Mercedes-AMG EQE 4MATIC

Fenntarthatóság a gyorsítósávban

Kényeztesse magát a teljes AMG vezetési élménnyel, beleértve a legmodernebb technológia minden előnyét! Az új affalterbachi Mercedes-AMG EQE 4MATIC Performance limuzin teljesen elektromos, és mégsem köt kompromisszumokat. A jármű tökéletesen ötvözi az erőteljes vezetési teljesítményt és a sportos vezetési élményt.

Szeretne igazi AMG pillanatokat átélni a nyílt országúton vagy közvetlenül a versenypályán? Az intenzív, nagy teljesítményű vezetési impulzust az AMG Ride Control+ futómű és a teljes mértékben változtatható összkerékmeghajtás teszi lehetővé.

A jármű belsejében az összetéveszthetetlen AMG karakter sportülésekkel és Performance-kormánnyal veszi körül Önt. Az A-oszlopok között húzódik az opcionálisan választható MBUX Hyperscreen, amely három, egymásba simuló képernyőből áll. Az AMG SOUND EXPERIENCE rendszer három választható változattal teszi teljessé az AMG megjelenést.

A Mercedes-AMG EQE 4MATIC legfontosabb jellemzői

 • teljes mértékben változtatható 4MATIC összkerék-meghajtás
 • energiahatékony lítium-ion akkumulátorok
 • 350 kW (43 4MATIC) vagy 460 kW (53 4MATIC+) villanymotor összteljesítmény
 • Gyorsulás 0-ról 100 km/órás sebességre 4,2 másodpercalatt (43 4MATIC) ill. 3,5 másodperc alatt (53 4MATIC+)
 • nagyobb összteljesítmény (505 kW) az opcionális Dynamic Plus csomaggal
 • teljesítményorientált hajtás-koncepció 2 villanymotorral
 • tökéletes vezetési élmény az  AMG SOUND EXPERIENCE segítségével
 • intelligens vezetési rendszer Electric Intelligence
 • MBUX Hyperscreen, beleértve a head-up kijelzőt is intuitív felhasználói felülettel
 • futurisztikus belsőarculat digitális elemekkel
 • AMG Performance kormánykerék
 • One-Bow-kialakítás keret nélküli ajtókkal

Két akkumulátor a nagyobb energia és teljesítmény érdekében

Az új Mercedes-AMG EQE 4MATIC szívét az első és a hátsó tengelyen elhelyezett speciális villanymotorok alkotják. Innen adódnak az AMG EQE 4MATIC egyenletes teljesítményei, amelyek a teljesítmény- és nyomatékértékeken keresztül nyilvánulnak meg. A 328 voltos, nagy teljesítményű, 90,6 kWh energiatartalmú hajtóakkumulátorok a lítium-ion technológia legújabb ismeretei szerint készültek.

Az ilyen típusú akkumulátorok használata nagy energiasűrűséget és nagy töltési teljesítményt tesz lehetővé rövidebb töltési idő mellett. A folyamatos fejlesztések érdekében az akkumulátor-frissítések könnyen telepíthetők vezetéknélküli (OTA - over-the-air) módszerrel.

Futurisztikus sportosság és aerodinamikus architektúra találkozása

© Mercedes-Benz AG

Letisztultság a teljes vonal mentén

Az összetéveszthetetlen egyívű vonalak és a keret nélküli ajtók teszik a sportos limuzint egyedivé az utakon. A diszkréten szélesedő könnyűfém keréktárcsák még inkább kiemelik ezt a sportos jelleget.

Egészen rendkívüli, egészen AMG

© Mercedes-Benz AG
A külső sportos, egyívű vonalvezetése elöl egy feltűnő, fekete, krómozott panelrácsba torkollik - a jellegzetes AMG első kötényt is beleértve.
A széria DIGITAL LIGHT fényszórók extra erős teljesítményükkel nyűgöznek le, és speciális AMG vetülettel is fel vannak szerelve.
Az agilis kezelhetőséget a szériafelszereltséghez tartozó hátsó tengelyes kormányzás támogatja: Az AMG EQE 4MATIC akár 3,6 fokos kormányszöget is lehetővé tesz.

AMG könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
Az aerodinamikailag optimalizált AMG könnyűfém keréktárcsák tovább hangsúlyozzák a külső sportos karakterét. A kerekek 20 és 21 colos méretben kaphatók.

Kézzelfogható intelligencia és érezhető vonalak

© Mercedes-Benz AG
A sportos, futurisztikus arculat a legapróbb részletekig megvalósult a belső térben is. A koncepció nagy hangsúlyt fektet a digitális és a kézzelfogható elemek közötti zökkenőmentes átmenetre, melyben kiváló minőségű részlet az AMG Performance kormánykerék.

MBUX Hyperscreen

© Mercedes-Benz AG
Az AMG EQE 4MATIC modellt az MBUX Hyperscreen rendszerrel is fel lehet szerelni, amely a belső tér teljes szélességében végigfut. Így mindig teljes áttekintést kap, és minden információhoz hozzájut, amire az adott pillanatban szüksége van.

AMG sportülések

© Mercedes-Benz AG
Az AMG-re jellemző sportülések maximális kényelmet kínálnak, ugyanilyen magas minőségben. A piros kontrasztos varrás kiegészíti az ARTICO műbőrből és MICROCUT mikroszálból készült üléshuzatok sportos megjelenését.
A teljesen elektromos AMG EQE 4MATIC-ban tökéletes vezetési élményben lesz része - az AMG SOUND EXPERIENCE segítségével. A három különböző „Balanced”, „Sport” és „Powerful” változat tónusa és intenzitása a vezetési körülményekhez és a kiválasztott vezetési programhoz igazodik. A hangokat kívánság szerint kívül és belül is lehet játszani.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Elektro-Varianten
Típus model.detail.engines.electric-engine model.detail.engines.batteryCapacity model.detail.engines.electric-power Nm Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Elektr. futásteljesítmény model.detail.engines.electricChargeTime model.detail.engines.novaRate Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
model.detail.enginefueltype.ELECTRIC
Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV filter.enginefueltype.ELECTRIC 90.56 kW
PS
23,1 - 25,6
0 423 - 476 32 perc 0 43.107.000,40
33.942.520,00
Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC filter.enginefueltype.ELECTRIC 90.56 kW
PS
20,5 - 23,7
0 438 - 507 32 perc 0 46.106.999,48
36.304.724,00
Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ AMG SUV filter.enginefueltype.ELECTRIC 90.56 kW
PS
23,1 - 25,5
0 408 - 455 32 perc 0 47.889.999,47
37.708.661,00
Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ filter.enginefueltype.ELECTRIC 90.56 kW
PS
20,4 - 22,9
0 442 - 504 32 perc 0 48.695.999,89
38.343.307,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4879 mm 4964 mm
Magasság 1492 mm 1672 mm
Szélesség 2103 mm 2141 mm
Hasznos terhelésnek 505 kg 595 kg
Ajtók 4 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center