Mercedes-AMG GLC Coupé

Különösen vonzó!

Erős, komfortos, praktikus. Minden amit egy sportos SUV-nak tudnia kell.

Sportoló

Összetéveszthetetlen coupé-sziluett, amely ellenállhatatlan sportosságot ígér: így lehet a legjobban megragadni az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupé lényegét. Kompromisszumot nem ismerő vonóerejét többek között az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtásnak köszönheti. Az eredmény a lehető legjobb tapadás és a lehető legnagyobb vezetési élmény. A világ első 9 fokozatú 9G-TRONIC automata váltója – tökéletes áttételezéssel és lerövidített kapcsolási idővel. Csak egyvalami állíthatja meg ezt az atlétát: nagy teljesítményű fékberendezése.

Egyedi modellek


Vérbeli sprinter: az élen végez

Robbanásszerű rajt – ezt garantálja a V6-os biturbó motor az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupéban. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett a motor 520 Nm forgatónyomatékot ad le és 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt gyorsít. Az összehasonlíthatatlan vezetési élményről az AMG DYNAMIC SELECT gondoskodik. A kényelmestől a rendkívül sportosig öt menetprogram áll rendelkezésére. Nem nehéz kitalálni, hányadikként ér célba.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.2 l/100km 10.5 l/100km
CO2-kibocsátás 232 (g/km) 240 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)