Mercedes-AMG C Limuzin

Driving Performance a négyzeten

A Mercedes-AMG, a Mercedes-Benz sportautókat és nagyteljesítményű autókat gyártó márkája tovább bővíti a C-osztály modellprogramját. Az új, hátsókerékhajtású Mercedes-AMG C 63 csúcsteljesítményű sportmodellt egy 4-literes V8-as biturbó motor hajtja: Az erőforrás csúcsteljesítménye a C 63-ban 476 lóerő (350 kW), míg a C 63 S-ben 510 lóerő (375 kW), amivel a V8-as csúcsmodell kategóriájának legerősebb képviselője. A lenyűgöző AMG-világba történő belépőt a C 450 AMG 4MATIC modell jelenti, személyre szabott ajánlatként. A második új AMG sportmodell meghajtásáról egy 367 lóerős (270 kW) 3-literes V6-os biturbó motor gondoskodik, míg a stabilitást és a tapadást az állandó, teljesítmény-orientált összkerékhajtás és a C 63-ból örökölt futómű-technológia szolgálja. A C 450 AMG 4MATIC a valódi AMG modellek jellemző tulajdonságait hivatott egy még szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé tenni.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.1 l/100km 9.9 l/100km
CO2-kibocsátás 227 (g/km) 208 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center