Mercedes-AMG C-osztály Limuzin

Innovatív technológia a sportos AMG teljesítményért

A Mercedes-AMG C-osztály limuzinjában helyet foglalni annyit jelent, mint belépni a Mercedes-AMG vezetési teljesítményének világába. Az AMG limuzin innovatív technológiája gondoskodik a sportos teljesítményre való várakozásról - és az érzelmekkel teli élményről már a vezetés megkezdése előtt!

A hosszúkás motorháztető egy függőleges lamellákkal és mindkét oldalon módosított légbeömlőnyílásokkal ellátott krómozott hűtőrácsba torkollik. Az első kötény a matt krómozott, különleges első osztóelemekkel együtt a jellemzően domináns AMG karaktert hangsúlyozza. További értéket kölcsönöz a járműnek a LED-es fényszórók kiélezett kialakítása.

A Mercedes-AMG C-osztály 18 colos AMG könnyűfém keréktárcsákon gördül, ezüstszínűre festett féknyergekkel. A választható 20 colos könnyűfém keréktárcsák és a két színváltozatban elérhető öt dupla küllős kivitel biztosítja az egyéniséget. Hátul az AMG C-osztály arculatát a diffúzor kinézetű AMG hátsó kötény teszi teljessé, kétrészes hátsó lámpákkal és két kerek, dupla kipufogóvéggel. A különleges kialakítású AMG kipufogórendszer - amely gombnyomásra kapcsolható - hangja még
sportosabbá teszi a hangzást.

A TURBO ELECTRIFIED jelvény a vezetőoldali ajtó előtti oldalon található, és összetéveszthetetlenül jelzi, hogy a motorháztető alatt Forma-1-es technológia rejlik.

A Mercedes-AMG C-osztály limuzinjának legfontosabb jellemzői

 • 18 colos AMG könnyűfém keréktárcsák
 • 2,0 literes négyhengeres soros motor elektromos segédmotorral és turbófeltöltővel
 • Hátsó tengely kormányzás alapfelszereltségként
 • AMG SPEEDSHIFT MCT 9G sebességváltó
 • Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 4,6 mp alatt
 • 300 kW (408 LE) hajtóműteljesítmény
 • 250 km/h végsebesség
 • MBUX Hyperscreen opcionális head-up kijelzővel
 • AMG DYNAMIC SELECT vezetési programok
 • Holttérfigyelő
 •  AMG Performance kormánykerék és AMG Performance ülések

Egyedi modellek


Az alul lapított AMG Performance kormánykerék megbízható és könnyű irányítást biztosít a menetirány felett. Az érintésvezérlő gombok segítségével kényelmesen hozzáférhet a DYNAMIC SELECT vezetési programokhoz és számos más funkcióhoz, illetve vezérelheti azokat. A sportos megjelenésű avantgárd formatervezés a vezetőfülkében is visszaköszön. Az MBUX infotainment rendszer a nagy felbontású központi kijelzőn és a műszeregységen keresztül mindig személyre szabott információkat nyújt a vezetőnek. A választható head-up kijelzővel mindig szem előtt tarthatja az összes fontos funkciót és a jármű beállításait.

Az AMG sportülések ergonomikus üléshelyzetet és ideális oldaltartást biztosítanak a vezető és az első utas számára - még dinamikus közlekedési manőverek során is. Az egyedi ülésgrafikák, az újratervezett fejtámlák és a piros biztonsági övek exkluzív AMG designt varázsolnak a belső térbe. Tapasztalja meg a Mercedes-AMG

Innovatív Forma-1-es technológia a turbómotorban

Míg az AMG limuzin sportos külseje vonzza a csodáló tekinteteket, a motorháztető alatt egy erős motor elektromos turbófeltöltővel nyűgözi le az embert. A négyhengeres turbómotor a Mercedes-AMG Petronas F1 csapat újítása, amely az egész fordulatszám-tartományban spontán reakciót tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy az elektromos feltöltés a helyzettől függően még nagyobb teljesítményt biztosít.

A Mercedes-AMG C-osztály limuzinjához exkluzív egyedi stílusjegyek és opcionális felszereltségi elemek széles választéka áll rendelkezésre. Az AMG Optics, Carbon vagy Night csomagok mellett opcionális vezetéstámogató rendszerek és ENERGIZING csomagok is elérhetők.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.1 l/100km 9.9 l/100km
CO2-kibocsátás 227 (g/km) 208 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center