Mercedes-AMG CLA 35 Coupé

Instant Freedom.

Elragadtatás a legtisztább formában.

Driving Performance. Autentikus menetdinamika az AMG-re jellemző géneknek köszönhetően. A Mercedes-AMG nem csak nagy teljesítményű és sportautók fejlesztője. Egy Mercedes-AMG-vel ígéretet teszünk Önnek: ígérjük, hogy mindig továbbmegyünk egy lépéssel, hogy a műszakilag megvalósíthatót utánozhatatlan módon tegyük lehetővé. Így rendkívüli automobilok születnek rendkívüli embereknek. Üdvözöljük a Mercedes-AMG világában!

Újautó ajánlatok

Induló ár
16 165 410 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 7,2 - 7,3 l/100km
CO2-kibocsátás 164 - 167 (g/km)
Teljesítmény 225 kW (306 LE)

Instant Boundless.

Karakteres arányai jelentősen megkülönböztetik a Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupét a szériamodelltől. Ezt mutatja már az AMG-kre jellemző hűtőrács is a speciális, levegővezetőként funkcionáló flics-ekkel az első lökhárító külső légbeömlőin. A coupé 90 mm-es átmérőjű, bal és jobb oldalon elhelyezett kipufogóvégeivel hátulról nézve is jól megkülönböztethető a konkurens járművektől.

Instant Laid-Back.

A dinamikusan szép formákat fellelhetjük a gépkocsi belső terében is: a fekete ARTICO műbőr / DINAMICA mikroszálas kárpitozású, piros dupla díszvarrásokkal ellátott sportülések tökéletesen összeillenek a háromküllős nappabőr multifunkciós sportkormánnyal. Ugyancsak hangsúlyozottan sportos a páratlan kialakítású AMG középkonzol és a kombinált műszeregység, amelyhez AMG menü, valamint egy különösen markáns Supersport mód tartozik központi, kerek fordulatszámmérővel és kiegészítő információkkal, mint például fokozatkijelzés, warm-up-menü, G-méter, Race-időzítő és motoradatok.

Az új Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé hajtását egy új fejlesztésű 2,0 literes négyhengeres turbómotor biztosítja, amely 225 kW[1] (306 LE) teljesítményt ad le, és 4,7 másodperc alatt gyorsítja a gépkocsit 0-ról 100 km/órára. A szériafelszereltségként rendelkezésre álló összkerékhajtás teljes mértékben változtatható módon a tisztán elsőkerék-hajtástól az akár 50:50 arányig tudja elosztani a vonóerőt. Az AMG Performance 4MATIC hajtás a lehető legjobb vonóerő-átadáshoz remek vezetési élményt társít. Az AMG SPEEDSHIFT DCT 7G duplakuplungos sebességváltó minden sebességtartományban extrát nyújt: Instant Yesss.