Mercedes-AMG GLC

Erőteljes SUV teljesítmény AMG megjelenéssel

A Mercedes-AMG GLC SUV ideális belépő a Mercedes-AMG világába. A SUV külső megjelenése tökéletes harmóniában van az AMG dizájnelemekkel, a 2,0 literes négyhengeres motor kiváló menetteljesítményt biztosít. A dinamikus terepjáró zord terepen, meredek szerpentineken és kedvezőtlenebb útviszonyok között is a legjobb tapadást kínálja a 4MATIC összkerékhajtásnak köszönhetően. A modell a külön rendelhető felszereltségi csomagokkal teljesen testre szabható.

A Mercedes-AMG GLC SUV legfontosabb tulajdonságai

  • alapfelszereltség a hátsókerék-kormányzás

  • AMG Performance kormánykerék

  • AMG-küszöbtoldatok

  • 19 colos, 5 ikerküllős AMG könnyűfém keréktárcsák

  • ezüstszínű féknyergek

  • AMG Performance ülések memória funkcióval

  • ülésfűtés a vezető és az első utas számára

  • nagy teljesítményű LED fényszórók

  • panoráma napfénytető (külön rendelhető)

  • exkluzív AMG embléma a jármű elején

Élvezetes napi közlekedés: a Mercedes-AMG GLC kívülről

© Mercedes-Benz Group AG

Jellegzetes orr-rész

Az új Mercedes-AMG GLC SUV függőleges lamellákkal tagolt AMG hűtőrácsa rendkívül feltűnő jelenség. Az éles vonalakkal határolt fényszórók és a nagy légbeömlő nyílások határolják a magabiztos megjelenésű orr-részt. A motorháztetőn található AMG embléma félreérthetetlenül jelzi, hogy a jármű az affalterbachi gyárban készült.

AMG küszöb spoilerek

© Mercedes-Benz Group AG
Minden irányból dinamikus megjelenés: Az AMG küszöb spoilerek hangsúlyozzák a sportos megjelenést, megteremtve az egyensúlyt az első és hátsó rész formavilága között. A színre fújt küszöb spoilerek és a feketére festett kerékjárati ívek még elegánsabbá teszik az összképet.
Alapfelszereltség a 19 colos, 5 ikerküllős AMG könnyűfém keréktárcsa. Rendelhető 20 colos 10 ikerküllős tantálszürkére festett AMG könnyűfém keréktárcsákkal is.

Rendkívül markáns hátsó rész

A farrészen is tökéletes összhangot sugárzó AMG és SUV dizájnelemek nyomatékosítják a dinamikus megjelenést. A Mercedes-AMG GLC SUV hátsó formavilágát a légterelő elem és két kerek dupla krómozott kipufogóvég foglalja keretbe.

Még kényelmesebb exkluzív környezet: az AMG GLC belülről

© Mercedes-Benz Group AG
AMG teljesítmény a vezető kezében: A sportos manőverekre tökéletesen alkalmas AMG Performance kormánykerék a különböző digitális funkciók „távirányítójaként" is funkcionál. A mikroszálas MICROCUT anyagnak és a jellegzetes alul lapított kialakításnak köszönhetően a kormánykerék kellemesen simul a kézbe.

MBUX multimédiás rendszer

© Mercedes-Benz Group AG
Az Mercedes-AMG GLC SUV modellben található intelligens MBUX multimédiás rendszer folyamatosan tanul a vezetési szokásokból. A rendszer a megfelelő időben különböző járműbeállításokra és rutinműveletekre tesz javaslatot. A szoftverfunkciók a kormánykerék érintőképernyős kezelőelemein, a középkonzol érintőképernyőjén vagy hangvezérléssel keresztül érhetőek el.

Sportos érzés

© Mercedes-Benz Group AG
Az AMG sportülések a dinamikus vezetési manőverek során is ideális üléspozíciót és egyedülálló motorsport-érzést biztosítanak. Az első két ülésen alapfelszereltség az ülésfűtés. Az összképet az ülések fekete-sárga kontrasztos díszvarrása és AMG ülésgrafika teszi teljessé.

Egyedülálló részletek

© Mercedes-Benz Group AG
A külön rendelhető karbon AMG díszítőelemekkel teheti egyedivé a belső teret.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 421 LE 680 LE
Teljesítmény (kw) 310 kW 500 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.8 l/100km 11 l/100km
CO2-kibocsátás 223 (g/km) 248 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)