Mercedes-Benz E-osztály T-modell

Híd a hagyomány és a modernitás között

Az új Mercedes-Benz E-osztály T-modell lenyűgöző dizájnja a modern technológia és a hagyományos funkcionalitás harmonikus ötvözete. Külön figyelemre méltó a kombi tágas hátsó része, mely üzleti és privát használatra is kiváló megoldást nyújt. A motorháztető alatt egy turbófeltöltővel és integrált indító-generátorral (ISG) támogatott belsőégésű motor gondoskodik a dinamikus meghajtásról és az egyenletes teljesítményleadásról.

A Mercedes-Benz E-osztály kombi kiemelkedő jellemzői

  • nagy teljesítményű LED fényszórók

  • KEYLESS-GO komfort csomag, süllyesztett ajtókilincsekkel

  • külön rendelhető ultraszéles MBUX-Superscreen kijelzővel

  • EASY-PACK hátsóajtó

  • légrugós hátsó tengely

  • parkoló csomag tolatókamerával 

  • aktív parkolóasszisztens 

  • aktív távolságtartó asszisztens 

  • aktív sávtartó asszisztens

  • Burmester® 4D surround hangrendszer (rendelhető)

Sportosan elegáns külső megjelenés: a Mercedes-Benz E-osztály T-modell

© Mercedes-Benz Group AG

Dinamikus megjelenés

© Mercedes-Benz Group AG
Az E-osztály kombi külső formavilága rendkívül kifinomult, visszafogottan magabiztos és markáns. Félreérthetetlen formanyelve többek között a kiegyensúlyozott arányok és az exkluzív részletek közötti szinergián alapul. A hosszú motorháztetőn található két erőt sugárzó domborulat és a nagyobb tengelytáv biztosítja a sportos megjelenést.

Háromdimenziós hűtőrács

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz kombi előlről az egyedülálló háromdimenziós formavilágával nyűgöz le. Megjelenésében erősen emlékeztet az EQ modellcsalád Black Panel megoldására, mely rendkívül progresszív megjelenést kölcsönöz az autónak. A kontúrvilágítással ellátott hűtőrács extraként rendelhető.

Sportos hátsó formavilág

© Mercedes-Benz Group AG
A ferde hátsó ablak teszi teljessé a kombi sportos megjelenését. Az autó lenyűgöző hátsó kialakítását a jármű szélességét optikailag megnövelő tagolt hátsó lámpák hangsúlyozzák.
Az E-osztály T-modell rendelhető KEYLESS-GO Comfort csomaggal is. Ezzel a tulajdonosnak a Mercedes-Benz nyitásához és zárásához elegendő magánál tartania a kulcsot vagy egy kompatibilis eszközt. Extravagáns részletek: A csomag részét képezik a jármű nyitásakor automatikusan kinyíló süllyesztett ajtókilincsek.

Modern belső tér high-tech megoldásokkal: a Mercedes-Benz E-osztály T-modell

© Mercedes-Benz Group AG

Tágas csomagtér praktikus funkcióval

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz E-osztály T-modellnél alapfelszereltség az EASY-PACK hátsóajtó. A tágas csomagtér kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyitható és zárható. A 695 literes (a hátsó ülések lehajtásával 1950 literesre bővíthető) csomagterével a kombi elegendő helyet kínál az utasok és a különböző felszerelések szállításához.

Ultraszéles MBUX-Superscreen

© Mercedes-Benz Group AG
A műszerfal első utas oldali kijelzővel bővíthető. A központi és a nagy felbontású vezető oldali kijelző alkotja a két A-oszlop elterülő ultraszéles MBUX-Superscreen kijelzőt. A különböző megjelenítési stílusokkal és üzemmódokkal ez teljesen testre szabható.

Burmester® 4D surround hangrendszer

© Mercedes-Benz Group AG
A Mercedes-Benz E-osztály T-modell rendelhető Burmester® 4D Surround hangrendszerrel is. A 17 hangszóró és az ülésekbe integrált hangátalakítók egészen egyedülálló hangzást nyújtanak.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 204 LE 313 LE
Teljesítmény (kw) 150 kW 230 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 0.6 l/100km 7.6 l/100km
CO2-kibocsátás 13 (g/km) 173 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek