Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

Nagyteljesítményű SUV innovatív hajtásrendszerrel

A Mercedes-AMG GLA harmonikusan ötvözi a praktikus SUV-jellemzőket az egyedülálló AMG Driving Performance tulajdonságokkal. Már a kompakt terepjáró alapmodellje is 4MATIC változó összkerékhajtással és AMG SPEEDSHIFT-DCT 8G sebességváltóval érkezik. A Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC modellbe a lenyűgöző 225 kW (306 LE) névleges teljesítményű 2,0 literes, négyhengeres AMG turbómotor került. A hibrid funkciók nagyobb teljesítményt biztosítanak: a 48 voltos elektromos rendszer és a szíjhajtású indítógenerátor (RSG) indításkor és gyorsításkor rövid ideig nagyobb teljesítményt biztosít.

A Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC kiemelkedő jellemzői

  • AMG Performance kormány

  • MBUX infotainment rendszer

  • 3 új AMG megjelenítési mód

  • További USB-C port

  • AMG Performance ülések (rendelhető)

  • Ülésklímatizálás

  • Panoráma napfénytető

  • LED fényszórók

  • Végsebesség: 250 km/h

  • Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 5,2 másodperc alatt

Egyedi modellek


A terepjárós megjelenés és az AMG stílus tökéletes ötvözete: az AMG GLA 35 4MATIC külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

AMG-specifikus orr kialakítás

A Mercedes kompakt terepjáróira jellemző széles orr kialakítást speciális AMG hűtőrács díszíti. Ezzel az AMG GLA 35 4MATIC rendkívül magabiztos, markáns megjelenést kap. A motorháztető közepén található az AMG embléma kizárólag az affalterbachi AMG Performance járműveken látható.

LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
A LED fényszórók éles kontúrjai progresszív megjelenést kölcsönöznek a SUV frontrészének. A Mercedes-AMG GLA fényszórója új, modern dizájnt kapott. Az első fényszórók MULTIBEAM technológiával is rendelhetők.

Panoráma napfénytető

© Mercedes-Benz AG
A fokozatmentesen állítható panoráma napfénytetővel a nagyteljesítményű SUV vezetőjének és utasainak kabrióra vagy roadsterre jellemző vezetési élményben lehet része. A napfénytető zárt állapotban is napfénnyel tölti be a belső teret.

Elegáns megjelenés

© Mercedes-Benz AG
A sportos vállrészt és a kerék körüli íveket teszi még markánsabbá a színre fújt kerékjárat, erőteljesen kiemelve a 19 colos, tízküllős könnyűfém keréktárcsákat. A sportos SUV modell rendelhető 20 colos, öt ikerküllős AMG keréktárcsákkal is.

Jellegzetes formavilág

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG GLA hátsó kialakítása nem hagy kétséget afelől, hogy melyik modellt látjuk: Az erőteljes hátsó rész formavilágát a modern elrendezésű osztott teljes LED fényszórók határozzák meg. A progresszív megjelenést az AMG légterelő elem és a két kerek kipufogóvég teszi teljessé.

Nagyobb teret kap a versenysportos jelleg: az AMG GLA 35 4MATIC belső tere

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A prémium belső tér fénypontja az AMG Performance kormánykerék, az AMG kormánygombokkal közvetlenül elérhető válik a jármű számos funkciója. A kormánykerék többek között rendelhető a jól bevált nappabőr / mikroszálas MICROCUT borítással is. Az AMG Performance kormánykerék határozottan AMG versenysportos jelleget kölcsönöz a belső térnek.

MBUX infotainment rendszer

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC szélesvásznú műszerfalán a legújabb MBUX infotainment rendszer már az új AMG képernyő elrendezéssel jelenik meg. A három különböző kijelzőstílus összhangban van a jármű dinamikus karakterével, hangsúlyozza a belső tér versenysportos jellegét. A vezető az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is csatlakozhatnak az infotainment rendszerhez.

Sportos vezetési élmény

© Mercedes-Benz AG
Az AMG sportülésekkel felszerelt kompakt SUV alapmodellel úton és terepen egyaránt élvezheti az AMG Driving Performance előnyeit. A prémium üléshuzatok széles választékával saját ízlésvilágához igazíthatja a belső teret. Az AMG GLA modell AMG Performance ülésekkel is rendelhető.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 225 LE
Teljesítmény (kw) 306 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.8 l/100km 9.2 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km) 209 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center