Mercedes-Benz A-osztály

Rád hangolva.

A forma nem a funkciót, hanem az érzést követi.

Megtörténik, hogy ránéz valamire, és már tudja is, hogy illik Önhöz. Íme: Az új A-osztály. Fellépése sportos,kisugárzása avantgárd. Hosszan elnyúló vonalai határozottan letisztultak. Karosszériája tökéletes arányú. MULTIBEAM LED fényszórói is könnyed eleganciát sugároznak ki magukból. Van stílusa!

Újautó ajánlatok

Akciós modell
7 990 000 Ft-tól
Lízingajánlat
75 000 Ft-tól
Induló ár
8 010 120 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

67 készletről elérhető jármű

34
Új autó
33
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,1 - 6,5 l/100km
CO²-kibocsátás 108 - 151 (g/km)
Teljesítmény 80 - 165 kW (109 - 224 LE)

Tudnivalók a Mercedes-Benz új A-osztályról

Az új A-osztály összes vonala egy irányt követ: az érzéki tisztaságot középpontba állító designfilozófiánkat. Felületei még letisztultabbak, részletei még határozottabbak. Igazán remekül néz ki!

Itt egyszerűen minden összepasszol. Külső képe, karaktere és fellépése rögtön szimpatikussá teszi az új A-osztályt. Az új kialakítású farrész szélesnek, sportosnak és markánsnak hat. Az elegáns, két részből álló hátsó lámpáknak sem kell harcolniuk a figyelemért, hiszen pontos működésükkel és megjelenésükkel mindenképpen magukra vonják az érdeklődést. Ráadásul nemcsak optikailag szélesítik a gépkocsi hátsó részét, hanem az elhelyezésük miatt jól érzékelhetően könnyebb lett a rakodás. 

Az új A-osztály belső tere szinte körbeöleli az utasokat. A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok egybefüggő, megszakítások nélküli környezetet alkotnak, és így kellemes wrap-around hatás jön létre. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó közvetett megvilágítás.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy itt egy pillantás többet mond, mint ezer szó. Az új A-osztály belső felszereltsége teljesen újszerű képet mutat, és kijelzéseivel Ön is újfajta megjelenítést élvezhet. Mégpedig nem egy, hanem két nagy felbontású kijelzőn, amelyek mérete szériakivitelben 7 col, de ha kívánja, akár 10,25 colos extra méretben is rendelhetők. Bármelyik változatról is legyen szó, úgy tűnik majd Önnek, hogy a képernyők szinte lebegnek autója belső terében. Kezelésük is könnyedén fog menni a kormánykerék, az érintőpad vagy az érintőképernyő segítségével. Ez utóbbi egy további újdonság, és szintén megér egy pillantást.

 

Ajánlatok & akciók


Lízingajánlat