Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé

Nem mindennapi, de tökéletesen megfelel a mindennapi használatra.

Meglepően sokoldalú, összetéveszthetetlenül AMG GT: a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4 ajtós Coupé.
Az új Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé egy lenyűgöző sportautó teljesítményét egy elegáns négyajtós hétköznapi használhatóságával ötvözi. A mélyen lenyúló motorháztető, a domináns frontrész és az erőteljes felépítés által fémjelzett kifejező designban egyértelműen kiütköznek a négyajtós Coupé sportos génjei. Elég, ha megnyomja a Start gombot, hogy vitathatatlanná váljon: a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4 ajtós Coupénak az élen van a helye. A 320 kW (435 LE)[1] teljesítményű, innovatív és nagyon jó hatásfokú soros hathengeres motornak, az aktív aerodinamikának és az AMG SPEEDSHIFT TCT 9 fokozatú sebességváltónak köszönhetően pedig meg is őrzi elsőségét.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé már megtekinthető a Pappas Auto Mercedes-Benz kereskedéseiben!

Kicsattan az erőtől.

A Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4 ajtós Coupéra hátulról rápillantva az izmos vállrész, a lekerekített far és a messze kiálló kerékdobok is hangsúlyozzák, hogy a gépkocsi a GT család tagja.

A rendkívül keskeny LED-es hátsó lámpák a futófényes irányjelzőkkel, a csomagtérperem jellegzetes vonala és a több fokozatban kitolható vagy az opcionális, nem állítható hátsó légterelő olyan érzelmeket kelt – amit már csak a gázpedál lenyomása fokozhat. Amikor aztán az AMG Performance kapcsolható kipufogórendszer összetéveszthetetlen hangja is felhangzik, az maga a színtiszta GT életérzés.

EQ Boost


Az EQ Boost rendszer miatt a AMG GT 43 EQ Boost modellben a belső égésű motor 367 lóereje kap plusz 22 lóerőt és 250 Nm nyomatékot a váltóházba épített elektromos rásegítő miatt. Az eredmény: renkívül gyors gázreakció és gyorsulás.

Elsőrangú helyek hátul is.

Három különböző hátsóülés-változat.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé hátsó tere a legmagasabb szintű komfortot nyújtja. Választhat különálló üléseket, teljes szélességű, nem osztott ülést vagy külön lehajtható üléseket és egy funkcionális Business középkonzolt is. A különálló komfortülések még nagyobb luxust biztosítanak, és igényes hangulatot teremtenek. A hátsó ülőhelyeken utazók hozzáférhetnek a széles körű infotainment és komfort funkciókhoz. Az opcionálisan rendelhető High-Class hátsó tér változatos egyéni beállítási lehetőségeket és olyan komfortfelszereltségeket kínál, mint pl. a temperált pohártartó, a vezeték nélküli feltöltés funkció és az érintőképernyő. A lehajtható üléseknek köszönhetően pedig tovább növelhető a csomagtér. Így a négyajtós coupé a hátsó tér tekintetében is elsőrangú.

A határtartományban van otthon.


Célhoz ért. Már akkor, amikor beszállt.

A nappabőr AMG Performance kormányon elhelyezett kiegészítő kapcsolókkal mindent biztosan kézben tarthat: megváltoztathatja sportautója különböző paramétereit és végrehajthatja személyes beállítását.

Az egyénileg konfigurálható kombinált műszeregységnek és a 12,3 colos, színes kijelzővel rendelkező központi médiakijelzőnek köszönhetően mindig szem előtt tarthat minden lényeges információt. Új és egyedülálló: nyolc kijelzőgomb a középkonzolba integrálva és egy kapcsolóelem a kezelőszervek kapcsolósorban.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE 639 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW 470 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.3 l/100km 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 257 (g/km) 209 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)