Mercedes-Benz Vito Mixto

Akarja, tudja, teszi.

Mindig bevetésre kész kíván lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi munkáját? Akkor a Vito Mixto és Ön kitűnően összeillenek. a Vito mindig célba juttatja – az országutakon és a cége sikeréhez vezető úton egyaránt. Gazdaságosság és minőség tekintetében éppolyan példamutató, mint a rugalmasság és a biztonság terén, hiszen egy valódi haszonjármű-specialistától származik.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Készen áll, ha Ön is.


Vito Mixtóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito Mixtót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az üzleti célra használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito Mixtóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Nagy kibontakozási lehetőségek.


Annak van a legjobb esélye a sikerre, aki teljesen ki tud bontakozni. A Vito Mixto ezért három járműhosszával kitűnően képes alkalmazkodni az Ön egyéni helyigényéhez. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik az 1910 mm-es magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.

A Vito Mixto kielemkedő jellemzőinek áttekintése:

  • Járműhossztól függően a rakfelület akár 2,63 m² és a raktértérfogat akár 4,1 m³
  • BlueEFFICIENCY-csomag
  • Extraként rendelhető ablakos válaszfal a C-oszlopnál
  • Három hajtásmód áll rendelkezésre
  • Magas szintű biztonsági felszereltség

Egy mindenkiért

A Vito Mixto magas szintű biztonsági felszereltségéhez tartozik szériafelszerelésként az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető1részére, valamint első felsőtest-medence oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak.

Egy mindenkiért

Hatékony dízelmotorjaival minden kilométeren tartósan hozzájárul az Ön sikeréhez. Az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig még biztonságosabban érheti el céljait. A meghajtási módok terén is egyedülálló választékot kínál: elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, hogy Ön kiválaszthassa feladataihoz a megfelelőt.

Varázslatos helykihasználás

Elegendő hely az embereknek és a szállítmánynak

Az ülések mögött még bőséges hely marad az anyagoknak és felszerelésnek, amely a nagy hasznos terhelésnek köszönhetően kitűnően kihasználható. A járműhossztól függően a rakfelület akár 2,63 m² és a raktértérfogat akár 4,1 m³ is lehet. Extraként rendelhető egy ablakos válaszfal a C-oszlopnál, amely távol tartja a raktérből származó szennyeződést és port az utastértől, és további védelmet biztosít a rakománytól.

Kényelmes utastér

A 3-as üléspad az utastér 1. sorában három kényelmes ülőhelyet kínál, hárompontos biztonsági övekkel, ISOFIX gyermekülés-rögzítéssel és fejtámlákkal.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Az új Vito Tourer prospektusának letöltése (PDF)
Az új Vito zárt áruszállító és Mixto prospektusának letöltése (PDF)