Mercedes-AMG GLC Coupé

Minden motorban a motorsport szelleme

A stílusos tervezés, kéz a kézben járhat a sportos vezetési élménnyel – ezt a Mercedes-AMG GLC Coupé is bizonyítja. Az egyedi megjelenést az AMG-re jellemző design elemek adják, melyek mind a külsőben, mind a belsőben megtalálhatóak.

Már új motorral is keresse a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé Mild hybrid modellt. Az AMG GLC 63 S E PERFORMANCE Coupé modellváltozatnál pedig az első olyan SUV coupé-val állunk szemben, amely exkluzív AMG E-PERFORMANCE hibrid technológiával rendelkezik.

A motorsport érzése, amely már a dinamikus coupé megtekintésekor felébred, különböző felszereltségi elemekkel emelkedik ki, mint például az integrált AMG Track Pace. A széles körű felszereltségi opciók palettájának köszönhetően, az autó az egyéni elképzelések szerint alakítható.

A Mercedes-AMG GLC Coupé kiemelkedő tulajdonságai:

  • 21” AMG kovácsolt keréktárcsák
  • teljesen testreszabható AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás
  • alapfelszereltségként AMG Performance kormánykerék
  • beépített AMG Track Pace
  • AMG RIDE-CONTROL futómű állítható csillapítással és hátsó tengely kormányzással
  • AMG 2.0 literes négyhengeres motor, elektromos kipufogó turbófeltöltővel
  • Külső megjelenés, szembetűnő színátmenettel
  • AMG Performance ülések, élénk sárga varrásokkal és integrált fejtámlákkal
  • exkluzív AMG embléma az autó elején

Egyedi modellek


A Mercedes-AMG GLC Coupé külsője

© Mercedes-Benz AG

Harmonikus frontnézet

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG GLC Coupé eleje egységesen hat. Az AMG-specifikus hűtőrács és a fényszórók között zökkenőmentes átmenet van. Az AMG első lökhárító a következő jellemzőkkel rendelkezik: Jet-Wing design nagy légbeömlőkkel, függőleges lamellákkal és további légterelőkkel.

Erőteljes hátsó rész

© Mercedes-Benz AG
A hátsó rész erőt sugároz. Ezt az AMG-re jellemző hátsó lökhárító diffúzoroptikája, a további diffúzorlap és a két dupla kipufogóvég biztosítja. A szélesebb megjelenést a két részes hátsó lámpák adják.

Egyéni ízlés szerint

© Mercedes-Benz AG
A coupé egyéni elképzelések szerinti alakításához több csomag áll rendelkezésre. Az aerodinamikai felszereltség, amely a légterelőt, a diffúzort és a végspoilerből áll, meggyőzően hat a teljesítményre és a megjelenésre. Az AMG Night csomagok magasfényű fekete vagy fekete króm elemekkel kontrasztos akcentusokat vagy harmonikus átmeneteket kínálnak.

21 colos AMG kovácsolt keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
Alapfelszereltségként a coupé 21 colos AMG kovácsolt keréktárcsákkal van ellátva, keresztküllős dizájnnal. 19 vagy 20 colos méretek is kombinálhatók a coupéval. A matt fekete lakkolásnak köszönhetően a standard keréktárcsák remekül illeszkednek az összdesignhoz. Izgalmas kontrasztot képeznek a fényesre csiszolt keréktárcsa szélek, valamint az AMG teljesítményfokozott kompozit fékrendszer sárgára festett féktárcsái.

Dinamikus belső: az AMG GLC Coupé beltere

© Mercedes-Benz AG

Sportos kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az ergonomikusan formált AMG ülések ARTICO bőrutánzat / MICROCUT AMG mikroszálas anyaggal a belső tér sportos központja. A magasabb szintű frissítést a bőr vagy Nappa bőr kárpitok jelentik az AMG emblémával az első fejtámlákban. Az AMG sportpedálok, AMG szőnyegek és AMG feliratos megvilágított küszöbök találhatók a dinamikus üléspozícióhoz illeszkedve a lábtérben.
Az MBUX infotainment rendszer AMG-specifikus kijelzőkkel és funkciókkal különösen kényelmes a kezelésben. Az AMG-exkluzív jellemző a „Supersport” stílus, amely függőleges struktúrán keresztül különböző tartalmak megjelenítését teszi lehetővé. A valós motorsport használatra az AMG Track PACE is integrálva van. A rendszer másodpercenként tízszer, több mint 80 járműspecifikus adatot rögzít. Így vezetés közben megállapítható a sebesség, gyorsulás, kormányszög és egyéb hasznos adatok.
A coupé személyre szabásához különböző felszereltségek állnak rendelkezésre. Három AMG Performance kormánykerék modell, két Performance üléscsomag, számos kárpitozás és anyag, valamint különféle díszítőelemek választhatók.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 680 LE
Teljesítmény (kw) 500 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11 l/100km
CO2-kibocsátás 170 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)