Mercedes-Benz Vito Mixto

Vezetési élmény egy új dimenzióban

Az optikailag vonzó szolgálati járművet keresők, amely funkcionalitást is nyújtó belső térrel rendelkezik, a Mercedes-Benz Vito Tourer BusinessVan modelljében találják meg a megoldást. Külsőleg az autó frontja magabiztosan mutatkozik be a márkahű hűtőráccsal, amely választhatóan nemes króm díszítésekkel van ellátva. A sportos hátsó rész a sötétített hátsó lámpákkal zárja le a külső megjelenést.

De a belső értékek is számítanak és meggyőzőek: A dupla pohártartóban az italok optimálisan elérhető helyen vannak pozícionálva, míg egy szinttel lejjebb a smartphone töltődik. Az ötletes vezetőtámogató rendszerek megbízhatóan segítenek minden út során.

A Mercedes-Benz három felszereltségi vonalat kínál a BASE, PRO és SELECT formájában, amelyekkel a BusinessVan személyes preferenciák szerint alakítható.

A Mercedes-Benz Vito Tourer BusinessVan összes kiemelkedő jellemzője

 • MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényasszisztens PLUSZ-szal (opcionális)
 • magas minőségű kombi műszerfal 5,5 colos TFT színes kijelzővel
 • Multifunkciós kormánykerék érintőpanelekkel
 • MBUX multimédiás rendszer 10,25 colos érintőképernyővel
 • praktikus vezeték nélküli töltőrendszer mobil eszközök számára (opcionális)
 • 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák 10 küllős dizájnnal (opcionális)
 • Airmatic légrugózás (opcionális)
 • 5 rendszerből álló vezetői asszisztencia csomag
 • 3 felszereltségi vonal (BASE, PRO, SELECT)
 • 3 karosszéria változat (kompakt, hosszú, extra hosszú)
 • széleskörű választék a rakodóterű felszerelésekhez

A Vito Tourer BusinessVan külső megjelenése – lenyűgöző

© Mercedes-Benz AG

Márkahű front

Az elejéről nézve a Mercedes-Benz Vito Tourer BusinessVan a márkára jellemző dizájnnal büszkélkedik. Különösen figyelemre méltó a hűtőrács, amely opcionálisan krómozott díszítésekkel

Sportos vonalak

A jármű hátsó része dinamikus benyomást kelt. Igazi látványosság a sötétített hátsó lámpák. Igény szerint a furgon vagy csomagtartó ajtóval, vagy hátsó ajtókkal rendelhető.

A kerék mint stílus nyilatkozat

© Mercedes-Benz AG
A könnyűfém keréktárcsák a személyes ízlés kifejezésére szolgálnak, tovább individualizálva a Mercedes-Benz Vito Tourer BusinessVant. Különösen vonzó modellvariáns: 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák 10 küllős dizájnnal.
Kalahari arany metál, vintage kék és alpesi szürke csak néhány a sokféle lakkozási opció közül, amelyekkel az optikai preferenciák kifejezésre kerülhetnek.

A Vito Tourer BusinessVan belső tere: intelligens és fejlett

© Mercedes-Benz AG

Több mint csak egy kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A BusinessVan kormánya ergonomikusan formált multifunkciós kormánykerék. Az érintőpanelek harmonikusan vannak beépítve a kormánykerék küllőibe. Legyen szó navigációról vagy infotainmentről: különböző szolgáltatások szabályozhatók anélkül, hogy kezünket le kellene venni a kormányról.

Frissítően modern

A funkcionális és egyben vonzó részletek közé tartoznak a klímavezérlő egység légbeömlő nyílásai. Miközben könnyen kezelhetőek és frissességet hoznak a járműbe, mellesleg optikailag is felértékelik a műszerfalat.
Egy lemerült akkumulátor épp olyan kellemetlen, mint egy dugó a reggeli munkába vezető úton: Ha mégis dugóba kerülünk, a várakozási idő legalább használható a smartphone töltésére. Az innovatív, vezeték nélküli töltőrendszeren pozicionálva a mobil eszközök akkumulátor kapacitása gyorsan eléri a 100%-ot.

Multifunkcionális infotainment

© Mercedes-Benz AG
Az MBUX multimédiás rendszer sokféle funkcióval lenyűgöz. A nagy felbontású 10,25 colos érintőképernyőn a navigációs adatok és a jármű állapotára vonatkozó információk tisztán és érthetően jelennek meg.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 102 LE 239 LE
Teljesítmény (kw) 75 kW 176 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7 l/100km 8.3 l/100km
CO2-kibocsátás 180 (g/km) 194 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)