Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

Progresszív, az autóversenyzés világát idéző kompakt SUV

Az új GLB modell egy rendkívül praktikus és stílusos Mercedes-AMG terepjáró. A sportos SUV tökéletes összhangot teremt a SUV-ra jellemző erőteljes arányok és a sportautókra jellemző dinamikus elegancia között. A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC modellt egy 2,0 literes, négyhengeres turbómotor hajtja. Az autó a „twin scroll”-elv szerint működő turbófeltöltő mellett mild hibrid hajtással is rendelkezik, amely indításkor és gyorsításkor rövid ideig 10 kW-tal nagyobb teljesítményt ad le.

A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC kiemelkedő jellemzői

  • MBUX infotainment rendszer

  • szélesképernyős műszerfal

  • harmadik üléssor

  • AMG Performance kormánykerék 

  • AMG sportülések

  • korszerű 10 hangszórós hangrendszer

  • AMG embléma a motorháztetőn

  • panoráma napfénytető

  • végsebesség 250 km/h

  • gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 5,5 másodperc alatt

Terepjáró megjelenésű sportkocsi: az AMG GLB 35 4MATIC külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

Összetéveszthetetlen profil

© Mercedes-Benz AG
A Performance SUV nem rejti véka alá, hogy az AMG világából érkezik: domináns, erőt sugárzó domborulatok, széles váll- és markáns frontrész, erőteljes arányok és rövid átmenetek teszik az AMG GLB modellt stílusos, terepjáró tulajdonságokkal rendelkező sportkocsivá.

Kifejező orr-kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az „első benyomás fontos" mottó jegyében a jármű front része teljesen új dizájnt kapott. Az AMG GLB modellt szemből a függőleges bordákkal és a fényes Mercedes-csillaggal ellátott AMG hűtőrács határozza meg. A terepjáró sportautó a motorháztetőn elhelyezett eredeti affalterbachi AMG emblémával emelkedik ki a tömegből.

LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
Feltűnően elegáns: A LED fényszórók teszik teljessé a jármű frontrészének markáns megjelenését, a világítótestek újragondolt elrendezése modern megjelenést kölcsönöz a járműnek. Az első fényszórók MULTIBEAM változatban is rendelhetők.
A Performance SUV az AMG különböző méretű keréktárcsák széles választékát kínálja vásárlóinak, teret adva az egyedi kialakításának. A könnyűfém keréktárcsák kiemelik a jármű markáns arányait. Kerékmérettől függően tízküllős és két öt duplaküllős keréktárcsa közül választhat.

AMG-specifikus hátsó kialakítás

A kompakt terepjáró kétrészes, teljes LED-es hátsó lámpái sajátos fényjelzésüknek köszönhetően magabiztos benyomást keltenek. A hátsó rész sportos kialakítását a fekete AMG tetőlégterelő és két, szintén fekete színű kipufogóvég teszi teljessé.

A motorsportok világát idéző tágas belső tér: az AMG GLB 35 4MATIC belső kialakítása

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
Az AMG Performance kormánykerék optimális megoldást kínál a dinamikus vezetési manőverek során úton és terepen egyaránt. A kellemes tapintású nappabőr a prémium megjelenés mellett jobb kormányozhatóságot biztosít. Az AMG kormánykeréken található gombok használatával nem kell levennie kezét a kormánykerékről, hogy hozzáférjen a különböző jármű beállításokhoz.

Futurisztikus műszerfal

© Mercedes-Benz AG
A külön rendelhető, a fedélzeti kijelzővel azonos méretű multimédiás kijelző elegáns, szélesképernyős megjelenést biztosít az egybefüggő üvegezés alatt. A számos választható AMG-specifikus megjelenítési mód tükrözi az aktuális vezetési teljesítményt. A képernyőkön keresztül hozzáfér az érintéssel, hanggal és gesztusokkal vezérelhető adaptív MBUX multimédiás rendszerhez.

Lenyűgöző térkínálat

A kompakt Performance SUV belül bőséges rakteret kínál a szabadidő-rajongóknak, a nagycsaládosoknak és a kisvállalkozóknak. Néhány egyszerű mozdulattal a csomagtér két férőhelyes harmadik üléssorrá alakítható. A második üléssor 40:60 arányban osztható, összehajtva jelentősen megnöveli a rakodótér kapacitását.

Igazi motorsport-érzés

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC modellnél alapfelszereltség a vezetőnek a dinamikus manőverek során ideális megtámasztást biztosító sportülés. A számos funkció és anyag közül választva egyéni igényeihez igazíthatja az AMG sportüléseket.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 306 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.8 l/100km 9.4 l/100km
CO2-kibocsátás 201 (g/km) 213 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)