Mercedes-AMG C T-Modell

A folyamatos fejlődés útján

Dinamikusabb és lendületesebb, mint valaha.

A dinamika az egyik jellemző tulajdonságunk, hiszen sohasem tétlenkedünk, mert újra és újra bizonyítani szeretnénk a bennünk rejlő innovációs erőt. Az új C-osztály T-modell készen áll, hogy új lendületet vegyen. Számos innovációja még nagyobb dinamikát tesz lehetővé, soha nem látott érzéki tisztasággal

Sportos elegancia nagyszerű stílussal.

A lendületesség az új C-osztály T-modell arcára van írva: a gépkocsi frontrésze dinamikát és modern stílust sugároz ki magából. A lökhárítók újszerű kialakítást kaptak; a felszereltségtől függően csillogó, elegáns krómelemeket és új, lenyűgöző MULTIBEAM LED fényszórókat látunk. Az elegáns tetővonal lágyan lejt, és alig sejteti, hogy milyen nagy tér és variálhatóság rejlik alatta.

Új digitális műszerfal.

Az új C-osztály T-modellt olyan intuitíven és egyszerűen kezelheti, mint az okostelefonját. A teljesen digitális kombinált műszeregység a menetadatok teljesen újszerű megjelenítését teszi lehetővé. A kijelzéshez három igényesen animált stílus közül választhat, hogy a vezetés élményét valóban személyesnek érezhesse. Az új, 10,25 colos, nagy felbontású multimédiarendszer-kijelzővel, a kormánykeréken található új 'Touch Control' gombokkal és a LINGUATRONIC hangvezérléssel kombinálva a legmagasabb szintű kezelési komfort várja.

Töltekezzen fel erővel az ENERGIZING komfortvezérlés segítségével!

Az új C-osztály T-modell nemcsak az erejével tűnik ki, hanem azzal is, hogy az opcionálisan rendelhető ENERGIZING komfortvezérléssel hozzájárul a gépjárművezető jó közérzetének kialakításához is. Az utasok kikapcsolódása vagy revitalizálása érdekében gombnyomásra fények, hangok és illatok kombinálhatók egymással. Az akár 64 színt kínáló Ambiente megvilágítás a legszebb fénybe öltözteti a belső teret.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.3 l/100km 10 l/100km
CO2-kibocsátás 214 (g/km) 229 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center