Kia Sorento

Tökéletesre tervezve

A vadonatúj Kia Sorento a leköszönő modell sikereire építve egyedülálló stílusban egyesíti a praktikumot a legmodernebb technológiákkal, a legmagasabb szintű kifinomultsággal, a látványos formatervvel, és a prémium belsőtérrel. A tervezőket a 2013-as Kia Cross GT tanulmány vonalai inspirálták: onnan való a korábbiaknál meredekebben álló hűtőmaszk, az ebből kiinduló fényszórók, és a hátranyilazott oldalnézet.

A harmadik generációs Sorento formája érzelmekkel teli, az utasokat a korábbinál sokkal jobb minőségű beltéri anyagokkal kényezteti. Számos új felszerelés fokozza a kényelmet: ilyen például a négy kamrával dolgozó Around-View Monitor - amely a jármű környékét mutató teljes kameraképpel segíti a parkolást - és a csomagtérajtó kezelését megkönnyítő Smart Power rendszer is.

Az árlistán feltüntetett "Nagycsaládos kiadás" listaárai mindazon nagycsaládos szülők részére elérhetőek, akik a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Kormányrendelet alapján jogosultak rá, és megilleti őket a kormányrendelet szerinti személygépkocsi-szerzési támogatás. Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a megjelölt listaárak tartalmazzák a bruttó 2.500.000 Ft állami támogatást. A feltüntetett ár a Kia Sorento LX 2.4 GDI Automata váltós modellre vonatkozik, és nem tartalmazza a metálfényezés felárát.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

DIZÁJN A kifinomultság merész kifejezése

Friss megjelenés

A design kiemeli a Kia Sorento karcsú profilját, miközben merészebb megjelenést kölcsönöz neki.

Megszépíti a napot

A kanyarkövető technológiával ellátott innovatív LED tompított fényszórók és a LED-es nappali menetfények növelik a láthatóságot minden körülmények között.

Intelligens csomagtérajtó

A csomagtérajtó automatikusan kinyílik, amikor az intelligens kulcs a közelben van - ezért csomagjait úgy helyezheti a csomagtartóba, hogy nem kell a kulcsot keresnie.

Videók


MINŐSÉG Különleges minőség. Minden nap.

Elegáns belső tér

A belső tér friss, divatos kialakítása kiváló minőségű kivitelezéssel és részletekbe menő gondossággal társul.

Finom anyagok az utastérben

Puha tapintású anyagok, bőr, hangsúlyos fényezések és sima krómszatén. Bárhová néz, tökéletességre talál. Nem titok, hogy tervezőink az igazi luxust célozták meg, amely kényezteti érzékszerveit.

Tágas utastér 7 üléssel

A tágas Kia Sorento határtalan élvezetet nyújt. Ergonómia és kényelem, variációk széles skálája áll rendelkezésre. Az opciós harmadik üléssorral akár 7 ember is utazhat teljes kényelemben.

Variálható ülések

Állítsa az üléseket a megfelelő pozícióba, és szállítson el bármit, legyen az széles, hosszú vagy terjedelmes. Ez magában foglalja a 40/20/40 arányban osztott, összecsukható második soros ülések, amelyek csúsztathatók és lehetővé teszik az utasok és a rakomány könnyű elhelyezését.

Tökéletes komfort

Minden ülést finoman megmunkált, puha bőr borít. Az első ülések három fokozatú fűtést és hűvös szellőzést biztosítanak, és elektromos deréktámasszal vannak ellátva. A második üléssor is fűtött. A légkondícionáló figyeli a külső és belső hőmérsékletet, és automatikusan beállítja a klímát a kívánt hőmérsékletre.

 

INFORMÁCIÓ ÉS KAPCSOLÓDÁS

Maradjon kapcsolatban

A KIA Online szolgáltatások a TomTom-mal új szintre emelik a megbízható útmutatást1,2,3. Beépített 8"-os érintőképernyő, navigációs rendszer hangfelismerővel és Harman Kardon™ prémium hangrendszer. A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és Apple CarPlay™-t is.4

Harman Kardon hangrendszer

Hallgassa meg a 10 hangszórós Harman Kardon™ prémium hangrendszert, mely a Clari-Fi™ technológia segítségével hatékonyan növeli a digitális hangélményt, miközben a legújabb QuantumLogic™ Surround Sound megoldással kifinomult, autentikus, többdimenziós hangzást hoz létre az utastérben. 5


Vezeték nélküli töltés

Helyezze okos telefonját az erre kialakított tálcába. A töltés azonnal elkezdődik, így ön az útra koncentrálhat. Kábelre vagy csatlakoztatásra nincs szükség.6

360°-os Külső Kamera (AVM)

Az intuitív 360°-os Külső Kamera (AVM) az új Kia Sportage elején, oldalán. és hátulján elhelyezett nagylátószögű kamerák képével és irányvonalakkal segíti a parkolást. Ön felülnézetből láthatja az autó környezetét, miközben 15 km/h alatti sebességgel halad vagy parkol.

Head Up Display (HUD)

Maradjon biztonságban: azért, hogy Ön mindig az úton tarthassa a szemét, a Head Up Display (HUD) a szélvédőre vetíti az autóvezetéshez kapcsolódó, fontos információkat, épp az Ön szeme elé.

 

TECHNOLÓGIA

DRIVE WiSE

A legjobb Vezetőtámogató asszisztens rendszerekkel a Drive Wise technológiák biztonságossá és kényelmessé teszik az utazást.7 Így jobban élvezheti a Kia Sorento vezetését is.

Intelligens parkolássegítő (SPAS)

Az intelligens parkolássegítő rendszer pontosan a megfelelő helyre kormányozza a Sorentót, akár a járdaszegéllyel párhuzamosan, akár hátrafelé 90°-os szögben szeretnénk beállni, sőt a parkolóhelyről történő kiállásban is segít.

Sávtartó asszisztens (LKA)

Ha a rendszer azt észleli, hogy az autó elhagyná a sávot, a Sávtartó asszisztens jelez Önnek, és visszakormányozza az autót a megfelelő helyre. Ha az Éberségfelügyeleti rendszer fáradtnak észleli Önt az autó és az Ön viselkedése alapján, akkor audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt, hogy tartson szünetet.

Adaptív tempomat (ASCC)

Az Adaptív sebességtartó automatikával pihentető az utazás az autópályán. Automata fékezéssel és gyorsítással tartja a sebességet és a távolságot a ön és az ön előtt haladó autó között.

Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm vészfékrendszer észleli a járműveket és gyalogosokat.8 Radarral és kamerával elemzi a jármű sebességét és közelségét, és jelzést ad a lehetséges ütközésekről. Amennyiben Ön nem avatkozik be, a rendszer automatikusan lefékez, hogy elkerülje vagy tompítsa az ütközést.

Holttérfigyelő rendszer (BCW)

Élvezze, hogy mindent lát KIA Sorento-val. A Holttérfigyelő rendszer jelez, ha egy jármű érkezik a holtterébe. A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet figyelmezteti Önt a közelgő járműre a parkolóhelyről történő kitolatás közben.

Hátsó utas figyelmeztetés

Intelligens figyelmeztetés a még nagyobb biztonságért: ha Ön elhagyja az autót, és a Hátsó utas figyelmeztetés mozgást érzékel a hátsó ülésen, az új Kia Sorento kürt és fényjelzéssel figyelmezteti.

Lenyűgöző külső

Az új Kia Sorento GT Line figylemefelkeltő design-ja és dinamikus vonalai összetéveszthetetlenül merész megjelenést biztosítanak az úton. Kiemelkedő részletei a vörös fékbetétek, az egyedülálló LED ködlámpák és a stílusos kerekek. Fedezze fel a kifinomultság és sportos megjelenés lenyűgöző kombinációját!

Különleges belső

A GT Line utastere egyedülállóan esztétikus és sportos. Króm betétek, fekete bőrülések kontrasztos varrással és GT Line felirat. Döljön hátra és élvezze a lenyűgöző vezetési élményt - kényelmesen és stílusosan.

JOGI NYILATKOZAT

(1) Kia Online Szolgáltatások

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.

(2) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(3) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.

 

(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia Sorento tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t. Az Apple CarPlay™ elérhető 2016 végétől iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemeit pedig az úton tarthassa.

(5) Clari-Fi™ technológia

A Harman Kardon™ hangrendszer Clari-Fi™ technológiával van felszerelve. A digitális adatok elveszhetnek, ha a fájlokat MP3-ba tömörítik. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas / alacsony zenei hangok javításában, és javítja a zenei minőséget.

(6) Vezeték nélküli töltés

A Vezeték nélküli töltés Qi technológiával ellátott telefonokkal vagy adapterekkel kompatibilis.

(7) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(8) Autonóm vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm vészfékrendszer egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az Ütközésre figyelmeztető rendszert nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.

(9) 7 év garancia

A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.

(10) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

Ajánlatok & akciók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 200 LE
Teljesítmény (kw) 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.3 l/100km 7.6 l/100km
CO2-kibocsátás 166 (g/km) 198 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Sorento prospektusa (PDF)
Kia Sorento tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
A Kia Sorento műszaki adatai (PDF)
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Kia-Pappas érvek
Hogyan működik?