Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé

Több mint egy lélegzetelállító Gran Turismo: öt.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupéval öt modellváltozat – AMG GT 43 és 43 4MATIC+, AMG GT 53 4MATIC+, AMG GT 63 4MATIC+ és AMG GT 63 S 4MATIC+ – áll rendelkezésére, ráadásul ezekhez számos egyedi kialakítási lehetőség közül választhat: háromféle farkialakítás, exkluzív külső és belső felszereltségcsomagok, valamint bő választék különféle fényezésekből, keréktárcsákból és fékekből.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé már megtekinthető a Pappas Auto Mercedes-Benz kereskedéseiben!

Koncentrált. Energia.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé teljes mértékben az AMG designfilozófiájának jegyében született: érzéki tisztaság, markáns arányok és tekintélyes megjelenés.

Nagyobb tér, több erő, még bizsergetőbb érzés – a Mercedes-AMG GT 4 ajtós új dimenziókba emeli a vezetési élményt. Nem is lehet kérdés, hogy melyik Performance családhoz tartozik ez a sportautó. A Coupé minden részletében ott rejlik az autósportos örökség, amellyel a 4 ajtós telivér sportkocsivá válik.

Kicsattan az erőtől.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupéra hátulról rápillantva is azt látjuk, hogy az izmos vállrész, a lekerekített far és a messze kiálló kerékdobok is hangsúlyozzák, hogy a gépkocsi a GT család tagja.

A rendkívül keskeny LED-es hátsó lámpák a futófényes irányjelzőkkel, a csomagtérperem jellegzetes vonala és a több fokozatban kitolható vagy az opcionális, nem állítható hátsó légterelő olyan érzelmeket kelt – amit már csak a gázpedál lenyomása fokozhat. Amikor aztán az AMG Performance kapcsolható kipufogórendszer összetéveszthetetlen hangja is felhangzik, az maga a színtiszta GT életérzés.

Követi az ideális ívet.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé frontrészének látványa elegendő ahhoz, hogy eloszlasson a gépkocsi származására és teljesítményére vonatkozó bármilyen kételyt. Lehetetlen nem észrevenni a rokonságot a klasszikus AMG GT-vel.

A keskeny MULTIBEAM LED fényszórók, a motorháztetőre helyezett két powerdome, a nagyméretű légbeömlők és az AMG-re jellemző hűtőrács olyan szembetűnő ismertetőjegyek, amelyek sejtetik a járműben rejlő óriási energiát. Az AMG GT R-hez hasonlóan itt is az úgynevezett AIRPANEL, a középső légbeömlő előtt elhelyezett hűtőzsalu javítja tovább a gépkocsi aerodinamikai hatékonyságát.

Szabad stílussal.

Az elegancia és a színtiszta sportosság találkozása: a keret nélküli oldalablakok és a nagymértékben hátrafelé döntött szélvédő a klasszikus coupéalak játékos újraértelmezése. A hátsó üléssor szinte átmenet nélkül illeszkedik az AMG GT modellek karakteres vonalvezetésébe. A Mercedes-AMG GT S 4 ajtós Coupé a karcsú oldalával, a széles vállrészével és a messze kiálló hátsó kerékdobjaival egyértelmű üzenetet közvetít: a sportosság új formája 4 ajtós.

A határtartományban van otthon.

Célhoz ért. Már akkor, amikor beszállt.

Az új AMG-gombok rendkívül sportossá teszik a kormányt: segítségükkel gyorsan és célirányosan kezelheti a specifikus menetdinamikai funkciókat. Az egyénileg konfigurálható kombinált műszeregységnek és a 31,2 cm-es (12,3 col) központi Média Kijelzőnek köszönhetően mindig szem előtt tarthat minden lényeges információt. Új és egyedülálló: nyolc kijelzőgomb a középkonzolba integrálva és egy kapcsolóelem a kezelőszervek kapcsolósorban.

Az új Mercedes-AMG GT S 4 ajtós Coupé vezetőtere rendkívül igényes anyagokkal és gyártási minőséggel győz meg. Emellett további élményt jelent az új AMG-illat is. Biztonság és komfort: az opcióként kiváló minőségű Exkluzív nappabőr AMG ülések vagy a szintén külön rendelhető Exkluzív nappabőr és sportos DINAMICA mikroszálas kárpitozással és színes díszvarrásokkal ellátott AMG Performance ülések kitűnő oldalirányú megtámasztást biztosítanak a kanyarokban.

Minden térten elsőosztályú.

Nagyobb tér, több erő, még bizsergetőbb érzés: a Mercedes-AMG GT 4 ajtós még több helyet és használati lehetőséget kínál. Színtiszta autósportos életérzés egy valódi limuzin kényelmével. Azáltal, hogy a 4 ajtós Coupéval folytatódott az AMG GT család következetes bővítése, azok számára is elérhetővé válik a sportkocsi szegmens, akik egy a mindennapi használatra alkalmas autót keresnek, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a Mercedes-AMG egyedülálló teljesítményéről sem. Az utasteret az egyedi felszereltségi csomagok teszik teljessé.

Semmihez nem hasonlítható.


Meglepően sokoldalú, félreismerhetetlenül AMG: a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4 ajtós Coupé egy lenyűgöző sportautó teljesítményét egy elegáns 4 ajtós hétköznapi használhatóságával ötvözi. Markáns formanyelvében – amelyet a mélyen lenyúló motorháztető, a domináns frontrész és az erőteljes felépítés jellemez – egyértelműen kiütköznek a sportos génjei. Elég, ha megnyomja a Start gombot, hogy vitathatatlanná váljon: a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4 ajtós Coupénak az élen van a helye. Az innovatív és nagyon jó hatásfokú hathengeres soros motornak, az aktív aerodinamikának és az AMG SPEEDSHIFT TCT 9 fokozatú sebességváltónak köszönhetően pedig meg is őrzi elsőségét.

A 4 ajtós sportautó rendkívül kedvező ár/érték aránnyal tisztán hátsókerék-hajtással is elérhető. Ami ennek megjelenését, műszaki megoldásait, felszereltségét és egyedi kialakítási lehetőségeit illeti, megfelel a 4MATIC+ összkerékhajtású hathengeres változatnak.

AMG 4,0 literes V8-as biturbó motor

A Mercedes-AMG 4,0 literes V8-as motorja kirobbanó erőkifejtésre, ugyanakkor nagyon finoman adagolható teljesítményleadásra képes. A Twin-Scroll-turbófeltöltőket a jobb reagálóképesség érdekében a hengerfejek között helyeztük el („Hot V elrendezés“). Kisebb teljesítményigény esetén hengerlekapcsolás történik, ami csökkenti a fogyasztást.

3,0 literes 6 hengeres soros motor kipufogógáz-turbófeltöltővel és elektromos kiegészítő levegősűrítővel

Elektromos hajtással támogatott, lehengerlő vezetési élmény: az integrált indítómotor-generátor rásegítési- és energia-visszanyerési funkciót biztosít, a 48 voltos elektromos hálózat ellátja az áramfogyasztókat, a kiegészítő levegősűrítő pedig már kevéssel az alapjárati fordulatszám felett növeli a forgatónyomatékot. És mindehhez ráadásul élvezheti egy hathengeres soros motor járásegyenletességét.

*A fent megadott értékek a Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ modellre vonatkoznak.

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE 639 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW 470 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.3 l/100km 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 257 (g/km) 209 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)