Mercedes Benz C-osztály T-modell

A digitális és sportos jövő hajnala

Digitális. Inspiráló. Kényelmes. Az új Mercedes-Benz C-osztály T-modell a digitális korszak hajnalát és egyben a jövőbiztos komfortzónát testesíti meg.

A C-osztályú T-modell legfontosabb jellemzői egy pillantásra

 • 9,5 colos központi kijelző (opcionálisan 11,9 colos)

 • 3 kivitelben: Basis, Avantgarde és AMG Line

 • nagy teljesítményű LED-fényszóró alapfelszereltségben

 • MBUX infotainment-rendszer legújabb generációja

 • dízelmeghajtás indítómotorgenerátorral

 • 9G-TRONIC automata váltó most már az alapfelszereltség része

 • DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens

 • aktív kormányzásasszisztens

 • közlekedési tábla asszisztens

 • PRE-SAFE® védelmi koncepció frontális és hátsó ütközések esetén 

 • PRE-SAFE® Impuls Oldalfal (elérhetőség felszereléstől függően)

 • opcionális vontatmány asszisztens

Érzéki tisztaság és sportos szépségég!

A márkára jellemző elülső rész

A C-osztály T-modelljének elülső részét a márkára jellemző középső csillag díszíti. A hűtőrács kialakítása a kiviteltől függően eltérő. Az alapmodell középső csillagot tartalmaz lamellákkal. Az Avantgarde kivitelben a lamellák díszítőelemei, valamint a hűtőrács és a kötény körüli krómkeret teszi teljessé a megjelenést. Az AMG Line a megszokott módon csillog a krómozott, csillag alakú gyémánt hűtőrácsnak köszönhetően.

Nagy teljesítményű LED-fényszóró

A C-osztály T-modellje alapfelszereltségként nagy teljesítményű LED-es fényszórókkal van felszerelve. Opcionálisan az S-osztályból ismert DIGITAL LIGHT biztosítja a lehető legjobb láthatóságot.

Egyedülálló oldalsó fényjáték

A gondosan megmunkált felületek a jármű oldalán egyedülálló fényjátékot eredményeznek. A vonalakat azonban minimálisra csökkentették. A hangsúly egyértelműen a vállvonalon, más néven kifutó vonalon van. A C-osztály kombi sportos megjelenését a ferde hátsó ablakkal kombinált progresszív tolótető is hangsúlyozza – méghozzá mindenféle funkcionális korlátozás nélkül.

Sportos hátsó rész

Kiváló minőségű, kétrészes hátsó lámpák biztosítják az összetéveszthetetlen nappali és éjszakai kialakítást. A lökhárítóban a választható és a felszereléstől függő díszítőelemek elegánsan lekerekítik a C-osztály T-modelljének hátsó részét.

Süllyesztett kerekek modern kivitelben

A széles nyomtáv és a modern kialakítású, 17-19 colos kerekek kihangsúlyozzák a C-osztály T-modelljének sportos megjelenését.
A modellfrissítés részeként három új szín egészíti ki a C-osztály T-modell fényezésének palettáját: spektrális kék, high-tech ezüst és opalit fehér.

Sportos és digitális tércsoda: a C-osztály T-modell

Modern ajtókárpit

A műszerfalat modern, nagyon leegyszerűsített ajtókárpitok veszik körül. A fémből készült csúcstechnológiás elem tartalmazza az ablakemelők kapcsolóit, és fogantyúként, illetve húzófogantyúként is használható. Különlegesség: a lebegő vezérlősziget, amelybe az ajtónyitó és az ülésfunkciók működtetése van integrálva.

Szabadon álló vezetői kijelző

A nagy felbontású LCD kijelző, amelynek képernyőátlója 10,25 colos (opcionálisan 12,3 colos), szabadon áll a vezetőtérben - és olyan, mintha a szárnyprofil és a díszített felület előtt lebegne. Ezáltal a vezető kijelzője a klasszikus lekerekített eszközökkel kiemelkedik a hagyományos pilótafülkék közül.

Újonnan tervezett szárnyprofil szellőzőnyílásokkal

Az újonnan tervezett szárnyprofilt a repülőgép-hajtómű stílusában lapított, kerek szellőzőnyílások díszítik.

Nagy központi kijelző kiváló minőségű érintőképernyővel

Átfogó digitalizáció – a 9,5 hüvelykes (opcionálisan 11,9 hüvelykes) központi kijelzőn keresztül. A kiváló minőségű érintőképernyőn keresztül a jármű minden funkciója vezérelhető. Elsősorban a portré formátumnak egyértelmű előnyei vannak a navigáció szempontjából.

Egyedi modellek

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4686 mm 4772 mm
Magasság 1401 mm 1467 mm
Szélesség 2016 mm 2020 mm
Hasznos terhelésnek 340 kg 590 kg
Ajtók 2 5
Ülések száma 4 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek