Mercedes-Benz C-osztály T-modell

Design – Sportos. Elegáns. Esztétikus.

Elegáns és határozott.

A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik. Egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el. Egy térben, amely még inkább szabadjára engedi kívánságait. Szálljon be és tudjon meg róla még többet: az új C-osztály T-modellről, a nagyvonalúság új formájáról.

Az új C-osztály T-modell érezhetően megnőtt, az organikus formanyelv egyértelműen megkülönbözteti elődjétől. A vonalak és élek, konvex és konkáv felületek változatos játéka az egész gépkocsiban élénk erőteret kelt.

Az új C-osztály T-modell érezhetően megnőtt, az organikus formanyelv egyértelműen megkülönbözteti elődjétől. A vonalak és élek, konvex és konkáv felületek változatos játéka az egész gépkocsiban élénk erőteret kelt.

A kivitelváltozattól függően kialakított orr – beleértve a klasszikus 3D vagy a sportos, központi csillaggal ellátott hűtőrácsot – a nagy légbeömlőkkel és éles fényszóró-kontúrokkal éjjel-nappal öntudatos, a márkára jellemző arculatot kölcsönöz az új C-osztály T-modellnek.

Az erőteljes benyomás, amelyet az új C-osztály T-modell kívülről közvetít, az utastérben megerősítést nyer. Igényes kidolgozás és anyagok, kifinomultan sportos formanyelv, ízléses színválasztás és intelligens részletek hozzák létre a nyugodt magabiztosság légkörét.

A C-osztály T-modell kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

 • Head-up-Display vetített kijelző
 • Ülésfűtés/-klimatizálás és álló helyzeti fűtés
 • DYNAMIC SELECT üzemmód-választó kapcsoló különböző menetprogramokkal
 • ENERGIZING komfortvezérlés
 • DYNAMIC BODY CONTROL – fokozatmentes lengéscsillapítás-szabályozás
 • ADAPTIVE BRAKE, emelkedőn való elindulást segítő funkcióval
 • DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó asszisztens
 • Aktív fékasszisztens
 • PARKTRONIC aktív parkoló-asszisztens
 • PRE-SAFE® utasvédelmi rendszer
 • SD-kártyás navigációs rendszer Live Traffic Information funkcióval

Az új C-osztály T-modell külső formaterve: sportosan elegáns

A külső megjelenés

Modern, dinamikus és elegáns: az új Mercedes-Benz C-osztály T-modell időtlen megjelenése mindenkinek megragad az emlékezetében. Az autó sziluettje már álló helyzetben is dinamizmust sugall.

Sportos vonalvezetés

Az átdolgozott lökhárítók, a dinamikus tetőív, valamint a letisztult, erőtől duzzadó orr-rész különösen sportos formatervvel ruházza fel a Mercedes-Benz C-osztály T-modellt.
Az opcionális LED High Performance fényszórók vagy az ULTRA RANGE távolsági fény funkcióval is felruházott MULTIBEAM LED fényszórók minden körülmények között, éjszaka és rossz időjárás esetén is kiváló megvilágításról gondoskodnak.

Helymaximalizálás

Az új C-osztály T-modellben nem csak az utasok élvezhetik a kiváló helykínálatot: a nagyobb rakományokat, illetve tárgyakat is kényelmesen elhelyezhetjük. A poggyásztér lehajtott hátsó üléstámlákkal eléri az 1.510 literes térfogatot – ideális akár egy családi nyaraláshoz, akár különféle sporteszközök szállításához. Az opcionális EASY-PACK elektromos csomagtérajtó teszi fel az i-re a pontot a kényelem tekintetében.

A belső tér: minden bizonnyal a komfort és a csúcstechnika legjobb kombinációja

Sportos és kényelmes…

… Így jellemezhető az új Mercedes-Benz C-osztály T-modell belső tere. Aprólékosan kidolgozott, lágy formák, elegáns díszítőbetétek és minőségi anyagok definiálják újra a luxust.

Az ülések

A számos szín- és anyagváltozatban elérhető, kényelmes ülések a luxuskategória kényelmét.

Intuitív kezelhetőség

Az új C-osztályt épp olyan egyszerű kezelni, mint egy okostelefont. Egyebek mellett a következő funkciók, illetve megoldások könnyítik meg az irányítást: teljesen digitális műszercsoport, 10,25 col képátlójú, magas felbontású központi képernyő, érintés-érzékeny gombok a kormánykeréken és LINGUATRONIC beszédvezérlés.
Mindezeken felül gombnyomásra még tovább fokozható a vezető és az utasok közérzete, az opcionális ENERGIZING komfortvezérlés funkció ugyanis a belső fényeket, a hangokat és az illatokat kifejezetten az Ön ízlésének megfelelően hangolja össze. Az akár 64 színű hangulatvilágítás már önmagában gondoskodik a kiváló hangulatról.

Műszaki adatok

-tól -ig
model.detail.top-speed 201 model.detail.km/h 250 model.detail.km/h
Teljesítmény (LE) 122 LE 333 LE
Teljesítmény (kw) 90 kW 245 kW
Lökettérfogat 1497 global.ccm 2996 global.ccm
car.detail.car-details.torque 250 global.nm 500 global.nm
Hossz 4702 mm 4702 mm
Magasság 1457 mm 1467 mm
Szélesség 2020 mm 2020 mm
Megengedett összgördülő súly 525 kg 590 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.4 l/100km 8.3 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.2 l/100km 11.3 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 3.7 l/100km 6.9 l/100km
CO2-kibocsátás 117 (g/km) 189 (g/km)
Energia osztály A D


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek