Mercedes-Benz EQE SUV

Elektromobilitás új szinten

Az EQE SUV az üzleti limuzin kompaktabb testvére, progresszív megjelenése semmiben sem marad el az elegánsabb limuzinétól. A modern, célratörő formatervezés meghatározó szempont volt a jármű sportos arányai tervezésekor, melyet tiszta vonalak jellemeznek. A külső aerodinamikai finomhangolás pedig pozitív hatással van a Cd-értékre. A Mercedes-Benz EQE SUV modern hajtáskoncepcióval rendelkezik, amely 215-300 kW maximális összteljesítményt tesz lehetővé. Az akkumulátor méretétől függően, az EQE SUV, akár 590 kilóméteres (WLTP szerinti) hatótávval is rendelkezhet.

Az EQE SUV összes fénypontja egy pillantásra

 • Akár 590 kilométeres WLTP-hatótávolság

 • Vezetéstámogató rendszerek átfogó készlete

 • 4 DYNAMIC SELECT program (ECO, COMFORT, SPORT és INDIVIDUAL)

 • A járműfunkciók frissítése OTA (Over-the-Air-technológia) segítségével

 • MBUX multimédiás rendszer 

 • MBUX Hyperscreen zéró réteggel (opcionális)

 • Intelligens navigáció

 • Alapfelszereltségként hőszivattyú a belső tér fűtéséhez és légkondicionálásához

 • Természet ihlette "Serene Breeze" hangélmény

 • ENERGIZING AIR CONTROL Plus, beleértve a légtisztító HEPA szűrőt (nagy hatékonyságú részecskeszűrő)

 • Alapfelszereltségként: bőrmentes belső tér

 • Lítium-ion akkumulátor, akár 90 kWh felhasználható energiával

Javított töltési sebesség a Mercedes me Charge alkalmazással

© Mercedes-Benz AG

Annak érdekében, hogy az utazásokat előre meg lehessen tervezni, a Mercedes me Charge 2022 júniusában bevezetett egy teljesítményen alapuló díjszabást. Mostantól három díjszabás közül választhatnak az autó vezetői: Charge S (alkalmi töltő), Charge M (normál töltő) és Charge L (gyakori töltő). A Mercedes-me-Charge alkalmazással a felhasználók áttekintést kapnak az Európában található mintegy 350 000 egyenáramú töltőpontról és a Mercedes EQE SUV töltési költségeiről is.

Sportos külső aerodinamikai funkciókkal

© Mercedes-Benz AG

Robusztus jármű elsőrész

© Mercedes-Benz AG
A SUV már a jármű elején található fekete panelegységről összetéveszthetetlenül felismerhető, hogy a Mercedes EQ család tagja. A háromdimenziós Mercedes Benz mintázat opcionális felszerelésként rendelhető. A nagy teljesítményű LED-es fényszórók fényszalaggal vannak összekötve.

Aerodinamikai formatervezés

© Mercedes-Benz AG
Az EQE SUV aerodinamikájának további javítása érdekében a külső tükröket az ablak közelében helyezték el. Opcionálisan az ajtókilincsek a felületbe süllyeszthetők, és oldalsó küszöb is felszerelhető.

Sportos arányok

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes EQ EQE SUV vonalvezetése a jármű elejétől a hátuljáig tökéletesen összeolvad. A sportos, robusztus karakter további hangsúlyozása érdekében a vállrész atletikusan formázott. Ez az összetéveszthetetlen célorientált formatervezés az elektromos meghajtású SUV egyedi ismertetőjegye, és avantgárd tisztaságot sugároz.

Jellegzetes hátsó kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az elülső fényszórókhoz hasonlóan a 3-D spirál alakú hátsó lámpák is fényszalaggal vannak összekötve.

A minden igényt kielégítő luxus SUV

© Mercedes-Benz AG

High-tech vezetőfülke

© Mercedes-Benz AG
Az opcionálisan rendelhető MBUX Hyperscreen a két A-oszlop között húzódik. A védőüveg alatt három nagy felbontású képernyő található, amelyek vizuálisan zökkenőmentesen összeolvadnak. A minimalista ezüst keretbe foglalt Hyperscreen belesimul a vezetőfülkébe, és futurisztikus megjelenést eredményez. Az alapmodell lebegő központi kijelzővel van felszerelve.

Szálljon be és érezze jól magát

© Mercedes-Benz AG
Az EQE SUV komfortülései igényesen kidolgozott huzattal vannak ellátva. A testre szabott perforáció megfelel a legmagasabb kényelmi követelményeknek.
Minden utazás érzékien élvezetes élménnyé válik - a Mercedes-EQ hangélményével. A SUV három érzelemdús hangzásvilággal rendelkezik, amelyeket minden utazás alkalmával a személyes ízlésnek megfelelően lehet kiválasztani.

Minden részletében tökéletes

© Mercedes-Benz AG
A letisztult vonalvezetés a belső tér legapróbb részleteiben is folytatódik. A fúvókasáv tökéletesen illeszkedik a vezetőfülkéből a vezetőoldali ajtókba. A kartámasz elválasztás nélkül az ajtó középső paneljébe van építve, és high-tech elemekkel díszített.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 210 km/h 210 km/h
Teljesítmény (LE) 245 LE 408 LE
Teljesítmény (kw) 180 kW 300 kW
Hossz 4863 mm 4946 mm
Magasság 1510 mm 1685 mm
Szélesség 2103 mm 2141 mm
Hasznos terhelésnek 470 kg 545 kg
Ajtók 4 5
Ülések száma 5 5
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek