Mercedes-Benz E-osztály Limuzin

Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető.

Az új E-osztály – a legintelligensebb üzleti limuzin. Letisztult, érzelemgazdag formaterv, exkluzív belső tér és rengeteg innováció: az új E-osztállyal a Mercedes-Benz egy újabb jelentős lépést tett a jövő irányába. Az új E-osztály innovációinak listája szinte végtelen hosszúságú, a műszaki ínyencségeket ráadásul olyan harmonikusan integrálták a vezérlő rendszerbe, hogy a modell vezetői szinte ‘játszva’ tapasztalhatják meg működésüket. És a döntés az Ön kezében van, hogy használná-e ezeket az innovációkat vagy sem.

Az új E-osztály még közelebb került az ‘autonóm vezetéshez’ és soha nem látott szintre emeli a járművezető tehermentesítését. Ebben kulcsfontosságú szerepet kap a DRIVE PILOT funkció.

Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető. 

E-osztály kiemelkedő csomagajánlatokkal a Pappas Auto-tól.

Részletekről érdeklődjön Mercedes-Benz értékesítő munkatársainknál.

Árlista: Mercedes-Benz személyautó árlista (PDF)

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti és védi Önt, ahogy korábban egyetlen gépkocsi
sem. Amely nemcsak szállítja Önt, hanem szívesen vezet is. A magabiztosság titka: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Kívánságra új asszisztens-rendszerek érzékelik 360°-ban a világot, és készítik elő az utat az önálló és balesetmentes közlekedéshez. Kövesse az érzéseit.

Értelem, amely soha nem alszik.
A városban autózva úgy fogja érezni, mintha csak átsiklana rajta. Gyorsabban és biztonságosabban érheti el céljait, mivel az új E-osztály az újonnan kifejlesztett vezetői asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően mindig tájékozott és tökéletesen éber. Ilyen rendszer például a választhatóan rendelhető PRE-SAFE® Sound és a PRE-SAFE® Impulzus, utóbbi a vezetőt és utasát hozza jobb helyzetbe oldalirányú ütközés esetén.

Egy gépkocsi belső tere visszatükrözi igényeinket. Hogyan élünk, dolgozunk, miben leljük örömünket, hogyan kommunikálunk. A új E-osztály ezekre az igényekre a Mercedes-Benz modern luxusával ad választ. Érezhetően exkluzív, az igényes felszereltségnek köszönhetően, és láthatóan innovatív az új, extraként rendelhető, két 31,2 cm-es (12,3") kijelzőből álló, széles képernyős műszerfallal. Foglaljon helyet az üléseken, amelyek kívánságra masszírozzák és edzik Önt, miközben Ön a kormányon található új, érintésvezérlésű gombok segítségével kapcsolatba lép a világgal és felfedez egy újat. 

Utastér - semmi sem stílusosabb az intelligenciánál.

A könnyedség, a modern luxus és a magabiztos kisugárzás, melyek az új E-osztály külsejét jellemzik, az utastérben megszakítás nélkül folytatódnak. Egy térben, amely utasait modern formanyelvvel, igényes anyagokkal és egyéni kombinációs lehetőségekkel teljes mértékben meghódítja. 

Vízszintes elemek és vonalak gondoskodnak a világos, nyugodt környezetről és a nagyvonalú térérzetről. A díszítőelemek összekapcsolódó alkalmazása a műszerfaltól az ajtóburkolatokig az értékesség és védettség érzését közvetíti.

Minden vonal az érzéki tisztaság elvét követi.

Az új E-osztály a Mercedes-Benz új design-filozófiájának meggyőző eredménye. Minden más felsőkategóriás limuzinnál jobban megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot. A design minden vonalában egyesíti a visszafogott eleganciát és határozott jelenlétet – mindezt döbbenetes könnyedséggel.

A megtestesült elegancia

Az erőteljes orr-rész

Az új Mercedes-Benz E-osztály esetében az üzleti limuzin szerepet az erőteljes orr-rész hangsúlyozza ki, amely a felszereltségi szint és a konfiguráció függvényében eltérő kialakítású. Az alapváltozat a hagyományoknak megfelelően klasszikus hűtőrácsot és a motorháztetőn „álló csillagot” visel, akárcsak a finom kiegészítőkkel ellátott EXCLUSIVE modellváltozat. A sportosabb AVANTGARDE és AMG Line változatokat az ún. sport hűtőrácsról lehet felismerni, amelynek közepén helyezkedik el egy nagy Mercedes csillag.

Stílusos, magabiztos fellépés

Az új E-osztály egyszerre modern, stílus és sportos. Az elődmodellel összehasonlítva az új generáció tengelytávolsága 65 mm-t nőtt (2939/2874 mm), az autó pedig 43 mm-rel lett hosszabb (4923/4880 mm). A jellegzetes Mercedes-Benz limuzin arányokkal megáldott E-osztály formatervében a márka aktuális, „érzéki tisztaság” formanyelve köszön vissza.

Karakteres far

Hátulnézetből a hátsó sárvédő ívek felett látható széles vállak összetéveszthetetlen kiállást biztosítanak az új E-osztály számára.

A belső formatervezés új szintje

Szélesvásznú „Widescreen-Cockpit”

A legújabb multimédiás és központi rendszerek új szintre emelik a felhasználói élményt, az érzelmek és az intelligencia szintézisét. A rendszer opcionálisan két, egyenként 12,3 col képátlójú, gyönyörű megjelenítésű, új generációs széles képernyővel rendelkezik – ez az összeállítás egyedülállónak számít a szegmensben. A két képernyő vizuálisan egy szélesvásznú, ún. „Widescreen-Cockpit” egységgé olvad össze a közös fedőüveg alatt. A szélesvásznú műszercsoport esetében a vezető saját ízlésének megfelelően három különböző stílus („Classic“, „Sport“ és „Progressive“) között válogathat.

Érintésérzékeny kezelőfelületek

Az autóipar első kormánykeréken elhelyezett érintésérzékeny kezelőfelületei az aktuális E-osztályban debütáltak. Akárcsak az okos telefonok kijelzői, ezek a felületek is pontosan reagálnak a vízszintes és függőleges „lapozó” ujjmozdulatokra. Ezáltal a teljes multimédiás és információs rendszer irányítása pofonegyszerűen, ujjmozdulatokkal történhet, anélkül, hogy a járművezetőnek le kellene vennie kezeit a kormánykerékről.

Magas minőségű anyagok

A teljes belső térre minőségi anyaghasználat jellemző. A hangulatot a gyönyörű formák és a variálható belső fények mellett a finoman kidolgozott díszítőbetétek koronázzák meg, amelyek hullámszerű kialakítással futnak végig a műszerfalon és az ajtókon.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 150 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 110 kW 450 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.5 l/100km 10.8 l/100km
CO2-kibocsátás 118 (g/km) 245 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
E-osztály prospektus (PDF)

Ajánlatok & akciók


Egyedi modellek