Mercedes-AMG CLA 4MATIC Shooting Brake

Sportos kombi innovatív meghajtással

A Mercedes-AMG CLA Shooting Brake egy 4MATIC összkerékhajtású, progresszív külső megjelenésű sportos kombi. A motorháztető alatt az egyik legerősebb sorozatban gyártott négyhengeres turbómotor kapott helyet. Nem csak a motorháztető alatt, hanem a belső térben is rendkívül innovatív technológiai megoldások találunk. Az új AMG CLA Shooting Brake érzelemgazdag belső tere rengeteg korszerű funkciót nyújt. Az autóversenyzés hangulatára fogékony vásárlók minden bizonnyal a limitált Street Style Edition mellett döntenek: a limitált széria számos stíluselemmel és kényelmi funkcióval fokozza az élményt.

A Mercedes-AMG CLA Shooting Brake kiemelkedő jellemzői

 • AMG 2,0 literes négyhengeres motor kipufogógáz-turbófeltöltővel

 • kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

 • MBUX multimédiás rendszer aktuális verziója

 • AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás

 • panoráma napfénytető

 • nagy teljesítményű AMG fékrendszer

 • színre fényezett AMG légterelő perem

 • AMG Performance kormánykerék (rendelhető)

 • AMG embléma az első lökhárítón

 • extraként rendelhető AMG Performance ülések

 • 5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órás sebességre

A külső megjelenésében rendkívül sportos AMG CLA Shooting Brake a színtiszta dinamizmus megtestesülése

© Mercedes-Benz AG

Kiemelkedik a tömegből

© Mercedes-Benz AG
Az AMG CLA Shooting Brake éles profilja nem mindennapi jelenség: a kompakt sportautó az erőt sugárzó arányok és az elegáns vonalak tökéletes egységét képviseli. Elöl a meredeken emelkedő cápaorr nyűgöz le, hátul a sportosan megformált hátsó lökhárító teszi teljessé a vizuális élményt.

Jellegzetesen sportos AMG hátsó rész

© Mercedes-Benz AG
A farrész formavilágát meghatározó, színre fényezett AMG légterelő perem nem csak a lenyűgöző megjelenést fokozza, konkrét funkciója is van: dinamikus vezetés közben jobb leszorítóerőt biztosít. Két teljesen újragondolt hátsó lámpa, a markáns megjelenésű AMG kipufogórendszer és a diffúzor-optikás hátsó lökhárító teszi teljessé a hátsó rész formavilágát.
Az AMG CLA Shooting Brake elnyújtott tetőelemén fokozatmentesen állítható panoráma napfénytető találunk. A belső térben nyitott állapotban roadster-érzést kelt, zárt állapotban is kiváló megvilágítást biztosít.

Átdolgozott front rész

© Mercedes-Benz AG
Két éles körvonalakkal kiemelt, LED MULTIBEAM technológiával is rendelhető lámpatest foglalja keretbe a sportos autó AMG megjelenését. A jellegzetes AMG hűtőrács nagy függőleges lamelláival, a középen található Mercedes-csillaggal és az összetéveszthetetlen AMG emblémával ragadja meg a figyelmet.

Új AMG könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A 18 colos, tízküllős könnyűfém keréktárcsákkal szerelt AMG CLA Shooting Brake két további abroncskészlettel is rendelhető. A 19 colos matt fekete, modern, öt duplaküllős kivitelű keréktárcsa választható csiszolt felülettel vagy csiszolt peremmel. A kérésre pirosra fényezett féknyergek még impozánsabbá teszik a külső megjelenést.

Az AMG CLA Shooting Brake exkluzív belső tere minden elemében az autóversenyzés világát idézi

© Mercedes-Benz AG

Új generációs kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
Alapfelszereltség az AMG Performance kormánykerék. A nappa bőr/mikroszálas MICROCUT bevonatú, alul lapított kormánykerék tökéletes fogást biztosít. Az integrált gombok használatával a vezetőnek nem kell levennie a kezét a kormánykerékről ahhoz, hogy hozzáférjen a jármű különböző beállításaihoz.

Az autóversenyzés világát idéző ülések

© Mercedes-Benz AG
Alapfelszereltség a dinamikus manőverek közben és a kanyargós utakon haladva is biztonságos üléshelyzetet biztosító AMG sportülés. Az AMG CLA Shooting Brake modellhez választhatja az autóversenyzés világát idéző ARTICO/mikroszálas fekete MICROCUT anyaggal kárpitozott és kontrasztos narancssárga varrással díszített AMG Performance üléseket is.
Az autó továbbfejlesztett szoftveres és legújabb generációs MBUX multimédiás rendszer megoldásai egyedülálló kezelési- és megjelenítési lehetőségeket kínálnak. A teljesen digitális műszeregység kijelzője testre szabható, három megjelenítési mód közül választhatunk.

Exkluzív jellemzők

© Mercedes-Benz AG
Az extraként rendelhető dizájnelemek teszik teljessé az AMG sportkocsi prémium belső terének dinamikus megjelenését. Választható a markáns alumínium sötét/narancssárga Street Style Edition vagy a diszkrét alumínium AMG Design fekete/ezüst változat.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 306 LE 421 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW 310 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.3 l/100km 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 189 (g/km) 207 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center