Kia Sorento

Tökéletesre tervezve

A vadonatúj Kia Sorento a leköszönő modell sikereire építve egyedülálló stílusban egyesíti a praktikumot a legmodernebb technológiákkal, a legmagasabb szintű kifinomultsággal, a látványos formatervvel, és a prémium belsőtérrel. A tervezőket a 2013-as Kia Cross GT tanulmány vonalai inspirálták: onnan való a korábbiaknál meredekebben álló hűtőmaszk, az ebből kiinduló fényszórók, és a hátranyilazott oldalnézet.

A harmadik generációs Sorento formája érzelmekkel teli, az utasokat a korábbinál sokkal jobb minőségű beltéri anyagokkal kényezteti. Számos új felszerelés fokozza a kényelmet: ilyen például a négy kamrával dolgozó Around-View Monitor - amely a jármű környékét mutató teljes kameraképpel segíti a parkolást - és a csomagtérajtó kezelését megkönnyítő Smart Power rendszer is.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
9 725 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

13 elérhető jármű

12
Új autó
1
Használt autó
12
Online foglalható

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,3 - 7,6 l/100km
CO2-kibocsátás 166 - 198 (g/km)
Teljesítmény 140 kW (200 LE)

Videók


Nyissa ki a csomagtartót - anélkül, hogy bármit is tenne.


A csomagtérajtó automatikusan kinyílik, amint érzékeli az intelligens kulcs közelségét, így a vásárolt holmi vagy a nehezebb tárgyak a kulcs keresgélése nélkül helyezhetők el a csomagtartóban.

Érezze az igazi minőséget.


Puha tapintású textil és bőr, magasfényű díszítő elemek, szaténkróm felületek... a KIA formatervezői mindent megtettek a valódi luxus érdekében, amely nemcsak a szemnek vonzó, de tapintásra is minőséget sugároz.

Ajánlatok & akciók