GLE 53 AMG 4MATIC+ Coupé

Egyedülállóan agilis – különösen impozáns

A kulturált sportosság találkozása a magasfokú stílussal. Élje meg az autósvilág krémjét egy új, lenyűgöző formában: a Mercedes-Benz kínálta modern luxussal. Élje át a GLE jelenlétét. Egy kupé agilitásával és eleganciájával. Az új GLE Coupé. Minden területen a legjobbat nyújtja.

Sportosság csúcsra járatva

Impozáns szavak, impozáns értékek: az AMG 5,5-literes V8-as biturbó motor, 410 kW teljesítményével olyan vonóerőt szabadít fel, amely minden mást elhomályosít. Azonban csak a kombináció további AMG felszereltségekkel alakítja az erőt kitűnő menetdinamikává.

A hétfokozatú automata váltó, három menetprogrammal, az állandó összkerékhajtás az AMG-specifikus 40:60 arányú erőelosztással, valamint az AMG sportfutómű nagy szerepet játszanak ebben.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.3 l/100km
CO2-kibocsátás 212 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése

További linkek

AMG Performance Center