Mercedes-Benz GLA

Stílusos SUV dizájn és innovatív hajtástechnológia kompakt formában

A Mercedes-Benz GLA egy sportosan elegáns, igazi terepjáró-érzést nyújtó kompakt SUV. A teljesen villamosított benzinmotor rövid távon, gyorsításkor és indításkor nagyobb teljesítményt biztosít. A 48 voltos fedélzeti hálózattal ellátott szíjhajtású indítógenerátor (RSG) 10 kW-tal növeli a terepjáró teljesítményét. Ezzel a mild hibrid rendszerrel a Mercedes-Benz GLA az autópályán és a terepen is rendkívül magabiztosan mozog.

A Mercedes-Benz GLA kiemelkedő tulajdonságai

  • új generációs MBUX multimédiás rendszer

  • a műszerfalból kiemelkedő dupla kijelző

  • érintésvezérlésű elemek a kormánykeréken

  • Burmester® Surround-Soundsystem (rendelhető)

  • további USB-C port

  • alapfelszereltség a nagy teljesítményű első LED fényszóró

  • távolsági fényszóró asszisztens

  • tolatókamera

  • Mercedes-Benz gyémántmintás hűtőrács

  • új Spectral Blue karosszériaszín

A GLA külső megjelenése: sportos elegancia és terepjáró-érzés

© Mercedes-Benz AG

Sportos terepjáró elegáns részletekkel

© Mercedes-Benz AG
A GLA formavilágát a terepjáró jelleget hangsúlyozó erőteljes arányok, valamint a sziluett elegáns és dinamikus megjelenést biztosító vonalai határozzák meg. A modern Spectral Blue karosszériaszín teszi a Mercedes-Benz népszerű terepjáróját igazán stílusossá és lélegzetelállítóvá.

Számít az első benyomás

© Mercedes-Benz AG
A motorháztetőn végig futó két diszkrét, de erőt sugárzó domborulat a GLA jármű orra felé szűkül és kiemeli az autó sportos karakterét. A jellegzetes Mercedes-Benz gyémántmintázatú hűtőrács, a krómelemekkel díszített széles lökhárító már első pillantásra egyértelművé teszi, hogy ez egy igazi Mercedes-Benz!
Az újragondolt lámpatestek éles kontúrjai progresszív megjelenést kölcsönöznek a szemből érkező járműnek. A Mercedes-Benz GLA alapmodellnél alapfelszereltség a LED High Performance fényszóró és a Mercedes-Benz távolsági fényszóró asszisztens. A kompakt terepjáró rendelhető MULTIBEAM LED fényszórókkal is.
A kompakt SUV testre szabásához négy rendkívül dekoratív keréktárcsa típus választható. A Mercedes-Benz GLA modellben alapfelszereltség a magasfényű csiszolt felületű fekete 17 colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. Emellett további három felni- és abroncsméret közül választhatunk.

Kompakt hátsó kialakítás

Az új GLA kompakt hátsó részét a markáns kipufogóvég és a két LED-es lámpatest keretezi. Mostantól teljesen újragondolt futurisztikus fényjelzés teszi még elegánsabbá a sportos hátsó lökhárítót. A terepjáróban alapfelszereltség a rendkívül praktikus tolatókamera is.

Középpontban az utasok: számos extra a Mercedes-Benz GLA belsejében

Sportos háromküllős kormánykerék

A belső tér teljesítményorientált jellegét hangsúlyozza a GLA alapmodellben is megtalálható háromküllős sportos kormánykerék. Az integrált érintőképernyős kezelőpanelek vezetés közben is elérhetővé teszik az intuitív vezérlést. Az extraként rendelhető 8G-TRONIC automata sebességváltóval a GLA a kormánykeréken található váltófülekkel is vezethető.
Az új GLA beállításai az új generációs digitális MBUX multimédiás rendszernek köszönhetően intuitív módon, hanggal, érintéssel vagy gesztusokkal is módosíthatóak. Adaptív szoftverként a rendszer alkalmazkodik a járművezető szokásaihoz. Az alapmodellben két kijelző található: A hét colos kijelző felár ellenében 10,25 colos kijelzőre cserélhető, ez a multimédiás kijelzővel együtt holisztikus, igazi high-tech élményt nyújt. A dupla kijelzős rendszer modern, egybefüggő szélesvásznú felületként jelenik meg.
Az új GLA-ban páratlan hangélményt nyújt a Burmester® Surround-Soundsystem. A Dolby Atmos technológával működő legújabb generációs MBUX hangrendszerrel a zenehallgatás magával ragadó zenei élménnyé válik. A holisztikus hangzásélmény érdekében a hangrendszer külön szabályozható az első és a hátsó üléssorra.
Az új Mercedes-Benz GLA modellel még a hosszabb utak is kényelmes utazássá válnak az az alapmodellben is megtalálható Mercedes-Benz komfortülésekben. Az ARTICO műbőr/háromdimenziós dombornyomott fekete szövet üléskárpitozás exkluzív hangulatot kölcsönöz a belső térnek.
A prémium minőségű középkonzolban található tárolórekesz praktikus redőnyeleme takaróelemként is szolgál. Ez rendezettebbé teszi a belső teret, a kíváncsi tekintetek elől elrejtve, de a vezető számára könnyen elérhetővé téve az ide helyezett tárgyakat.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.3 l/100km 8.4 l/100km
CO2-kibocsátás 138 (g/km) 191 (g/km)
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor
GLA-osztály prospektus (PDF)

Egyedi modellek