Az új Kia Sorento

Hozd ki a legtöbbet az erőből

A modell magabiztosabb és érettebb külső megjelenéssel, fejlett konnektivitás, infotainment és vezetéstámogató rendszerekkel mutatkozott be a 2020-as Genfi Autószalonon. 

A „kifinomultan látványos” koncepciót követve a Kia formatervezői megtartották az előző generációk robusztusságát, de a részletek és a kidolgozás eleganciája sokat fejlődött. A minden eddiginél stílusosabb vonalak határozottabbak és élesebbek is a korábbiaknál, nagyobbak a szabad karosszériafelületek, amitől a Sorento határozottabb, elődjénél szögletesebb megjelenésűvé vált. Több a geometrikus formarészlet, miközben az arányok nyújtottabbak. Az eredmény: a korábbinál jóval érettebb, határozottabb, modern megjelenés.  

KIA Sorento Nagycsaládos kedvezménnyel + Ajándék 7-üléses csomag

A megjelölt listaárak mindazon nagycsaládos szülők részére elérhetőek, akik a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Kormányrendelet alapján jogosultak rá és megilleti őket a kormányrendelet szerinti személygépkocsi-szerzési támogatás. Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a megjelölt listaárak tartalmazzák a bruttó 2 500 000 Ft állami támogatást

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Egyedi modellek


DIZÁJN Erőteljes, csillogó és csodálatosan magabiztos

 

Erőteljes, minden oldalról

Az új Kia Sorento stílusos orr része azonnal megragadja a tekintetet. Erről a karakteres hűtőrács köré tervezett króm és fényes fekete részletek, a szárny alakú szellőzőkkel és ezüst díszcsíkkal ellátott, színre fújt, sportos lökhárító gondoskodik. Az új generációs dual LED fényszórók, ledes helyzetjelzők és ledes ködlámpák pedig arról, hogy az előtted álló út és az autód egyformán markánsan látszódjon.

Kiegyensúlyozott és erőteljes

A motorháztetőtől egészen a hátsó lámpákig futó markáns ív modern megjelenést kölcsönöz a Sorentonak. Ezt emeli ki a szélesebb tengelytávolság, vékonyított D oszlop dizájn, a kerekek feletti matt fekete ívek, szatén króm hatású küszöbök és szatén krómmal díszített, színre fújt ajtónyitók. A 20 colos könnyűfém keréktárcsák pedig még erőteljesebbé teszik az összképet.

Tekintélyt parancsoló, modern külső

Hátulról nézve azonnal feltűnik, hogy az új Kia Sorento nem szégyenlős ha az impresszív megjelenésről van szó. A függőleges ledes hátsó fényszórók, a padlólemez szemet gyönyörködtetően sportos díszcsíkja vagy az egyenes vonalú tetőívet lezáró légterelő csak néhány bizonyíték erre.

A tér, a stílus és a kényelem luxusa

A prémium, modern belső minden részletét azért terveztük, hogy a vezetés pillanatait örömtelivé tegye: a különleges hangulatot árasztó beltéri világítás, az olyan elegáns finomságok, mint a kéttónusú fekete és szürke bőrülések, a 3D dombornyomással és fényes díszítésekkel ellátott szatén hatású felületek, valamint a csillogóan fekete részletek élménnyé tesznek minden kilométert. A tágas, ergonomikus tér pedig csak fokozza az élvezetet.

TELJESKÖRŰ CSOMAG Hozd ki a maximumot

Még több hely a fontos dolgoknak

Az új Sorentoban rengeteg hely és rugalmas szállítási lehetőség várja változatos igényeidet. Gyorsan átalakítható 5-ből 7 ülésessé vagy tágas csomagszállítóvá több mint 821 literes csomagtérrel. A csúsztatható hátsó ülések 40:60 arányban dönthetőek, megkönnyítve az utasok és a csomagok rugalmas elhelyezését.

Bepakolás és kipakolás könnyedén

Tele a kezed? Az intelligens csomagtérajtó segít! Ha a zsebedben vagy a táskádban ott lapul az intelligens kulcs, a csomagtér ajtaja automatikusan kinyílik amint a Sorento hátsó részének közelébe érsz. Ahhoz pedig, hogy könnyebb legyen helyet csinálni, a második üléssor háttámláinak összehajtásához a csomagtér jobb- és bal oldalán két gombot is találsz.

Minden utat élvezetessé tesz

Használd ki a technológia legújabb vívmányait, tedd egyszerűbbé és élvezetesebbé a vezetési élményt. A hűthető és fűthető ülések minden időjárásban garantálják a kényelmed, a HUD technológia a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat, így egy pillanatra sem kell levenni a szemedet az útról. A 360°-os kamerarendszer parkolás közben teljes képet ad az autód körüli területről, hogy egyszerűbbé tegye a parkolást, a választható színű hangulatvilágítás pedig tökéletes atmoszférát biztosít az utastérben. És ez csak néhány példa.

KAPCSOLÓDÁS

Alkalmazások

Az UVO App1 segítségével távolról is ellenőrizheted, hogy nyitva maradt-e az autód ajtaja de azt is megmutatja, hogy hova parkoltál. Ellenőrizheted vagy akár távolról meg is változtathatod az autód beállításait, sőt, parkolás után megmutatja a célállomáshoz vezető legrövidebb gyalogutat.

Dupla kijelző

Meghökkentően egyszerű átlátni és kezelni. A nagy felbontású, keret nélküli 10.25 colos LCD érintőképernyőn jelennek meg az útvonal opciók, a legrövidebb útvonal és az összes fontos információ. A rendszer összeköttetésben van a tolatókamerával, mutatja a parkolást segítő segédvonalakat és kompatibilis az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM eszközökkel és alkalmazásokkal.2. Ennek tökéletes kiegészítője az intelligens, nagyfelbontású, 12.3" méretű, teljesen digitális TFT műszerfal melyen az autóval és az utazással kapcsolatos legfontosabb információkat láthatod.

Vezeték nélküli okostelefon töltő

Ha vezeték nélküli töltést támogató, kompatibilis telefonod van, a töltéshez egyszerűen helyezd a készüléket a középkonzol előtt található töltőfelületre3. Ha pedig hagyományos, kábeles töltésre lenne szükséged, az utastérben több helyen is találsz beépített USB portokat.

Fedélzeti szolgáltatások

Az új Sorento fedélzeti szolgáltatásai között megtalálod a Kia Live szolgáltatásokat4,5, az online hangfelismerést és az online navigációt is. A rendszer képes figyelmeztetni a trafipaxokra6, a keret nélküli 10.25" méretű nagyfelbontású, színes LCD érintőképernyőn időjárás és közlekedési információkat ad. Hangvezérléssel vagy akár szöveges üzenet küldésével kereshetsz számodra érdekes helyeket (POI), címeket. Mindezt 7 éven át díjmentes frissítésekkel élvezheted.

Bose® prémium hangrendszer

Az autós szórakoztatás legjava 12 hangszóróval, beépített erősítővel és csúcstechnológiával érkezik. A rendszer a sztereó vagy többcsatornás audió forrásból érkező hangokat elképesztő térhatású élménnyé varázsolja.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Az új Kia Sorento felszereltségének része a DRIVE WISE fejlett vezetőtámogató rendszer7 , mely amellett, hogy előre jelzi és reagál a változó útviszonyokra, felismeri a lehetséges veszélyt, segít a koncentrációban és információkkal lát el. Neki köszönhetően még nagyobb biztonság és még több élmény vár.

Sávkövető rendszer (LFA)

Az rendszer az adaptív sebességtartó automatikával együttműködve az előtted haladó jármű haladásának megfelelően ellenőrzi a gyorsulást, fékezést és a kormányzást. Mindez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a forgalmi dugókban való haladást. A rendszer a beépített kamera és a radar segítségével tartja a biztonságos távolságot az előtted haladóhoz képest, figyeli az út felfestéseit, hogy az autót a sáv közepén tartsa. A sávkövető rendszer 0 és 180 km/h közötti sebesség mellett működik.

Adaptív sebességtartó automatika (SCC) Stop&Go funkcióval

Az adaptív sebességtartó automatika tartja a sofőr által meghatározott sebességet, az előlnézeti kamera és az első radar segítségével kiszámolja az előtted haladó jármű relatív helyzetét és sebességét, így folyamatosan biztosítja a biztonságos távolságot a két autó között. A rendszer irányítja a gyorsulást és lassulást, garantálva hogy az autód biztosan le tudjon fékezni, ha az előtted haladó jármű megáll. Ha az autó újra elindul Sorento automatikusan követi.

Intelligens sebességkorlátozás segéd (ISLA)

Az intelligens sebességkorlátozás segéd a kamera segítségével figyeli és leolvassa az út mentén elhelyezett sebességkorlátozást jelző táblákat, és amik megjelennek a kilométeróra mellett és a navigációs kijelzőn. A betartásuk ezek után már csak rajtad múlik.

Holttér figyelő (BVM)

A rendszer az oldalsó kamerákat használva javítja a holttér beláthatóságát. Ha balra vagy jobbra indexelsz, a műszerfalon megjelenik a bal vagy jobb holttérben lévő útszakasz képe.

Távirányítású parkolást segítő rendszer (RSPA)

A távirányítású parkolást segítő rendszer8 megkönnyíti a be- vagy kiállást a szűk vagy bonyolult helyeken az autó manőverezésének irányításával. Lehetővé teszi, hogy kívülről irányítsd előre és hátra (miközben mellette állsz) az intelligens kulcs gombjait használva.

Ráfutásos ütközést elkerülő támogatás útkereszteződésbe kanyarodáskor (FCA)

A rendszer9 az autó kamerája és radarja által küldött adatokat elemzi, észleli a többi járművet, az áthaladó kerékpárosokat és gyalogosokat hogy elkerülhess egy lehetséges ütközést. Abban is segít, hogy biztonságosabbá tegye a balra kanyarodást a kereszteződésekben. Ha veszélyes helyzetet észlel, figyelmeztető jelzés jelenik meg a műszerfalon és azonnal lefékezi az autót.

Többszörös ütközést elkerülő segéd (MCBA)

Ha egy ütközés hatására a légzsák kinyílik, a stabilitást ellenőrző elektronikus rendszer jelet küld a többszörös ütközést elkerülő segédnek, ami azonnal fékez, hogy elkerüljön egy újabb ütközést vagy csökkentse annak hatását.

TELJESÍTMÉNY Sokoldalú használatra tervezve

Összkerékhajtás

Az új Sorento összkerékhajtású technológiáját rossz útviszonyok ihlették, így biztos lehetsz benne, hogy még kényelmesebb lesz a mindennapi vezetéshez, de a kirándulásokhoz is. Az innovatív, folyamatosan működő összkerékhajtás garantálja, hogy a Sorento tökéletesen viselkedjen durva, süppedős vagy csúszós felületeken is és stabil marad a kanyarokban.

Motorok & sebességváltók

Erő, hatékonyság és nagyszerű vezetési élmény: Az új Kia Sorento a legújabb fejlesztésű, dinamikus motorjainkkal érkezik. Elérhető 2.2 CRDi belső égésű dízel motorral, ami választható 2WD vagy összkerék hajtású változatban is. Ez a 2.2 literes CRDi motor 8 sebességes duplakuplungos váltóval érkezik, mely villámgyors és rendkívül finom sebességváltást és vezetési élményt nyújt.

Kormányváltó kapcsoló

Az utastér dizájnjához illeszkedő elegáns, krómozott kormányváltó kapcsolókkal villámgyorsan válthatsz sebességet, anélkül, hogy le kellene venned a kezed a kormányról. Ennek köszönhetően dinamikusabban, felesleges gázadás nélkül vezethetsz, minden pillanatban kontrollálva az autót.

Terep mód választás (TMS)

A terep mód választó rendszer a vezetés izgalmát a kezed ügyében tartja. Könnyedén válthatsz a vezetési módok (Eco, Komfort, Sport, Intelligens) és a terep mód között (Hó, Sár, Homok). Ha a "Hó" módot választod, a rendszer korlátozni fogja a kerék kipörgését jeges, havas utakon, így biztosabbá teszi a stabilitást. A "Sár" mód markánsabb nyomatékot enged, miközben késlelteti a nagyobb sebességbe kapcsolást, ezzel segítve a kerekek pörgését, gondoskodva a lendületről a sáros felületen. A "Homok" mód kerekenként optimalizálja a nyomatékot, ezzel megakadályozza, hogy azok beássák magukat a homokba.

Forgatható sebességváltó gomb

Középen, könnyen elérhető helyen található a forgatható sebességváltó gomb, mely a vezetékes váltás technológiát használva gördülékeny váltást biztosít. Ráadásul a biztonságra is figyel azzal, hogy automatikusan bekapcsolja a 'P' parkoló fokozatot, ha a te elfelejtenéd.

JOGI NYILATKOZAT

(1) Kia UVO távoli irányítás szolgáltatások

Okostelefonról használható információs és irányító a Kia járművedhez; a szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, pl.: attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők az UVO alkalmazásban. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges. ami költséggel járhat.
 

(2) Android Auto™ és Apple CarPlay™

A Kia Sorento kompatibilis az Apple CarPlay™-el és az Android Auto™-val. Az Android Auto™ az 5 (Lollipop) vagy újabb Android rendszert futtató telefonokkal működik. Az Apple Car Play™ elérhető iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthassa. Az Android Auto™ a Google Inc., az Apple Car Play™ az Apple Inc. védjegye.
 

(3) Vezeték nélküli töltő

A vezeték nélküli töltés Qi technológiával és Qi adapterrel rendelkező telefonoknál kompatibilis.
 

(4) Kia UVO távoli irányítás szolgáltatások

A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, pl.: attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a jármű navigációs képernyőjén keresztül. Az elérhető fedélzeti szolgáltatások országonként eltérhetnek.
 

(5) Kia Live Szolgáltatások okostelefonos adatforgalommal

A Kia Live Service szolgáltatás aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges azokban az országokban és modelleknél, melyek nem rendelkeznek navigációs rendszerrel.
 

(6) Traffipax szolgáltatás

A legtöbb kormány és kormányszerv egyetért abban, hogy a Traffipax szolgáltatás biztonságosabbá teszi a vezetést. A HERE által nyújtott Traffipax Szolgáltatás a törvényeknek megfelelően működik és alkalmazkodik a helyi szabályozásokhoz.
 

(7) DRIVE WISE Technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességeinek, az út-illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvasd el a kezelési kézikönyvet.
 

(8) Távirányítású parkolást segítő rendszer (RSPA)

A Távirányítású parkolást segítő rendszer (RSPA) csak a belső égésű dízel motorral szerelt új Kia Sorento modelleknél érhető el.
 

(9) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán vezetéstámogató rendszer, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út-illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. Az FCA nem az autó önálló módon történő vezetésére készült. További információkért olvasd el a kezelési kézikönyvet.
 

(10) 7 év garancia

Max. 150,000 km jármű garancia. Érvényes minden EU tagállamra (plusz Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár). Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek.
 

(11) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervízek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 202 LE
Teljesítmény (kw) 148 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.3 l/100km 7.6 l/100km
CO2-kibocsátás 166 (g/km) 198 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Sorento prospektusa (PDF)
Kia Sorento tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
A Kia Sorento műszaki adatai (PDF)
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Kia-Pappas érvek
Hogyan működik?