GLS AMG

First-Class on- és offroad

Az erőteljes, markáns megjelenés, valamint a sportos dimenziók és arányok az AMG Driving Performance márkafilozófiát optikailag is alátámasztják. Az AMG dizájnelemek által meghatározott orr-rész a szériában járó LED High Performance fényszórókkal egyszerre hirdeti az exkluzivitást és a dominanciát.

Újautó ajánlatok

Induló ár
42 017 900 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 13,8 - 14,0 l/100km
CO²-kibocsátás 315 - 320 (g/km)
Teljesítmény 430 kW (585 LE)

Uralni a teljesítményt


Az erőtejes 5,5-literes, V8-as AMG Biturbo motor már önmagában megalapozza az AMG Driving Performance filozófiát. Az erőforrás csúcsteljesítménye a modellfrissítés óta immár 585 lóerő (430 kW), 557 lóerő (410 kW) helyett. Az ötállású AMG DYNAMIC SELECT üzemmódválasztóval nagymértékben megváltoztatható az autó karaktere. A 7-sebességes AMG SPEEDSHIFT 7G-TRONIC 7-sebességes automataváltó – a kiválasztott AMG DYNAMIC SELECT menetprogram függvényében – ugyanúgy támogatja a kényelmes és hatékony suhanást, mint az extrém sportos vezetési stílust rendkívül rövid kapcsolási időkkel.

Dominancia egy teljesen új dimenzóban


Az AMG megjelenés természetesen oldalnézetből is azonnal felismerhető, hátulról pedig ugyancsak az erő és a sportosság dominál – az összkép összetéveszthetetlen. Belül ugyancsak egyedi ismertetőjegyek teszik azonnal felismerhetővé az AMG-modelleket, miközben az ergonomikus kezelőszervek és műszerek funkcionálisan is maximálisan támogatják a vezetőt. Az utastérben tökéletesen elegyedik a sportosság és a luxushangulat.