Mercedes-AMG SL

A hagyomány és a modernitás egyesülése

A Mercedes-AMG SL modellel a Mercedes-AMG egy új luxusikon korszakának kezdetét jelzi: Design, innováció és teljesítmény fenntartható pontossággal. Eközben reneszánszát éli egyfajta vezérelv az autók között: Az új SL modellel a Mercedes-AMG az SL változat továbbfejlesztésére összpontosít, hogy a modern kor stílusos luxusváltozatává váljon. A kiváló minőségű anyagok széles választéka és számos különleges felszerelési elem gondoskodik az egyediségről.

A Mercedes-AMG SL legfontosabb jellemzői

  • Végsebessége 295 km/h (SL 55 4MATIC+) és 315 km/h (AMG-SL SL 63 4MATIC+) 
  • Első ízben az AMG SL-t látták el AMG Performance 4MATIC+ összkerékmeghajtással.
  • AMG kerámia, nagy teljesítményű kompozit fékrendszer (opcionális felszerelés)
  • kétrészes aktív levegőszabályozó rendszer - AIRPANEL
  • rendkívül lapos LED hátsó lámpák és éles vonalvezetésű DIGITAL LIGHT LED fényszórók
  • a harmonikusan integrált puha tető egyetlen gombnyomással 60 km/h sebességig nyitható és zárható
  • elektromosan kihúzható hátsó spoiler
  • sportos vezetőfülke MBUX multimédiás rendszerrel
  • nagyobb belső tér 2+2 üléssel a jobb mindennapi használhatóság érdekében
  • nagyon jó légellenállási együttható nyitott sportkocsik esetében - cw 0,31

Mindennapi használatra alkalmas luxus kabrió

Látványos teljesítmény: A Mercedes-AMG SL vezetési élménye legendás, és még lenyűgözőbbé válik: A nagy teljesítményű és innovatív V8-as motorok 476 lóerőtől 585 lóerőig terjedő teljesítménytartományt kínálnak a vezetőnek. Az AMG Performance 4MATIC+ összkerékmeghajtás-technológia, amely minden V8-as modellben alapfelszereltség, maximális menetstabilitást és biztonságot nyújt.

Egyedi modellek


Régi design, újragondolva

© Mercedes-Benz AG

Külső kialakítás

A Mercedes-AMG SL külseje leginkább saját eredetéhez közelít, és egy erős, sportos roadstert képvisel.

DIGITAL LIGHT LED-es fényszórók

A Mercedes-AMG SL DIGITAL LIGHT LED-es fényszórói lényegesen keskenyebbek, mint az előző modelleké. Ez sokkal agresszívabb megjelenést kölcsönöz a legújabb generációnak. A jármű elejét a jellegzetes AMG Panamericana hűtőrács uralja.

Elektromosan kihúzható hátsó spoiler

Az elektromosan kihúzható hátsó spoiler jobb menetstabilitást és nagyobb aerodinamikát biztosít. Nagyobb sebességnél automatikusan kihúzódik, hogy növelje a hátsó tengelyre ható leszorítóerőt.

Elektrohidraulikus szövettető

Az elektrohidraulikus szövettető néhány másodperc alatt, 60 km/h sebességig egyetlen gombnyomásra kinyílik és becsukódik. A fekete tető választható szürke vagy piros színben is.

Két világ legjava: a Mercedes-AMG SL belső tere

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
Az AMG Performance kormánykerék a harmonikusan integrált gombokkal szintén kihagyhatatlan a roadsterben. A három lekerekített dupla küllős kormánykeréknek köszönhetően a kormánykerék stabil és könnyű a kézben. Ezenkívül „kézreálló” érzékelőhuzattal is el van látva a nagyobb vezetési biztonság érdekében.
Tegye egyedivé az AMG SL-t. Válasszon a kényelmes és a teljesítményorientált üléshuzatok közül. A 100%-os kényelemről még a hosszú utakon is a különféle kontúrral rendelkező ülések és a vezető és a vezető melletti utas számára biztosított három masszázsprogram gondoskodik.

Multimediasystem MBUX

© Mercedes-Benz AG
Az SL újdonsága a második generációs MBUX multimédiás rendszer. Az esztétikumot tovább fokozza, hogy a kormánykerék mögött és a középkonzolon két kijelző található - a technológia és az arculat lenyűgöző szinergiája.

AMG-Performance-Highlights

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-AMG SL az ikonikus 300 SL Roadster stíluselemeit ötvözi a modern AMG teljesítményének legfontosabb jellemzőivel. A pilótafülkében a vezető különböző beállítási lehetőségek közül választhat: A 11,9 colos központi kijelző és a multimédiás érintőképernyő dőlésszöge állítható, így ideálisan igazítható a vezető igényeihez.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Verbrenner-Varianten
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Benzin
Mercedes-AMG SL 43 Mild hybrid drive 280 (381) 480 1.991 AMG SPEEDSHIFT MCT 9G 8,9 - 9,4 201,0 - 214,0
53.979.000,50
42.503.150,00
Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+ 350 (476) 700 3.982 AMG SPEEDSHIFT MCT 9G 12,6 - 13,2 286,0 - 299,0
71.079.000,59
55.967.717,00
Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ 430 (585) 800 3.982 AMG SPEEDSHIFT MCT 9G 12,8 - 13,2 290,0 - 300,0
84.365.000,18
66.429.134,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4700 mm 4705 mm
Magasság 1354 mm 1359 mm
Szélesség 2100 mm 2100 mm
Hasznos terhelésnek 350 kg 375 kg
Ajtók 2 2
Ülések száma 4 4


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center