Mercedes-Benz Vito Mixto

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Induló ár
8 253 640 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,8 - 6,8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 - 179 (g/km)
Teljesítmény 65 - 140 kW (88 - 190 LE)

Minden kihívásra felkészült.


Az új Vito sosem hagyja cserben. Hiszen, ha a Vitót választja, a teljesítmény és minőség mellett dönt, amint azt egy Mercedes-Benz haszonjárműtől el is várhatja. Az új Vito nem riad vissza a feladattól, jó hátteret biztosít Önnek és túlteljesíti elvárásait. Teljesen horganyzott karosszériája gondoskodik arról, hogy semmi se árthasson neki egykönnyen, és Ön még évek múlva is a lehető legjobb áron adhassa majd el. Ezen kívül örömére szolgálhatnak az alacsonyabb javítási és karbantartási költségek is. Mielőtt azonban a Vito elkísérhetné Önt sikerei útján, mérnökeink intenzív minőségi- és biztonsági teszteknek vetik alá, hogy megfeleljen annak a közmondásos megbízhatóságnak és hosszú élettartamnak, melyeket egy valódi Mercedes-Benztől elvár. Ebben a minőségben az új Vitónál teljes mértékben megbízhat, a legapróbb részletekig.

Minden és mindenki elfér: az új Vito Uni.


A Vito Uni megkönnyíti a dolgát: az „Egy mindenkiért“ elvet követi és Kombiként éppolyan meggyőző, mint zárt áruszállítóként. Ha egyszerre szeretne személyeket és tárgyakat is szállítani, a Vito Uniban egy gazdaságos, sokoldalú és megbízható profira talál.

Extraként kétszemélyes segédvezető-üléssel és 3-as üléspaddal az utastérben, akár hat személyt is elszállíthat a bevetés helyszínére. Az oldalsó ablakok fényt és jó kilátást biztosítanak az utastérben, egy szellőzőfúvóka a lábtérben pedig gondoskodik a kellemes temperálásról, úgy, hogy a második sorban utazók is kényelmesen utazhassanak.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu