Unimog U 4023/5023

Extrém terepjáró

Bármilyen terepen kiváló. A legrosszabb talajon is biztonságos és megbízható. A tökéletes partner nehéz szállítási-, mentési-, és munkafeladatokhoz rendkívüli körülmények között.

Terepjáró képesség. Gázlóképesség.


Az Unimog U 4023/5023 terepjáró képességét még nem sikerült túlszárnyalni. Mély hó, árvíz, mocsár vagy törmelék – az Unimog személyzetet, anyagot és nehéz eszközt is gyorsan és biztosan visz bárhova. Mentési vagy katasztrófavédelmi bevetéseken, vagy például expedíciós járműként az Unimog mindig a sor elején megy. 
Az Unimog egyáltalán nem fél a víztől. Elárasztott terület vagy vízátfolyás nem akadály a számára. A tolócsöves hajtásláncnak, a kabintető magasságában elhelyezett légbeszívónak és a vízálló alkatrészeknek köszönhetően már a széria jármű gázlóképessége is 80 cm. A gázlóképességet növelő opcionális berendezéssel problémamentesen akár 1,20 m-es vízmélységet is biztonságosan és szárazon képes legyőzni, a víz vagy a finom homok behatolása okozta károktól mentesen.

Extrém munkához, extrém képességek.


Az Unimog U 4023/5023 egyedülálló terepjáró képességével minden konkurensét lesöpri a helyszínről. Világszerte. Erről a lenyűgöző teljesítményjellemzői gondoskodnak, pl. az utakon nagyfokú stabilitást, és a terepen rendkívüli csavarodást lehetővé tevő, rugalmas alváz, az átgondolt, mindkét tengelyen differenciálzárral ellátott összkerék-hajtási koncepció, valamint a rendkívüli hasmagasságot lehetővé tevő portáltengelyek.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 231 LE 231 LE
Teljesítmény (kw) 170 kW 170 kW

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

További linkek

Mindenütt mozgásban - Unimog