Mercedes-AMG EQE 4MATIC

Fenntarthatóság a gyorsítósávban

Kényeztesse magát a teljes AMG vezetési élménnyel, beleértve a legmodernebb technológia minden előnyét! Az új affalterbachi Mercedes-AMG EQE 4MATIC Performance limuzin teljesen elektromos, és mégsem köt kompromisszumokat. A jármű tökéletesen ötvözi az erőteljes vezetési teljesítményt és a sportos vezetési élményt.

Szeretne igazi AMG pillanatokat átélni a nyílt országúton vagy közvetlenül a versenypályán? Az intenzív, nagy teljesítményű vezetési impulzust az AMG Ride Control+ futómű és a teljes mértékben változtatható összkerékmeghajtás teszi lehetővé.

A jármű belsejében az összetéveszthetetlen AMG karakter sportülésekkel és Performance-kormánnyal veszi körül Önt. Az A-oszlopok között húzódik az opcionálisan választható MBUX Hyperscreen, amely három, egymásba simuló képernyőből áll. Az AMG SOUND EXPERIENCE rendszer három választható változattal teszi teljessé az AMG megjelenést.

A Mercedes-AMG EQE 4MATIC legfontosabb jellemzői

 • teljes mértékben változtatható 4MATIC összkerék-meghajtás
 • energiahatékony lítium-ion akkumulátorok
 • 350 kW (43 4MATIC) vagy 460 kW (53 4MATIC+) villanymotor összteljesítmény
 • Gyorsulás 0-ról 100 km/órás sebességre 4,2 másodpercalatt (43 4MATIC) ill. 3,5 másodperc alatt (53 4MATIC+)
 • nagyobb összteljesítmény (505 kW) az opcionális Dynamic Plus csomaggal
 • teljesítményorientált hajtás-koncepció 2 villanymotorral
 • tökéletes vezetési élmény az  AMG SOUND EXPERIENCE segítségével
 • intelligens vezetési rendszer Electric Intelligence
 • MBUX Hyperscreen, beleértve a head-up kijelzőt is intuitív felhasználói felülettel
 • futurisztikus belsőarculat digitális elemekkel
 • AMG Performance kormánykerék
 • One-Bow-kialakítás keret nélküli ajtókkal

Két akkumulátor a nagyobb energia és teljesítmény érdekében

Az új Mercedes-AMG EQE 4MATIC szívét az első és a hátsó tengelyen elhelyezett speciális villanymotorok alkotják. Innen adódnak az AMG EQE 4MATIC egyenletes teljesítményei, amelyek a teljesítmény- és nyomatékértékeken keresztül nyilvánulnak meg. A 328 voltos, nagy teljesítményű, 90,6 kWh energiatartalmú hajtóakkumulátorok a lítium-ion technológia legújabb ismeretei szerint készültek.

Az ilyen típusú akkumulátorok használata nagy energiasűrűséget és nagy töltési teljesítményt tesz lehetővé rövidebb töltési idő mellett. A folyamatos fejlesztések érdekében az akkumulátor-frissítések könnyen telepíthetők vezetéknélküli (OTA - over-the-air) módszerrel.

Futurisztikus sportosság és aerodinamikus architektúra találkozása

© Mercedes-Benz AG

Letisztultság a teljes vonal mentén

Az összetéveszthetetlen egyívű vonalak és a keret nélküli ajtók teszik a sportos limuzint egyedivé az utakon. A diszkréten szélesedő könnyűfém keréktárcsák még inkább kiemelik ezt a sportos jelleget.

Egészen rendkívüli, egészen AMG

© Mercedes-Benz AG
A külső sportos, egyívű vonalvezetése elöl egy feltűnő, fekete, krómozott panelrácsba torkollik - a jellegzetes AMG első kötényt is beleértve.
A széria DIGITAL LIGHT fényszórók extra erős teljesítményükkel nyűgöznek le, és speciális AMG vetülettel is fel vannak szerelve.
Az agilis kezelhetőséget a szériafelszereltséghez tartozó hátsó tengelyes kormányzás támogatja: Az AMG EQE 4MATIC akár 3,6 fokos kormányszöget is lehetővé tesz.

AMG könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
Az aerodinamikailag optimalizált AMG könnyűfém keréktárcsák tovább hangsúlyozzák a külső sportos karakterét. A kerekek 20 és 21 colos méretben kaphatók.

Kézzelfogható intelligencia és érezhető vonalak

© Mercedes-Benz AG
A sportos, futurisztikus arculat a legapróbb részletekig megvalósult a belső térben is. A koncepció nagy hangsúlyt fektet a digitális és a kézzelfogható elemek közötti zökkenőmentes átmenetre, melyben kiváló minőségű részlet az AMG Performance kormánykerék.

MBUX Hyperscreen

© Mercedes-Benz AG
Az AMG EQE 4MATIC modellt az MBUX Hyperscreen rendszerrel is fel lehet szerelni, amely a belső tér teljes szélességében végigfut. Így mindig teljes áttekintést kap, és minden információhoz hozzájut, amire az adott pillanatban szüksége van.

AMG sportülések

© Mercedes-Benz AG
Az AMG-re jellemző sportülések maximális kényelmet kínálnak, ugyanilyen magas minőségben. A piros kontrasztos varrás kiegészíti az ARTICO műbőrből és MICROCUT mikroszálból készült üléshuzatok sportos megjelenését.
A teljesen elektromos AMG EQE 4MATIC-ban tökéletes vezetési élményben lesz része - az AMG SOUND EXPERIENCE segítségével. A három különböző „Balanced”, „Sport” és „Powerful” változat tónusa és intenzitása a vezetési körülményekhez és a kiválasztott vezetési programhoz igazodik. A hangokat kívánság szerint kívül és belül is lehet játszani.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 250 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 612 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 450 kW 450 kW
Lökettérfogat 3982 ccm 3982 ccm
Nyomaték 850 Nm 850 Nm
Hossz 5223 mm 5223 mm
Magasság 1520 mm 1520 mm
Szélesség 2125 mm 2125 mm
Hasznos terhelésnek 570 kg 570 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.9 kWh/100 km 11.9 kWh/100 km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.3 kWh/100 km 15.3 kWh/100 km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 10 kWh/100 km 10 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 286 (g/km) 295 (g/km)
Energia osztály E E


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center