Mercedes-Benz GLA

Város, természet, város.

Elegancia minden terepen: a GLA megújult designja.

A progresszív formatervezéssel dinamikussá és elegánssá tettük ezt a kompakt SUV-t , és ezt a benyomást tovább fokozza a felületeket hangsúlyozó design.

Nincs számára olyan terület, amelyet ne tudna az Ön komfortzónájává változtatni.

Az új GLA-t mindennel felszereltük, amellyel még kellemesebbé tehetjük az utazásait. A gépkocsiba beszállva tágas belső tér, sportos hangulat és minőségi anyagok várják. Az új kompakt SUV minden eddiginél jobban bizonyítja alkalmasságát a mindennapi autózásra, és mindenkor pontosan alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Nagyvonalú térkoncepció.

Sokoldalú életünkhöz sok helyre van szükségünk. Az új GLA, amelyet a legapróbb részletekig átgondoltan alkottunk meg, az eddigieknél is funkcionálisabb, bármilyen igényről is van szó.

A Mercedes-Benz GLA kiemelkedő jellemzői

 • Burmester® térhatású hangrendszer
 • Hosszirányban állítható második üléssor
 • Négykerék-meghajtás opcionálisan
 • Offroad technikai csomag lejtmeneti sebességszabályozó rendszerrel
 • Adaptív MULTIBEAM LED fényszórók
 • Panoráma napfénytető
 • Vezetői Segédrendszerek csomag
 • Blind Spot Assist
 • Parkolás csomag 360 fokos kamerarendszerrel
 • Head-up kijelző
 • Wash funkció
 • MBUX multimédiás rendszer

Sportos minden szempontból.

Még dinamikusabb, magabiztosabb és karakteresebb

Az új Mercedes-Benz GLA külseje meggyőző. A SUV tíz centiméterrel magasabb, mint elődje

Offroad elemek a tervezésnél

A tipikus terepjáró-tervezési elemek, mint például a függőleges hútőrács, az orr és a far rövid túlnyúlása optikailag megeősítik a biztonságot, aláhúzzák a megnyerő designt. A sokoldalú biztonsági zónák nagyvonalú kialakítása eredményezte a kompakt üvegházat, a teljesítménytől duzzadó motorháztetőt és az akár 20 hüvelyk méretű kerekek erőt sugárzó látványát.

Letisztult formák

A letisztult tervezés, a visszafogott stílussal és a formailag fontos elemek kiemelésével magabiztos sportosságot és modernitást adnak az autó új designjának.

Modern és magas színvonalú belső terek

Több tér

Több fejtér az első üléseknél, jelentősen több lábtér a hátsó sorban annak ellenére, hogy az új Mercedes-Benz GLA másfél centiméterrel rövidebb, mint elődje.

Vonzó belső tér

Az új GLA belső terére egyszerre jellemző a tágasság, a legmodernebb technika és a sportosság, designja pedig mércét állít áramló, modern formáival. Különleges részletei a szabadon álló Widescreen Cockpit és a sportosan progresszív kialakítású megvilágított szellőztetőfúvókák.

MBUX a központi helyen

Sokoldalú életünkhöz sok helyre van szükségünk. Az új GLA, amelyet a legapróbb részletekig átgondoltan alkottunk meg, az eddigieknél is funkcionálisabb, bármilyen igényről is van szó. Az MBUX rendszerrel mindig beszélgethet: a Mercedes-Benz multimédia-kezelőrendszere innovatív, intuitív és intelligens. Összekapcsolja Önt a digitális világgal.

Műszaki adatok

-tól -ig
model.detail.top-speed 200 model.detail.km/h 235 model.detail.km/h
Teljesítmény (LE) 122 LE 211 LE
Teljesítmény (kw) 90 kW 155 kW
Lökettérfogat 1595 global.ccm 1991 global.ccm
car.detail.car-details.torque 200 global.nm 350 global.nm
Hossz 4424 mm 4424 mm
Magasság 1494 mm 1494 mm
Szélesség 2022 mm 2022 mm
Megengedett összgördülő súly 510 kg 535 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.3 l/100km 7.5 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 7.6 l/100km 9.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 5.5 l/100km 6.5 l/100km
CO2-kibocsátás 144 (g/km) 171 (g/km)
Energia osztály D D


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
GLA-osztály prospektus (PDF)