Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Az Ön saját szabályai szerint.

Mit is jelent tulajdonképpen egy Shooting Brake?

Egyedülálló jelenség: sportos és praktikus egyszerre, ugyanakkor intelligens, és van stílusa is. Egyszerűen nincs párja.

Csábító.

Az új CLA Shooting Brake tökéletes arányai megmutatkoznak az előredőlő gyémántmintázatú hűtőrácstól kezdve a keret nélküli ajtókon és az izmos vállrészeken keresztül egészen a markáns farrészig. Az új CLA Shooting Brake belső kialakításában a technológiai tudás és a sportos stílus találkozik. A legmodernebb kijelző- és kezelőelemek a legkisebb részletig bizonyítják ezt a jellemvonását. Itt azt teheti, ami szeretne, és az lehet, ami valójában.

Éppolyan sportos a vezetése, mint ahogy kinéz.

Minden útból kihozza a legjobbat. Egy gombot megnyomva dönthet gépkocsija beállításáról, és akár még a lengéscsillapítókat is szabályozhatja. Ezt az élményszerű kezelést az opcionális AMG Performance modellek a maximumig fokozzák.

Annyi design, amennyit szeretne.

Annyi hely, amennyire szüksége van. Hosszban és szélességben is megnőtt: itt az új CLA Shooting Brake. Az új térkoncepció elve világos: több hely, nagyobb kényelem. Üdvözöljük az új CLA Shooting Brake-ben! Az üléseknél nagyobb fejtér és a vállrészen nagyobb kényelem várja, a megnövelt csomagtartó-térfogat kibővíti a szállítási lehetőségeket, az opcióként rendelhető, HANDS-FREE ACCESS funkcióval kiegészített KEYLESS-GO rendszernek köszönhetően pedig szinte nincs is szüksége arra, hogy kézbe vegye járműve kulcsát.

Újautó ajánlatok

Induló ár
10 021 800 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Hey Mercedes.

Elég csupán ez a két szó, és az új CLA Shooting Brake-kel majdnem úgy társaloghat, mint egy jó barátjával. Ez a kommunikáció természetes beszéddel, de szavak nélkül, érintéssel vagy intuitív gesztusokkal is történhet. A felszereltségtől függően az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) a mesterséges intelligencia birtokában felismeri szokásait és kívánságait, például „kitanulja”, mi Önnek a kellemes hőmérséklet, és emlékszik kedvenc zenéire is. Az MBUX bárhova elnavigálja szóbeli utasításokkal is. Az pedig szinte biztos, hogy mindig van a tarsolyában egy-két ajánlani való jó étterem.

Minimális ellenállás

Ellenszél? Jöhet az is.

Az új CLA Shooting Brake páratlan designja nem csak a látványt szolgálja. Formai kialakításának köszönhetően a szélcsatornában is jól teljesít. Kevés támadási felületet hagy a szélnek, így aztán a legjobb cw-értékeket produkálja, ami csökkenti a fogyasztást és a zajszintet, valamint segíti a menetstabilitást.

Adaptív lengéscsillapító rendszerrel ellátott futómű.

Ha kívánja, a csillapítás a futómű-beállítással teljességgel igazodik az Ön vezetési stílusához, valamint az úthoz, és aktívan segítheti a CLA Shooting Brake menetdinamikáját. A tömeg és a zajkibocsátás szempontjából optimalizált komponenseket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobban össze tudják kapcsolni a gépkocsi agilisságát a menetbiztonsággal és a komforttal.

Egyedi modellek