Mercedes-AMG GLS

First-Class on- és offroad

Az erőteljes, markáns megjelenés, valamint a sportos dimenziók és arányok az AMG Driving Performance márkafilozófiát optikailag is alátámasztják. Az AMG dizájnelemek által meghatározott orr-rész a szériában járó LED High Performance fényszórókkal egyszerre hirdeti az exkluzivitást és a dominanciát.

Uralni a teljesítményt


Az erőtejes 4-literes, V8-as AMG Biturbo motor már önmagában megalapozza az AMG Driving Performance filozófiát. Az erőforrás csúcsteljesítménye a modellfrissítés óta immár 585 lóerő (430 kW), 557 lóerő (410 kW) helyett. Az ötállású AMG DYNAMIC SELECT üzemmódválasztóval nagymértékben megváltoztatható az autó karaktere. A 7-sebességes AMG SPEEDSHIFT 7G-TRONIC 7-sebességes automataváltó – a kiválasztott AMG DYNAMIC SELECT menetprogram függvényében – ugyanúgy támogatja a kényelmes és hatékony suhanást, mint az extrém sportos vezetési stílust rendkívül rövid kapcsolási időkkel.

Dominancia egy teljesen új dimenzóban


Az AMG megjelenés természetesen oldalnézetből is azonnal felismerhető, hátulról pedig ugyancsak az erő és a sportosság dominál – az összkép összetéveszthetetlen. Belül ugyancsak egyedi ismertetőjegyek teszik azonnal felismerhetővé az AMG-modelleket, miközben az ergonomikus kezelőszervek és műszerek funkcionálisan is maximálisan támogatják a vezetőt. Az utastérben tökéletesen elegyedik a sportosság és a luxushangulat.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 585 LE
Teljesítmény (kw) 430 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 13.8 l/100km 14 l/100km
CO2-kibocsátás 315 (g/km) 320 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center