Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

Nem SUV, hanem AMG.

Semmi sem tarthatja fel.

Mi másra várna még? Az AMG-specifikus hűtőrács már első ránézésre fel fogja kelteni a kíváncsiságát. Szálljon be, és induljon el felfedező útjára! Az AMG Performance kormánnyal uralhatja a várost, miközben az AMG SPEEDSHIFT DCT 8G spontán reagálása minden méterrel fokozza a vállalkozókedvét.

Olyan helyekre juttatja el, amelyek eddig rejtve voltak Ön előtt.


Ne engedje, hogy bármi az útjában álljon: fedezze fel a szabadságot! Az új Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC ugyanis bárhova képes elvinni Önt, ahová utak vezetnek, de persze még azokon túlra is elmerészkedhet vele. Mindehhez egy ellenállhatatlanul markáns gépkocsikarakter társul, amely a teljesítményorientált AMG család tagjává avatja.

 

Rögtön tekintélyt parancsol, bárhol is jár.


Markáns AMG-specifikus hűtőrács függőleges lamellákkal, AMG első lökhárító első légterelő peremmel, krómezüst elemekkel díszített oldalsó lamellákkal: mindez már első ránézésre az új Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC öntudatosan dinamikus egyéniségéről tanúskodik. És ez még csak a kezdet.
 

Sokkal több egy munkahelynél.

Hanem egy vezetőtér, amely megérdemli ezt a nevet. AMG-specifikus műszerek, sportülések, az alul egyenes karimájú, nappabőr, multifunkciós sportkormány, amelyet alumínium váltókapcsolók egészítenek ki: ezek segítségével intuitíven irányíthatja a gépkocsiját, de uralni fogja a város minden zeg-zugát is.
 

Két világ legjava: teljesítmény és vezetési élmény.

Az AMG SPEEDSHIFT DCT 8G sebességváltó az AMG turbómotor gyors reagálási képességét tiszta vezetési élménnyé varázsolja. A duplakuplungos sebességváltó el fogja kápráztatni a RACE START funkcióval és az autósportos fokozatváltásokkal, emellett azonban a komfortorientált kapcsolásokat is lehetővé teszi: azaz két világ legjavát egyesíti magában.

 

Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,5-7,4 l/100 km,
CO2-kibocsátás, kombinált: 171-170 g/km[1]

 
[1] A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 381 LE
Teljesítmény (kw) 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.5 l/100km
CO2-kibocsátás 193 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center