Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin

Karakteres formaterv, kiemelkedő aerodinamika, fokozott kényelem: a Mercedes-AMG E Limuzin egyszerre sportos és hagyománytisztelő.

Izgalmas látvány, első osztályú kényelem és erőteljes motorok – a Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin semmihez sem fogható csomagot kínál a nagyteljesítményű szedánok kategóriájában. Legyen szó üzleti találkozóról vagy sportos autózásról, ez a jármű mindig az ideális íven mozog.

A Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin különlegességeink áttekintése

  • AMG Performance ülések High-end csomag
  • MBUX Infotainment rendszer
  • AMG Performance kormánykerék
  • 20 colos AMG könnyűfém keréktárcsák 5-duplaküllős kialakítással
  • AMG Night csomag
  • AMG külső Carbon csomag I és II
  • AMG nagyteljesítményű kerámia kompozit fékrendszer
  • Elektronikus AMG hátsó differenciálzár
  • AMG DYNAMIC PLUS csomag
  • Dinamikus AMG motortartó bakok

Külső formaterv: már első ránézésre lenyűgöz

Új orrkialakítás

AMG-specifikus hűtőrács A-alakot mintázó lökhárítóval, speciális krómozott légterelő-ajak és megnövelt légbeömlők: ezek az új elemek nagyban meghatározzák a Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin orrkialakítását. Az új, laposabb LED-es fényszórók frissebb és dinamikusabb látványt nyújtanak.

Hátsó rész a teljesítmény ígéretével

Lenyűgöző – már első pillantásra is egyértelmű látjuk tekintélyes teljesítményét, ha ránézünk a Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin hátuljára. A kétrészes hátsó lámpák, a sportos lökhárító és a dupla kerek végekkel ellátott kapcsolható AMG kipufogó rendszer mindezt tökéletesen alátámasztja.

AMG könnyűfém keréktárcsák

A Mercedes-AMG E 4MATIC+ Limuzin kifejező AMG megoldásairól sugárzik a dinamika. Az új, aerodinamikailag optimalizált AMG könnyűfém keréktárcsák 5-duplaküllős kialakítással kihangsúlyozzák az autó nagyteljesítményű karakterét. Kiviteltől függően különböző könnyűfém keréktárcsák érhetők el 19 és 20 colos méretben.

Kiemelkedő kényelem a belső térben

MBUX infotainment rendszer

Az MBUX Infortainment rendszer legújabb generációja bármikor közvetlen hozzáférést biztosít a legfontosabb járműfunkciókhoz, menetprogramokhoz, navigációs lehetőségekhez vagy a telefonhoz. A rendszer vezérlése intuitív módon a középkonzol touchpadjával vagy a mellette elhelyezett kezelőszervekkel lehetséges.

AMG Performance ülések

Maximálisan sportos üléshelyzet, amely fokozott tartást és szabadságot is biztosít a vezető számára: az opcionális AMG Peformance ülések mindezt lehetővé teszik. A látványos kialakításukat fekete/titánszürke-gyöngy színű nappabőr kárpitozásuk és vörös kontrasztvarrásuk fokozza.

Szélesvásznú pilótafülke

A digitális műszerfal egyesíti a műszercsoport és a központi rendszer kijelzőit szélesvásznú cockpitot létrehozva. Háromféle egyedi AMG kijelzőstílus közül választhat: Modern Classic, Sport és Supersport. Utóbbi központi, kerek fordulatszámmérőjével különösen sportos látványvilágot nyújt, miközben a kiegészítő információkat könnyen leolvasható hasábok formájában mutatja.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 457 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 336 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.6 l/100km 10.8 l/100km
CO2-kibocsátás 197 (g/km) 245 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center

Egyedi modellek