Mercedes-AMG GLC

A kivétel. A sportoló.

Sportos és kidolgozott

Az élsportolók nem rejthetik el képességeiket. Már első pillantásra látni rajtuk, mit tudnak. Ilyen a Mercedes-AMG GLC 43 is. A gépkocsiorrot az AMG-re jellemző A-szárny lökhárító, a hűtőlevegő bevezetésére szolgáló nagy méretű nyílások és a rombusz formájú AMG rács teszik markánssá. Azonnal szembetűnik a krómbetétekkel, valamint krómtűkkel díszített gyémántmintás hűtőrács is, azaz a Mercedes-AMG GLC 43 már első ránézésre lenyűgöz.

Egyedi modellek


Nyerő típus

Akár sprint, akár hosszú táv: az új Mercedes-AMG GLC 43 V6-os biturbó motorja bármilyen helyzetben elegendő erőt bocsát rendelkezésre. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett 520 Nm forgatónyomatékot hoz létre, és 4,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára. Az AMG DYNAMIC SELECT tökéletes vezetési élményt biztosít. A kényelmestől az egészen sportos beállításig szabályozható, így gépkocsija egy gombnyomásra illeszkedik az Ön hangulatához. Válassza ki az ehhez megfelelő hangzást, de nem a hangrendszer kiváló hangszóróin, hanem a többféleképpen beállítható AMG sport kipufogórendszeren keresztül, és ennek hangja a választott menetprogramhoz fog igazodni. Így olyan hangzás jön létre, amely fokozza a vezetés örömét, bármilyen helyzetben.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.2 l/100km 10.6 l/100km
CO2-kibocsátás 234 (g/km) 242 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)