Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Divatot teremt a kompakt szegmensben

A Mercedes-Benz CLA Shooting Brake mindenekelőtt sportos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A külső kompakt arányok harmonikus megjelenést és elegáns sziluettet biztosítanak. A motorháztető alatt megbúvó lágy hibrid technológia a benzinmotoros Shooting Brake változatnál már bizonyított A 48 voltos elektromos rendszer rövid időre nagyobb teljesítménnyel támogatja az indítást és a gyorsítást.

A Mercedes-Benz CLA Shooting Brake összes kiemelkedő jellemzője:

 • Nagy teljesítményű LED technológiával ellátott fényszórók

 • kettéosztott, teljes LED-es hátsó lámpák

 • a 10,25"-os médiakijelző alapfelszereltség

 • opcionális, 10,25"-os érintőképernyő, az összes műszer étrékével (instrument display)

 • Legújabb generációs MBUX multimédiás rendszer

 • Mercedes-Benz mintás hűtőrács

 • Kormánykerék bőrborítással

 • Tolatókamera

 • EASY-PACK csomagtérajtó (opcionális)

 • 17 colos könnyűfém keréktárcsák

 • 3 felszereltségi csomag (alap, Progressive és AMG csomag)

CLA Shooting Brake dinamikus külső jegyekkel

© Mercedes-Benz AG

Sportos profil elegáns részletekkel

A Mercedes-Benz CLA Shooting Brake sportos arányai méltók a névadó formatervezési stílusához. A keret nélküli ajtók tökéletesen illeszkednek a formás sziluettbe. Ez egyszerre teszi a jármű megjelenését sportossá és elegánssá. A Hyperblau fényezés kizárólag a CLA modellekhez rendelhető.

Járműkötény 3D hűtőráccsal

© Mercedes-Benz AG
A CLA Shooting Brake magabiztos és feltűnő jelenség. Erről az igényesen kialakított háromdimenziós Mercedes-Benz mintázatú hűtőrács gondoskodik. Az orr-rész dinamikus kialakítását az enyhén előredőlő cápauszony és a lapos motorháztetőből kiemelkedő, erőt sugárzó domborulatok teremtik meg.

Nagy teljesítményű LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz CLA Shooting Brake alapfelszereltségként nagy teljesítményű LED-es fényszórókkal rendelkezik. A dinamikus első légbeömlőhöz igazodva korszerűsítették a fényszóróbetétek kialakítását. A jármű a nyitásra és zárásra feltűnő fényjelzéssel reagál.

Stílusos gumiabroncsok

© Mercedes-Benz AG
Már az alapmodell is 17 colos könnyűfém keréktárcsákkal szerelt, 5-két küllős kivitelben. Az opcionális AMG Line felszereltséggel együtt a gumiabroncsok méretei és stílusa még lenyűgözőbb: 19 colos, többküllős könnyűfém keréktárcsák.

Korszerű hátsó kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az elegáns vonalakat a sportos hátsó rész teszi teljessé. A CLA hátulját osztott, teljes LED-es hátsó lámpák és két dinamikusan formázott diffúzor keretezi. A Progressive és AMG Line felszereltségi változatot választók az Easy Pack csomagtér ajtó funkciót is megkapják. Ez lehetővé teszi, hogy a csomagtartót kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyissa és zárja.

A CLA Shooting Brake progresszív beltéri elemei

© Mercedes-Benz AG

Két kijelző egy felületen

© Mercedes-Benz AG
A szabadon álló dupla képernyő a belső tér központi eleme. Alapfelszereltségként a 10,25”-os központi kijelzőből és a 7”-os műszerkijelzőből áll. Ez utóbbi opcionálisan egy teljesen digitális, szintén 10,25”-os képernyőre cserélhető. Ebben az esetben a két kijelző egy összefüggő üvegfelület alatt szélesvásznú felületet alkot.
Az opcionális Burmester® hangrendszerrel és az összesen 12 hangszóróval a CLA Shooting Brake vezetése akusztikai élménnyé válik. A Dolby® Atmos térhatású hangzás még nagyobb mélységet és tisztaságot kölcsönöz kedvenc zenéinek. A hang, a hangerő és a hangszín az MBUX multimédiás rendszeren keresztül a jármű első és hátsó részében eltérő módon állítható be.

Kiváló minőségű kényelmes ülések

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz CLA Shooting Brake alapfelszereltségként kiváló minőségű, kényelmes ülésekkel rendelkezik. Az üléshuzatok ARTICO műbőr és a háromdimenziósan dombornyomott szövet kombinációjából készültek. Ez 100%-ban újrahasznosított anyagból áll. Azok, akik az AMG csomagot választják, élvezhetik a modern sportülések nyújtotta kényelmet.

Tágas csomagtér

A hátsó ülések háttámláinak lehajtásával még több tárolóhely keletkezik az amúgy is tágas járműben. A CLA Shooting Brake így akár 1364 literes csomagteret kínál.

Minden kézre esik

© Mercedes-Benz AG
A középkonzol intuitívan összehangolt kezelőszervekkel van felszerelve, és elegendő helyet kínál a vezető számára fontos használati tárgyak számára.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek