Kia Stonic

A városi crossover

Izgalmak várnak

Merész külső

Könnyen felismerhető, mégis letisztult külsejével az új Kia Stonic a sportosság és a jókedv hírnöke. A tetősínek, a 17 colos könnyűfém kerekek és a sötétített üvegek csak úgy vonzzák a tekintet, míg a Bi-projektoros kanyarkövető fényszórók és ködlámpák megvilágítják az utat Ön előtt.

Kellemes beltér

Szálljon be és élvezze a Kia Stonic stílusos belterét. Választhat szövet vagy műbőr üléseket is. Ragadja meg a D-alakú kormánykereket és csodálja meg a trendi színekkel ellátott díszítéseket.

Helyezze magát kényelembe a tágas utastérben, és élvezze az innovatív vezetési élményt a fejlett technológiáknak köszönhetően. Itt minden a vezetőről szól. Az érintőkijelző és a gombok könnyen elérhetők, a jól átgondolt belső pedig lehetővé teszi, hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson.

Tágas utastér

A Kia Stonic kívül vagány, belül tágas. Rengeteg hely van benne a sok barát számára. Vásárolna? Semmi baj. Hajtsa le a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssort, és pakoljon be bármit.

Személyre szabás

Legyen merész! Formálja a saját ízlésére az új Kia Stonic-ot a húszféle kétszínű fényezés egyikével. Válasszon egyet a hatféle belső színcsomag közül, például bronz, narancs, zöld vagy szürke. Melyik illik leginkább az Ön személyiségéhez?

DINAMIKUS VEZETÉS

Dinamikus utazás

Az új Kia Stonic agilis, érzékeny kormányával pontosan és gyorsan manőverezhet. Élvezze a merev karosszéria előnyeit minden alkalommal.

 

Indítsa be a motort!

"A különleges, városi crossover 120 lóerős 1.0 T-GDI motorjával és 7 sebességes, duplakuplungos váltójával1 csal mosolyt az arcára. Üljön be, kösse be magát és gyorsítson fel az élvezetes vezetés legújabb szintjére.

Okosan összekötve

Az új Kia Stonicban elérhető az Android Auto™ és az Apple CarPlay™. Legyen kapcsolatban a világgal és hallgassa kedvenceit miközben mindig az útra figyel.1

Kia Online szolgáltatások

Maradjon naprakész a Kia Online szolgáltatásokkal a TomTom Élő Szolgáltatások3 jóvoltából. A vezetőülésben ülve is könnyedén szerezhet információt a sebességmérő kamerákról, időjárásról, forgalmi helyzetről a 7 colos kijelzőn keresztül.4,5

 

Technika karnyújtásnyira

Szereti a technológiát? A Kia Stonic is, melyet 7 colos lebegő érintőképernyővel szereltünk, amiben a rádiótól a 7 év ingyenes térképfrissítést6 tartalmazó navigációig mindent megtalál. A hátsó ülésen utazók számára USB csatlakozási lehetőség érhető el, ha tölteniük kellene készülékeiket.

Autonóm Vészfékrendszer (AEB)

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEB) segít elkerülni egy esetleges balesetet úgy, hogy jelez és automatikusan fékez, ha szükséges.7 A lökhárítón elhelyezett radar és a szélvédőben elhelyezett kamera figyelik a felbukkanó veszélyeket, mint más autók vagy gyalogosok.

Sávtartó Asszisztens (LKA)

Fáradtan vezetni nagyon veszélyes Önre és a közlekedés többi résztvevőjére is. A Sávtartó Asszisztens (LKA) folyamatosan a sávban tartja az autót, és audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt, ha elhagyná a sávot.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Miközben távolsági fényszórót használ, a Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) észleli a közeledő autókat és automatikusan csökkenti a fényerőt. Így Ön nem vakítja el a szembe érkezőket, anélkül, hogy gondolna egyáltalán erre.

Holttérfigyelő Rendszer (BSD)

Azok a területek, amiket Ön nem lát, potenciális veszélyforrások. A Holttéri Ütközésveszélyre Figyelmeztetés (BCW) Mögöttes Keresztirányú Ütközésveszélyre Figyelmeztetéssel (RCCW) figyelmezteti Önt, ha más jármű kerülne a holtterébe, így mindig biztonságban marad.

Éberség felügyeleti rendszer (DAA)

Az Éberség felügyeleti rendszer (DAA) figyelmezteti Önt, ha úgy észleli, hogy fáradt.

JOGI NYILATKOZAT

(1) A motorok megfelelnek a legfrissebb Euro 6d-TEMP szabványnak.
 
(2) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Stonic tartalmazza az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t, valamint az iPhone 5 vagy újabb modellekkel használható Apple CarPlay™ -t. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. névjegye, az Android Auto™ pedig a Google Inc. névjegye.
 
(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(4) Kia Online szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatásoktól
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(5) A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
 
(6) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínálunk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.
 
(7) DRIVE WiSE technológiák
A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(8) Ráfutásos Ütközéselkerülő Támogatás
Az Autonóm vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az Ütközésre figyelmeztető rendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(9) 7 év garancia
Maximum 150.000 km gyártói garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). A feltételekben eltérések lehetnek például a fényezésre vagy felszereltségre vonatkozóan a helyi szabályoknak megfelelően.

Ajánlatok & akciók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 84 LE 120 LE
Teljesítmény (kw) 62 kW 88 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.2 l/100km 5.5 l/100km
CO2-kibocsátás 109 (g/km) 125 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
Kia Stonic műszaki adatok (PDF)
A Kia Stonic prospektusának letöltése (PDF)
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Kia technikai bemutató videók
Hogyan működik?