Mercedes-AMG GLE Coupé

A legsportosabb terepjáró az AMG palettán

A Mercedes-AMG GLE Coupé markáns formavilága azt nyújtja, amit ígér: Már a formavilág is egyértelművé jelzi, hogy az affalterbachi üzemből kigördülő autó igazi AMG vezetési élményt kínál. A modell motorjai az „egy ember, egy motor”-elv szerint készülnek. Az innovatív 48 voltos technológia további teljesítményt és lendületesebb vezetési élményt biztosít.

A sportkocsi rendkívül gazdag alapfelszereltsége a luxus és a teljesítmény ideális kombinációján alapul. A szabályozható 4MATIC+ összkerékhajtás mellett ehhez tartozik a kapcsolható AMG Performance kipufogórendszer és az elektromos panoráma napfénytető is. Az AMG GLE Coupé egyedi megjelenéséhez két új fényezés és két új kárpitszín is választható.

A Mercedes-AMG GLE Coupé kiemelkedő tulajdonságai


  • 4MATIC+ szabadon állítható összkerékhajtás 

  • Panoráma napfénytető

  • Opcionálisan rendelhető, bronz színű AMG féknyergek

  • Klímaberendezés az első ülésekhez

  • MBUX kiterjesztett valóság funkció

  • Adaptív távolsági fényszóró asszisztenssel rendelkező MULTIBEAM LED fényszórók 

  • Burmester® térhatású hangrendszer

  • Intuitív vezérlésű AMG Performance kormánykerék

  • Kapcsolható AMG Performance kipufogórendszer

Sportos elegancia: az AMG GLE Coupé kívülről

© Mercedes-Benz AG

Dinamikus kialakítású orr

© Mercedes-Benz AG
Az AMG GLE Coupé újratervezett eleje rendkívül feltűnő jelenség, a függőleges lamellákkal szerelt hűtőrács közepén egy markáns Mercedes-Benz csillag jelenik meg. Új lökhárítók és AMG légbeömlők foglalják keretbe az autó orrészét. Hab a tortán: A motorháztetőn található AMG Affalterbach embléma jelzi, hogy az ötajtós modell igazi AMG jármű.

Energikus fényszóró kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az adaptív távolsági fényszóró asszisztenssel szerelt MULTIBEAM fényszórók az alapfelszereltség részét képezik. Az újragondolt forma és betétek jóval határozottabb és sportosabb benyomást keltenek.

Markáns abroncskialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az AMG GLE Coupé modelleknél számos könnyűfém keréktárcsa közül választhat, mellyel kiemelheti az autó menetdinamikáját és sportos megjelenését. Például választhatja a 22 colos, minimális tömegük ellenére rendkívül masszív, keresztküllős, kovácsolt AMG keréktárcsákat. A bronzszínű AMG féknyergek teszik teljessé a markáns megjelenést.

Tökéletesen megformált hátsó rész

© Mercedes-Benz AG
Az AMG alapmodell hátsó kialakításán hangsúlyos helyet kap a két kerek dupla kipufogóvéggel szerelt AMG kipufogórendszer. A progresszív AMG-stílust kétrészes LED-es hátsó lámpajelek egészítik ki.
A merész arányokat és az elegáns vonalakat az extravagáns elektromos panoráma napfénytető is hangsúlyozza, amely kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyitható és zárható. Nappal a tágas belső teret természetes fény árasztja el, éjszaka pedig a csillagos égbolt látványa tölti be.

Tiszta szenvedély: az AMG GLE Coupé belülről

© Mercedes-Benz AG
Az AMG multifunkciós sportkormány a belső térnek versenyautós jelleget kölcsönöz. A kiváló minőségű nappabőrből készült és érintőgombokkal felszerelt kormány számos járműfunkció intuitív vezérlését teszi lehetővé - anélkül, hogy a vezető levenné kezét a kormányról. Az alul lapított kormánykerék nyomatékosítja a sportos formavilágot.

Új generációs MBUX

© Mercedes-Benz AG
Míg a GLE 53 4MATIC+ modellhez extraként rendelhető a szem elé vetített kijelző, a GLE 63 S 4MATIC+ modellben ez már alapfelszereltség. Az üvegfelület alatt egymás mellett található kiegészítő képernyő és multimédiás kijelző lenyűgöző szélesvásznú képernyőt alkot. Az MBUX infotainment rendszer legújabb generációjához tartozó, AMG-specifikus képernyőkialakítások fokozzák a márkaélményt.
Számos nagy teljesítményű hangszóró biztosítja az ideális hangzást kedvenc dalaihoz. Az eredeti Burmester® Surround hangrendszerrel minden Mercedes-AMG GLE Coupéval megtett út egyedülálló hangélménnyé válik.

Légkondicionált AMG sportülések

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-AMG GLE Coupéban nem könnyű megizzadni - még a dinamikusabb manőverek során sem. Erről többek között az ergonomikus kialakítású, optimalizált oldalsó megtámasztást biztosító és így maximális kényelmet nyújtó, légkondicionált első AMG sportülések gondoskodnak. A széria Memory csomag akár 3 különböző üléspozíciót is tárol, beleértve a külső tükrök és a kormányoszlop helyzetét is.
A Coupé már beszálláskor egyértelműen jelzi, hogy milyen kategóriát képvisel. A prémium minőségű rozsdamentes acélból készült küszöbléceket AMG felirat világítja meg. Kérésre a Mercedes-Benz vagy Mercedes-AMG díszléc más elemre cserélhető.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.2 l/100km 12.7 l/100km
CO2-kibocsátás 232 (g/km) 287 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center