GLA AMG

Sokoldalú tehetség

Az új GLA 45 AMG-vel a Mercedes-Benz modellpaletta egy új lépéssel nyit az erős SUV-ok kategóriájában. Az erőteljes dizájn és az exkluzív felszereltség és az átgondolt futómű illetve motor kombináció egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel az újdonságot!

Video


Exkluzív- és AMG Exkluzív-csomag: extenzív.


Az Exkluzív-csomaggal az új GLA az értékes, stílusos utastérrel szemben támasztott legmagasabb igényeket is teljesíti. Az integrált fejtámlával és 4 irányban állítható deréktámasszal rendelkező sportülések fűthetők. A multifunkciós kormány és a műszerfal mellett a váltókar és az ajtó-középborítások tónusa is illeszkedik egymáshoz. Az AMG Exkluzív-csomag, az AMG kivitelváltozattal együtt, a sportosság legmagasabb szintjét képviseli – a RED CUT fekete bőr kárpitozástól, piros díszítővarrásokkal, a szőnyegekig.

AMG: Az úttörő- találkozik a sportos szellemmel.


Az AMG-re jellemző első lökhárítóval mindkettő azonnal felismerhető az új GLA megjelenésén. Ez a benyomás a küszöbburkolatokon át az AMG hátsó lökhárítóig és a kétcsöves kipufogórendszerig végigvonul a gépkocsin. A leültetett futómű és a sport-direktkormányzás növelik a vezetési élményt. Belül például ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA kárpitozású sportülések és nemesacél hatású pedálok gondoskodnak a sportos megjelenésről.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 381 LE
Teljesítmény (kw) 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.5 l/100km
CO2-kibocsátás 193 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center