Mercedes Benz C-osztály limuzin

A kényelem ennyire inspiráló is lehet

Még digitálisabb. Még hatékonyabb. Még kényelmesebb. Az új Mercedes Benz C-osztály limuzin a jövő reményét szimbolizálja és a globális változások közepette egy jövőbiztos komfortzónát teremt - még pedig minden dimenzióban. A számos kiegészítő mellett a C-osztály limuzin technikai finomításokra is támaszkodik.

Modelljeink már új motorváltozatokkal is elérhetőek, részletes információkért, kérjük forduljanak értékesítő kollégáinkhoz!

A C-osztály limuzin újdonságai röviden

 • 9,5 colos központi kijelző (opcionálisan 11,9 colos)
 • 3 kivitelben: Basis, Avantgarde és AMG Line
 • Nagy teljesítményű LED-fényszóró alapfelszereltségben
 • MBUX infotainment-rendszer legújabb generációja
 • Dízelmeghajtás indítómotorgenerátorral
 • 9G-TRONIC automata váltó most már az alapfelszereltség része
 • DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens
 • Aktív kormányzásasszisztens
 • Közlekedési tábla asszisztens
 • PRE-SAFE® védelmi koncepció frontális és hátsó ütközések esetén
 • PRE-SAFE® Impuls Oldalfal (elérhetőség felszereléstől függően)

A külső: érzékien tiszta és sportosan szép

A márkaspecifikus hűtőrács

Elől a márka jól ismert központi csillaggal ellátott hűtőrácsát találjuk. A rács jellege kivitelenként más és más: Avantgarde kivitel esetén az alapmodell egyszerű lamellái a lamellák közötti díszítőelemekkel egészülnek ki, valamint a hűtőrács és az első lökhárító körül pedig króm keretekkel. Az AMG Line kivitel gyémántmintás hűtőráccsal nyújt még izgalmasabb látványt.

Nagy teljesítményű LED-fényszóró alapfelszereltségként

A C-osztály limuzin alapfelszereltségként nagy teljesítményű LED-fényszórókkal rendelkezik. Az S-osztályból ismert DIGITAL LIGHT külön felszerelhető.

Modern kerék design

A széles nyomtáv és a modern kialakítású, 17-19 colos kerekek kihangsúlyozzák a C-osztály limuzin sportos megjelenését.

Limuzinokra jellemző hátsó rész

A jármű hátulját a Mercedes Benz limuzinokra jellemzően tervezték. Kiváló minőségű, kétrészes hátsó lámpák biztosítják az összetéveszthetetlen nappali és éjszakai kialakítást. A lökhárítóban a választható és a felszereléstől függő díszítőelemek elegánsan lekerekítik a jármű hátsó részét.
A fényezés színpalettája kiegészül a spektrális kék, a hightech ezüst és az opalit fehér színekkel.

Egyedülálló oldalsó fényjáték

A gondosan megmunkált felületek a limuzin oldalán egyedülálló fényjátékot eredményeznek. A vonalakat azonban a tervezők minimálisra csökkentették. A hangsúly egyértelműen a vállvonalon, más néven kifutó vonalon van.

Sportos újdonságok a C-osztály limuzin belsejében

Nagy felbontású LCD kijelző

A nagy felbontású LCD kijelző, amelynek képernyőátlója 10,25 colos (opcionálisan 12,3 colos), szabadon áll a vezetőtérben - és olyan, mintha a szárnyprofil és a díszített felület előtt lebegne. Ezáltal a vezető kijelzője a klasszikus lekerekített eszközökkel kiemelkedik a hagyományos pilótafülkék közül.

Kiegyenesített szellőzőnyílások

Az újonnan tervezett szárnyprofilt kiegyenesített körfúvókák díszítik, amelyek a repülőgép hajtóműveire emlékeztetnek.

Kiváló minőségű középkonzol

A középkonzolt egy minőségi króm kapocs osztja két részre: A kartámasz konzolja hátul puhán párnázott. Az elülső rész fényesen mélyfekete - a látszólag lebegő központi kijelző átmenet nélkül emelkedik ki ebből a háromdimenziós felületből.

Nagy központi kijelző

A 9,5 colos központi kijelző (opcionálisan 11,9 colos) szintén ráerősít a digitalizációra. A jármű összes funkciója a kiváló minőségű érintőképernyő segítségével vezérelhető. Az álló formátum jelentős előnyöket kínál, különösen a navigáció szempontjából.

Egyedi modellek

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4686 mm 4772 mm
Magasság 1401 mm 1467 mm
Szélesség 2016 mm 2020 mm
Hasznos terhelésnek 340 kg 590 kg
Ajtók 2 5
Ülések száma 4 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek