Mercedes-AMG G 63

A hatalmas státuszszimbólum az aszfalton és terepen is

A Mercedes-AMG G 63 egy monumentális erőműként mutatkozik be, amely az aszfalton és a nehezen járható terepen egyaránt lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Egy hatalmas 4,0 literes V8 Biturbó motorral hajtva a G 63 egyesíti a tiszta erőt és az egyedi eleganciát.

A Mercedes-AMG G 63 új magasságokba emeli az autóművészeti tökéletességet. A legendás AMG dinamika a legmodernebb technológiával kombinálva páratlan vezetési élményt nyújt – mind az aszfalton, mind a terepen. Egy SUV, amely nem ismer kompromisszumokat.

A Mercedes-AMG G 63 összes kiemelkedő tulajdonsága


 • 4,0 literes V8 Biturbó motor 585 lóerővel
 • AMG SPEEDSHIFT TCT 9G sportváltó, 3 külön kapcsolható differenciálműzár
 • AMG RIDE-CONTROL futómű adaptív csillapítással On- és Offroad használatra
 • AMG-specifikus hűtőrács
 • Négy csöves AMG kipufogórendszer
 • MBUX multimédiás rendszer Augmented Reality navigációval
 • Aktív multikontúr ülések kiváló minőségű Nappa bőrrel
 • Fejlett terepképességek terepreduktorral
 • Burmester® 3D Surround hangrendszer
 • Egyénileg állítható hangulatvilágítás
 • MBUX SOUND DRIVE rendszer

Az AMG G-osztály külső megjelenése: egy presztizs megjelenés

© Mercedes-Benz AG

Markantes Logo auf der Motorhaube

© Mercedes-Benz AG
Egy AMG mindig is jellemző design elemekkel él. Az AMG címer így büszkén díszeleg a terepjáró motorháztetőjén, amely a versenysport örökségét és a presztizst szimbolizálja.

AMG-Leichtmetallräder

© Mercedes-Benz AG
További exkluzivitást nyújt a Mercedes-AMG G 63 stílusos könnyűfém kerekei. Dinamikus tervezésük zökkenőmentesen illeszkedik az esztétikai agresszivitás és elegancia általános képébe.

4-flutige AMG-Abgasanlage

© Mercedes-Benz AG
Hogy az SUV hangja is megfelelő legyen: A négy kifolyású AMG kipufogórendszer tovább hangsúlyozza a nagy teljesítményű karaktert és a jármű sportosságát. Az erőteljes hangzás az alkatrész dinamikus vezetési élményét akusztikusan is alátámasztja.

Exklusive Individualisierung

© Mercedes-Benz AG
A MANUFAKTUR egyéni kínálata rendkívüli színpalettát kínál a festékekben, amelyek tükrözhetik az egyes tulajdonosok egyéni stílusát. További részletek, mint a lökhárítók, lépcsők és kerékív kiterjesztések kiemelik az AMG G 63 prestízs jellegét.

Modellgetreue Kühlerverkleidung

© Mercedes-Benz AG
Az AMG-specifikus hűtőrács, mint központi design elem, jelentősen hozzájárul a lenyűgöző jelenléthez. Jellegzetes megjelenése fokozza a jármű karizmatikus megjelenését és dominanciát sugall.

Große Lufteinlässe

© Mercedes-Benz AG
Az AMG G 63 elejét nagy légbeömlő nyílások uralják, függőleges lamellákkal. Ezek optimalizálják a légáramlást és meghatározzák a karakteres megjelenést. Ez a vizuális állítás hangsúlyozza a hatalmas tervezést.

Luxus komfort terepen: az AMG G 63 beltere

© Mercedes-Benz AG

Akzente aus Nappa Leder

© Mercedes-Benz AG
Az aktív multikontúr ülések kiváló minőségű Nappa bőrrel vannak borítva, amely luxust és kényelmet nyújt. Az elegáns anyag páratlan ülésérzetet biztosít, és a bőrrel bevont műszerfal növeli a belső tér hangulatát.

Individuelle Kontrastziernähte

© Mercedes-Benz AG
A gondosan kiválasztott kontrasztos díszvarrások szintén képviselik a részletekbe való szeretetet az AMG G 63 belső terének kialakításában. Ezek nem csak az ülések vizuális eleganciáját javítják, hanem az egész belső tér esztétikáját is formálják, amely így luxusnak és hívogatónak tűnik.
A fejlett MBUX multimédiás rendszer az Augmented Reality Navigation-nel harmonikusan integrálja a legújabb technológiát a járműbe. Intuitív kezelést és személyre szabott interakciót kínál a vezetési kényelem növelése érdekében.

Hochmoderne Instrumententafel

© Mercedes-Benz AG
Az okosan megtervezett műszerfal magas funkcionalitást kombinál esztétikus designnal. A finom bőr és a fémaccentusok használata tükrözi az interieur magas minőségét és luxus igényét.
Az egyénileg állítható hangulatvilágítás exkluzív légkört teremt és növeli a komfortérzetet a belső térben. A vezető így bármikor a személyes ízléséhez igazíthatja a fényhangulatot.
A Dolby Atmos® integrálásával a Burmester® 3D Surround hangrendszeren keresztül minden utazás akusztikai élménnyé válik. A tökéletesen elhelyezett hangszórókkal az utastér minden utasa élvezheti a páratlan hangminőséget.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 585 LE
Teljesítmény (kw) 430 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 14.7 l/100km 15.7 l/100km
CO2-kibocsátás 335 (g/km) 358 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center