Fahrgastraum und ein Luftausstromer im Fußraum sorgt für angenehme Temperierung, sodass auch die Passagiere in der zweiten Reihe bequem unterwegs sind. Hinter der Sitzbank bleibt noch jede Menge Raum für Material und Ausrüstung, der sich aufgrund der hohen Zuladung hervorragend nutzen lasst.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Az új Vito Tourer prospektusának letöltése (PDF)
Az új Vito zárt áruszállító és Mixto prospektusának letöltése (PDF)