GLS AMG

First-Class on- és offroad

Az erőteljes, markáns megjelenés, valamint a sportos dimenziók és arányok az AMG Driving Performance márkafilozófiát optikailag is alátámasztják. Az AMG dizájnelemek által meghatározott orr-rész a szériában járó LED High Performance fényszórókkal egyszerre hirdeti az exkluzivitást és a dominanciát.

Uralni a teljesítményt


Az erőtejes 5,5-literes, V8-as AMG Biturbo motor már önmagában megalapozza az AMG Driving Performance filozófiát. Az erőforrás csúcsteljesítménye a modellfrissítés óta immár 585 lóerő (430 kW), 557 lóerő (410 kW) helyett. Az ötállású AMG DYNAMIC SELECT üzemmódválasztóval nagymértékben megváltoztatható az autó karaktere. A 7-sebességes AMG SPEEDSHIFT 7G-TRONIC 7-sebességes automataváltó – a kiválasztott AMG DYNAMIC SELECT menetprogram függvényében – ugyanúgy támogatja a kényelmes és hatékony suhanást, mint az extrém sportos vezetési stílust rendkívül rövid kapcsolási időkkel.

Dominancia egy teljesen új dimenzóban


Az AMG megjelenés természetesen oldalnézetből is azonnal felismerhető, hátulról pedig ugyancsak az erő és a sportosság dominál – az összkép összetéveszthetetlen. Belül ugyancsak egyedi ismertetőjegyek teszik azonnal felismerhetővé az AMG-modelleket, miközben az ergonomikus kezelőszervek és műszerek funkcionálisan is maximálisan támogatják a vezetőt. Az utastérben tökéletesen elegyedik a sportosság és a luxushangulat.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 585 LE
Teljesítmény (kw) 430 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 13.8 l/100km 14 l/100km
CO2-kibocsátás 315 (g/km) 320 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center