Az új Kia Stonic

A városi crossover

Izgalmak várnak

Arra készült, hogy megforduljanak utána.

Az új Stonic karakteres vonalai azok számára készültek, akik szeretik, ha az autózás igazi kaland. Az áramvonalas és markáns hűtőrács igazi egyéniségről árulkodik, a légterelővel kiegészített hátsó ablak, a méretes szívócsonk, az erőteljes lökhárítók vagy a légterelőként is szolgáló takaró lemezek pedig hű társai. Velük lesz teljes ez a városi kalandor.

Merész külső

Merész, könnyen felismerhető, mégis letisztult külsejével az új Kia Stonic a sportosság és a jókedv hírnöke. Az egyedi tetősín, és a sötétített üvegek csak úgy vonzzák a tekintet. Az autó művészi formáit az új, ragyogó, helyzetjelzőkkel egybeépített LED fényszórók teszik még magabiztosabbá.

Izgalmas belső

Szállj be és élvezd a Kia Stonic stílusos belső terét, melyhez kéttónusú szövet és műbőr üléshuzatot is választhatsz. Ragadd meg a D-alakú kormánykereket és gyönyörködj az olyan trendi színekben tündöklő részletekben, mint a díszvarrások vagy középkonzol fényes fekete díszítése.

Személyre szabható

Légy merész! Formáld saját ízlésére az új Kia Stonic-ot a húszféle, kétszínű fényezés és a négy - bronz, narancs, zöld vagy szürke - belső színcsomag, valamint a 15 és 17 colos keréktárcsák kombinációjával. Melyik illik leginkább hozzád?

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Minden nap valami különleges

Vezetőbarát beltér

Helyezd magad kényelembe a tágas utastérben, és élvezd az innovatív vezetési élményt a fejlett technológiáknak köszönhetően. Itt minden rólad, a vezetőről szól. A sofőr felé fordított 4.2"-os kijelző a legfontosabb információkkal éppúgy, mint a könnyen elérhető gombok. A jól átgondolt belsőnek köszönhetően minden pillanatban a vezetésre koncentrálhatsz.

Tágas utastér

A Kia Stonic kívül vagány, belül tágas. Rengeteg hely van benne a sok barát számára. Több hely kell a csomagoknak? Semmi baj. Hajtsd le a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssort, és pakolj be bármit.

 

DINAMIKUS VEZETÉS

Dinamikus utazás

Az új Kia Stonic agilis, érzékeny kormányával pontosan és gyorsan manőverezhetsz. Élvezd a merev karosszéria előnyeit minden alkalommal.

Hybrid 48V

A különleges, városi crossover 120 lóerős 1.0 T-GDI motorjával és 7 sebességes, duplakuplungos váltójával1 mosolyt csal az arcodra. A fejlett Hybrid 48V meghajtásnak köszönhetően úgy növeltünk a hatékonyságán, hogy a dinamika a régi maradt.

CSATLAKOZÁS

Kapcsolódás okosan

Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ 1, 2 szolgáltatásainak köszönhetően a telefonod alkalmazásait az autód kijelzőjén is elérheted – beleértve a navigációt, a hangvezérlést, a telefonhívásokat és üzeneteket, a streamelt zenéket és még sok minden mást.

Fedélzeti szolgáltatások

Az új Kia Stonic modellekben elérhetők az UVO Connect fedélzeti szolgáltatásai 3, 4 – egy sor olyan hasznos és fejlett eszköz, mely valós időben köt össze a világgal és hasznos információval lát el vezetés közben. Sok egyéb mellett megtudhatod a közlekedési információkat, az időjárás előrejelzést, segít megtalálni érdekes helyeket, az utcai vagy beltéri parkolót a célállomás közelében.

Alkalmazások

Az UVO App5 forradalmasítja a távoli irányítást, hogy minden pillanatban nyugodt lehess az autód felől. Megnézheted az üzemanyagszintet vagy a jármű pillanatnyi helyzetét és ha véletlenül nyitva maradtak volna az ajtók, bezárhatod őket távolról. Az alkalmazás egy sor autóddal kapcsolatos diagnosztikai adatot is megmutat, ahogy azt is, hogy hogy juthatsz el gyalog a parkolóhelyedtől a célodhoz.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezd fel a DRIVE WISE fejlett vezetőtámogató rendszert7 , mely felismeri a lehetséges veszélyt, így biztonságosabbá teszi a vezetést. A kevesebb aggodalom pedig még élvezetesebb vezetési élményt jelent.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Az új Kia Stonicba épített ráfutásos ütközést elkerülő támogatás8 az autó első lökhárítójába épített kamera és a szélvédőn lévő radar segítségével figyelmeztet ha gyalogos, kerékpáros vagy más jármű kerülhet az autó útjába. Ha veszélyes helyzetet észlel, figyelmeztet és automatikusan fékez, hogy elkerülje a balesetet.

Sávtartó asszisztens és sávkövető rendszer

A rendszer figyeli az út felfestéseit és az előtted haladó járműveket, ellenőrizve, hogy a sáv közepén haladsz-e. Figyelmeztet, ha az autó a sáv széle felé közelít és ha kell korrigálja az irányt.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Miközben távolsági fényszórót használ, a Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) észleli a közeledő autókat és automatikusan csökkenti a fényerőt. Így Ön nem vakítja el a szembe érkezőket, anélkül, hogy gondolna egyáltalán erre.

Adaptív sebességtartó automatika

A beépített radart használva az adaptív sebességtartó automatika mind a sebességet, mind a követési távolságot szabályozza. Ha az előtted haladó lassít, lefékezi az autót, hogy tartsa a biztonságos távolságot. Ha az autó újra elindul, a Stonic automatikusan gyorsít.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés és ütközéselkerülő asszisztens

Amikor sávot szeretnél váltani, ez a rendszer figyeli, hogy van-e jármű a holttérben és ha igen, figyelmeztet. Ha ennek ellenére mégis megkezded a sávváltást, az ütközéselkerülő asszisztens azonnal fékezni kezd, hogy megakadályozza a balesetet. (A holttéri ütközéselkerülő asszisztens csak a 7 sebességes automata váltóval szerelt modellekben elérhető).

Első és hátsó parkolási segéd

Íme a magabiztos parkolás titka. A parkolási segéd az első és hátsó lökhárítóba épített ultrahangos érzékelőivel figyeli a távolságot és figyelmeztet, ha parkolás közben valamilyen tárgy közelébe érsz.

Tolatókamera

Amikor betolatsz egy parkolóhelyre a tolatókamera a 8 colos kijelzőn mutatja meg az autó mögötti terület képét. A pontosabb manőverezést dinamikus segédvonalak segítik.

Intelligens sebességhatár figyelmeztetés

Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés folyamatosan tájékoztat a sebességkorlátozásokról. A szélvédőn lévő kamera figyeli a sebességjelző és előzni tilos táblákat és megjeleníti az információt a navigációs kijelzőn, hogy könnyebben betarthasd azokat.

JOGI NYILATKOZAT

(1) A motorok megfelelnek a legfrissebb Euro 6d-TEMP szabványnak.
 
(2) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Stonic tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t, valamint az iPhone 5 vagy újabb modellekkel használható Apple CarPlay™ -t. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. névjegye, az Android Auto™ pedig a Google Inc. névjegye.
 
(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(4) Kia Online szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatásoktól
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(5) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
 
(6) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínálunk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.
 
(7) DRIVE WiSE technológiák
A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(8) Ráfutásos Ütközéselkerülő Támogatás
Az Autonóm vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az Ütközésre figyelmeztető rendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(9) 7 év garancia
Maximum 150.000 km gyártói garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). A feltételekben eltérések lehetnek például a fényezésre vagy felszereltségre vonatkozóan a helyi szabályoknak megfelelően.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 84 LE 120 LE
Teljesítmény (kw) 62 kW 88 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.2 l/100km 5.5 l/100km
CO2-kibocsátás 109 (g/km) 125 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
Kia Stonic műszaki adatok (PDF)
A Kia Stonic prospektusának letöltése (PDF)
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Kia technikai bemutató videók
Hogyan működik?