Mercedes-AMG C Limuzin

Driving Performance a négyzeten

A Mercedes-AMG, a Mercedes-Benz sportautókat és nagyteljesítményű autókat gyártó márkája tovább bővíti a C-osztály modellprogramját. Az új, hátsókerékhajtású Mercedes-AMG C 63 csúcsteljesítményű sportmodellt egy 4-literes V8-as biturbó motor hajtja: Az erőforrás csúcsteljesítménye a C 63-ban 476 lóerő (350 kW), míg a C 63 S-ben 510 lóerő (375 kW), amivel a V8-as csúcsmodell kategóriájának legerősebb képviselője. A lenyűgöző AMG-világba történő belépőt a C 450 AMG 4MATIC modell jelenti, személyre szabott ajánlatként. A második új AMG sportmodell meghajtásáról egy 367 lóerős (270 kW) 3-literes V6-os biturbó motor gondoskodik, míg a stabilitást és a tapadást az állandó, teljesítmény-orientált összkerékhajtás és a C 63-ból örökölt futómű-technológia szolgálja. A C 450 AMG 4MATIC a valódi AMG modellek jellemző tulajdonságait hivatott egy még szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé tenni.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.1 l/100km 9.9 l/100km
CO2-kibocsátás 227 (g/km) 208 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center