Vadonatúj Kia Sportage

Felülmúlhatatlan

Alacsony károsanyag-kibocsátás és rengeteg változat. Négy különböző erőforrás: benzines, hibrid, plug-in hybrid, hybrid 48V - akár GT-Line változatban. Ön melyiket választaná?

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

 

A természet ihlette - tele önbizalommal.

Tekintélyt parancsoló megjelenés

A természet organikus formái által ihletett letisztult, mégis erőt sugárzó felületek, a kidolgozott megjelenés és a gyönyörű részletek dinamikus és magabiztos megjelenést kölcsönöznek ennek az SUV-nak - méghozzá prémium színvonalon.

Merész és vakmerő természet

Magabiztosabb, erőteljesebb és sokoldalúbb. Az új dizájn éles és feszes vonalai végigfutnak a karosszérián, megmutatva a modell valódi természetét.

Azonnali hatás

Ikonikus dizájn: A karakteres fekete, méhsejtmintás hűtőrács teljes szélességében uralja az autó elejét, jellegzetes, futurisztikus, bumeráng alakú nappali LED lámpákkal és lenyűgöző LED Matrix fényszórókkal keretezve.

Modern „tigrisorr”

A Kia ikonikus „tigrisorr” hűtőrácsa vonzza a tekintetet, így tökéletesen kiegyensúlyozza az orrész komplex technikai megoldásai, és az olyan letisztult felületek közti vizuális feszültséget, mint az elülső lökhárító. Ettől sugároz még több erőt.

Sportos sziluett

A sportos örökség előtt tisztelegve a karosszéria oldalán végigfutó feszes, határozott vonalak kifinomult megjelenést kölcsönöznek a modellnek. A fekete ablakkereteket szegélyező új, króm díszlécek a fekete tetővel együtt még tovább erősítik a sportos karaktert, és kiemelik a C-oszlop dinamikus vonalait.

Feltűnően modern hátsó

Az éles vonalú LED-es hátsó lámpákat összekötő ívnek köszönhetően az autó lenyűgözően széles benyomást kelt hátulról. A tetőspoilerbe rejtett hátsó ablaktörlő még letisztultabb és modernebb megjelenést kölcsönöz, és javítja a kilátást a sofőr számára. A színrefújt alsó lökhárító tiszta és modern megjelenésű - a fényszórók és ködlámpák fényes fekete vagy selyemfényű króm díszítést kaptak, igazodva a króm diffúzorhoz.

Komfort


Vezetőközpontú belső tér

A korszerű és letisztult, prémium utastérben mindent jól láthatóan a sofőr köré terveztünk, kezdve a legmodernebb beépített ívelt kijelzőtől a sportos D-alakú fekete bőr kormánykerékig és a középkonzolig, amelyen a sebességváltó gomb is található.

Kiemelkedő tágasság

Nagyobb méretek, minden irányban: a kifinomult utastérben mindennek bőven van hely, amire csak szükséged lehet. A hátsó sorban ülő utasok lábának éppúgy, mint a rengeteg okosan elhelyezett tárolóba tehető holmiknak.

Prémium részletek, amelyek inspirálnak

Ez a kifinomult tér stílusos design újításaival új mércét állít fel az SUV-szegmensben. Elég csak egy pillantást vetni a műszerfal és az ajtók fényűző alumínium burkolataira, a finoman kidolgozott selyemfényű króm kerettel ellátott sportos szellőzőnyílásokra vagy a belső világításra.

Az ergonómia találkozása az innovációval

Az ergonomikus utastér a legújabb technológiai újításokkal felszerelt - ilyen például a multimódban használható érintőképernyő, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén egy érintéssel válts a szórakozás és a klímabeállítások között.

Kényelmes prémium ülések

A nagy gonddal tervezett ülések mindegyikét puha tapintású anyagok, elegáns részletek és dinamikus színválaszték jellemzi. Közülük is kiemelkednek az innovatív, extrakényelmes sportosan karcsú kialakítású elülső ülések.

Kapcsolódás


Technológia, ami mozgásban tart

Kapjon meg minden információt egyszerűen és zökkenőmentesen

A rengeteg fejlett funkció valós idejű információkkal lát el1 a forgalomról, a helyi szolgáltatásokról, az időjárásról és sok másról. Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ 2, az NLU-alapú hangfelismerés és egy sor egyéb technológia pedig teljessé teszik a kényelmét.

Távoli alkalmazásszolgáltatások

A Kia Connect App3 segítségével távolról is hozzáférhet a Sportage modellel kapcsolatos információkhoz és egy sor funkcióhoz. Tervezze meg előre az útvonaladat, állítsa be a kívánt hőmérsékletet*, kövesse nyomon autóját a „Find my car” funkcióval, kapjon figyelmeztető értesítéseket és még sok mást!

Fejlett vezetési élmény

A sportos utastérnek köszönhetően az irányítás minden eddiginél hatékonyabb élménye vár - az olyan új innovációkkal, mint a Multi-Mode érintőképernyő, amely egy sor különböző funkciót tesz elérhetővé egy érintésre, és melyen zökkenőmentesen válthat a klímabeállítások és a navigáció irányítása között.

Beépített ívelt kijelzők

Közvetlenül a vezető előtt található egy 12,3" méretű információs felület, melyen az összes fontos adat megjelenik. Mellette egy második 12,3 hüvelykes, nagy felbontású LCD-képernyő található, amely egyesíti a navigációt, a szórakozást és a menürendszereket. A kettő, egy összefüggő íven szinte mozivászonszerű ívelt felületen mutatja meg, milyen egy igazán felhasználóbarát környezet.

HARMAN/KARDON prémium hangrendszer

Élvezze az utazást - hihetetlen hangminőségben! A Harman Kardon prémium hangrendszernek köszönhetően 8 gondosan elhelyezett, nagy teljesítményű hangszóró, egy külső erősítő és az Active Sound Design (ASD) funkció gondoskodik a tökéletes élményről.

Töltés minden utas számára

Az okostelefonok töltéséről4 elöl a nagy teljesítményű, 15 W-os vezeték nélküli töltést biztosító rekesz, hátul az első ülések támláján elhelyezett nagy sebességű USB-töltőportok gondoskodnak.

Biztonsági funkciók

Maradjon biztonságban

Számunkra az ön biztonsága az első, a második és a harmadik legfontosabb dolog. Erre az alapra építve szeretnénk inspiráló teret teremteni az utazáshoz önnek és szeretteinek.

Reagáljon gyorsabban

A rendszer a Sportage kameráinak és radarjainak információit felhasználva elemzi az ön előt áthaladó autók, gyalogosok és kerékpárosok mozgását - figyelmeztető jelzést ad és aktiválja a féket, így segítve elkerülni egy esetleges balesetet. A kereszteződésbe kanyarodás funkció akkor is észleli az érkező autókat, amikor ön nagy ívben balra kanyarodik.

Kanyarodjon biztonságosan

Az NSCC fenntartja a beállított sebességet, a gyorsítás és lassítás szabályozásával biztonságos távolságot tart az ön előt haladó autóhoz képest. Emellett a navigációs rendszer által biztosított útinformációk alapján minden kanyarodáskor automatikusan csökkenti a sebességet.

Biztonságban az autópályán

Autópályán ez a technológia automatikusan szabályozza a maximális sebességet az észlelt vagy a ön által beállított sebességkorlátozások alapján. Emellett szabályozza a kormányzást, gyorsítást és lassítást, a sáv közepén tartja az autót és biztonságos távolságot tart az ön előtt haladó járműhöz képest.

Semmi meglepetés

Ez a rendszer hang és vizuális figyelmeztetést ad a holttérben lévő járművekről és akár irányítja is a járművet, hogy elkerülje az ütközést. A hátsó keresztirányú ütközést elkerülő támogatás hasonló segítséget nyújt hátramenetben, ha balról vagy jobbról járművek közelednének.

Irányítsa autóját a kulccsal

Parkoljon vagy álljon ki távirányítással az indítókulccsal manőverezve autóját, miközben előtte áll. Eközben a parkolási ütközést elkerülő támogatás figyelmeztető jelzést ad, ha bármi akadályozná a tolatást, és lefékezi az autót, hogy elkerüljön egy ütközést.

Egy extra szem a biztonságért

Parkolás közben vagy 10 km/h alatti sebesség mellet 360°-os 3D nézetben láthatja az autó körüli teret - köszönhetően a négy elöl, hátul és oldalt elhelyezett nagylátószögű kamera által közvetített képnek.

Kényelem

Vezessen élvezettel

Ezt a modellt egy teljesen új szemlélet, a vezetésközpontú dizájn jegyében fejlesztettük. A legmodernebb technológiák és prémium kifinomultság minden részletében tetten érthető, nem csoda, hogy az utastér tele van kellemes meglepetésekkel. Cél, hogy a maximumot hozzuk ki az életérzésből és a könnyed autózás élményéből.

Terep mód

Nincsenek határok, várja a szabadtéri kalandok: a rendkívül fejlett Terep Mód* automatikusan állítja a Sportage karakterisztikáját az adott környezethez és körülményekhez optimális vezetési dinamika érdekében, beleértve a havat, a saras és homokos utakat is. Az elektronikus vezérlésű felfüggesztés** a lehető legnagyobb kényelemet biztosítja anélkül, hogy befolyásolná az autó fürgeségét.


**Csak HEV AWD/PHEV erőforrásokkal érhető el
**Csak GT-line esetén érhető el

Vezetési módok széles választéka

Egyszerűen válasszon a Comfort, Eco vagy Sport mód* közül, és a rendszer az optimális menetdinamikához igazítja a kipörgésgátlót, a kormányzást és a pedálreakciót. Így bármilyen körülmények között magabiztosan vezethetsz. A maximális vezetési élmény garantált.


*Az Eco és a Sport mód kizárólag a PHEV és HEV változatban érhető el. Az egyéb hajtással rendelkező változatok más módokat tartalmazhatnak.

Intelligens térhasználat

A teljes lábteret és fejteret is beleértve a Sportage utastere okosan használja ki a teret a kényelme érdekében - olyan megújult tárolók várnak, mint a nagyméretű pohártartók a középkonzolon, a ruhaakasztók a hátsó utasok számára és pohártartók a hátsó ülés középső kartámaszában.

Kifinomult tér, amely új mércét állít fel

Lenyűgöző csomagtér-kapacitás és rugalmas szállítási lehetőségek: a hátsó ülések egyszerűen lehajthatók, így lenyűgöző, 1780 literes rakteret biztosítanak. A 40:20:40 arányú felosztás lehetővé teszi az utasok és a csomagok flexibilis elhelyezését, pillanatnyi igényeidnek megfelelően.

HYBRID 48V HAJTÁS

 

Kia mild hibrid technológia metszete

Okos hajtáskihasználás

Extra teljesítmény az alacsony károsanyag-kibocsátású vezetéshez. A Smartstream 1,6 literes Turbo 150 lóerős benzinmotor és a 48 voltos lítium-ion polimer akkumulátor okos párosításával a Kia Sportage Hybrid 48V rendszere csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást és a jármű károsanyag-kibocsátását. Sőt, az integrált „e-rendszer” visszanyeri a kinetikus energiát a lassítási fázisok során, hogy további nyomatékot biztosítson a gyorsításnál.
 

mild hibrid előnyök városi környezetben

A Hybrid 48V hajtás előnyei

Az alacsony károsanyag-kibocsátású autó vezetése adó- és költségmegtakarítással valamint behajtási előnyökkel járhat. Egyes európai kormányok adókedvezményekkel és vásárlási engedményekkel támogatják a lágy hibrid autókat. Sok városban engedélyezik a lágy hibridek behajtását az alacsony kibocsátású zónákba: vagyis olyan helyre is behajthatsz, ahova mások nem.
 

kia mild hibrid energiáramlás indításhoz, nyomaték támogatáshoz és akku visszatöltéshez

Indítás, nyomatéktámogatás, vitorlázás

Az akkumulátor segíti a motor csendesebb működését, növeli a nyomatékot és kevesebb üzemanyagot fogyaszt. A motort az „e-rendszer” indítja be, hogy biztosítsa a gyors és sima indítást. Gyorsításkor vagy emelkedőn haladva az „e-rendszer” segíti a nyomatékot az akkumulátorból nyert energiával. Állandó sebességgel haladva a belső égésű motor részben újratölti az alacsony töltöttségű akkumulátort.
 

kia mild hibrid energiáramlás indításhoz, nyomaték támogatáshoz és az akku újratöltéséhez

Utazás, újratöltés, leállítás és indítás

A Hybrid 48V technológia további erőfeszítések nélkül csökkenti az üzemanyagköltségeket és a károsanyag-kibocsátást! Az iMT 7 -val szerelt modelleken, ha felemeled a lábadat a gázpedálról és hagyod, hogy az autó szabadon guruljon, a motor leáll, ami üzemanyag megtakarítást eredményez. Lassításkor vagy fékezéskor a jármű mozgása által generált energia újratölti az akkumulátort. A megállásig történő lassításkor a motor automatikusan leáll, hogy üzemanyagot takarítson meg.

 
  •  

JOGI NYILATKOZAT

* A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in Hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. A mild hibrid elektromos járművek (MHEV) kisfeszültségű akkumulátorai (48V és 12 V) esetén a Kia garancia a megtett kilométertől függetlenül 2 évig terjed az első regisztrációtól számítva. A Kia csak az EV és PHEV járművek esetén garantálja az akkumulátor 70%-os kapacitását. A HEV és MHEV akkumulátorok kapacitáscsökkenésére a garancia nem terjed ki. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat!

 A Kia garancia az autó első üzembe helyezéstől számított 7 évre vagy 150 000 megtett km-re érvényes. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron). Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek.

1 A szolgáltatások a jármű első tulajdonosának történő eladásának napjától, azaz az eredeti adásvételi szerződés hatályba lépésének napjától számítva hét évig ingyenesen vehetők igénybe, és ezen időszak alatt változhatnak. . A működés részleteit és a használati feltételeket járműve fejegységén találja meg. Az elérhető fedélzeti szolgáltatások országonként eltérőek lehetnek. Adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges a Kia Connect Live Services szolgáltatás aktiválásához beágyazott telematikát nem tartalmazó országokban és modelleken.

2 A Kia Sportage kompatibilis az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszerekkel. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy újabb verziót futtató Android telefonokhoz készült. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy újabb modellekhez érhető el. Mindkét rendszer hangvezérléssel rendelkezik, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy mindig a kormányon tartsa a kezét.  Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye. Az Android Auto™ és más védjegyek a Google Inc. védjegyei.

3 Információs és vezérlési szolgáltatás Kia készülékéhez okostelefonjáról; a Szolgáltatások a jármű első tulajdonosának történő eladásának napjától, azaz az eredeti adásvételi szerződés hatályba lépésének napjától számítva hét évig ingyenesen elérhetők, és ezen időszak alatt változhatnak. . A működés részleteit és a használati feltételeket a Kia Connect alkalmazásban találja meg. Az okostelefon adatforgalma plusz költséggel járhat.

4 A vezeték nélküli töltés Qi technológiával vagy adapterrel rendelkező telefonokkal kompatibilis.

5 A technológia csak a DCT sebességváltóval felszerelt modelleken érhető el.

6 A motor kifutása csak az intelligens kézi sebességváltóval (iMT) felszerelt járműveken érhető el. A szabadonfutás funkció a tényleges vezetési körülményektől függ.

Széleskörű minőségi vállalásunk részeként minden gyári navigációval ellátott új Kia modell mellé, hat díjmentes, évenkénti térképfrissítés jár. Ez az egyedi ajánlat garantálja számodra, hogy a navigáció naprakész maradjon. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

**Finanszírozás
A hirdetett finanszírozás fogyasztók esetében forint alapú, fix kamatozású, egyenletes fizetési ütemezésű zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történhet, ahol a THM mértéke 6,99%. A finanszírozási konstrukcióban a minimális önerő 20%, míg a futamidő minimum 36 hónap, de legfeljebb 60 hónap lehet. Fix kamatozás következtében a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. Vállalkozások esetében a fix kamatozású finanszírozás nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban is elérhető. A fogyasztó és vállalkozó Lízingbevevőnek is az általa kiválasztott biztosítóval, a gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A finanszírozás feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a KIA márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 185 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 136 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.5 l/100km 9 l/100km
CO2-kibocsátás 172 (g/km) 204 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia Sportage prospektusa (PDF)
Kia Sportage tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Kia lízing információk
Árlista
A Kia Sportage műszaki adatai (PDF)
Kia technikai bemutató videók
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?