Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Az Ön saját szabályai szerint.

Mit is jelent tulajdonképpen egy Shooting Brake?

Egyedülálló jelenség: sportos és praktikus egyszerre, ugyanakkor intelligens, és van stílusa is. Egyszerűen nincs párja.

Csábító.

Az új CLA Shooting Brake tökéletes arányai megmutatkoznak az előredőlő gyémántmintázatú hűtőrácstól kezdve a keret nélküli ajtókon és az izmos vállrészeken keresztül egészen a markáns farrészig. Az új CLA Shooting Brake belső kialakításában a technológiai tudás és a sportos stílus találkozik. A legmodernebb kijelző- és kezelőelemek a legkisebb részletig bizonyítják ezt a jellemvonását. Itt azt teheti, ami szeretne, és az lehet, ami valójában.

Éppolyan sportos a vezetése, mint ahogy kinéz.

Minden útból kihozza a legjobbat. Egy gombot megnyomva dönthet gépkocsija beállításáról, és akár még a lengéscsillapítókat is szabályozhatja. Ezt az élményszerű kezelést az opcionális AMG Performance modellek a maximumig fokozzák.

Annyi design, amennyit szeretne.

Annyi hely, amennyire szüksége van. Hosszban és szélességben is megnőtt: itt az új CLA Shooting Brake. Az új térkoncepció elve világos: több hely, nagyobb kényelem. Üdvözöljük az új CLA Shooting Brake-ben! Az üléseknél nagyobb fejtér és a vállrészen nagyobb kényelem várja, a megnövelt csomagtartó-térfogat kibővíti a szállítási lehetőségeket, az opcióként rendelhető, HANDS-FREE ACCESS funkcióval kiegészített KEYLESS-GO rendszernek köszönhetően pedig szinte nincs is szüksége arra, hogy kézbe vegye járműve kulcsát.

Hey Mercedes.

Elég csupán ez a két szó, és az új CLA Shooting Brake-kel majdnem úgy társaloghat, mint egy jó barátjával. Ez a kommunikáció természetes beszéddel, de szavak nélkül, érintéssel vagy intuitív gesztusokkal is történhet. A felszereltségtől függően az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) a mesterséges intelligencia birtokában felismeri szokásait és kívánságait, például „kitanulja”, mi Önnek a kellemes hőmérséklet, és emlékszik kedvenc zenéire is. Az MBUX bárhova elnavigálja szóbeli utasításokkal is. Az pedig szinte biztos, hogy mindig van a tarsolyában egy-két ajánlani való jó étterem.

Minimális ellenállás

Ellenszél? Jöhet az is.

Az új CLA Shooting Brake páratlan designja nem csak a látványt szolgálja. Formai kialakításának köszönhetően a szélcsatornában is jól teljesít. Kevés támadási felületet hagy a szélnek, így aztán a legjobb cw-értékeket produkálja, ami csökkenti a fogyasztást és a zajszintet, valamint segíti a menetstabilitást.

Adaptív lengéscsillapító rendszerrel ellátott futómű.

Ha kívánja, a csillapítás a futómű-beállítással teljességgel igazodik az Ön vezetési stílusához, valamint az úthoz, és aktívan segítheti a CLA Shooting Brake menetdinamikáját. A tömeg és a zajkibocsátás szempontjából optimalizált komponenseket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban össze tudják kapcsolni a gépkocsi agilisságát a menetbiztonsággal és a komforttal.

A CLA Shooting Brake kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Színes Head-up-Display vetített kijelző
  • Navigáció Augmented Reality funkcióval
  • Innovatív beszédvezérlés, ami a „Hey Mercedes“ parancsszóra aktiválódik és figyelmesen fogadja az utasok kéréseit
  • MBUX multimédiás rendszer
  • HANDSFREE ACCESS kulcsnélküli rendszer és EASY-PACK elektromos csomagtérajtó
  • Ülésfűtés/-szellőztetés
  • DYNAMIC SELECT üzemmód-választó különböző menetprogramokkal
  • DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó rendszer
  • Merevlemezes navigáció

A külső formaterv: elegáns és atletikus

Sportos arányok

A szemet gyönyörködtető CLA Shooring Break már első pillantásra érzelmeket szabadít fel. Erről egyebek mellett az ún. „Powerdome” domborításokkal ellátott, hosszan elnyújtott, alacsonyan húzódó motorháztető, a markáns „Sharknose” cápaorr, továbbá a kompakt „Greenhouse” (üvegház), a kupészerű vonalvezetés, valamint a hátsó sárvédő ívek feletti hangsúlyos vállkialakítás gondoskodik. Ebben a modellben az összetéveszthetetlen sportautó-gének páratlanul vonzó és rendkívül részletgazdag csomagolást kaptak. Az ötajtós CLA Shooting Brake esetében a farrész kialakítása biztosítja a döntő funkcionális előnyt.

Egy sportautó arca

A CLA jellegzetes, sportautós orr-kialakítását a lapos fényszórók, a mélyen végighúzódó lapos motorháztető, valamint a központi csillaggal ellátott gyémánt hűtőrács biztosítja

A belső tér: egyedülálló térérzet

Modern, divatos és minőségi

A négyajtós CLA-hoz hasonlóan az ötajtós CLA Shooting Break belső tere is egyszerre modern, divatos és magas minőségű. Az új generáció utastere az elődnél tágasabb úgy a váll- és fejtér, mint a könyöktér tekintetében.

Avantgárd műszerfal

Akárcsak a CLA Coupé esetében, úgy a CLA Shooting Break kivitelnél is az egyedülálló, avantgárd stílusú műszerfal határozza meg. Az ún. „Widescreen-Display” kijelző rendszer a hagyományos műszercsoport-domborítást nyugdíjazva egy teljesen különálló elemként ül a szárnyprofilt formáló, vízszintesen tagolt műszerfal tetején, ami megszakítás nélkül olvad egybe az első ajtóborításokkal. Az intuitív, természetes kezelhetőség legfrissebb funkciója az MBUX belső tér asszisztens, aminek segítségével egyes funkciókat kézmozdulatokkal lehet vezérelni – a rendszer ráadásul meg tudja különböztetni a vezetőt és az első utast.

Hangulatvilágítás

Az utastér rendkívül kellemes és egyedi atmoszféráját alapvetően meghatározza a 64 színű és 10 színvilágú hangulatvilágítás. A három fényerősség-zónára osztott különböző effektek szintén egyedileg szabhatók személyre. A vezetési élményt az ENERGIZING komfortvezérlés koronázza meg, amely a gépjárműben számos komfortberendezést, mint például a klímaberendezést, az ülésfunkciókat, valamint a fény- és hanghatásokat hangol össze a páratlan utazási élmény érdekében.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 203 km/h 270 km/h
Teljesítmény (LE) 116 LE 421 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 310 kW
Lökettérfogat 1332 ccm 1991 ccm
Nyomaték 200 Nm 500 Nm
Hossz 4688 mm 4695 mm
Magasság 1405 mm 1453 mm
Szélesség 1999 mm 1999 mm
Hasznos terhelésnek 480 kg 585 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.4 l/100km 8.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 5.3 l/100km 10.7 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 3.8 l/100km 7 l/100km
CO2-kibocsátás 115 (g/km) 192 (g/km)
Energia osztály A E


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor