EQS

Egy új korszak kezdete

Innovatív felépítés és a legerősebb hajtásrendszer az e-mobilitás területén: a Mercedes-Benz EQS gyakorlatilag az elektromos luxusautók új generációjának alapkövét jelenti. Ezáltal egy új korszak előhírnöke: az EQS akár 770 kilométeres hatótávolságával megfelel a vezető minden elvárásának, amit egy progresszív luxuslimuzinnal szemben támaszt.

Már rendelhető a Pappas Auto-nál!

Az új EQS


Az EQS legfontosabb jellemzői

  • kiváló aerodinamikai és hangteljesítmény (CW érték 0,20-tól)
  • intelligens és tanulékony digitális belső tér
  • MBUX infotainment rendszer
  • nagy teljesítményű töltő, valamint integrált plug-in töltő funkció
  • navigáció Electric Intelligence: gyors, előrelátó és kényelmes útvonaltervezés
  • új lítium-ion technológia 107,8 kWh hasznos energiatartalommal
  • moduláris akkumulátor-koncepció: az akkumulátor-kezelő rendszer over-the-air (OTA) frissítésekkel
  • hátsókerék-hajtással vagy 4MATIC összkerékhajtással, nyomatékváltó funkcióval 
  • akár 385 kW összteljesítmény
  • akár 770 kilométeres hatótávolság

Innovatív akkumulátor cellatechnológia

Az EQS-sel az utazás az e-mobilitás új, izgalmas és érzéki korszakába érkezett. Az EQS a világ leghatékonyabb sorozatgyártású járműve az aerodinamika, a hatótávolság optimalizálása és a zajkibocsátás tekintetében. Az EQS középpontjában az újonnan kifejlesztett lítium-ion akkumulátorok állnak: A jelentősen nagyobb energiasűrűségű energiacella akár 107,8 kWh hasznos energiatartalmat kínál, ami mintegy 26 százalékkal több, mint az EQC-ben.

A lítium-ion akkumulátorok következő generációja jobb töltési teljesítményt  nyújt, intelligens hőgazdálkodással rendelkezik, mely a navigáció elindításakor az Electric Intelligence segítségével aktiválódik. Mindez lehetővé teszi az energiacellák előmelegítését vagy hűtését a gyorstöltőállomások ideális hőmérsékleti tartományának elérése érdekében.

Az over-the-air (OTA) frissítéseket a rendszer az újonnan kifejlesztett akkumulátor-kezelő szoftveren keresztül éri el, így az EQS energiagazdálkodása mindig naprakész.

Ambition 2039 - a fenntartható mobilitás célja: A cellakémia összetételében jelentős előrelépés történt a fenntarthatóság szempontjából. Az új generációs akkumulátorokban 10 százalékkal csökkentették a kobalt arányát (8:1:1 arány - nikkel, kobalt és mangán).

Az EQS új külseje

LED hátsó lámpák

A hátsó és első lámpák ívelt, 3D-s spirál alakúak.

A kupé találkozik az S-osztály limuzinnal

A sziluettet egy erőteljes, áramló kupé vonal uralja, amely csökkenti a jármű homlokfelületét (2,51 m2) és kevesebb energiát használ fel.

Purpose-Design

A Purpose-Design számos aerodinamikai és akusztikai előnyt ötvöz a jármű modern, esztétikus megjelenésével.

Exkluzív aero kerekek

A 19, 20 és 21 colos méretű – az EQS-hez készült egyedi aero kerekek – kizárólag a luxus limuzinhoz rendelhetők!

Újradefiniált kényelem és design a belső térben

MBUX hiperképernyő

Az integrált MBUX hiperképernyő az egyedülálló elektromos esztétikát kiváló felhasználóbarátsággal ötvözi és optimálisan jeleníti meg az összes rendszer intelligens hálózatba kapcsolását. Ennek alapja a Mercedes-Benz intelligens és tanulékony szoftvere: az MBUX.

A kényelem az Ön elvárásait követi

Az EQS ülései széles körű beállítási lehetőségeket kínálnak és exkluzív közérzetet biztosító extrákkal teszik még kényelmesebbé az utazást. Az ergonomikus kialakítás ideális üléspozíciót biztosít.
Az új HEPA (High-Efficiency Particulate Air) finom porszűrő megszűri a bejövő levegőt, és eltávolítja a legkisebb részecskéket (pl. pollen és finom porszemcsék). A szűrő teljesítménye akár 99,65 %.

Luxus belső tér

A luxus limuzinok új generációja a belső kialakítás terén is új mércét állít fel. Hátul kiemelkedően bőséges hely várja az utasokat, a nagyobb lábtér és a kényelem érdekében.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 210 km/h 210 km/h
Teljesítmény (LE) 360 LE 544 LE
Teljesítmény (kw) 265 kW 400 kW
Hossz 5125 mm 5216 mm
Magasság 1512 mm 1718 mm
Szélesség 2125 mm 2157 mm
Hasznos terhelésnek 425 kg 570 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek