Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+

Az AMG SUV család ékköve

Az AMG prémium terepjáró rendkívül impozáns látványt nyújt. Kívülről is látható, hogy a Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ mennyire bőséges belső térkínálatot nyújt. A beépített indítógenerátorral ellátott innovatív hajtáslánc mellett a nagyméretű SUV számos optimális vezetési élményt támogató extrát kínál.

A Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ kiemelkedő jellemzője

 • Új generációs MBUX multimédiás rendszer

 • Adaptív távolsági fényszóró asszisztens 

 • AMG Speedshift TCT 9G kilenc sebességes automata váltó

 • 360°-os parkolóradar

 • Aktív parkolóasszisztens

 • Holttérfigyelő asszisztens

 • Táblafelismerő asszisztens

 • Aktív forgalmi dugó asszisztens

 • Burmester® Surround hangrendszer

 • KEYLESS GO csomag

 • Ülésklímatizálás a vezető és az első utas számára 

 • kapcsolható Performance kipufogórendszer

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+: Egyedülálló külső

© Mercedes-Benz Group AG

Markáns frontrész

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ AMG szemet gyönyörködtető orr-része kiváló menetdinamikát biztosít. A függőleges bordák, az integrált jetwing légbeömlők és a két powerdome egyértelműen jelzi, hogy milyen teljesítmény rejlik a motorháztető alatt.

Új fényszóró kialakítás

© Mercedes-Benz Group AG
A fényszórók formavilága megfelel a legújabb esztétikai elvárásoknak és az autónak sportos megjelenést kölcsönöz. A Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ alapfelszereltség része az éjszakai használatot is optimalizáló adaptív távolsági fényszóró asszisztens. A Mercedes-AMG SUV MULTIBEAM LED fényszórókkal is rendelhető.

Félreismerhetetlen formavilág

© Mercedes-Benz Group AG
Mint minden új affalterbachi sportkocsin, az AMG GLS 63 4MATIC+ motorháztetejét is a prémium SUV AMG kategóriát egyértelműen azonosító AMG embléma díszíti.
A külön rendelhető lenyűgöző 23 colos AMG kovácsolt keréktárcsák fokozzák a jármű impozáns megjelenését. A sportos megjelenést a pirosra festett AMG felirattal ellátott nagyteljesítményű kompozit fékrendszer teszi teljessé. Az AMG GLS alapfelszereltség része a 21 colos, tízküllős könnyűfém keréktárcsa.

Panoráma napfénytető

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ elektromos, fokozatmentesen állítható panoráma napfénytetővel érkezik: éjszaka a csillagok látványa tárul az utasok elé, nappal a sportkocsi belső terét árasztja el a napfény.

AMG-specifikus hátsó kialakítás

© Mercedes-Benz Group AG
A széria AMG Performance kipufogórendszer a rendkívül feltűnő, kívülről bordázott, trapéz alakú AMG kettős kipufogóvégekbe torkollik. A kiválasztott vezetési mód függvényében ezek felejthetetlen hangélményt nyújtanak. A diffúzor és az osztott hátsó lámpák fényelrendezése kiemeli a SUV sportos megjelenését.

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+: elegáns és sportos belső tér

© Mercedes-Benz Group AG

Szélesképernyős műszerfal

© Mercedes-Benz Group AG
Állítsa be az adaptív MBUX infotainment rendszert saját ízlésének megfelelően! A szoftver folyamatosan tanul, hanggal, gesztusokkal és érintéssel is vezérelhető. A Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ kiváló minőségű szélesvásznú műszerfalán speciális AMG megjelenítési módok állnak rendelkezésre. A műszerfal head-up kijelzővel is rendelhető.

Kifinomult és sportos

© Mercedes-Benz Group AG
A legújabb AMG Performance kormánykerék a minden igényt kielégítő luxus és a sportos dizájn ötvözete. Az AMG kormánykerék gombjain található ragyogó kijelzők megkönnyítik a járműfunkciók intuitív kezelését. Az ergonomikus kialakítású és prémium minőségű bőrrel bevont kormánykerék dinamikus vezetési manőverek és csendes hosszú utazások során is kényelmesen simul a kézbe.

Több hely a családnak és a kalandokhoz

A Mercedes-AMG terepjáró a nagyméretű terepjárók családjának kiemelkedő tagja: a harmadik üléssorral hét főre növelheti az autó befogadóképességét. A második és a harmadik üléssor egy gombnyomással lehajtható, így a rakodótér többszörösére bővíthető.

Prémium hangzásélmény a teljes belső térben

© Mercedes-Benz Group AG
A lenyűgöző hangzásélményt nyújtó Burmester® Surround hangrendszer a Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ alapfelszereltség része. A lenyűgöző hangzás az ülésekbe beépített hangátalakítók segítségével hangmasszázzsal is kombinálható.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Mild hybrid drive 450 (612) 850 3.982 9G-TRONIC automata seb... 13,3 - 13,5 300,0 - 306,0
75.233.000,00
59.238.582,68

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 5233 mm 5233 mm
Magasság 1836 mm 1836 mm
Szélesség 2157 mm 2157 mm
Hasznos terhelésnek 695 kg 695 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 7 7


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center