CLA AMG Shooting Brake

AMG Driving Performance

A Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4MATIC Shooting Brake immár a negyedik nagyteljesítményű kompakt AMG modell, amely egyedülálló helykihasználásával, lehengerlő menetdinamikájával, magas szintű mindennapi használhatóságával és kiváló személyre szabhatóságával egyedülálló a piacon. 

Újautó ajánlatok

Induló ár
16 546 410 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 8,5 - 8,6 l/100km
CO²-kibocsátás 194 - 195 (g/km)
Teljesítmény 280 kW (381 LE)

Videók


A legnagyobb teljesítményű négyhengeres motor a világon


A 265 kW (360 LE) maximális teljesítmény és 450 newtonméteres legmagasabb forgatónyomaték a 2,0 literes AMG turbómotort a világ legerősebb szériamotorjává avatja.

Mindezen felül az új CLA 45 AMG a legmagasabb hatékonysággal is lenyűgözi közönségét, hiszen 6,9 liter/100 kilométeres összesített  üzemanyag fogyasztása mesze kiemeli versenytársai közül. Károsanyag-kibocsátása különösen alacsony, így az CLA 45 AMG most teljesíti az EU6 károsanyag-kibocsátási  szabványt.

Új 4MATIC szériában


A nagy teljesítmény és a 4MATIC kombinációja a legmagasabb szintű menetdinamikáról gondoskodnak, új mércét állítva fel ezzel a versenypiacon. Példa erre a jármű nulláról százra való 4,6 másodperc alatti gyorsulása 250 km/h csúcssebesség mellett. Összehasonlítva az AMG új négykerék-hajtású változatát versenytársaival, a rendszer súlya lényegesen, akár 25 százalékkal is alacsonyabb.