Mercedes-Benz E-osztály limuzin

Üzleti limuzin korszerű hajtástechnológiával

A Mercedes-Benz E-osztály Business Limousine új mércét állít fel a modern hajtásrendszerek terén. A mild-hibrid meghajtást integrált indító-generátor (ISG) és a turbófeltöltő nyújtotta kompromisszummentes elektromos technológia támogatja. A luxusautó megjelenésére az első lökhárítótól a hátsó ajtóig ívelő klasszikus háromdobozos kialakításnak köszönhetően a modern megjelenés jellemző. A limuzin külső megjelenésében extravagáns, de ez jellemző a belső térre is. Az utasok biztonságáról és kényelméről asszisztensrendszerek egész sora gondoskodik.

A Mercedes-Benz E-osztály limuzin kiemelkedő jellemzői

  • nagy teljesítményű LED fényszórók

  • süllyesztett ajtókilincsek

  • jelenlegi generációs MBUX

  • rendelhető utasoldali kijelző

  • digitális járműkulcs Apple készülékekhez

  • parkoló csomag tolatókamerával

  • DISTRONIC aktív távolságtartó asszisztens

  • Aktív fékasszisztens

  • THERMOTRONIC automata klímaberendezés (rendelhető extra)

  • opcionális Burmester® 4D térhatású hangrendszer

Dinamizmus a tökéletességben: a Mercedes-Benz E-osztály limuzin külső megjelenése

© Mercedes-Benz Group AG

Dinamikus megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG
A háromdobozos kialakítás teszi egyértelművé, hogy a Mercedes-Benz E-osztály igazi luxus üzleti limuzin. A rövid orr-rész és a két, megnyújtott motorháztetőből kiemelkedő, erőt sugárzó domborulat tökéletesen illeszkedik az utastérhez. A harmonikus hátsó túlnyúlás teszi teljessé a „hátratolt utascellás" kialakítást.

Kifejező orr-rész

Az elegánsan csillogó Mercedes-Benz-mintás orr-rész a hűtőráccsal és a fényszórókkal együtt rendkívül stílusos megjelenést biztosít. Ez egyértelműen a Mercedes EQ sorozat elegáns Black Panel megoldását idézi. A háromdimenziós hűtőrács felszereltségtől függően progresszív vagy klasszikus megjelenésű.

Egyedülálló világítás éjjel és nappal

A Mercedes-Benz E-osztály limuzin esetében szériafelszereltség a rendkívül erős fényű, nagy teljesítményű LED fényszóró. A jármű rendelhető DIGITAL LIGHT első fényszórókkal (projekciófunkcióval vagy anélkül). A progresszív limuzin megjelenést hangsúlyozza a markáns, szemöldökszerű nappali menetfény.
A rendelhető KEYLESS-GO komfortcsomaggal könnyen nyitható és zárható a limuzin. Ehhez csak a gépkocsikulcsot vagy egy digitális kulcsként működő kompatibilis okostelefont kell magánál tartania. A csomag része a limuzin nyitásakor automatikusan kinyíló, zárásakor automatikusan visszazáró elegáns süllyesztett ajtókilincs.

A bőség oázisa: a Mercedes-Benz E-osztály limuzin belső kialakítása

© Mercedes-Benz Group AG

Mobil videokonferenciaterem

A Media Display és a kijelző első utas oldali kijelzővel bővíthető, ezzel a két A-oszlop között egy rendkívül innovatív és intuitív szuperkijelzőt hozva létre. Az érintőkijelző és az adaptív MBUX infotainment rendszer mellett egy kamera és egy adatvédelmi móddal ellátott utasoldali kijelző is helyet kapott. Ezzel az üzleti limuzinban akár videokonferenciákat is tarthat utazás közben.

Az érzékekre ható Dolby Digital hangélmény

A minőségi hangzás szerelmesei már ki sem akarnak szállni, ha megtapasztalják a kiváló minőségű Burmester® 4D Surround hangrendszer (rendelhető) nyújtotta egyedülálló hangzásélményt. A Mercedes-Benz E-osztály limuzinban összesen 17 hangszórót és négy darab, az első ülések háttámláiba integrált hangátalakítót találunk.

Környezettudatos kényelem

Az E-osztály limuzin alapmodell üléseit színezetlen alpaka gyapjúból és újrahasznosított műanyagból készült huzat borítja. Először használtak anyagmérleg-módszer alapján tanúsított nyersanyagokat az üléshabhoz. Ezzel a Mercedes-Benz úgy csökkentette a fosszilis erőforrás-felhasználást, hogy a limuzin utasainak nem kell lemondaniuk a megszokott minőségről.

Az MBUX új generációja

Az új generációs MBUX infotainment rendszer interaktív funkciókat és egyéni beállítási lehetőségeket kínál. Az MBUX szoftver segítségével a járművezető saját rutinműveleteket hozhat létre, feltételeket és funkciókat kapcsolhat össze a jármű beállításai alatt: például az ülésfűtés automatikus bekapcsolása a külső hőmérséklethez köthető.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 197 LE 381 LE
Teljesítmény (kw) 145 kW 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0.6 l/100km 6.9 l/100km
CO2-kibocsátás 15 (g/km) 155 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek