Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

Nem SUV, hanem AMG.

Új tag az AMG-családban: a kompakt Performance-SUV.

A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC nemcsak az általunk valaha is gyártott legrugalmasabb kompakt SUV, hanem akár hátülésesként is rendelkezésre áll. Markáns AMG hátsó lökhárító, AMG légterelő elem és középkonzol AMG-specifikus kéztámasszal: mindez már álló helyzetben arra a hatalmas menetdinamikára utal, amelyet ez a jármű magában rejt.

A GLB 35 4MATIC AMG-génjei már első ránézésre jól láthatók. AMG-specifikus hűtőrácsa, markáns AMG hátsó lökhárítója és dinamikus légterelő eleme gondoskodik arról, hogy ez a kompakt SUV nemcsak sportosan, hanem − mint az AMG család tagja − magabiztosan is lépjen fel az utakon.

AMG-specifikus hűtőrács

Elölnézetben a Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC orrkiképzése és AMG-specifikus hűtőrácsa lenyűgözően hat. Első lökhárítója a külső légbeömlőkön levegővezető elemekként elhelyezett flics-ekkel vérbeli AMG-vé avatja.

AMG nagy teljesítményű fékberendezés

A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC egy dinamikus kompakt SUV könnyű terepre. Bármikor rábízhatja magát AMG nagy teljesítményű fékberendezésére, amely ezüstszínű féknyergeivel és fekete AMG-feliratával éppen annyira mutatós, mint amilyen erős.

AMG tetőlégterelő

Nem is kell látni, már a hangjáról felismerhető, hogy a GLB 35 4MATIC az AMG család tagja. Aztán amikor meglátjuk, még inkább megbizonyosodunk erről: nem lehet mással összetéveszteni, ha a tetőlégterelőre pillantunk, amelyhez magasfényű feketére fényezett légterelő elem tartozik.

Sportos az ülésektől kezdve az MBUX rendszerig.

Szintén a sportosságot tükrözi a Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC belső tere is: ezt tanúsítják a nappabőr multifunkciós sportkormány, az erőteljes formavilágú sportülések, valamint az MBUX multimédia-rendszer kijelzési stílusa a Supersport üzemmódban.

Sportülések

A sportos design, a minőségi anyagok és az egyedi kialakítási lehetőségek együttese. A kárpitozások bő kínálata vonzó anyagokat és érdekes színeket tartalmaz. Így például választhatja az ARTICO műbőr és a DINAMICA mikroszál igényes kombinációját vagy a kétszínű bőrbevonatokat.

Nappabőr multifunkciós sportkormány

A nappabőr multifunkciós sportkormány ergonomikus és intuitíven kezelhető. Az alul egyenes karimájú kormánykerék-koszorú, a fogási területen perforálva, valamint a 'Touch Control' gombok gondoskodnak arról, hogy a Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC-ban a teljesítmény igénye és a vezetési élmény jól megférjenek egymással.

AMG menü sportos kiegészítő információkkal

Az AMG kombinált műszeregység tökéletesen partner a sportos vezetéshez. Értékes információi izgalmasan AMG-designnal jelennek meg az AMG menüben. A rendszer egyebek mellett a motoradatokat, a gyorsulásmérőt, a Race-Timert és további kiegészítő információkat ad meg.

Szabad utat az erőnek.


A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC akár hét ülőhelyével egyrészt az általunk valaha is gyártott legsokoldalúbb kompakt SUV, másrészt az AMG SPEEDSHIFT DCT 8G sebességváltónak és az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtásnak köszönhetően sportos génjeivel és lehengerlő vezetési élményével is hódít. A markáns AMG hátsó lökhárító, az AMG tetőlégterelő légterelő elemmel és a középkonzol AMG-specifikus kéztámasza már a jármű álló helyzetében arra a hatalmas menetdinamikára utal, amelyet az magában rejt.

AMG nagy teljesítményű fékberendezés

Az AMG nagy teljesítményű fékberendezés − ezüstszínű féknyergekkel és fekete AMG felirattal elöl − a nagy teljesítményű hajtás méltó partnere. Finoman szabályozható lassulást tesz lehetővé, miközben erősebb igénybevételnél is folyamatosan nagy fékerő fejthető ki.

AMG RIDE CONTROL futómű

Az opcionális AMG RIDE CONTROL futómű megnöveli a menetdinamikát. Az elektronikus vezérlésű csillapítás a négy keréknél külön-külön történik, mindig az adott vezetési stílustól, az útviszonyoktól és a választott futóműfokozattól függően.

AMG TRACK PACE

A szintén opcionális AMG TRACK PACE az Ön személyre szabott versenymérnöke. Az MBUX multimédia-rendszerbe integrált funkcióval elemezheti vezetéseit és célirányosan fejlesztheti a tudását. Az MBUX navigációhoz használható Augmented Reality funkcióját megrendelve az ideális ívet is láthatja a versenypálya képén.

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 306 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.5 l/100km 7.6 l/100km
CO2-kibocsátás 171 (g/km) 173 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)