Unimog U 318/423/530

Mindenre felkészült

Vasúti síneken való munkavégzéshez, vagy kommunális feladatok ellátására az Unimog U318/423/530 az egyedi eszközrögzítési rendszernek köszönhetően verhetetlen rugalmasságot biztosít.

A szabad kilátást is beleértve.


Lássuk előre, ami jön: az Unimog U 318/423/530 modern, nagy kilátású vezetőfülkéje a mélyen lenyúló elülső szélvédővel, és a meredeken emelkedő elülső motorháztetővel szabad kilátást nyújt a gépjármű elé, a rászerelt munkaeszközök kapcsolási pontjaira, ezzel növelve a munkavégzés biztonságát. A mély oldalsó ablakok, a nagy hátsó ablak, és a kívánságra kapható kaszáláshoz tervezett ajtó kiváló kilátást biztosítanak körben, minden munkaterületre, az eszközök fel- és leszerelésétől az alkalmazásukig.  

Amikor nehéz feladat következik, jó egy biztos társ.


Mindenre kész.

Minden kihívást elfogadni és szuverén módon legyőzni: ez csak a sokoldalú Unimog U 318/423/530 segítségével sikerülhet. Hogy mi különbözteti meg ezt a 7,5 t-ás profi eszközhordozót az összes többi haszonjárműtől? Az, hogy sokkal több féle képpen szerelhető fel, mint bármilyenminden más szériajármű.

Döntően nagyobb teljesítmény.

Jobban közlekedik a terepen, mint egy tehergépkocsi. A maximálisan 89 km/h-s végsebességével minden traktort leelőz. Sokkal nagyobb erőtartalékai vannak, és világszerte a legnagyobb bevetési biztonsággal rendelkezik. Profi az olyan profiknak, akik nem ismernek megalkuvást, és össze kívánják kötni a kiváló teljesítményt az egész éves alkalmazásban tapasztalható gazdaságossággal. 

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 231 LE 299 LE
Teljesítmény (kw) 170 kW 220 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

További linkek

Mindenütt mozgásban - Unimog