SL AMG

Erő. Uralható formában.

Szabad a pálya az új Mercedes-AMG SL 63 és Mercedes-AMG SL 65 modellek számára: a csúcsteljesítményű roadster legfrissebb generációja konzekvens könnyűépítéssel, nagyobb teljesítménnyel és még magasabb szintű menetdinamikával hívja fel magára a figyelmet, miközben fogyasztása és károsanyag-kibocsátása alacsonyabb lett. A friss technika és az expresszív megjelenés révén a Mercedes-AMG még kívánatosabbá tette nagyteljesítményű roadster modelljét. A meghajtásról két olyan motor gondoskodik, amelyek a motorépítés csúcsát képviselik: az SL 63 5,5 literes V8-as Biturbo erőforrása 585 lóerőt (430 kW) teljesít, amihez 900 Nm-es maximális forgatónyomaték tartozik, miközben az SL 65 V12-es Biturbo motorja 630 lóerő (463 kW) leadására képes és maximális forgatónyomatéka 1000 Nm.

Egyedi modellek


Videók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 571 LE
Teljesítmény (kw) 420 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.7 l/100km
CO2-kibocsátás 268 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center