Unimog U 216/218

Kívül kompakt, belül tágas

Kompakt és sokoldalú. Egy valódi Unimog

Kívül kompakt, belül tágas. Sokoldalúan hasznosítható kedvező áron. Ahol az összkerékhajtású teherautó eléri képességei határát és a traktor is elakad, ott másfajta vontatóra van szükség.

A 7,5/8,5/9,5 tonnáig terjedő kategória legkisebb és legfordulékonyabb eszközhordozójaként az új Unimog U 216/218. tökéletesen elégíti ki a kommunális üzemek igényeit. Hatékonyan alkalmazható közútfenntartásnál, hóeltakarításnál, síkosság-mentesítésnél, kertészeti, parkfenntartási, valamint egyéb kiegészítő feladatoknál. Nem kerül többe egy igényes kommunális gépnél és egyesíti magában az összkerékhajtású tehergépkocsi valamennyi előnyét és egy valódi Unimog teljesítőképességét.

Széles körben alkalmazható egész éven át, verhetetlen árért.

Műszaki adatok

Teljesítmény 110 - 130 kW (150 - 177 LE)

Kezelői kényelem és ergonómia.


Ergonómia: áttekinthető és egyszerűen kezelhető. A szabályozható műszerfal-világítás, a vezetőinformáció képernyő és a kormányoszlop két oldalán elhelyezkedő kombinált kapcsolók növelik a vezető kényelmét. Akár közlekedésről, akár az eszközök kezeléséről van szó, a középső pulton logikus fukciócsoportokba rendezve, jól elérhetően és könnyen érthetően, egy pillantással minden kezelőelemet és kijelzőt megtalál.

Kompakt. Kedvező. Igazi Unimog.


Kompakt és fordulékony. Speciálisan a városokban és a településeken való egész éves használatra fejlesztettük ki. És a legjobb benne: nem kerül többe, mint egy összkerék meghajtású teherautó, vagy egy értékes traktor. Élje át az új dimenziót – szálljon be egy Unimog U 216/218-asba! Már első pillantásra világosság válik, hogy a mindössze 2.720 mm-es össz magasságával és a kereken 2.700 mm-es tengelytávjával a szűk környezetben végzendő munkafolyamatokhoz terveztük.  De ez az univerzális tehetségű gép más területen is nagyszerűt nyújt: a 3 személyes, motor felett elhelyezkedő vezetőfülke, a legmodernebb munkavégzés és gépkezelés-komfort, sok hely egy nagy plató számára, vagy számos felépítmény, praktikus multifunkcionális boksz és a meglévő munkaeszközök problémamentes felszerelése.