GLC 43 4MATIC

A kivétel. A sportoló.

Újautó ajánlatok

Induló ár
32 900 570 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 9,7 - 11,9 l/100km
CO²-kibocsátás 220 - 270 (g/km)
Teljesítmény 270 - 375 kW (367 - 510 LE)

Sportos és kidolgozott


Az élsportolók nem rejthetik el képességeiket. Már első pillantásra látni rajtuk, mit tudnak. Ilyen a Mercedes-AMG GLC 43 is. A gépkocsiorrot az AMG-re jellemző A-szárny lökhárító, a hűtőlevegő bevezetésére szolgáló nagy méretű nyílások és a rombusz formájú AMG rács teszik markánssá. Azonnal szembetűnik a krómbetétekkel, valamint krómtűkkel díszített gyémántmintás hűtőrács is, azaz a Mercedes-AMG GLC 43 már első ránézésre lenyűgöz.

Nyerő típus


Akár sprint, akár hosszú táv: az új Mercedes-AMG GLC 43 V6-os biturbó motorja bármilyen helyzetben elegendő erőt bocsát rendelkezésre. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett 520 Nm forgatónyomatékot hoz létre, és 4,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára. Az AMG DYNAMIC SELECT tökéletes vezetési élményt biztosít. A kényelmestől az egészen sportos beállításig szabályozható, így gépkocsija egy gombnyomásra illeszkedik az Ön hangulatához. Válassza ki az ehhez megfelelő hangzást, de nem a hangrendszer kiváló hangszóróin, hanem a többféleképpen beállítható AMG sport kipufogórendszeren keresztül, és ennek hangja a választott menetprogramhoz fog igazodni. Így olyan hangzás jön létre, amely fokozza a vezetés örömét, bármilyen helyzetben.