Kia

Kia

Kia a Pappas Auto-nál

Kia


Kia a Pappas Auto-nál

Jelenleg évente több mint 2,7 millió Kia készül, ezzel a darabszámmal a Kia a világ ötödik legnagyobb személyautó gyártója. A Kia termékeinek magas gyártási minőségét, megbízhatóságát a világszinten is egyedülálló 7 év garancia fémjelzi. A Kia piacvezető márkakereskedése Magyarországon a Pappas Auto, mely évek óta a legtöbb Kia típusú gépjárművet értékesíti, és a teljes Kia modell-palettájával várja Önt az eddigi prémium márkáknál megszokott kiemelkedő szerviz- és kiegészítő szolgáltatásokkal. Az új Kia modellek mellé a Pappas Auto-nál egyedülálló módon egy 250.000 Ft értékű kuponfüzet is jár. Piacvezető Kia márkakereskedésként a Pappas névhez hűen törekszünk az Ön megbízható partnereként, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani autójához. Engedje meg, hogy segítsük és támogassuk döntését, és elsőként magát a Kia márkát bemutassuk Önnek!

 

Múltból a jovőbe

A Kia Motors elődjét 1944-ben alapították, előbb bicikli alkatrészeket, majd az 1950-es évektől komplett kerékpárokat is gyártott nagy sikerrel. Innen egyenes út vezetett a motorkerékpárokhoz, majd a könnyű teherautók készítéséhez, végül 1977-ben elkészültek az első személyautók is. Jelenleg több mint 2,5 millió autó készül évente, 15 gyártóbázison, a világ 10 országában. A Kia ma 47000 alkalmazottat foglalkoztat  világszerte, éves árbevétele meghaladja a 39 milliárd dollárt. Bár a márka évek óta sikeresen szerepel Európában, óriási fejlődésen mégis az utóbbi néhány évben ment keresztül. 1999-ben a világ 11. legnagyobb autógyártó konszernje volt, 2012-re már az 5. helyre lépett a rangsorban.

 

Jelenleg a Kia a leggyorsabban fejlődő márka európában

A Kia a világ - 100 legjobb márkája között: A Kia jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő autómárka és bekerült a világ legértékesebb 100 márkája közé. A Kia Motors Corporation márkaértéke 4,7 milliárd dollárra emelkedett, így a vállalat megerősítette a helyét a világ legjobb márkáit felsoroló 2013-as listán, melyet a világ legnagyobb márkatanácsadó ügynöksége, az Interbrand állít össze évről-évre.


7 év garancia

Az elsőként 2006-ban az Európában gyártott cee’d bevezetett egyedülálló és innovatív 7 éves Kia garancia sikerét követően a Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette. Az új 7 éves Kia garancia Európa több mint 20 országában, köztük a legjelentősebb piacokon minden 2010. január 1. után eladott és regisztrált új Kiára érvényes. Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás. A garancia nagy előnye, hogy a későbbi tulajdonosokra is átruházható, feltéve hogy a karbantartási munkákat megfelelően elvégezték a gépkocsin. A 7 év Kia garancia a leghosszabb időre szóló, és egyben legjobb gyártói garancia a teljes európai autópiacon. A garancia minden Kia tulajdonos számára biztonságot nyújt és nyugodt autózást biztosít, valamint tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautó-piacon.

Modellválasztó

Azonnal elérhető Kia modelleket keres?

2 Kia modellünk van jelenleg készleten

* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.