Mercedes-AMG C-osztály T-Modell

Tiszta teljesítmény kompromisszumok nélkül

Sportos AMG teljesítmény a mindennapokra: A Mercedes-AMG C T-modellje dinamikus formatervbe ágyazott praktikus funkciókkal nyűgözi le az embert. Innovatív hajtástechnológiája elősegíti a sportos vezetési manővereket, az intelligens asszisztensrendszerek pedig nagyobb biztonságot nyújtanak. Számtalan egyéb felszereltségi elem is hozzájárul ahhoz, hogy az AMG C-osztály T-modellje ideális jármű legyen a mindennapi használathoz és az utazáshoz.

A jellegzetes AMG karakter már első pillantásra felismerhető. Az expresszív vonalak és a domináns első lökhárító sportos, progresszív jelleget kölcsönöz a Mercedes-AMG C-osztály T-modelljének. A krómozott hűtőrács a módosított légbeömlőkkel és az éles vágású LED-es fényszórókkal együtt jól meghatározza az AMG-re jellemző jármű elejét.

Az alapfelszereltséghez 18 colos AMG könnyűfém keréktárcsák tartoznak, amelyek választhatóan 20 colos AMG könnyűfém keréktárcsákra cserélhetők. Az öt dupla küllős kivitel két színváltozatban - tantálszürke vagy matt fekete színben - érhető el. Az ezüstszínűre festett féknyergek jól kiegészítik a progresszív AMG megjelenést.

A dinamikusan ívelt, a jármű színére festett AMG oldalszoknyák és a diffúzor megjelenésű AMG hátsó kötény egészíti ki a sportos formatervet. Az erőteljes megjelenést a kétrészes hátsó lámpák és a kapcsolható AMG kipufogórendszer teszi teljessé, kerek, dupla kipufogóvégekkel. A megjelenéshez illő lenyűgöző AMG-hangzás igény szerint manuálisan is aktiválható. A csomagtérfedél kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyitható és zárható.

A TURBO ELECTRIFIED jelvény a T-modell bal első részén található – ez a motorháztető alatt található innovatív hajtástechnológia egyértelmű ismertetőjegye.

A Mercedes-AMG C-osztály T-modelljének legfontosabb jellemzői


  • 2,0 literes négyhengeres soros motor elektromos segédmotorral és turbófeltöltővel
  • Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 4,7 mp alatt
  • 300 kW (408 LE) hajtóműteljesítmény
  • 250 km/h végsebesség
  • MBUX Hyperscreen opcionális head-up kijelzővel
  • AMG SPEEDSHIFT MCT 9G sebességváltó
  • AMG Performance kormánykerék és AMG Performance ülések
  • DIGITAL LIGHT fényszóró fényvetítő funkcióval
  • EASY-PACK hátfal a kényelmes be- és kirakodáshoz
  • AMG DYNAMIC SELECT vezetési programok

A Mercedes-AMG C-osztály T-modelljét különösen tágas belső tér jellemzi. A tágas csomagtérrel együtt a rendelkezésre álló tér a sportos járművet mindennapi használatra és utazásra is alkalmassá teszi.

A belső kialakítás középpontjában az AMG Performance kormánykerék áll, amely a jobb tapintás érdekében alul lapított. Az ergonomikus érintésvezérlő gombok segítségével a DYNAMIC SELECT vezetési programok vezetés közben is intuitív módon kezelhetők.

Az AMG sportülések és a hozzájuk illő piros biztonsági övek még dinamikus kanyarodás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak: Az exkluzív sportülések ergonomikus ülőhelyzetet és ideális oldaltartást garantálnak.

Az MBUX egy felhasználó által generált és intelligens infotainment rendszer, amely tanul a vezető vezetési viselkedéséből. Teljesen automatikusan, az utazás során a megfelelő időben személyre szabott információkat és járműbeállításokat kínál a járművezetőnek. A rendszer többek között a nagy felbontású központi kijelzőn keresztül vezérelhető.

Az exkluzív formatervezési és felszerelési elemek opcionálisan hozzáadhatók és egyénre szabhatók. Az AMG Optics, Carbon vagy Night csomagok mellett például vezetéstámogató rendszerek és ENERGIZING csomagok is elérhetők a T-modellhez. 

Tele innovációval: intelligens turbómotor


© Mercedes-Benz AG

A Mercedes-AMG C-osztály kombi szívét - egy 2,0 literes, négyhengeres turbómotor - a Mercedes-AMG Petronas F1-csapat alkotta. Az erős motor különlegességét az elektromos turbófeltöltőnek köszönheti. Az intelligens technológia a teljes fordulatszám-tartományban történő spontán reakció mellett nagyobb teljesítményt és még jobb vezetési élményt biztosít.

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 300 LE
Teljesítmény (kw) 408 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.3 l/100km 10 l/100km
CO2-kibocsátás 214 (g/km) 229 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center