Mercedes-AMG CLA 4MATIC Coupé

Lenyűgöző vezetési élmény a kompakt kategóriában

A 4MATIC összkerékhajtású CLA Coupé az AMG modellcsalád egyik legszebb darabja. A kompakt sportautó már külső megjelenésében is igazi vezetési élményt ígér. Az AMG CLA Coupéban az egyik legerősebb sorozatban gyártott négyhengeres turbómotor kapott helyet. Az extraként rendelhető AMG RIDE-CONTROL futómű rendkívül agilis vezetési élményt nyújt. Egyetlen gombnyomással választhat a három vezetési mód közül (Comfort, Sport vagy Sport+).

A Mercedes-AMG CLA Coupé kiemelkedő jellemzői

  • AMG 2,0 literes négyhengeres motor

  • legújabb generációs MBUX multimédiás rendszer

  • AMG Real Performance Sound hangzásélmény

  • AMG embléma az első lökhárítón

  • 3 új könnyűfém keréktárcsa design

  • nagy teljesítményű AMG fékrendszer

  • AMG Performance ülések (rendelhető)

  • AMG Performance kormánykerék (rendelhető)

  • AMG RIDE-CONTROL futómű (rendelhető)

  • Gyorsulás 0-ról 100 km/órás sebességre 5 másodperc alatt

Az AMG CLA Coupé lélegzetelállító külső megjelenése a formatervezés diadala

© Mercedes-Benz AG

Sportos elegancia az utakon

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG CLA 4MATIC Coupé jellegzetessége a feltűnő külső formavilág. Egyszerre sportos és elegáns, így üzleti és mindennapi használat esetén is kiváló megoldás. Az erős vállrész hullámszerűen simul el. Az extravagáns megjelenést a keret nélküli ajtók teszik teljessé.

Dinamikus kialakítású első lökhárító

© Mercedes-Benz AG
A szemből érkező Coupé nem hagy kétséget afelől, hogy ez egy igazi AMG. Ezt külön kiemeli az autó affalterbachi AMG emblémával díszített, enyhén előre döntött cápaorr-szerű kialakítása. A függőleges elemekkel ellátott, teljesen újragondolt hűtőrács még az elődmodellnél is markánsabb megjelenést kölcsönöz az autónak.

A négy kerék egyedi formavilága

© Mercedes-Benz AG
A három rendelhető AMG könnyűfém keréktárcsa-változat progresszív megjelenést kölcsönöz a sportosan elegáns kompakt autónak. Modellváltozattól függően az alapmodell 18” 10 küllős vagy 19” 5 küllős kerekeken gördül. A küllők mindkét változatnál feketére fényezett csiszolt kivitelben készülnek, kérésre pirosra festett féknyergekkel.

Messziről felismerhető egyéniség

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG CLA 4MATIC Coupé még sötétben is könnyedén felismerhető az éles körvonalakkal kiemelt fényszóróiról. Az extraként rendelhető intelligens MULTIBEAM LED fényszórók kedvezőtlen körülmények között is biztosítják az ideális látási viszonyokat.

Sokan fordulnak utána ...

A markáns külső formavilágot a jellegzetes AMG hátsó lökhárító teszi teljessé. A jármű színével harmonizáló élletörés nem csak a sportos dizájnt emeli ki, hanem vezetés közben javítja a leszorító erőt is. Az osztott hátsó lámpák és a lekerekített kipufogóvégek dinamikus jelleget kölcsönöznek a Coupé hátsó lökhárítójának.

Az autóversenyzés világát idéző belső tér

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG CLA modelleknél alapfelszereltség a vadonatúj, dupla küllős kialakítású AMG Performance kormánykerék. A beépített gombokkal számos fontos vezetési funkció és minden vezetési program intuitív módon állítható. A nappa bőr/mikroszálas MICROCUT bevonatú kormánykerék biztos fogást biztosít.

Ideális megtámasztást biztosító AMG ülések

© Mercedes-Benz AG
Alapfelszereltség az ARTICO műbőr/MICROCUT kárpitozású AMG sportülés. Az ülések olyan pozícióban helyezkednek el, hogy a vezető a dinamikusabb manőverek során is teljese biztonságos helyzetben marad. Az autó az autóversenyzés világát idéző AMG CLA 4MATIC Coupé AMG Performance ülésekkel is rendelhető.
Az új generációs MBUX multimédiás rendszer a sportos dizájn és a legmodernebb technológia tökéletes ötvözete. A műszerfalból kiemelkedő kijelzőknél három modern, intuitív módon kezelhető stílus közül választhatunk.

Sportosan elegáns a legapróbb részletekben is

© Mercedes-Benz AG
Az extraként rendelhető alumínium dekorelemek teszik teljessé a vezetőfülke sportos prémium formavilágát. Az AMG dizájnelemek Dark / Orange Street Style Edition vagy Black / Silver változatban rendelhetők. A belső tér dinamizmusa még fokozható az utastérbe extraként rendelhető AMG dekorelemekkel. Um dem Interieur den finalen Schliff Dynamik zu verpassen, kann das Cockpit wahlweise mit AMG-typischen Zierelementen versehen werden.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Coupé Mild hybrid drive 225 (306) 400 1.991 7G-DCT - 7-fokozatú d... 8,1 - 8,6 183,0 - 195,0
23.993.000,00
18.832.283,00
Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé 310 (421) 500 1.991 8G-DCT 8,5 - 8,9 194,0 - 203,0
30.330.000,00
23.736.220,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4693 mm 4695 mm
Magasság 1404 mm 1413 mm
Szélesség 1999 mm 1999 mm
Hasznos terhelésnek 480 kg 500 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center