Mercedes-EQ EQE SUV

Elektromobilitás új szinten

Az EQE SUV az üzleti limuzin kompaktabb testvére, progresszív megjelenése semmiben sem marad el az elegánsabb limuzinétól. A modern, célratörő formatervezés meghatározó szempont volt a jármű sportos arányai tervezésekor, melyet tiszta vonalak jellemeznek. A külső aerodinamikai finomhangolás pedig pozitív hatással van a Cd-értékre. A Mercedes-EQ SUV modern hajtáskoncepcióval rendelkezik, amely 215-300 kW maximális összteljesítményt tesz lehetővé. Az akkumulátor méretétől függően, az EQE SUV, akár 590 kilóméteres (WLTP szerinti) hatótávval is rendelkezhet.

Az EQE SUV összes fénypontja egy pillantásra

 • Akár 590 kilométeres WLTP-hatótávolság

 • Vezetéstámogató rendszerek átfogó készlete

 • 4 DYNAMIC SELECT program (ECO, COMFORT, SPORT és INDIVIDUAL)

 • A járműfunkciók frissítése OTA (Over-the-Air-technológia) segítségével

 • MBUX multimédiás rendszer 

 • MBUX Hyperscreen zéró réteggel (opcionális)

 • Intelligens navigáció

 • Alapfelszereltségként hőszivattyú a belső tér fűtéséhez és légkondicionálásához

 • Természet ihlette "Serene Breeze" hangélmény

 • ENERGIZING AIR CONTROL Plus, beleértve a légtisztító HEPA szűrőt (nagy hatékonyságú részecskeszűrő)

 • Alapfelszereltségként: bőrmentes belső tér

 • Lítium-ion akkumulátor, akár 90 kWh felhasználható energiával

Javított töltési sebesség a Mercedes me Charge alkalmazással

© Mercedes-Benz AG

Annak érdekében, hogy az utazásokat előre meg lehessen tervezni, a Mercedes me Charge 2022 júniusában bevezetett egy teljesítményen alapuló díjszabást. Mostantól három díjszabás közül választhatnak az autó vezetői: Charge S (alkalmi töltő), Charge M (normál töltő) és Charge L (gyakori töltő). A Mercedes-me-Charge alkalmazással a felhasználók áttekintést kapnak az Európában található mintegy 350 000 egyenáramú töltőpontról és a Mercedes EQ töltési költségeiről is.

Sportos külső aerodinamikai funkciókka

© Mercedes-Benz AG

Robusztus jármű elsőrész

© Mercedes-Benz AG
A SUV már a jármű elején található fekete panelegységről összetéveszthetetlenül felismerhető, hogy a Mercedes EQ család tagja. A háromdimenziós Mercedes Benz mintázat opcionális felszerelésként rendelhető. A nagy teljesítményű LED-es fényszórók fényszalaggal vannak összekötve.

Aerodinamikai formatervezés

© Mercedes-Benz AG
Az EQE SUV aerodinamikájának további javítása érdekében a külső tükröket az ablak közelében helyezték el. Opcionálisan az ajtókilincsek a felületbe süllyeszthetők, és oldalsó küszöb is felszerelhető.

Sportos arányok

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes EQ EQE SUV vonalvezetése a jármű elejétől a hátuljáig tökéletesen összeolvad. A sportos, robusztus karakter további hangsúlyozása érdekében a vállrész atletikusan formázott. Ez az összetéveszthetetlen célorientált formatervezés az elektromos meghajtású SUV egyedi ismertetőjegye, és avantgárd tisztaságot sugároz.

Jellegzetes hátsó kialakítás

© Mercedes-Benz AG
Az elülső fényszórókhoz hasonlóan a 3-D spirál alakú hátsó lámpák is fényszalaggal vannak összekötve.

A minden igényt kielégítő luxus SUV

© Mercedes-Benz AG

High-tech vezetőfülke

© Mercedes-Benz AG
Az opcionálisan rendelhető MBUX Hyperscreen a két A-oszlop között húzódik. A védőüveg alatt három nagy felbontású képernyő található, amelyek vizuálisan zökkenőmentesen összeolvadnak. A minimalista ezüst keretbe foglalt Hyperscreen belesimul a vezetőfülkébe, és futurisztikus megjelenést eredményez. Az alapmodell lebegő központi kijelzővel van felszerelve.

Szálljon be és érezze jól magát

© Mercedes-Benz AG
Az EQE SUV komfortülései igényesen kidolgozott huzattal vannak ellátva. A testre szabott perforáció megfelel a legmagasabb kényelmi követelményeknek.
Minden utazás érzékien élvezetes élménnyé válik - a Mercedes-EQ hangélményével. A SUV három érzelemdús hangzásvilággal rendelkezik, amelyeket minden utazás alkalmával a személyes ízlésnek megfelelően lehet kiválasztani.

Minden részletében tökéletes

© Mercedes-Benz AG
A letisztult vonalvezetés a belső tér legapróbb részleteiben is folytatódik. A fúvókasáv tökéletesen illeszkedik a vezetőfülkéből a vezetőoldali ajtókba. A kartámasz elválasztás nélkül az ajtó középső paneljébe van építve, és high-tech elemekkel díszített.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek