Mercedes-Benz E-osztály Limuzin

Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető. 

Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető. 

E-osztály kiemelkedő csomagajánlatokkal a Pappas Auto-tól.

Részletekről érdeklődjön Mercedes-Benz értékesítő munkatársainknál.

Árlista: Mercedes-Benz személyautó árlista (PDF)


 

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti és védi Önt, ahogy korábban egyetlen gépkocsi
sem. Amely nemcsak szállítja Önt, hanem szívesen vezet is. A magabiztosság titka: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Kívánságra új asszisztens-rendszerek érzékelik 360°-ban a világot, és készítik elő az utat az önálló és balesetmentes közlekedéshez. Kövesse az érzéseit.

Értelem, amely soha nem alszik.
A városban autózva úgy fogja érezni, mintha csak átsiklana rajta. Gyorsabban és biztonságosabban érheti el céljait, mivel az új E-osztály az újonnan kifejlesztett vezetői asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően mindig tájékozott és tökéletesen éber. Ilyen rendszer például a választhatóan rendelhető PRE-SAFE® Sound és a PRE-SAFE® Impulzus, utóbbi a vezetőt és utasát hozza jobb helyzetbe oldalirányú ütközés esetén.

Egy gépkocsi belső tere visszatükrözi igényeinket. Hogyan élünk, dolgozunk, miben leljük örömünket, hogyan kommunikálunk. A új E-osztály ezekre az igényekre a Mercedes-Benz modern luxusával ad választ. Érezhetően exkluzív, az igényes felszereltségnek köszönhetően, és láthatóan innovatív az új, extraként rendelhető, két 31,2 cm-es (12,3") kijelzőből álló, széles képernyős műszerfallal. Foglaljon helyet az üléseken, amelyek kívánságra masszírozzák és edzik Önt, miközben Ön a kormányon található új, érintésvezérlésű gombok segítségével kapcsolatba lép a világgal és felfedez egy újat. 

Újautó ajánlatok

Akciós modell
11 990 000 Ft-tól
Induló ár
14 569 350 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

1 készletről elérhető jármű

1
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,5 - 10,8 l/100km
CO²-kibocsátás 118 - 245 (g/km)
Teljesítmény 110 - 450 kW (150 - 612 LE)

Videók


Utastér - semmi sem stílusosabb az intelligenciánál.


A könnyedség, a modern luxus és a magabiztos kisugárzás, melyek az új E-osztály külsejét jellemzik, az utastérben megszakítás nélkül folytatódnak. Egy térben, amely utasait modern formanyelvvel, igényes anyagokkal és egyéni kombinációs lehetőségekkel teljes mértékben meghódítja. 

Vízszintes elemek és vonalak gondoskodnak a világos, nyugodt környezetről és a nagyvonalú térérzetről. A díszítőelemek összekapcsolódó alkalmazása a műszerfaltól az ajtóburkolatokig az értékesség és védettség érzését közvetíti.

Minden vonal az érzéki tisztaság elvét követi.


Az új E-osztály a Mercedes-Benz új design-filozófiájának meggyőző eredménye. Minden más felsőkategóriás limuzinnál jobban megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot. A design minden vonalában egyesíti a visszafogott eleganciát és határozott jelenlétet – mindezt döbbenetes könnyedséggel.

Ajánlatok & akciók


Egyedi modellek