Mercedes-AMG CLA 35 Coupé

Instant Freedom.

Elragadtatás a legtisztább formában.

Driving Performance. Autentikus menetdinamika az AMG-re jellemző géneknek köszönhetően. A Mercedes-AMG nem csak nagy teljesítményű és sportautók fejlesztője. Egy Mercedes-AMG-vel ígéretet teszünk Önnek: ígérjük, hogy mindig továbbmegyünk egy lépéssel, hogy a műszakilag megvalósíthatót utánozhatatlan módon tegyük lehetővé. Így rendkívüli automobilok születnek rendkívüli embereknek. Üdvözöljük a Mercedes-AMG világában!

Instant Boundless.

Karakteres arányai jelentősen megkülönböztetik a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupét a szériamodelltől. Ezt mutatja már az AMG-kre jellemző hűtőrács is a speciális, levegővezetőként funkcionáló flics-ekkel az első lökhárító külső légbeömlőin. A coupé 90 mm-es átmérőjű, bal és jobb oldalon elhelyezett kipufogóvégeivel hátulról nézve is jól megkülönböztethető a konkurens járművektől.

Instant Laid-Back.

A dinamikusan szép formákat fellelhetjük a gépkocsi belső terében is: a fekete ARTICO műbőr / DINAMICA mikroszálas kárpitozású, piros dupla díszvarrásokkal ellátott sportülések tökéletesen összeillenek a háromküllős nappabőr multifunkciós sportkormánnyal. Ugyancsak hangsúlyozottan sportos a páratlan kialakítású AMG középkonzol és a kombinált műszeregység, amelyhez AMG menü, valamint egy különösen markáns Supersport mód tartozik központi, kerek fordulatszámmérővel és kiegészítő információkkal, mint például fokozatkijelzés, warm-up-menü, G-méter, Race-időzítő és motoradatok.

Az új Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé hajtását egy új fejlesztésű 2,0 literes négyhengeres turbómotor biztosítja, amely 225 kW[1] (306 LE) teljesítményt ad le, és 4,7 másodperc alatt gyorsítja a gépkocsit 0-ról 100 km/órára. A szériafelszereltségként rendelkezésre álló összkerékhajtás teljes mértékben változtatható módon a tisztán elsőkerék-hajtástól az akár 50:50 arányig tudja elosztani a vonóerőt. Az AMG Performance 4MATIC hajtás a lehető legjobb vonóerő-átadáshoz remek vezetési élményt társít. Az AMG SPEEDSHIFT DCT 7G duplakuplungos sebességváltó minden sebességtartományban extrát nyújt: Instant Yesss.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 306 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.2 l/100km 7.3 l/100km
CO2-kibocsátás 164 (g/km) 167 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center