Mercedes-AMG EQE SUV

Az AMG első teljesen elektromos SUV-ja

Az EQE SUV-val a Mercedes-AMG új mércét állít fel a fenntartható teljesítmény és a luxus kényelem terén. Az elektromos meghajtású SUV igazi mindenesnek mutatja magát. A legmodernebb lítium-ion technológiával és 400 voltos architektúrával felszerelt, kifejezetten a modellhez fejlesztett nagyteljesítményű akkumulátor minden helyzetben sportos, elegendő tartalékot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy az elektromos SUV megőrizze maximális teljesítményét az ismételt, erőteljes gyorsítások során - még a burkolatlan utakon is. A teljesítményorientált hajtáskoncepciót a kompakt külső és a rövid tengelytáv ideálisan valósítja meg.

A két elérhető modell, az AMG EQE 43 4MATIC és az AMG EQE 53 4MATIC+ alapfelszereltségként teljesen változó nyomatékelosztású összkerékhajtással rendelkezik. Emellett öt AMG DYNAMIC SELECT vezetési program gondoskodik a tökéletes vezetési érzetről és biztonságról - akár nehéz útviszonyok között, akár zord terepen.

Élvezze az érzelmes vezetési élményt, és a valódi AMG teljesítményt az első, teljesen elektromos AMG SUV-ban!

Az AMG EQE SUV összes fénypontja egy pillantásra

- teljesen változó 4MATIC összkerékhajtás

- AMG légrugózás

- érzelemdús vezetési élmény az AMG SOUND EXPERIENCE (kiegyensúlyozott, sportos és erőteljes) hangzásvilággal.

- aktív hátsó tengelykormányzás

- AMG DYNAMIC SELECT vezetési programok (Smooth, Comfort, Sport, Sport+ és Individual)

- Electric Intelligence navigáció

- MBUX Hyper Screen (opcionális)

- Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 3,5 másodperc alatt

- DIGITAL LIGHT fényszórók speciális AMG vetítéssel

- AMG sportülések exkluzív AMG grafikával

- AMG sportpedálok és AMG Performance kormánykerék

Összetéveszthetetlenül AMG: a kifejező külső

© Mercedes-Benz AG

Sportos elülső rész fekete panellel

A Mercedes-AMG EQE SUV jellegzetes orr-része egyesíti a purista EQ dizájnelemeket a kifejező AMG karakterrel. A krómozott, forrópréselt függőleges strigulák összetéveszthetetlen AMG megjelenést kölcsönöznek a Black Panelnek. A beépített Mercedes-Benz csillag és az AMG felirat teszi teljessé a megjelenést. A jármű elejének mindkét oldalán a két első kerék körüli magasfényű fekete légbeömlő nyílásokon keresztül vezetik a levegőt (AIR-CURTAIN hatás).

DIGITAL LIGHT fényszórók

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQE SUV nyitásakor és zárásakor a DIGITAL-LIGHT fényszórók a jellegzetes EQ fénysávval AMG kivetítést végeznek.
A Mercedes-AMG EQE SUV motorháztetőjén az AMG embléma igazi szemet gyönyörködtető, amely ezen a ponton a Mercedes-csillagot helyettesíti. Félreérthetetlen: ez egy igazi AMG.

Sportosságra és eleganciára tervezve

A precíz vonalak, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek a nagyvonalú felületekhez és a csökkentett illesztésekhez, meghatározzák a külső purista kialakítását. Ugyanakkor az izmos vállrész és a jármű profiljának sportos arányai a tipikus AMG karaktert közvetítik. Az olyan opcionális felszereltségi opciók, mint az AMG Night csomag, tovább fokozzák a Mercedes-AMG EQE SUV dinamikus megjelenését.

Aerodinamikus könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQE SUV modern, több küllős AMG könnyűfém keréktárcsákon gurul. Ezek 21 és 22 hüvelykes méretben kaphatók. Emellett a gumiabroncsok optimalizált felülete támogatja a jármű aerodinamikáját.

Luxus belső tér a sportos vezetési élményért

© Mercedes-Benz AG

Kifejezi a sportosságot

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQE SUV sportpedál-rendszerrel és AMG Performance kormánykerékkel van felszerelve, beleértve a zökkenőmentes sebességváltó gombokat és lapátokat. Ez nemcsak dinamikus vezetési élményt nyújt a vezetőnek, hanem megkönnyíti a különböző járműbeállítások kezelését is. A nappa bőrrel borított teljesítménykormány szintén kényelmes és csúszásmentes a kézben.

Sportülések AMG logóval

© Mercedes-Benz AG
Az ARTICO bőrutánzatú, MICROCUT mikroszálas bőrrel ellátott sportülések kárpitozása támogatja a vezetőt a dinamikus vezetési manőverek során, és maximális kényelmet biztosít. Az üléshuzatok választhatóan fekete vagy neva szürke bőrből is rendelhetők. A sportüléseken található AMG felirat és a fejtámlán elhelyezett AMG logó teszi teljessé a teljesítményorientált dizájnt.

AMG SOUND EXPERIENCE

© Mercedes-Benz AG
Az erőteljes hangzás az AMG szerves része. Ezért az E-SUV-t egyedülálló AMG SOUND EXPERIENCE hangélménnyel is felszerelték. Három akusztikai kompozíció alkalmazkodik a vezetési helyzethez és a vezetési programhoz, és a vezető által egyedileg szabályozható.

Az Ön céljainak szolgálatában

© Mercedes-Benz AG
Az „Electric Intelligence” adaptív navigációs rendszernek köszönhetően a járművezetők mindig a legjobb módon érik el úti céljukat. A Mercedes-AMG EQE SUV opcionálisan MBUX hiperképernyővel bővíthető. Itt három nagy felbontású kijelző olvad egymásba a pilótafülke teljes szélességében egy fedőüveg alatt.
Az AMG EQE SUV nagyvonalú helykínálata sokféleképpen variálható, és elegendő helyet kínál a családok és a szabadidős tevékenységek számára.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 210 km/h 220 km/h
Teljesítmény (LE) 476 LE 625 LE
Teljesítmény (kw) 350 kW 460 kW
Hossz 4964 mm 4964 mm
Magasság 1492 mm 1492 mm
Szélesség 2103 mm 2103 mm
Hasznos terhelésnek 570 kg 570 kg
Ajtók 4 4
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 196 kWh/100 km 226 kWh/100 km
Városi üzemanyag-fogyasztás 167 kWh/100 km 196 kWh/100 km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 179 kWh/100 km 209 kWh/100 km
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center