Mercedes-Benz C-osztály Limuzin

Több jó megoldás létezik. Legjobb csak egy.

Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással, amely olyan intelligensen és finoman működik, hogy egészen új vezetési élményt nyújt. Meghajtásárólerőteljes és még hatékonyabb motorok gondoskodnak. Agilis és támadó kedvű, a legtisztább menetkultúrával. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Utastér - válogatottan igényes

Az erős benyomás, amit az új C-osztály limuzin kívülről közvetít, az utastérben megerősítést nyer. Az igényes kidolgozás és anyagok, a kifinomult-sportos formanyelv, az ízléses színvilág és az intelligens részletek megteremtik a nyugodt magabiztosság atmoszféráját.

Az igényes anyagok az ajtóburkolatokon és a műszerfalon minőségi élménnyé teszik a belső teret. Az új kialakítású középkonzol tiszta formákkal, értékes megjelenéssel és a lényegre koncentrálva okoz örömöt. A sokoldalú utastéri világítás-koncepció különleges hangulatot és kellemes közérzetet nyújt.

A lelkesedés nem ismer határokat

A C-osztály designja mindig is esztétikai kapcsolatban állt nagy limuzinjainkkal. Így van ez ma is. Az új C-osztály limuzin az aktuális Mercedes-Benz stílus határozott kifejezője, ahogy az már az S-osztályban is megjelent.

Az új C-osztály limuzin érezhetően megnőtt, organikus formanyelve jelentősen megkülönbözteti elődjétől. A vonalak, élek, konvex és konkáv felületek változatos játéka az egész gépkocsin élénk erőteret alkot.

A kivitelváltozattól függően kialakított orr – beleértve a klasszikus 3D-s hűtőborítást vagy a sportos központi csillagot – a nagy légbeömlőkkel és éles fényszóró-kontúrokkal éjjel-nappal öntudatos, a márkára jellemző arculatot ad az új C-osztály limuzinnak. 

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

A C-osztály limuzin kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Head-up-Display vetített kijelző
  • Ülésfűtés/-klimatizálás és álló helyzeti fűtés
  • DYNAMIC SELECT üzemmód-választó kapcsoló különböző menetprogramokkal
  • ENERGIZING komfortvezérlés
  • DYNAMIC BODY CONTROL – fokozatmentes lengéscsillapítás-szabályozás
  • ADAPTIVE BRAKE emelkedőn való elindulást segítő funkcióval
  • DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó asszisztens
  • PARKTRONIC aktív parkoló-asszisztens
  • SD-kártyás navigációs rendszer Live Traffic Information funkcióval

A C-osztály limuzin külső formaterve: dinamikusabb és progresszívebb, mint valaha

Az új C-osztály limuzin formaterve a dinamizmus és a modern elegancia megtestesítője. Az átdolgozott lökhárítók, valamint az opcionális MULTIBEAM LED fényszórók már álló helyzetben is dinamikával ruházzák fel az autót.

A különleges hátsó traktus

A modell farrésze is egy valóságos formatervezői remekmű: a filigrán hátsó lámpák kihangsúlyozzák a Mercedes-Benz C-osztály szélességét és erőteljes lezárást kölcsönöznek az autónak.

Krómdíszítések koronázzák meg a formatervet

A felszereltségi szint függvényében nemes krómelemek koronázzák meg a formatervet. Tapasztalja meg Ön is a Mercedes-Benz legfrissebb, „érzéki tisztaság” formanyelvét és a C-osztály limuzin dinamikáját!

a Mercedes-Benz C-osztály szélességét és erőteljes lezárást kölcsönöznek az autónak.

Teljesen digitális műszercsoport

Az új C-osztály limuzin: olyan könnyű kezelni, mint egy okostelefont. A teljesen digitális műszercsoport új formában jeleníti meg a gépjármű-adatokat. Válassza ki a kedvencét a három rendelkezésre álló, részletesen megtervezett megjelenítési stílusból és tapasztalja meg a teljesen személyre szabott vezetési élményt. Egy 10,25 col képátlójú, nagyfelbontású képernyő, a kormánykerék küllőin elhelyezett érintésérzékeny gombok, valamint a LINGUATRONIC beszédvezérlés maximális kezelési komfortot garantál.

A belső tér: a komfort és a modern luxus elegye

Elsőrangú üléskomfort A megszokott Mercedes-Benz minőséget képviselő, rendkívül kényelmes ülések jelentős mértékben hozzájárulnak a kivételesen jó közérzethez. Élje át a luxuskategória varázsát az új C-osztály limuzinban!
Az ENERGIZING komfort-irányítás teszi tökéletessé a vezetési élményt. Nem kevesebb, mint 64 belső hangulatfény közül válogathat, amelyek alapvetően meghatározzák a belső tér hangulatát, a színekhez pedig egyedi hangélmények és illatok társulnak – lazítson egy jót, vagy nyűgözze le utasait gombnyomásra!

Műszaki adatok

-tól -ig
model.detail.top-speed 207 model.detail.km/h 250 model.detail.km/h
Teljesítmény (LE) 122 LE 333 LE
Teljesítmény (kw) 90 kW 245 kW
Lökettérfogat 1497 global.ccm 2996 global.ccm
car.detail.car-details.torque 250 global.nm 500 global.nm
Hossz 4686 mm 4686 mm
Magasság 1409 mm 1542 mm
Szélesség 2016 mm 2020 mm
Megengedett összgördülő súly 465 kg 580 kg
Ajtók 2 4
Ülések száma 4 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.3 l/100km 8.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.1 l/100km 11.5 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 3.6 l/100km 7 l/100km
CO2-kibocsátás 114 (g/km) 193 (g/km)
Energia osztály A D


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Ajánlatok & akciók


Egyedi modellek