Mercedes-AMG GLE SUV

Sportos AMG teljesítmény úton és terepen

A Mercedes-AMG GLE SUV erőteljes és egyben modern SUV-formatervezéssel nyűgöz le. A Mercedes-AMG terepjáró következetesen innovatív és erős futóművével emelkedik ki a kínálatból. Az integrált indítógenerátor (ISG) és a 48 voltos fedélzeti áramellátó rendszer nagyobb meghajtást és optimális vezetési teljesítményt biztosít rövid távon, indításkor és gyorsításkor. Az ISG hibridként is működik, így az AMG GLE SUV kiemelkedő üzemanyag-hatékonysággal közlekedik az utakon.

Az AMG GLE modelleknél alapfelszereltség az AMG Performance 4MATIC+ szabadon állítható összkerékhajtás. Az adaptívan állítható csillapítással kombinált AMG RIDE CONTROL+ légrugó rendszer nyújtotta hatékony meghajtás bármilyen terepen biztosítja a kiemelkedő vezetési élményt.

A Mercedes-AMG GLE SUV kiemelkedő tulajdonságai


 • 4MATIC+ összkerékhajtás

 • elektromos panoráma napfénytető

 • fűtött első ülések

 • adaptív távolsági fényszóró asszisztens

 • KEYLESS GO csomag

 • 360 fokos parkolósegéd csomag

 • Burmester® térhatású hangrendszer

 • Intuitív vezérlésű AMG Performance kormánykerék

 • Kapcsolható AMG Performance kipufogórendszer

 • Extraként rendelhető logó kivetítés az első ajtók nyitásakor

 • AMG embléma a jármű elején

Sportos és robusztus: az AMG GLE SUV kívülről

© Mercedes-Benz AG

AMG-s orr kialakítása

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-AMG GLE SUV eleje feltűnő és lenyűgöző: jellegzetes AMG hűtőrács függőleges lamellákkal, markáns légbeömlőkkel és élesen körvonalazott fényszórókkal. Domináns AMG embléma a motorháztetőn - abszolút, magabiztos utalás arra, hogy ez a jármű valóban az affalterbachi gyárban készült.

Új színváltozatok

© Mercedes-Benz AG
Tegye egyedibbé Mercedes-AMG terepjáróját az új festékszínekkel. Válasszon az elegáns alpesi szürke és a ragyogóan modern szodalit kék közül. Az AMG Night csomag további prémium elemekkel látja el az autót.

Egyéni hangsúlyok

© Mercedes-Benz AG
A GLE SUV az egyéni vezetői preferenciák terén minden igényt kielégít. A gumiabroncsokhoz különböző méretű könnyűfém keréktárcsákat választhat. A vezetési teljesítményre optimalizált kerekek átmérője 21 vagy 22 col.

Sportos hátsó megjelenés

© Mercedes-Benz AG
Az AMG-típusú hátsó kialakítását szériafelszereltségként kapcsolható AMG Performance kipufogórendszerrel látják el. A két kerek, dupla kipufogóvég a hátsó rész markáns kialakításának sportos, dinamikus jelleget kölcsönöz. Az újragondolt, kétrészes LED-es hátsó lámpák teszik teljessé a SUV-jellegű megjelenést.

Panoráma napfénytető

A nagy méretű és elektromosan vezérelhető napfénytető is hozzájárul az AMG GLE SUV fényűző megjelenéséhez. A terepjáró belseje újfajta szabadságérzetet ad nappali és éjszakai körülmények között egyaránt.

Luxus a részletekben: az AMG GLE SUV belülről

© Mercedes-Benz AG
Az AMG multifunkciós sportkormány a belső tér egyik központi eleme, mely egyesíti az exkluzív anyagokat (például a nappabőr borítást) a legkorszerűbb kezelési megoldást biztosító érintésérzékeny gombokkal. Az AMG kormánykeréken található gombok közvetlen hozzáférést biztosítanak a vezető számára az AMG járműbeállításokhoz. Az alul lapos kialakítású kormánykerék hangsúlyozza a sportos megjelenést.
Az extraként választható, szem elé vetített kijelzővel kiegészülve a fedélzeti műszerek lenyűgöző, szélesvásznú vezetőfülkét alkotnak. A Mercedes-AMG GLE SUV-ban található új, intuitív módon, érintéssel, hanggal és gesztusokkal vezérelhető MBUX NGT 7 rendszeren minden fontos járműinformáció megjeleníthető. A vezetőfülke testre szabható, szabadon választhat a különböző AMG képernyő-kialakítások közül!

Stílusos AMG sportülések

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG GLE SUV sportülései a dinamikus vezetési manőverek során és nehéz terepen is ideális tartást biztosítanak. A két első ülés ülésfűtése már az alapfelszereltség része. Az egész belső tér exkluzív megjelenését hangsúlyozzák az üléseket borító prémium anyagok (például nappabőr). Az AMG ülésgrafika és az AMG logó az üléstámlákban teszi teljessé az ülések összképét.
Az alapfelszereltségként elérhető Burmester® térhatású hangrendszerrel a Mercedes-AMG GLE SUV minden utasa élvezheti a legendás hangzásvilágot. A vezető itt is érvényesítheti egyéni preferenciáit, egyedi hangbeállításokkal teheti teljessé a hangélményt.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.3 l/100km 12.8 l/100km
CO2-kibocsátás 234 (g/km) 291 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center