Kia Picanto

A legtöbbet hozza ki az utazásból

KÉNYELMES ÉS INTELLIGENS

Legyen egyedi

 

Szereti, ha a kifinomultság csipetnyi játékos sportossággal párosul? Alakítsa ki saját elképzelése szerint Kia Picanto-ját és találja meg azt a kombinációt, ami a leginkább illik Önhöz!

 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Elragadó külső megjelenés

A vadonatúj Kia Picanto számára tökéletes terep a városi környezet. A stílusos kontúrok, az első és hátsó lámpák az autó fiatalosságát sugallják. Ha csak ránéz a járműre, bele akar majd ülni és ki akarja próbálni, függetlenül attól, hova sodorja az élet legközelebb.

Lámpatestek

A vadonatúj Kia Picanto készen áll arra, hogy megvilágítsa az utat. A high-tech kétfunkciós fényszórók LED nappali világítással és helyzetjelzővel ragyogó fényt adnak.

Elegáns belső tér

Fedezze fel a tágas belső teret, amelynek középpontjában a kifinomult szatén krómozású műszerfal áll, amelyet fiatalos, színes betétek dobnak fel.

Kategóriaelső csomagtér kialakítás

Az új Kia Picanto rugalmas és sokoldalú 255 literes csomagterében könnyedén szállíthat normál méretű csomagokon kívül nagyobb elemeket is. A 60:40 arányban osztott dönthető hátsó üléseknek köszönhetően nagyobb csomagokat is magával vihet az útra.

Kényelem minden tekintetben

Lehet, hogy kicsinek tűnik kívülről, belül mégis rengeteg helyet rejt a vadonatúj Kia Picanto. Kategóriája egyik legtágasabb autója, amely megfelelő körülményeket kínál és a benne lévő extráknak köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha otthon lenne.

Sokoldalú tolatókamera

Tolasson könnyen és kényelmesen. A beépített vízálló tolatókamera képe a központi érintőképernyőn jelenik meg és dinamikus segédvonalakkal könnyíti meg a parkolást.

Rejtett értékek

A vadonatúj Kia Picanto megkönnyíti az életét. Amennyiben az autókulcs Önnél van, az autó slusszkulcs nélkül is nyílik, záródik, és egy gombnyomásra indul. Mindemellett a megvilágított piperetükör minden találkozó előtt hasznos segédeszköz lehet, míg a reggeli kávéját az összecsukható pohártartóban tudhatja biztonságban.

Videók


KAPCSOLÓDÁS


Legyen mindig képben

Élvezze a legkorszerűbb infotainment és online szolgáltatásokat az új Kia Picanto-ban. A Kia Online Szolgáltatásait a TomTom üzemelteti,2 mely hozzáférést biztosít traffipax-, időjárás- és közlekedési információkhoz is.3,4 Legyen naprakész az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ segítségével, miközben szemét folyamatosan az úton tarthatja.1

 

7"-os érintőképernyő

A lebegő 7 colos navigációs és multimédia rendszer érintőkijelzője mindig kéznél van a műszerfalon, mely Bluetoothszal® és hangfelismerővel segíti utazásait. Kapcsolja be, és találja meg az úti céljához vezető leggyorsabb útvonalat, hallgassa meg kedvenc számait, vagy használja a tolatókamerát. A stílusos cápauszony antenna pedig mindig tiszta jelet biztosít.

 

Vezeték nélküli telefontöltő

Alacsony töltés? Töltse fel kényelmesen telefonját vezeték nélkül a KIA Picanto-jával. Helyezze az erre kialakított tálcába a kompatibilis telefonját. Kész is! Ha más tárgyak kerülnek a tálcába, a biztonság orientált idegen tárgyfelismerő rendszer kikapcsolja a töltési funkciót.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE technológia

Fedezze fel a DRIVE WISE-t, a Kia legújabb fejlesztésű vezetéstámogató technológiáit. Ilyen innováció például az autonóm vészfékrendszer, ami az első lökhárítón elhelyezett radar és a szélvédőn található kamera segítségével figyeli a potenciális veszélyeket. Veszély esetén figyelmezteti Önt, vagy szükséges esetén automatikus fékezésbe kezd, hogy ezzel is segítsen elkerülni vagy enyhíteni az ütközést.6,7

 

Tempomat sebességhatárolóval

A tempomat sebességhatárolóval olyan lehetőségeket nyújt, amelynek köszönhetően könnyen fenntarthatja a kívánt sebességet vezetés közben. A beállított sebességet nem lépi túl, valamint figyelmeztet, ha mégis jobban megnyomná a gázpedált.

 

Passzív biztonság

Az új Kia Picanto biztonsági funkciók teljes sorával rendelkezik. A vezető és utas oldalon lévő, valamint az oldalsó légzsákok alapvető felszereltségek az autóban, így azok ütközés esetén tökéletes védelmet nyújtanak.

 

Aktív biztonság

Az aktív biztonság is előtérbe került az új Kia Picanto megtervezése során. Az ABS csökkenti a féktávolságot, miközben növeli a fékerőt. A menetstabilizátor (ESC) optimális erővel fékezi a kerekeket és mérsékli a motorteljesítményt, hogy fenntartsa az irányíthatóságot. Az emelkedőn történő elindulás pedig nem fog többet gondot okozni, hiszen a Visszagurulás-gátló rendszer (HAC) segít benne.

DINAMIKUS VEZETÉS


Motorkínálat

Adjon egy kis energiát az új Kia Picanto-nak a legjobb teljesítményt nyújtó motorokkal. Ha minél kisebb ökológiai lábnyomot szeretne hagyni, válassza az 1.0 MPI motort.

 

Mozgékonyság és irányíthatóság

A Kia Picanto-t olyan rendszerrel láttuk el, amely segít csökkenteni az alulkormányzottságot, és a kiemelten nagy szilárdságú acélnak köszönhetően (AHSS) pedig az út sokkal élvezhetőbb lesz, mert a zajok és rezgések mérséklődtek.

Lássuk az autó sportos oldalát

Őszintén elragadó

A vadonatúj Kia Picanto GT Line minden oldalról sportos és stílusos megjelenést mutat. Ez a vonalvezetés azoknak szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Fedezze fel, hogy illik-e Önhöz!

Sportos hangulat

A vadonatúj Kia Picanto GT Line merész és bátor, ezért ne lepődjön meg az első hűtőrács és az alsó szellőzőnyílás betétein, amelyet saját ízlése szerint alakíthat választható színeinkkel.

Lenyűgöző sziluett

Essen a vadonatúj Kia Picanto GT Line bűvöletébe! Majd lépjen egy lépést hátra és élvezze az elölről hátrafelé húzódó dinamikus vonalakat, egészen a tökéletes dupla kipufogócsőig, amely a sportos autók elengedhetetlen kelléke.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 66 LE 85 LE
Teljesítmény (kw) 49 kW 63 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.5 l/100km 5.6 l/100km
CO2-kibocsátás 105 (g/km) 130 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia Picanto prospektusa (PDF)
Kia Picanto műszaki adatok (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?