Mercedes-AMG GLC Coupé

Különösen vonzó!

Erős, komfortos, praktikus. Minden amit egy sportos SUV-nak tudnia kell.

Újautó ajánlatok

Induló ár
23 475 900 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

3 készletről elérhető jármű

3
Új autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 10,2 - 10,5 l/100km
CO2-kibocsátás 232 - 240 (g/km)
Teljesítmény 287 kW (390 LE)

Sportoló

Összetéveszthetetlen coupé-sziluett, amely ellenállhatatlan sportosságot ígér: így lehet a legjobban megragadni az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupé lényegét. Kompromisszumot nem ismerő vonóerejét többek között az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtásnak köszönheti. Az eredmény a lehető legjobb tapadás és a lehető legnagyobb vezetési élmény. A világ első 9 fokozatú 9G-TRONIC automata váltója – tökéletes áttételezéssel és lerövidített kapcsolási idővel. Csak egyvalami állíthatja meg ezt az atlétát: nagy teljesítményű fékberendezése.

Vérbeli sprinter: az élen végez

Robbanásszerű rajt – ezt garantálja a V6-os biturbó motor az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupéban. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett a motor 520 Nm forgatónyomatékot ad le és 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt gyorsít. Az összehasonlíthatatlan vezetési élményről az AMG DYNAMIC SELECT gondoskodik. A kényelmestől a rendkívül sportosig öt menetprogram áll rendelkezésére. Nem nehéz kitalálni, hányadikként ér célba.

Egyedi modellek