Mercedes-AMG SL

A hagyomány és a modernitás egyesülése

A Mercedes-AMG SL modellel a Mercedes-AMG egy új luxusikon korszakának kezdetét jelzi: Design, innováció és teljesítmény fenntartható pontossággal. Eközben reneszánszát éli egyfajta vezérelv az autók között: Az új SL modellel a Mercedes-AMG az SL változat továbbfejlesztésére összpontosít, hogy a modern kor stílusos luxusváltozatává váljon. A kiváló minőségű anyagok széles választéka és számos különleges felszerelési elem gondoskodik az egyediségről.

A Mercedes-AMG SL legfontosabb jellemzői

  • Végsebessége 295 km/h (SL 55 4MATIC+) és 315 km/h (AMG-SL SL 63 4MATIC+) 
  • Első ízben az AMG SL-t látták el AMG Performance 4MATIC+ összkerékmeghajtással.
  • AMG kerámia, nagy teljesítményű kompozit fékrendszer (opcionális felszerelés)
  • kétrészes aktív levegőszabályozó rendszer - AIRPANEL
  • rendkívül lapos LED hátsó lámpák és éles vonalvezetésű DIGITAL LIGHT LED fényszórók
  • a harmonikusan integrált puha tető egyetlen gombnyomással 60 km/h sebességig nyitható és zárható
  • elektromosan kihúzható hátsó spoiler
  • sportos vezetőfülke MBUX multimédiás rendszerrel
  • nagyobb belső tér 2+2 üléssel a jobb mindennapi használhatóság érdekében
  • nagyon jó légellenállási együttható nyitott sportkocsik esetében - cw 0,31

Mindennapi használatra alkalmas luxus kabrió

Látványos teljesítmény: A Mercedes-AMG SL vezetési élménye legendás, és még lenyűgözőbbé válik: A nagy teljesítményű és innovatív V8-as motorok 476 lóerőtől 585 lóerőig terjedő teljesítménytartományt kínálnak a vezetőnek. Az AMG Performance 4MATIC+ összkerékmeghajtás-technológia, amely minden V8-as modellben alapfelszereltség, maximális menetstabilitást és biztonságot nyújt.

Egyedi modellek


Régi design, újragondolva

© Mercedes-Benz AG

Külső kialakítás

A Mercedes-AMG SL külseje leginkább saját eredetéhez közelít, és egy erős, sportos roadstert képvisel.

DIGITAL LIGHT LED-es fényszórók

A Mercedes-AMG SL DIGITAL LIGHT LED-es fényszórói lényegesen keskenyebbek, mint az előző modelleké. Ez sokkal agresszívabb megjelenést kölcsönöz a legújabb generációnak. A jármű elejét a jellegzetes AMG Panamericana hűtőrács uralja.

Elektromosan kihúzható hátsó spoiler

Az elektromosan kihúzható hátsó spoiler jobb menetstabilitást és nagyobb aerodinamikát biztosít. Nagyobb sebességnél automatikusan kihúzódik, hogy növelje a hátsó tengelyre ható leszorítóerőt.

Elektrohidraulikus szövettető

Az elektrohidraulikus szövettető néhány másodperc alatt, 60 km/h sebességig egyetlen gombnyomásra kinyílik és becsukódik. A fekete tető választható szürke vagy piros színben is.

Két világ legjava: a Mercedes-AMG SL belső tere

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
Az AMG Performance kormánykerék a harmonikusan integrált gombokkal szintén kihagyhatatlan a roadsterben. A három lekerekített dupla küllős kormánykeréknek köszönhetően a kormánykerék stabil és könnyű a kézben. Ezenkívül „kézreálló” érzékelőhuzattal is el van látva a nagyobb vezetési biztonság érdekében.
Tegye egyedivé az AMG SL-t. Válasszon a kényelmes és a teljesítményorientált üléshuzatok közül. A 100%-os kényelemről még a hosszú utakon is a különféle kontúrral rendelkező ülések és a vezető és a vezető melletti utas számára biztosított három masszázsprogram gondoskodik.

Multimediasystem MBUX

© Mercedes-Benz AG
Az SL újdonsága a második generációs MBUX multimédiás rendszer. Az esztétikumot tovább fokozza, hogy a kormánykerék mögött és a középkonzolon két kijelző található - a technológia és az arculat lenyűgöző szinergiája.

AMG-Performance-Highlights

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-AMG SL az ikonikus 300 SL Roadster stíluselemeit ötvözi a modern AMG teljesítményének legfontosabb jellemzőivel. A pilótafülkében a vezető különböző beállítási lehetőségek közül választhat: A 11,9 colos központi kijelző és a multimédiás érintőképernyő dőlésszöge állítható, így ideálisan igazítható a vezető igényeihez.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 275 km/h 315 km/h
Teljesítmény (LE) 381 LE 585 LE
Teljesítmény (kw) 280 kW 430 kW
Lökettérfogat 1991 ccm 3982 ccm
Nyomaték 480 Nm 800 Nm
Hossz 4700 mm 4705 mm
Magasság 1354 mm 1359 mm
Szélesség 2100 mm 2100 mm
Hasznos terhelésnek 350 kg 375 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 4 4
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 12.3 l/100km 13 l/100km
CO2-kibocsátás 201 (g/km) 300 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center