Mercedes Benz A-osztály

Korlátlan sportosság minőséggel ötvözve

A Mercedes Benz A-osztály ötvözi az autóipari luxust a progresszív formatervezéssel. Már az első pillantásra egyértelmű, hogy az új A-osztály friss dinamizmust jelent. A sportos arányok és a legapróbb részletekig kidolgozott, szeretetteljes formaelemek teszik a járművet előkelő mindennapi társsá.

A Mercedes Benz kompakt limuzinját az MBUX infotainment rendszer legújabb generációjával szerelték fel. Az intelligens szoftver intuitív módon kezelhető a vezető és a központi kijelzőkön keresztül. A különböző felszereltségi csomagok Progressive, AMG Line és Night Package még több egyéniséget kínálnak. Ezek funkcionális és esztétikai speciális felszerelési elemeket foglalnak magukban, amelyeket gyakran együtt vásárolnak meg.


Látogasson el telephelyeinkre, nézze át a készletünket és válogasson korábbi modelljeink közül!


A Mercedes Benz A-osztály minden fontos eleme egy pillantásra

  • 48 voltos fedélzeti elektromos rendszer és szíjhajtású indítómotorgenerátor (RSG)

  • MBUX legújabb generációja

  • THERMATIC automatikus klímaberendezés

  • Panoráma napfénytető

  • Tolatókamera

  • Multifunkciós sportkormánykerék érintésvezérléssel

  • Halogén fényszórók alapfelszereltségként

  • Motorháztető powerdome-mal

  • 3 beltéri kivitel (alapfelszereltség, progresszív, AMG Line)

  • Különböző fényezések (Uni/Metallic-tól a MANUFAKTUR-ig)

Érzéki vonalvezetés: a kompakt külső

© Mercedes-Benz Group AG

Jellegzetes sziluett

A kompakt limuzin profilja az izmos arányok és a visszafogott vonalak egyensúlyát tükrözi. Ez az egyensúly adja az új A-osztály progresszív jellegét. A hosszú tengelytáv és a kompakt üvegház már kívülről is dinamikus vezetési élményt sugall.
A jármű elejének formatervét a legapróbb részletekig finomították, hogy az A-osztály sportos, progresszív arcot kapjon. A hegyes cápaorr és az előre lejtő motorháztető határozza meg a modern formatervet. Két powerdome és lapos fényszórók teszik teljessé a megjelenést. Ezenkívül a hűtőrácsot Mercedes Benz csillagminta díszíti.

Fényszórók

© Mercedes-Benz Group AG
Opcionálisan a halogén fényszórók LED-es fényszórók vagy adaptív MULTIBEAM LED-es fényszórók választhatók.

Vonzó hátsó rész

© Mercedes-Benz Group AG
Az A-osztály érzéki vonalvezetése kompakt hátsó részen végződik, amely alapfelszereltségként kidolgozott LED-es hátsó lámpákkal és új hátsó diffúzorral rendelkezik.

Progresszív kerekek különböző kivitelben

© Mercedes-Benz Group AG
A külső sportos jelleget tovább hangsúlyozza, hogy a kompakt limuzin kívülről süllyesztett könnyűfém keréktárcsákon gördül. A járművezetők 17 és 19 colos kerekek és négy különböző felni-kialakítás közül választhatnak.

Vezetőbarát belső tér

© Mercedes-Benz Group AG

Intuitív kormányzás és működtetés

© Mercedes-Benz Group AG
Az új A-osztályban a Mercedes Benz legújabb generációs kormánykerekei találhatók. A sportos, 3 küllős kormánykerék nappabőrből készült, és érintésérzékeny kezelőpanelekkel rendelkezik. Ezek megkönnyítik az MBUX rendszer intuitív használatát.

Kényelmes belső tér

© Mercedes-Benz Group AG
A belső tér alapvetően a vezető egyéni kívánságaihoz igazítható. A felszereltségi csomagtól függően elegáns szövetszínek és különböző anyagok adnak modern külsőt a belső térnek. Már az alapmodell is komfortülésekkel van felszerelve, amelyek középső része újrahasznosított műanyagból készült. A háromdimenziósan dombornyomott ARTICO-kárpitozás teszi teljessé az A-osztály sportos karakterét.

Burmester Első osztályú hangzás

© Mercedes-Benz Group AG
Az új Mercedes Benz A-osztályhoz opcionálisan Burmester® surround hangrendszer is rendelhető. A nagy teljesítményű hangszórók első osztályú hangzást biztosítanak, és az első és hátsó üléseken egymástól függetlenül optimalizálhatók.

Nagyobb kényelem minden utazás során

Legyen szó rövid vagy hosszú távú utakról, a vezető és az utasok már a beszállás pillanatától kezdve jól érzik magukat az A-osztályban. Erről az új, háromdimenziós dombornyomású ARTICO bőrutánzatú üléshuzattal ellátott komfortülések gondoskodnak. Az ülések középső részeinél is újrahasznosított anyagokat használnak. Kérésre ujjlenyomat-érzékelőt is be lehet építeni a járművezető engedélyezéséhez.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 109 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 80 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.1 l/100km 6.5 l/100km
CO2-kibocsátás 108 (g/km) 151 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése (PDF)
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek