Unimog U 318/423/530

Mindenre felkészült

Vasúti síneken való munkavégzéshez, vagy kommunális feladatok ellátására az Unimog U318/423/530 az egyedi eszközrögzítési rendszernek köszönhetően verhetetlen rugalmasságot biztosít.

Műszaki adatok

Teljesítmény 170 - 220 kW (231 - 299 LE)

A szabad kilátást is beleértve.


Lássuk előre, ami jön: az Unimog U 318/423/530 modern, nagy kilátású vezetőfülkéje a mélyen lenyúló elülső szélvédővel, és a meredeken emelkedő elülső motorháztetővel szabad kilátást nyújt a gépjármű elé, a rászerelt munkaeszközök kapcsolási pontjaira, ezzel növelve a munkavégzés biztonságát. A mély oldalsó ablakok, a nagy hátsó ablak, és a kívánságra kapható kaszáláshoz tervezett ajtó kiváló kilátást biztosítanak körben, minden munkaterületre, az eszközök fel- és leszerelésétől az alkalmazásukig.  

Amikor nehéz feladat következik, jó egy biztos társ.


Mindenre kész.

Minden kihívást elfogadni és szuverén módon legyőzni: ez csak a sokoldalú Unimog U 318/423/530 segítségével sikerülhet. Hogy mi különbözteti meg ezt a 7,5 t-ás profi eszközhordozót az összes többi haszonjárműtől? Az, hogy sokkal több féle képpen szerelhető fel, mint bármilyenminden más szériajármű.

Döntően nagyobb teljesítmény.

Jobban közlekedik a terepen, mint egy tehergépkocsi. A maximálisan 89 km/h-s végsebességével minden traktort leelőz. Sokkal nagyobb erőtartalékai vannak, és világszerte a legnagyobb bevetési biztonsággal rendelkezik. Profi az olyan profiknak, akik nem ismernek megalkuvást, és össze kívánják kötni a kiváló teljesítményt az egész éves alkalmazásban tapasztalható gazdaságossággal.