Mercedes-AMG A-osztály

Vezetési élmény egy kompakt modellben

Az átdolgozott A-osztály AMG változataival a Mercedes-AMG két belépőszintű modellt vezet be a Performance autók világába. A Mercedes-AMG A 35 4MATIC és az A 45 S 4MATIC+ a kompakt osztály sportos csúcsát képviseli. A változó nyomatékelosztású összkerékhajtással felszerelt  kompakt modell minden útviszony mellett biztonságosan közlekedik az úton, és dinamikus vezetési élményt nyújt.

A motorháztető alatt egy AMG által átdolgozott erőforrás üzemel, az  A35 4MATIC limuzin és kompaktlimuzin modellekben immár egy Mild hybrid rendszerrel kiegészítve, ami alacsony fordulatszámtartományokban is gondoskodik a teljesítmény rugalmas leadásáról, illetve kedvezően befolyásolja az üzemanyagfogyasztást.

Az AMG Performance járművek teljes mértékben személyre szabhatóak a Mercedes különböző felszereltségi csomagjaival, illetve opcióival.

A Mercedes-AMG A-osztály legfontosabb jellemzői


- AMG SPEEDSHIFT DCT 8G duplakuplungos sebességváltó

- AMG 2,0 literes 4 hengeres motor

- Második generációs MBUX infotainment rendszer

- 10,25 hüvelykes médiakijelző

- AMG Real Performance Sound

- eredeti AMG embléma a motorháztetőn

- AMG Performance kormánykerék érintőképernyős kezelőszervekkel

- Opcióként rendelhető AMG Performance sportülések

- AMG RIDE-CONTROL felfüggesztés kérésre rendelhető

- Különböző felszereltségi csomagok állnak rendelkezésre a személyre szabhatóság érdekében

Sportos külső elegáns részletekkel

© Mercedes-Benz AG

Jellegzetes AMG járműfront

© Mercedes-Benz AG
Az AMG A-osztály arcát a meredek cápaorr és a széles hűtőrács uralja. A lapos LED-es fényszórók élesen vágottak, és hangsúlyozzák a jármű elejének dinamikus karakterét. A Mercedes-csillag helyett egy AMG címerrel ellátott jelvény díszíti a motorháztető tetejét. Két powerdomes hangsúlyozza az erőteljes megjelenést.

Luxus négy keréken

© Mercedes-Benz AG
A kompakt limuzin szélesített szárnyai optikailag még tovább nyújtják a jármű elejét, és hangsúlyozzák a sportos vállvonalat. A sportkocsi ugyanakkor aerodinamikailag optimalizált 19 colos AMG könnyűfém keréktárcsákon gurul. A matt fekete, öt ikerküllős kivitelű felni pereme fényes felületű.

Teljesítményorientált profil

© Mercedes-Benz AG
A nagyméretű felületek és a csökkentett illesztések által létrehozott kompakt arányok dinamikusan progresszív összképet biztosítanak. Opcióként panoráma napfénytető is rendelhető. A limitált AMG Style Editiont összetéveszthetetlenül jellemzi a kiadás-specifikus fóliázás és a feltűnő színes részletek.

Jellegzetes AMG hátsó kötény

© Mercedes-Benz AG
A teljesítményorientált ötajtós modell hátsó részén a formaterv sajátos diffúzoros megjelenéssel zárul. A hátsó köténynek négy függőleges lamella és a kerek kipufogóvégek kölcsönöznek kifejező stílust. Az átdolgozott LED-es hátsó lámpák magabiztosan véglegesítik az AMG megjelenést.

Valódi versenyautó hangulatú belső tér

AMG vezetési élmény az Ön keze ügyében

© Mercedes-Benz AG
Az AMG Performance kormánykerék alapvető kialakítása közvetlenül a motorsportból származik, ezért jellegzetes lapított formája van. A valódi nappabőrrel és jó tapintású MICROCUT mikroszálakkal borított kormánykerék kényelmesen és biztonságosan ül a kézben. A vezető az ergonomikus kormánykerék gombjain keresztül választja ki a kívánt járműbeállításokat.

Performance ülések AMG logóval

© Mercedes-Benz AG
Az AMG Performance ülések dinamikus vezetési manőverekhez és hosszú utazásokhoz egyaránt alkalmasak. ARTICO műbőr és MICROCUT mikroszálas kárpitozásuknak köszönhetően ideális oldaltartást és maximális kényelmet biztosítanak. Az egyéniség fokozása érdekében a járművezetők különböző üléshuzatok közül választhatnak. A fejtámlák és az AMG logó az üléshuzatokon stílusosan hangsúlyozzák a belső tér sportos jellegét.
A vezető mindig a járműben lévő turbómotor hangja felett rendelkezik. Egy gomb szabályozza az AMG Real Performance Soundot a BALANCED (sportos-illetékes) és a POWERFUL (motorsportos-érzelmes) hangzás között.

MBUX multimédiás rendszer

© Mercedes-Benz AG
A második generációs multimédiás rendszer elődjénél intuitívabb kezelési és megjelenítési koncepcióval rendelkezik. A 10,25 hüvelykes képernyő a sajátos AMG kijelző kialakítás hatására szabadon "lebeg" a középkonzol felett.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
Mercedes-AMG A 35 4MATIC 225 (306) 400 1.991 8G-DCT 8,2 - 8,6 188,0 - 196,0
21.146.000,38
16.650.394,00
Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ 310 (421) 500 1.991 8G-DCT 8,8 - 9,2 200,0 - 208,0
28.106.000,43
22.130.709,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4447 mm 4453 mm
Magasság 1407 mm 1414 mm
Szélesség 1992 mm 1992 mm
Hasznos terhelésnek 450 kg 475 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center