Mercedes-AMG GLC Coupé

Különösen vonzó!

Erős, komfortos, praktikus. Minden amit egy sportos SUV-nak tudnia kell.

Sportoló

Összetéveszthetetlen coupé-sziluett, amely ellenállhatatlan sportosságot ígér: így lehet a legjobban megragadni az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupé lényegét. Kompromisszumot nem ismerő vonóerejét többek között az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtásnak köszönheti. Az eredmény a lehető legjobb tapadás és a lehető legnagyobb vezetési élmény. A világ első 9 fokozatú 9G-TRONIC automata váltója – tökéletes áttételezéssel és lerövidített kapcsolási idővel. Csak egyvalami állíthatja meg ezt az atlétát: nagy teljesítményű fékberendezése.

Egyedi modellek


Vérbeli sprinter: az élen végez

Robbanásszerű rajt – ezt garantálja a V6-os biturbó motor az új Mercedes-AMG GLC 4MATIC Coupéban. 270 kW (367 LE) teljesítmény mellett a motor 520 Nm forgatónyomatékot ad le és 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt gyorsít. Az összehasonlíthatatlan vezetési élményről az AMG DYNAMIC SELECT gondoskodik. A kényelmestől a rendkívül sportosig öt menetprogram áll rendelkezésére. Nem nehéz kitalálni, hányadikként ér célba.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.2 l/100km 10.5 l/100km
CO2-kibocsátás 232 (g/km) 240 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)