AMG
Mercedes-Benz

Affalterbach. A "Driving Performance" hazája.

45 évnyi mérnöki professzionalizmus

Driving performance az AMG-től


„Driving Performance“ két alapvető dolgot jelent amely a márkánkra jellemző. Először is az erőt, a teljesítményleadást, és a hangzást - egyszóval az elemeket, amik az egyedülálló AMG érz.ést adják. Továbbá az igényt is magában foglalja ez a kifejezés a legújabb fejlesztésekre és a magas teljesítményre.

A Mercedes-AMG motorja mindig megfelelő teljesítményt ad le széles fordulatszám tartományban. A "Driving Performance" éppen ezért a vezetés teljes ideje alatt végigkísér.

45 év AMG


Az AMG története olyan mint egy hollywood-i forgatókönyv: két férfi alapít egy céget azzal a céllal, hogy a Mercedes-Benz gépjárműveket sportosabbá tegyék. Ma, 45 évvel később, nem csak a legsportosabb Mercedes-Benz modellek hordozzák szérifelszereltségként az AMG logót, hanem a 2012-es Forma 1-es Ezüst nyíl is büszkén viseli az AMG betűket.

A márka újkori megjelenéséhez jól illik a Daimler AG. a saját minőség- és biztonságorientált termékeivel. Ezáltal az AMG is a lehető legexkluzívabb márkát képviseli.

Modellválasztó

Azonnal elérhető AMG modelleket keres?

35 AMG modellünk van jelenleg készleten

* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.