GLC AMG Coupé

Multitalentum

Erős, komfortos, praktikus. Minden amit egy sportos SUV-nak tudnia kell.

Újautó ajánlatok

Induló ár
34 615 070 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 9,6 - 11,7 l/100km
CO²-kibocsátás 220 - 267 (g/km)
Teljesítmény 270 - 375 kW (367 - 510 LE)

Sportoló


Összetéveszthetetlen coupé-sziluett, amely ellenállhatatlan sportosságot ígér: így lehet a legjobban megragadni az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupé lényegét. Kompromisszumot nem ismerő vonóerejét többek között az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtásnak köszönheti. Az eredmény a lehető legjobb tapadás és a lehető legnagyobb vezetési élmény. A világ első 9 fokozatú 9G-TRONIC automata váltója – tökéletes áttételezéssel és lerövidített kapcsolási idővel. Csak egyvalami állíthatja meg ezt az atlétát: nagy teljesítményű fékberendezése.

Vérbeli sprinter: az élen végez


Robbanásszerű rajt – ezt garantálja a V6-os biturbó motor az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupéban. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett a motor 520 Nm forgatónyomatékot ad le és 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt gyorsít. Az összehasonlíthatatlan vezetési élményről az AMG DYNAMIC SELECT gondoskodik. A kényelmestől a rendkívül sportosig öt menetprogram áll rendelkezésére. Nem nehéz kitalálni, hányadikként ér célba.

Ajánlatok & akciók