Mercedes-Benz A-osztály

Rád hangolva.

A forma nem a funkciót, hanem az érzést követi.

Megtörténik, hogy ránéz valamire, és már tudja is, hogy illik Önhöz. Íme: Az új A-osztály. Fellépése sportos,kisugárzása avantgárd. Hosszan elnyúló vonalai határozottan letisztultak. Karosszériája tökéletes arányú. MULTIBEAM LED fényszórói is könnyed eleganciát sugároznak ki magukból. Van stílusa!

Tudnivalók a Mercedes-Benz új A-osztályról

Az új A-osztály összes vonala egy irányt követ: az érzéki tisztaságot középpontba állító designfilozófiánkat. Felületei még letisztultabbak, részletei még határozottabbak. Igazán remekül néz ki!

Itt egyszerűen minden összepasszol. Külső képe, karaktere és fellépése rögtön szimpatikussá teszi az új A-osztályt. Az új kialakítású farrész szélesnek, sportosnak és markánsnak hat. Az elegáns, két részből álló hátsó lámpáknak sem kell harcolniuk a figyelemért, hiszen pontos működésükkel és megjelenésükkel mindenképpen magukra vonják az érdeklődést. Ráadásul nemcsak optikailag szélesítik a gépkocsi hátsó részét, hanem az elhelyezésük miatt jól érzékelhetően könnyebb lett a rakodás. 

Az új A-osztály belső tere szinte körbeöleli az utasokat. A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok egybefüggő, megszakítások nélküli környezetet alkotnak, és így kellemes wrap-around hatás jön létre. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó közvetett megvilágítás.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy itt egy pillantás többet mond, mint ezer szó. Az új A-osztály belső felszereltsége teljesen újszerű képet mutat, és kijelzéseivel Ön is újfajta megjelenítést élvezhet. Mégpedig nem egy, hanem két nagy felbontású kijelzőn, amelyek mérete szériakivitelben 7 col, de ha kívánja, akár 10,25 colos extra méretben is rendelhetők. Bármelyik változatról is legyen szó, úgy tűnik majd Önnek, hogy a képernyők szinte lebegnek autója belső terében. Kezelésük is könnyedén fog menni a kormánykerék, az érintőpad vagy az érintőképernyő segítségével. Ez utóbbi egy további újdonság, és szintén megér egy pillantást.

Az A-osztály kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

A Mercedes-Benz A-osztály biztonsági rendszerei maximális támogatást nyújtanak Önnek az ismeretlen útszakaszokon, az éjszakai vezetések alkalmával, valamint a stresszes helyzetekben – az autóban egy átfogó, intelligens védelmi rendszer igyekszik kivédeni a bajt. A Mercedes-Benz Intelligent Drive gondoskodik arról, hogy Ön úti célját mindig kipihenten, de mindenekelőtt biztonságosan érje el:

  • MBUX multimédiás rendszer Augmented Reality navigáció-funkcióval
  • Nyitható panoráma napfénytető
  • Vonóhorog-előkészítés
  • Ülésfűtés/-klimatizálás
  • Álló helyzeti fűtés
  • Merevlemezes navigációs rendszer Live Traffic Information funkcióval
  • PRE-SAFE utas védelmi rendszer
  • Közlekedési táblafelismerő asszisztens
  • DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó asszisztens
  • PARKTRONIC parkolóasszisztens

Az A-osztály letisztult, lényegretörő külső formaterve

Dizájnfilozófia

Még letisztultabb és még határozottabb – az új A-osztály karosszériájának felületei a Mercedes-Benz legfrissebb, „érzéki tisztaság” formatervezési filozófiáját követik.

Méretek

A karosszéria méreteinek tekintetében is feljebb lépett a kompakt Mercedes-Benz A-osztály, ami a csomagtérnek is javára vált.

Shark Nose cápaorr-kialakítás MULTIBEAM-LED fényszórókkal

Az úgynevezett Shark Nose cápaorr-kialakítás révén az A-osztály megjelenése dinamikus és abszolút egyedi. A meredek hűtőrács és az alacsonyan fekvő, elnyújtott motorháztető által meghatározott összképet az opcionális, filigrán MULTIBEAM-LED fényszórók koronázzák meg, amelyeknek köszönhetően az új A-osztály optikailag még laposabb hatást kelt, a vezetés szerelmeseinek szívét fokozottan meghódítva.

Az A-osztály belső tere:
egy újszerű térérzet

Az új belső tér

Multikontúr ülések, szélesvásznú Wide-Screen kijelző-elrendezés, valamint a vezetőt és az utasokat körülölelő kialakítás – az új A-osztály belső terét semmi mással nem lehet összehasonlítani.

Nagyfelbontású képernyők

A két nagyfelbontású képernyőről egy pillanat alatt minden fontos információt leolvashat: egyebek mellett a sebességet, a navigációs utasításokat, valamint az érvényben lévő sebességkorlátozásokat. A kormánykerék érintés-érzékeny felületeiről történő irányítás révén a kezelhetőség rendkívül egyszerű.

Hangulatvilágítás

Igazi különlegességnek számít az átfogó, indirekt hangulatvilágítás. Az A-osztály új kezelőfelületeit a vezető saját igényeinek megfelelően szabhatja személyre – a középpontban az ember áll.

Minőségi anyaghasználat

Amint helyet foglal valaki a vezetőülésben, nem lesz kedve azt olyan könnyen elhagyni. A belső tér magas minőségű anyagai, valamint a modern, avantgárd kialakítás egyedülálló hangulatot teremt – az összképet olyan finomságok tehetik teljessé, mint például a masszázsfunkcióval is rendelkező első ülések, a speciális díszítőbetétek vagy a hangulatvilágítás. A széles középkonzol, az ajtóborítások, valamint a műszerfal harmonikus egysége kellemesen körbeöleli az utasokat.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 109 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 80 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.1 l/100km 6.5 l/100km
CO2-kibocsátás 108 (g/km) 151 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése (PDF)
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek